| Biiskrem a întrebat:

13 mai 2014. - citiți, mă, că îmi vărs puțin frustrările și după vă las. A fost ( și încă e, nesimțita ) cea mai jalnică și nenorocită zi. (nu săriți cu gura pe mine că vouă v-a mers bine, aici vorbesc doar în numele meu)
Dimineața m-am trezit plângând, după care am realizat un scandal de toată frumusețea cu mama; rezultatul a fost reprezentat de faptul că m-am îmbrăcat pe casa scării. În drum spre școală m-am certat cu un amic și două automobile au luat rolul mașinuțelor tamponate chiar în fața mea. Am dat teză la mate și, exact așa cum m-au obișnuit, subiectele alea și-au bătut joc de mine mai mult decât o fac eu ( tot de mine ). Am călcat într-o ciocolată în curtea școlii și m-am întrebat timp de 4 ore de la ce naiba miroase așa frumos. La ultima oră, la sport, am avut minunatul și exageratul noroc de a ateriza pe posterior ( ca să vorbesc frumos...), lăsându-mi fesele să sărute iarba moale. Am mai aterizat o dată, dându-i piciorului meu drag și scump ocazia de a face cunoștință cu asfaltul fierbinte ( să știi, dragă cititorule, că o pată de sânge din urma acestui incident semăna destul de bine cu o inimioară -_- ).
Acum îmi plâng de milă și-mi înec amarul în corcodușe, întrebându-mă cu ce căcat am greșit. În ciuda faptului că nu sunt superstițioasă și nu ofer niciun gram de încredere prostiei cu „Haoleu, marți/vineri 13, ghinion, fraților!", e o suspectă împletire a datei și a pățaniilor mele. Nu postez la ăia de filosofează, nici la T/A că nu mint - din nefericire, și nici nu mă primesc acolo. Singura variantă ar fi categoria la care am postat, la Conversații, că deh, încă nu s-a inventat cea intitulată „Coincidențe stranii pe care le-aș călca în picioare cu drag dacă ar fi lucruri materiale".
În concluzie, e o simplă coincidență s-au m-au înjurat prea mulți oameni în ultimele zile?
Săru'mâna.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Dariusuu a răspuns:

Bună biscuite

Eu cred că e doar o simplă coincidență așa cum am și eu zile când totul merge prost iar uneori sunt zile când am impresia că toți se comportă frumos cu mine (zâmbind ) și nu știu dacă să mă speriu sau nu.

Pun pariu cu tine că va trece mult timp ca să mai ai o astfel de zi.

Te pup.

| AtateaConditii a răspuns:

Mie mi se pare o zi amuzanta. Depinde, lumea vede lucrurile diferit.

| Biiskrem explică (pentru AtateaConditii):

Anumite lucruri îți par probleme până ajung la punctul la care devin atât de absurde și de aiurea încât îți vine să râzi. happy

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow, ce neobisnuita trebuie sa ti se para o zi proasta, care, da, mai exista si din astea!

| Biiskrem explică (pentru anonim_4396):

Nu trebuie să mi se pară neobișnuită și nici nu mi se pare.
N-am crescut în puf sau într-un ambalaj de plastic ca să n-am zile urâte.
Când mai vezi întrebări care nu-ți convin, nu mai răspunde la ele și fă-te că „autorul" lor nu există.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Biiskrem):

Nu, doar ai decis sa postezi pe TPU!
Daca nu-mi convenea intrebarea atunci nu-ti raspundeam, dar trage tu ce logica vrei.

| MariaMikaelson a răspuns:

Lasa o sa treaca ai mai trecut prin asta si nu e prima oara..ineacati amarul in muzica si daca vrei bautura vreo trei zile si apoi o sa te simnti mai bine. pupici:*

| Banescu_Victoras_1997 a răspuns:

Ai avut si tu o zi proasta mai ales daca ai si intre 14 si16 ani asa se intampla stai linistita (maine e o noua zi) si sa fi mai iertatoarehappy