Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă i dai cuiva un pumn cu rozeta (oriunde în zona fetei) cu destul de multa putere, ce șanse sunt sa cadă și sa abandoneze lupta? Nu vreau răspunsuri ca nu e buna violenta. Doar intreb
Salut, m-am apucat sa fumez recent si am inceput cu dunhill negru, cam cat o sa-mi ia sa ma obișnuiesc?
Barbatii care considera a fi gay o insulta sunt niste barbati complexati, in opinia voastra? Mereu cei care ma jignesc sunt acei barbati care considera femeile niste p*narame. Nu inteleg, dd ce te- ar...? (mai mult)
De ce nu pot să îmi accesez contul bestwap?
Daca nu stii ce inseamna yes nu e un pic cam grav? Nu e vorba ca il judec pe acel baiat ca nu am nimic cu el si oricum nu- mi pasa, dar daca nici aia nu stii, de asta oricand se gasesc si altii mai slabi...? (mai mult)
Bună! Urmează să mă mut cu prietenul meu, într- un oraș destul de departe de cel natal. Întrebările mele sunt: dacă fac facultatea la distanță mai beneficiez de asigurare de sănătate? Cu ...? (mai mult)
Am o prietena cu un băiat de 13 ani și 1.41. Părinții lui sunt destul de inalti, mama 1.71 iar tata 1.81. Este normal?
Oare merge sa fac poza de buletin fara blitz, ca am un tic si inchid ochii la blitz?
Îmi explică și mie cineva de la cap la coadă despre ce este vorba în acest videoclip? Cine reușește să îmi explice cel mai bine, cu lux de amănunte, oferindu- mi un mic rezumat, primește ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Dragoș Pătraru și emisiunea lui de pe YouTube "Starea Sănătății"?
Daca imi declar actul de identitate / buletinul pierdut si merg sa imi fac altul nou, mi se schimba perioada de valabilitate a acestuia? Ceea ce doresc sa intreb este : buletinul nou va avea o valabilitate...? (mai mult)
Bunaa.Am o intrebare care multora li se va parea ciudata dar asta este adevarul.Deci eu pana la varsta de 14 ani am locuit in Germania si am fost crescuta dupa criteriile de acolo.De acolo am dobandit ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre youtuberul "Îmi Place Sa Mănânc"? Credeți că promovează un stil de viață nesănătos?
V-ați întâlnit vreodată cu ursul când ați fost la munte?
Ce amintiri frumoase aveți din copilărie?
Buna, am o relatie de un an și trei luni cu prietenul meu, totul e bine între noi, ma ajuta in orice, ma respecta etc…. Problema e ca de când sunt cu el îmi cere sume mici de bani și mi- i da...? (mai mult)
Bună. Există opțiunea să vad cand a fost schimbată cartela pe un Samsung Note 20?
Eu am 12 ani și 1.70 și mi-aș dori un 1.83, nici mai mult, nici mai puțin. Vreau sa iau medicamente de înălțime când ajung la 1.83.
Ce părere aveți de chestia asta din Israel? Credeți că va începe al treilea război mondial?
Salut! Câți lei o sa primesc daca dau 500 de lei pe lozuri de 3 lei?
Buna TPU, am o întrebare, nu sunt româncă si am făcut școala, liceul si o școală de asistenta. Cei din satul meu spun că sunt inutile si că este o cheltuială aiurea de bani că nu o să mă...? (mai mult)
Ceva siteuri de socializare mai de doamne ajută?
Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Sunt angajata de 3 luni de zile cu carte de munca. Și as dori sa fac un împrumut la banca cu suma de 5.000 lei. Aveți idee cât aș plăti pe luna...? (mai mult)
Esti mai realist daca privești noțiunea de Dumnezeu dintr-o perspectivă Spirituală decât dintr-o perspectivă religioasă?
Câte este salariu minim în Germania?
Cum pot sa stiu ca sunt schizo?
Ce părere aveți despre cei care pun punct după fiecare frază pe care o scriu pe WhatsApo, SMS sau Messenger, chiar și după banalul "Ok."? Ce diferență de gândire exista între aceștia și ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum pot sa fac ca Instagram-ul sa nu îmi mai sugereze contul altor persoane?
Care e faza cu spiridusul albastru? Imi apare peste tot.
Auzi că mai nou in psihiatrie stai pe PC cu telefon etc.niciodata in viața nu va fi așa ceva. Nu?
Salutare! Mă numesc Mircea și am 23 de ani. Încă de când am fost mic, cea mai apropiată persoană din familie, cu care pot vorbi orice oricând, este bunica maternă (singura dintre bunici care...? (mai mult)
Ce tipuri de arme poti detine in Romania?
Bună, am un video salvat de pe tiktok cu o melodie, cum o pot seta ca ringtone?
Care telefon credeți că are cele mai urâte sonerii de apel? După părerea mea, cred că Motorola. Am avut unul și din toate soneriile și alea câteva, nici una nu era plăcută.
Voi ati observat ca din ce in ce mai multi oameni din jur, din oameni ok devin anxiosi, tristi, la marginea depresiei? Ma sperie si intristeaza. Oare de ce? Si problematic e ca au luat amploare si...? (mai mult)
Ce ați face cu banii dacă ați avea un googol de euro?
Cum raspunzi messajului " Hi! " "How are you Your + Name?" pe Whatsapp venit din partea unui tip pe care l- ati intalnit in urma cu aproximativ 2 saptamani in tren si care vi s- a parut simpatic :), ...? (mai mult)
Bună ziua, cineva ar putea să îmi spună toate punctele pro și contra, un grad de comparație obiectiv și alte informații suplimentare de știut între orașele Drobeta Turnu Severin, Craiova ...? (mai mult)
De unde preferati sa faceti cumparaturile?
Buna seara, am si eu o intrebare după montarea blocului de măsură BMP, după cat timp vine sa monteze si contorul? Ce pasi mai sunt?
Am experimentat real faptul că dacă spui cuiva ce ai pe suflet te va bârfi și jigni,întrebarea, voi cui va spuneți supărările? Ce sa fac pe viitor?
Buna,am o problemă foarte mare și sunt disperată! Un băiat mă amenință că modifica o poza cu mine și o face nud dacă nu fac ce zice el.Ce aș putea să fac ca să șteargă poza?
De ce multe persoane, chiar și din străinătate, o iau în vizor pe Andra Gogan și își bat joc de ea prin parodii și comentarii? Cea mai recentă e parodia creata prin A.I unde apar vocile Andrei...? (mai mult)
A auzit cineva de cartea a patra cale? in ce orase din Romania sunt grupuri de genul?
Ce parere aveti, shaolinii au puteri miraculoase? Ei sunt oare oamenii cu cel mai bun autocontrol? Voi credeti ca pot sparge caramizi cu mana?
Pistolul este o armă legală sau ilegală? Am văzut în filme cum unii oameni au pistoale legal şi ei nu sunt poliţişti dar sunt nişte oameni obişnuiţi dar am mai auzit că dacă ai pistol sau ...? (mai mult)
Osho avea puteri miraculoase? Putea misca obiecte? Sau era doar un escroc? Ce dovezi aveti? Ceva concret nu povesti.
V- ar plăcea când adormiți sa ajungeți într- o alta lume în care să trăiți o alta viață, mai plăcută pentru a vă încarcă pozitiv pentru aceasta? Sau măcar pe aceea sa o trăiți pentru...? (mai mult)
Ce părere aveți de cei cărora nu le plac soneriile de apel sau de notificare de pe telefoanele lor și pun sonerii de la alte telefoane? E ok? Am o colega de serviciu care are un Allview iar soneriile...? (mai mult)
Salut! Este cineva care lucreaza pe pms-ul Medallion? Am o întrebare legată de acest program hotelier.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?