Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Bună, știe cineva ce pot sa fac sa nu mai am atâta saliva în gura? Ma înțeapă oarecum pe gat, nu e neapărat o durere și de când a început chestia asta se strânge foarte multa saliva
Știe cineva unde se poate face piercing genital bărbați în Târgu Mureș?
Ce parere aveti de serialul lectii de viata, care se difuzeaza aproape in fiecare zi? Vi se par buni actorii, joaca bine, difuzarile, zonele în care se desfasor actiunile? etc. Mai calumea e "în ...? (mai mult)
Salut TPU! Care e diferența dintre muffin și cupcake?
Ce se intampla daca bei ceai după mâncare?
Cine sunt Eu? De ce reacționez impulsiv? Care sunt limitele mele? Pe ce principii merg? De ce fac unele lucruri în defavoarea mea? De ce nu mă iubesc și îmi văd numai defectele? Sunt întrebări ...? (mai mult)
Are beneficii ceaiul de zmeura cu lamaie? Dacă da, care sunt acelea?
Salutare! Vreau sa mă duc în Germania la căpșuni! O sa merg cu 2 prieteni! Faza e cum fac sa îmi ascund banii sa nu mi- i fure nimeni? E o idee bună să îmi cumpăr un mini seif? Că gen in camera...? (mai mult)
Buna. M- am inscris recent ca reprezentant avon si am nevoie de putin ajutor. Doamna aceea mi- a cerut un nr de telefon, nu pe al meu, altul si l- am dat la un prieten si acum vreau sa il schimb cu al...? (mai mult)
Ce parere aveti de tiktok? Este o rețea de socializare cu influența negativa sau pozitiva pentru adolescenti?
Daca cineva transmite o boala anume stiind ca o are, cum afla politia ca el stia? Ca parca erau ceva anume de unde te poti testa singur sau na esti taiat la mana si ala la fel si se apropie, ce dovezi...? (mai mult)
Dacă livrezi o scrisoare cuiva care locuiește la țară, prin poștă, îi ajunge acasă prin intermediul poștașului sau trebuie să vină acea persoană până la poșta din sat? Este o întrebare...? (mai mult)
Ce înălțime are mihai Dragomir? Am înțeles că el are 1.76m.
Am nevoie de o idee,am un aragaz electric mic, ce as putea sa pun să fac grătare pe el? Dau fundiță
Bună ziua! Cum sunt chinezii? Chiar sunt răi!
Am intrat pe whatsapp pe celalalt telefon al meu stricat s- a transfer cateva mesaje vechi si nu stiu cum dar acum mesajele noi apar pe acel telefon si nu pe al meu actual. Ce trebuie sa fac? Tin sa mentionez...? (mai mult)
La ce ora va treziți in weekend?
Seara bună, de ceva timp tot fotbalul din întreaga lume este dirijat de către casele de pariuri sportive, in special cele ce sunt sponsorizate, casele de pariuri pun pronosticuri nu apostadorii!
Bună TPU! Mi- au intrat azi tichetele de masă pe card, e primul meu job. Faza e că deja am cumpărat ieri mâncare de 700 lei și am frigiderul plin, nu pot să mai cumpăr și de tichete pentru că...? (mai mult)
Hello TPU, vouă vi s- a întâmplat sa vorbiți cu unul dintre prietenii voștri prin mesaje sa ziceți ca va simțiți nasol din punct de vedere emoțional sau ceva de genul si ei sa răspundă cu, ...? (mai mult)
Bună! nu vi se pare lipsa de respect atunci când tu citești si cineva se pune pe aceeași banca cu tine? ( nu contează dacă întreabă sau nu) eu cel putin, când vad ca e ocupata, caut...? (mai mult)
Când scoți copilul din spital după naștere, ai nevoie doar de buletin sau și de certificat?
Când ați simțit ultima oară un cutremur?
Bună TPU! E primul meu job și nu știu cum se procedează. Am fost la bancă să- mi fac primul meu card și m- a întrebat ceva de genul când să- mi dea bani sau ceva de genul, și am zis că la ...? (mai mult)
Buna, am de trimis cuiva un colet prin easybox si nu stiu exact care este metoda. Trebuie sa astept sa vina curierul acasa sa ia coletul sau trebuie sa merg eu sa il pun in easybox? Si inca ceva, e suficient...? (mai mult)
Cred că o să devin vegetarian, dar voi ce mâncare va faceți? Mâncați peste? Ce fructe va plac?
E ok sa ai alta orientare?
Voiam sa sterg niste mesaje pe Instagram mai vechi si vad ca nu reușesc, știți cum as putea?
Salut. A mai lucrat cineva aici? https://www.jobtrackrpomasters-ro.com/? gclid=CjwKCAjw9-6oBhBaEiwAHv1QvD5qq4Jtbc94aHfZaetDFsyx9Cd6WhaVK4gUrTcP7FSZeT6Offl7CxoCQd0QAvD_BwE
Https://youtu.be/o_PE1n1z1l0?si=7Gx_MYiTv7ITlyPQ Sper că nu va fi ștearsă această întrebare cu acest link, dar mă macină multe după cazul acesta auzit. Multe. Sper că din tot ce o să întreb...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Chiar azi dimineață am trăit o întâmplare foarte interesanta la magazin, vreau sa va povestesc și vouă și eventual sa primesc un sfat. Deci azi dimineață m- am dus la...? (mai mult)
Salut, as vrea sa aflu numele la un incident care s- a intamplat in anul 2000 daca nu ma insel. Era vorba despre cativa (2 sau 4 tin minte) migranti care voiau sa treaca oceanul intr- un vapor Tailandez...? (mai mult)
Știți vreo clădire/bloc din Iași,unde aș putea face poze pe acoperiș, la apus?
Salutare! Am o întrebare pentru cei care au cumva videoclipurile cu spectacolele vechi ale trupei "Vacanța mare" din perioada anilor ‘90. Mai exact, caut o anumită scenă, în care Mugur Mihăescu...? (mai mult)
Cum este viata la Bucuresti? Salariile, cheltuielile, chiriile etc? Eu si iubitul meu ne dorim mult sa ne mutam la capitala, insa eu provin dintr- un judet mai putin dezvoltat, iar el se muta din Strainatate...? (mai mult)
Buna ziua, am gasit pe drum un bilet câștigător, l- am verificat si era câștigător. M- am dus am ridicat suma de la agenție la 3 zile după ce l- am gasit. Cand sa aud ca biletul era al unui ...? (mai mult)
A incercat cineva cafea cu miere? Ce gust are?
Aveti idee cum gandesc femeile israeliance si evreii care vin aici, in general? Este adevarat ca evreii se vad o rasa superioara? si nu sunt deloc prietenosi? Am tot iesit la diferite petreceri,...? (mai mult)
Ce ați încercat să faceți și nu ați reușit?
Când v-ați bucurat ultima oară?
Stie cineva Concret data cand va avea loc Sarbatoarea Castanelor? Am cautat pe net dar in zadar, nu am gasit nimic cert... Imi facusem planuri sa ies cu o amica si cu gasca ei de prieteni, dar daca...? (mai mult)
Buna TPU. Stiu ca o sa va para o intrebare penibila, dar nu mai stiu ce sa mai fac si chiar am nevoie de ajutor. De cateva seri nu prea mai pot dormi cum trebuie, mama mea tuseste si exact in momentul...? (mai mult)
Și eu am luat o saltea mai mare și nu se poate returna.Refuza complet acest lucru. Dacă am să o tai la dimensiunile patului se deteriorează?
Cu cine va înțelegeți cel mai bine?
Bună TPU! M- am angajat la McDonald's și am niște nelămuriri. Știu că în program dacă ești trecut "CASA", ești la casa de marcat în ziua aia, dacă e "F2" ești le fereastra 2 la drive. Dar...? (mai mult)
Prezint următorul caz nu pentru a judeca viața unei persoane și alegerile sale, ci pentru a afla cauzele acestui comportament! Acum multi ani am avut o prietena. Ne- am cunoscut în școala generală....? (mai mult)
Pentru pasionatii de avioane, spuneti-mi va rog top 5 avioane preferate.
Ce va mentine energie la munca? Cum reusiti sa va concentrati 8 ore pe zi?
Ce aplicație e buna pentru a localiza o persoana din familie după nr de telefon?
Salut, prieteni. Voi cum reactionati cand colegul vostru preferat este dat afara? Il amenintati pe sef ca plecati daca nu il aduce inapoi sau pur si simplu plecati dupa el la noul job?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?