Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Nu înțeleg de ce o persona care întrebi. Dacă este bine daca a mâncat cum se simte și. Sa vb măcar un minut cu el...el zice că sa săturat și să-mi caut pe altul
Ma pasionează tot mai mult domeniul sanatatii si al medicinei.Mi- ar fi plăcut mult sa fiu medic sau vindecator în viata asta dar n- a fost sa fie asa, asta e.Stiti ceva filme bune despre sanatate/medicina...? (mai mult)
Ce se întâmplă daca țin un parfum fara capac, mirosul devine mai slab?
De ce o persoană, oricât de abilă ar fi, nu se poate preface la nesfârșit iar până la urmă își dă arama pe față?
Daca ati stii ca maine e ultima zi din viata voastra Care este cel mai puternic motiv pentru care v- ati dori sa mai traiti? (daca exista unul ). Dar care este cel mai mare motiv care va face sa acceptati...? (mai mult)
Bună ziua! Aș dori ceva chinezesc pe care să îl port cu mine!
Buna. Am o intrebare decat pentru persoanele de sex feminin. Daca ati avea de ales permanent la varsta de 18 ani (pe toata viata ) dintre a primii un sot obligatoriu, la intamplare, fara sa- l alegeti...? (mai mult)
Salut.Am o intrebare(curiozitate, un mic joc ). Daca ar trebui sa va alegeti pe viata(18 ani- pana in ziua mortii) 3 calitati stabile si permanente, fara posibilitate de modificare a situatiei vreodata,...? (mai mult)
Acum mai mulți ani, tatăl pensionar al unei cunoștințe mi- a spus odată când ne- am întâlnit pe stradă că sunt 3 lucruri care nu se uită în viață, care ne intră în reflex odată ce le...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu un colet care vine cu urgent cargus catre targu jiu, imi arata ca ieri a fost in oradea. Ajunge oare astazi? Sau maine? Imi scrie "DF LEAVING THE WAREHOUSE FOR TRANSIT"
Daca tot e moda cu teorii conspiratori pun și eu o întrebare, e adevărat că câini sunt de fapt pisici reîncarnate? Am văzut un video pe tik tik cu uni care se îmbracă ca câini
Mai merita în zilele noastre sa mancam sănătos?
De ce nu pot să rad? Gen, nu pot să rad la glume și când sunt cu prietenii, mă forțez să rad la glume, doar suflu aer, înainte (5 ani în urmă) Puteam să rad, dar acum nu știu de ce nu ...? (mai mult)
Poti sa înveti singur psihologie din cărți pentru a te intelege si ajuta singur? Este posibil? E greu?
SALUT TPU! Ce parere aveti ca IQOS scoate heetsurile/tereeaurile cu "arome caracteristice" de pe piata? Aveti idei ce alternative vor aparea sau ramanem doar cu cele cu tabaco?
Când primești salariul la eMag?
Parere iqos iluma?
Bună^_^ Am nevoie de ajutorul vostru cu privire la anumite informații despre viza pentru o călătorie în America.(cei care cunosc cât de cât și își doresc să mă ajute). Intenționez să...? (mai mult)
Cum pot să șterg un cont de-al meu de Instagram dacă nu mai știu datele de conectare? Precizez ca acesta este un cont vechi pe care vreau să-l șterg, am altul nou.
Hey lume, sa zicem ca mergeți la alimentara cu 10 minute înainte de închidere iar una din vânzătoare da cu mopul. În momentul în care intrați vânzătoarea va arunca o privire sora cu moartea ...? (mai mult)
Oare există muncitori din Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Pakistan, Vietnam sau Filipine în Ungaria sau Austria?
Hei, dacă o amică a dat în cărțile de tarot și simt că s-a adeverit totul, ce pot face? Chiar credeți că așa ceva poate fi adevărat?
De ce într- o conversație sau mustrare făcută cuiva, în afara de cuvinte, contează și tonul pe care îl folosești, intonația? De exemplu, in trecut am avut doi șefi la doua job- uri în...? (mai mult)
Mama și bunica mă obligă să mă spăl o data pe saptamana, atat pe cap cat si pe corp. Vi se pare normal așa ceva, ca mie nu, m- am saturat de chestia asta. Stau in casa cu amandoua, nu suntem...? (mai mult)
Salut. Unde pot găsi persoane pentru socializare? Ce site-uri recomandați?
Bună ziua! De ce nu pot să vizionez acest videoclip: https://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/m000jy9m/operation-ouch-do-try-this-at-home-series-1-2-lungs?
Recent, am fost luată în derâdere de către o persoană de la care nu mă așteptam și am fost "țepuită" la un job unde am lucrat part- time și am permis chestii care nu trebuiau, din lipsa de...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare, o persoană transgender poate intra in armata română? Și nu vreau să se trezească transfobii vorbind.Mai ales aș vrea răspuns de la cineva cu experiență militară....? (mai mult)
"Ni janau ca pala tute me merau" ce înseamnă? Pe lângă asta "te merau" și "prala" ce înseamnă? Ascult o melodie ce conțin versul ăsta și expresiile "te merau" și "prala". Nu găsesc nicăieri...? (mai mult)
Salut, pot sa intreb si eu de ce o mare parte din injuraturile romanesti sunt cu ''bagami-as...''? De la familie, persoane decedate, etc.
Voi cum ați proceda cu un amic căruia i- ați împrumutat ceva și nu vrea să vă mai dea acel lucru înapoi? Cum l- ați convinge să vă dea lucrul înapoi? Nu se pune treaba de poliție pentru ...? (mai mult)
Buna ziua, cine mã poate ajuta cu aceasta intrebare: ce ingredient special se introduce in uleiurile esentiale pentru nu a afecta imaginea unei fotografii (vreau sã îmi fac odorizante pentru masina...? (mai mult)
Cu ce credeti ca se diferentiaza bucurestenii de moldovenii din Iași (în gândire)?
De ce ti-ai procura un permis de port arma? Care ar fi avantajele si dezavantajele? Sincer mi se pare inutil daca nu poti sa-l folosesti in scop de auto aparare cand cineva iti intra in casa!
Cum vi se pare să avem 32° in luna Octombrie, spre finalul ei? Așa arată prognoza meteo in zona mea: https://ibb.co/Rp9NGJJ La voi cum e?
Sunt oameni care se spală la lighean, ei având cadă sau duș în baie? Exista? De ce ai face asta? Am mai auzit ceva de genu pe undeva.
Ai dreptul sa iti iei propria viata cuz pana la urma e viata ta right?
Salut! Sa nu fi văzut eu oare acest mesaj sau el, de fapt, a fost implementat de curând? "ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu...? (mai mult)
Până în sec 14 cine (ce popor) se ocupa în România cu: confecționarea obiectelor de aur și de argint, confecționarea obiectelor din cupru, confecționarea ciururilor sau cu fierăritul?
Ce planuri aveți pentru sărbătorile de iarnă?
Va treziți ușor dimineața?
La mine a cazut bruma. Si nu stau in varf de munte. Temperaturi binisor sub zero. La voi in sud, tot cald, tot cald?
Hey! Am sa impartasesc asta cu voi, persoane pe care nu le cunosc, pentru ca imi e frica ca o sa fiu judecat prost daca voi impartasi aceste lucruri cu persoanele cu care mai tin legatura, mai bine ...? (mai mult)
Stie cineva daca acest site este legit? Multumesc. https://www.adidasbucuresti.com/
Am 12 ani și 1.70. Se sa fac că sa ajung la 1.80 maxim maximului 1.85. Nu vreau 1.90. Multumesc
Cum se comanda ceva de pe card online dacă ai card de la reifansen bank? După ce îmi cere nr ala lung de pe card îmi cere o parola. Ce parola trebuie sa scriu?
Salut TPU Vreau sa ma lamuriti care stie care treaba cu razboiu asta din Israel si Palestina, ce au de impartit, care e tara rea, cu cine sa tin, chiar n am nicio idee de ce se confrunta
Cum aflu stadiul noii mele cartii de identitate
Ați avut vreodată iluzii?
Cu ce inaltime ați rămâne dacă scazi 160 și cu ce număr la picior ați rămâne dacă scazi 37?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati