Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Va vine sa credeți că suntem în anul 2023 și peste câteva luni intrăm în anul 2024?
Ce inaltime ați avea dacă dublați înălțimea dvs și cât ați purta la picior dacă împărți la 2 nr piciorului dvs?
Voi credeti in zodii, sau sunt niste prostii create de niste idioti mai mult sau mai putin ateiști? Ce părere aveți de persoanele care vă ia cu teoriile aste? "Tu ești din zodia x, înseamna ca ...? (mai mult)
Trebuia sa primesc un colet de la fan courier dar avea adresa gresita si nu rezolv nimic cand sun la ei. Daca selectez de pe site punctul de livrare- ridicare din sediul Fan ma pot duce la sediu si sa ...? (mai mult)
Considerați că aveți suficient timp liber?
Ce piedici întâlniți în viața de zi cu zi?
Voi cum considerați un bărbat la 1.99m?
Buna! Sunt nou în Iași și caut cluburi nocturne populare în rândul persoanelor cu vârsta peste 25 de ani. Aș dori să evit locurile unde majoritatea sunt studenți și să găsesc un mediu mai matur...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare Pot infiinta o firma SRL in Romania daca am 8 clase? Am nevoie de 12 clase, diploma de bac sau de facultate pentru a putea sa o infiintez? Astept raspunsuri serioase, ofer...? (mai mult)
Salut TPU In Romania poti infiinta orice fel de firma (SRL, PFA, etc), daca ai numai 8 clase? Iti trebuie 12 clase, diploma de bac sau de facultate pentru a putea sa o infiintezi?
Ați băut cafeaua de dimineață?
Caut o tema bună pentru filme și seriale pentru saitul meu, ce tema îmi recomandați?
Ce pot sa fac daca persoana iubita îmi răspunde cât vrea sau chiar deloc îmi închide în nas la apeluri...da mai mereu sen
Am voie sa ies cu masca de hallowen pe strada pe data de 31? Dar in alte zile e permis? Mi se pare o tampenie sa nu poti iesi pe 31 in strada daca e hallowen, de aia nu mai pot eu ca rad oamenii, apropo...? (mai mult)
Salut cu respect! Recent (o lună și câteva zile) m- am trezit cu niște pete albe pe dinți în perioada în care mergeam la dentist să- mi repar micile carii pe care le aveam pe dinți. Mi- am întrebat...? (mai mult)
Buna ziua, as dori daca cineva ma poate ajuta cu o problema. Am lucrat in Germania si am venit in Romania fara sa imi inchid AOK aul si am venit inapoi in Germania de curand si am primit prin posta o ...? (mai mult)
De ce în unele cazuri, un străin ajunge sa te cunoască mult mai bine decât cei cu care trăiești în casă (familia)?
Mai poate un copil la 1.27m să aibă dispozitiv de fixare la mașina?
Mai poate un copil la 1.37m să aibă dispozitiv de fixare la mașina?
Care sunt cărțile voastre favorite?
Credeti ca lumea se preface ca te intelege si te asculta atunci cand ii povesteste chestiile sau probleme tale, ceva gen iti dau asa sfaturi dar in sinea lor sa fie aolo fata asta ce probleme are n- am...? (mai mult)
Bună! Credeți că o fustă strâmtă in talie poate provoca sensație de rău, de leșin? Recente am purtat o fustă la un eveniment care era cam strâmtă pe talie și am simțit cum a început să...? (mai mult)
Daca cumperi cartea codul penal sa vezi pentru ce iei amenda etc, o iei dar daca dai un smecheras plin de bani ce faci? Ca nu se mai aplica ce e in carte, ci se aplica legea banului.
Bună ziua! Care este formula de calcul a plămânilor? Cum să calculezi cât aer pot reține plămânii!
Camatarii nu ii gasesti pe net? Am tulburare obsesiva si imi vine sa caut pe net, iau medicamente, stiti solutii sa fiu 100% ca nu am contact cu asa ceva?
A mai incercat cineva site- ul sanedistram.com? Eu am intrat pe el dar imi pare a fi teapa, toate conversatiile se rezuma doar la a ne cu cunoaste mai bine fara sa parasim acel site si toata smecheria...? (mai mult)
Voi ce dorințe aparent foarte greu de indeplinit aveți? Eu as vrea sa devin Mediu'm Medical ca celebrul Antony Wiliam din U.S.A și sa ma vindec pe mine, familia si oamenii in general, dacă s- ar ...? (mai mult)
Buna seara, as avea o rugaminte. Daca stie cineva daca as putea rezolva o problema la AOK, am lucrat in Germania si am plecat acasa in Romania fara sa imi inchid contul. De putin timp m- am intors si...? (mai mult)
Umm este obligatoriu sa iti intemeiezi o familie?
Știe cineva ce fel de card îmi trebuie pentru onlyfans? Banii pot intra și in euro sau lei?
In cât timp se eliberează adeverința de venit de la anaf?
Ma aflu într o situație în care n as fi vrut sa ajung în punctul asta, dar... Eu cam niciodată n am fost de acord cu relațiile între colegi fiindcă în primul rand nu mi- a mers în trecut și...? (mai mult)
E nepotrivit ca o fata cu forme (sa zicem grasa...), pulpe mai mari, ar putea purta fuste scurte si ciorapi negri? Mie imi plac, dar port rar, imi e teama sa nu fiu judecata. Sincer, voi ce credeti...? (mai mult)
Ion Mincu s-a remarcat în arhitectură. Picasso în pictură. Mozart în muzică. Dar, eu, cum pot revoluționa istoria? Oare doar prin descoperiri arheologice?
Vi se pare normal ca Compania Apple să adope sistemul Tesla, Prin care utilizatori telefoanelor Iphone să plătească pentru reincărcarea bateriei.?
Hei, dragilor, cum mă pot apuca și eu de meditații? Oare aș avea șanse la ciclul primar? Aș fi vrut să încerc și asta ca să mai fac un ban în plus, dar nu știu cum să mă apuc de asta....? (mai mult)
Ce idei aveți, in domeniul animalelor de casă să le inmulțesc si sa fac si eu un ban? Papagali? De care tip se caută și care e mai avantajos? Pisici? Ce rasă se caută? Câini etc. Multumesc pentru...? (mai mult)
De ce noi romanilor ne place sa dam sfaturi? sau de ce noi romanii consideram ratati (aici o parte) pe aia de nu sunt insurati sau nu au copii? poate le place singuratatea, mie nu- mi place mentalitatea...? (mai mult)
De ce cred unii in prezicerea viitorului? sau ca rapperi sau rockerii sunt scursuri? eu nu sunt geniu si ma prind de chestii minime de logica, adica doar nu trebuie sa fii Nikola Tesla sa intelegi niste...? (mai mult)
Am observat daca pe un numar de telefon ai avut un cont de Facebook/Instagram in trecut si dupa care l- ai sters. In viitor daca iti faci alt cont cu acelasi numar de telefon automat iti da la recomandare...? (mai mult)
Parcarile din Piatra Neamt sunt toate cu plata in timpul zilei?
Bună! Ma poate lămuri și pe mine careva, ce înseamnă tăierea stringurilor de energie, pe care le- ai format cu oameni toxici și de aceea atragi tot același tip de persoana în viata ta, (cum...? (mai mult)
Eu ieri când am încercat să îmi cumpăr online un bilet pentru Halloween de la castelul Bran am aflat că Halloween Combo Ticket cele care includ turul în castel și petrecerea sau vândut toate și...? (mai mult)
Bună ziua! Cunoașteți vreun experiment pentru a măsura cât aer pot reține plămânii? Mă uitam la Operațiunea Au pe DaVinci Learning și nu am putut să prind experimentul!
De ce cand aveam mai de mult parul blond( blond auriu cam asa), oamenii ma priveau foarte ciudat și se comportau la fel de ciudat, iar in ultimii 2 ani până in prezent, cand am fost roscată si acum...? (mai mult)
Vreau să dați o părere.am ajuns acum de la muncă mi- am făcut patul sa dorm.insa lipsea ceva pernuța mea de la fosta iubita. efectiv fara paturica aia și perna ambele de la ea nu pot dormi nici ...? (mai mult)
Dacă i dai cuiva un pumn cu rozeta (oriunde în zona fetei) cu destul de multa putere, ce șanse sunt sa cadă și sa abandoneze lupta? Nu vreau răspunsuri ca nu e buna violenta. Doar intreb
Salut, m-am apucat sa fumez recent si am inceput cu dunhill negru, cam cat o sa-mi ia sa ma obișnuiesc?
Barbatii care considera a fi gay o insulta sunt niste barbati complexati, in opinia voastra? Mereu cei care ma jignesc sunt acei barbati care considera femeile niste p*narame. Nu inteleg, dd ce te- ar...? (mai mult)
De ce nu pot să îmi accesez contul bestwap?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Kufu95 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?