Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ce aplicație e buna pentru a localiza o persoana din familie după nr de telefon?
Salut, prieteni. Voi cum reactionati cand colegul vostru preferat este dat afara? Il amenintati pe sef ca plecati daca nu il aduce inapoi sau pur si simplu plecati dupa el la noul job?
Buna. Ce sfat îmi dați, in legătură, cu problema mea cu care mă confrunt. Un tip de la mine, destul de ok și prietenos, cu care am mai avut în trecut relații de prietenie. Ne salutam și ...? (mai mult)
Cum ar putea cineva sa vă surprindă într-un mod plăcut?
Am auzit des vorba,,Îmi sunteți simpatici" sau,, Îmi e simpatic'' Cum adică ca o persoană să îmi fie mie simpatică sau...cum adică că o persoană să îți fie simpatică?
Cat înseamnă numărul 8, 882577 Nu înțeleg dacă e în mii sau în milioane
Ai voie să-ți comanzi de mâncare prin Glovo sau Tazz dacă ești la căminul facultății?
Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ați primit?
Cum ați putea influența pe cineva să facă ce vreți voi?
Ce sacrificii ați făcut ca sa ajungeti acolo unde v-ați propus?
Cum poate un om floare și hipersensibil să devină rău? Se poate așa ceva? Sau oamenii de genul sunt condamnați la o viață de ghetou? La a fi umiliți, călcați în picioare, a fi luați...? (mai mult)
Ce o fi in mintea utilizatorilor care isi modifica in mod constant continutul mai ales cand vor sa dovedeasca un adevar(a lor) Mai au ei credibilitate in fata celoralati ...? (mai mult)
Care este culoarea voastră preferată?
Este adevărat că oamenii buni sunt luați de proști?
Ce calități și defecte aveți?
Care sunt problemele de care va loviți cel mai des in viața de zi cu zi?
Considerați că inteligența artificială ne afectează viitorul?
Ce înseamnă dacă am degete foarte lungi?
Care pot fi sechelele pe care le poți dezvolta în urma utilizării greșite a Paracetamolului? Poți rămâne cu un handicap fizic?
Cum va sărbătoriți ziua de naștere?
Avem români plecați în Italia pe aici?
Ce curiozități aveți?
Ce planuri aveți pentru toamna asta?
Ati chemat vreodată poliția?
Dinozaurii au existat?
Cum ar arata pentru voi o zi perfectă?
"O poliţistă din Călăraşi îşi înşela iubitul cu un infractor, anchetat pentru tentativă de omor" https://www.youtube.com/watch?v=26LukiDxK_E&ab_channel=ObservatorNews :))))) Ce parere...? (mai mult)
Cei care lucrați la MC ca crew, cât aveți tichetele de masă? Mă refer la cineva fără nicio experiență, e prima mea lună aici și azi am primit cardul cu tichete.
Bună TPU! Azi am primit card de tichete de masa de la Transilvania, e primul meu job. Am încercat să- l activez de nenumărate ori în aplicație și nu am reușit... acolo zice că îmi vor trimite...? (mai mult)
In timp ce alții băieții nu își lasă iubitele sa se îmbrace provocator, vi se pare normal ca iubitul vostru să îți dea voie să te îmbraci foarte sexy pe motiv ca să te poată îmbrățișa...? (mai mult)
Vi se întâmplă să vreți să spuneți un cuvânt dar să numai știți cum se numește?
Salut, am si eu un prieten, il cunosc de 14 ani si inca imi este bun prieten. Are 26 de ani, nu a lucrat in viata lui. In ultima perioada iese foarte des in club, a inceput sa ma cheme, nu doar...? (mai mult)
Hei, am și eu o problemă la care nu găsesc explicație logică. Am închiriat un loc, pentru o seară, credeam că e pensiune, dar de fapt am aflat că e un apartament privat. Mi s- a dat o cameră...? (mai mult)
Poti sa ai depresie toata viata?
Buna TPU. Ce ai face daca maine ar fi ultima ta zi pe Pamant?
Daca ai avea 1 milion de euro ai mai lucra pentru altii? Intr-adevar nu e o suma uriasa dar poate pentru unii, iar ajuta sa-si deschida propria firma si sa numai fie "sclavi" pe salar mizer
Care este explicatia ca unele femei au standarde asa mari, in ciuda faptului ca nu sunt deloc la nivelul standardelor la care cred ele ca sunt? Am iesit si cu fete uratele si efectiv am ramas uimit...? (mai mult)
Sunt foarte curios, voi cum credeți, fără mișto, că va arăta România în anul 2030? Dar Republica Moldova și Ucraina?
Salut TPU! Aveti idee ce conditii sunt pentru admitere la Facultatea de Drept din Timisoara, la sectiunea cu taxa ( daca exista )? Dar la buget? Multumesc anticipat!
De ce oamenii considerati diferiți în comportament sau în aspectul fizic, sunt excluși sau urâți de societate? Eu de exemplu sunt mai deschisă la piele și la păr, destul de albă, și lumea...? (mai mult)
Este ok sa fii homeschooled?
Salut. De ce femeilor li se pare atrăgător un bărbat Politist sau Jandarm? Ce li se pare asa wow? Am un prieten de familie care este Jandarm și de multe ori când pune un clip pe Instagram...? (mai mult)
Vin cu o întrebare ce mă frământă de ceva vreme. Sunt într- o relație cu un tip ok de 5 ani și suntem în situația în care nu suntem de acord deloc cu comunitatea LGBT. Ce am observat este că...? (mai mult)
Stie cineva cum o cheama pe Alexandra de aici? Merci anticipat! https://www.youtube.com/watch?v=FQQJsg4ph6g&t=23s
Buna Ziua! Știe cineva ce este "Local Facility"?(shein ). Sau unde se afla mai exact in Romania?
Cat de greu este bacul pentru cei de pe mate info și care sunt probele?(am nevoie de multe sfaturi, sunt în liceu și simt ca nu pot învață și înțelege nimic)
La ce facultate pot sa merg după ce termin mate info?
Mu știu dacă știți dar pe whattsapp sunt oameni din grupuri care dau numere jos sau trimit coduri, se poate recupera un număr daca a fost dat jos?
Ce pot face dacă nu am luat bacul și am terminat pe profil real?
Bună Ziua. Vreau sa ma ajutați cu un sfat. M- am mutat în București și nu îmi vine sa cred ce am văzut aici. Am ieșit aseară cu niște tovarasi, mine plimbam atâta tot. Și dintr- o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...