Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Nu era mai logic că americani să fii detonat nucleare asupra Rusiei și Germaniei? De ce le au vândut arme rușilor? Acum Ucrainei, ei alimtenteaza războaie doar pentru câștig, de ce a lăsat că...? (mai mult)
Salut. De ce credeti voi ca o persoana inseala (intr o relatie/casnicie) desi relatia este chiar sanatoasa?
Voi ascultați k-pop?
Salut, exista cumva o otravă care sa omoare șoareci și șobolani, dar câinilor, pisicilor și copiilor sa nu le facă nimic?
Am câteva monede vechi de 25 de bani, de 1 leu, de 5 lei (din perioada de dinainte de revoluția din 1989) care mi- au rămas de la bunici. Am găsit câteva anunțuri pe OLX, pe Okazii, în care...? (mai mult)
Salut.La 12 ani(acum am 23) am aflat că mi s- a pus diagnosticul de intelect liminar sunt foarte speriată, ce IQ ar putea avea un copil de 12 ani de mi s- a pus acel diagnostic? Credeți că m- ar putea...? (mai mult)
Buna! Mi-a scris asa un prieten "buna am 21 de ani si 1.72 inaltime? Avand in vedere ca tata are 1.66 si mama 1.64 iar sora 1.68 o sa mai cresc?"
Sa presupuneam ca va aflati in urmatoarea situatie! Intamplator gasiti o borseta cu suma mare de bani.Sunteti singur(a) pentru ca sotul/sotia tocmai va parasit pentru dragostea vietii...? (mai mult)
V-ati comandat ceva de pe lunzo.ro pana acum? Ce parere aveti? Pare safe?
Care sunt plăcerile tale nevinovate? Ce anume crează plăcere omului?
Care sunt cofetariile cu cele mai frumoase dar mai ales gustoase torturi care pot fi achizitionate in orasul Baia Mare sau Baia Sprie? :) daca e gustos arata si bine ca forma si e si ieftin cu atat mai...? (mai mult)
Salut vreau sa cumpar un apartament 2 cam nu stiu in ce zona ar fi buna. pentru a lua un apartament in Bucuresti daca aveti sa imi dati cateva sfaturi astept un raspuns va multumesc
M-am saturat efectiv de singurătate a asta și de viața de rahat pe care o duc zilnic???? nu știu ce voi face exact dar macar voi sa aveți grijă de voi.ok?
Sprayurile lacrimogen, contra ursilor, dupa exporare, unde se arunca? Nu cred ca poti arunca asa ceva pur si simplu la gunoi.
Cine e utilizatorul @VadimIvanov?
Utilizatorul @RAY e german?
Simt nevoia sa ma descarc, asa ca o voi face aici. pe scurt, provin dintr o familie cu un tata agresiv și o mama umilita la tot pasul de către acesta. m- am saturat de tot, de bătăi, de scandaluri,...? (mai mult)
Buna! Am o prietena care pisica ei a născut acum 23 de zile. Problema este că sunt foarte mari: au început să aibă coada mai lunga.
Ce înseamnă "Da cade dic co dumazibo"?
Mi se pare doar mie sau utilizatorii AnswerAce și AdrianFoanga sunt dubioși? Pe primul îl suspectez de răspunsuri generate de AI(adică se cam vede din avion, părerea mea) In timp ce al doilea...? (mai mult)
Buna Ajutor Nu mă mai regăsesc, simt că totul nu are sens Mă simt inutil pe Lumea asta Mă simt ca și cum până și un fir de iarbă contează mai mult decât mine Am o durere sufletească...? (mai mult)
De ce se zice că în Rusia oamenii sunt asa triști/ deprimați/ serioși? Așa ne-a zis proful de istorie
Salut, TPU! Vreau să vă pun niște întrebări: Există formă de feminin pentru cuvantul "gentleman"? Dacă da, care e? Se folosește? Unde? Termenul "misogin" este folosit pentru a descrie bărbații...? (mai mult)
Doar eu sunt ciudat? orice as face indiferent că sunt 40 de grade sau -20 nu pot sa dorm decât în boxeri și atât.
12 ore | deadbot a întrebat: Este ok sa te sinucizi? la ăștia de ce nu le șterg întrebările?
Cei care aveți snapchat.ba ăla mi all e robot nu? că m-am trezit dimineața cu la multi ani și etc.
De ce sunt copiii tot mai obraznici? Am auzit discuții că începând cu cei de la clasa 1, până la cei de liceu, au început să se comporte din ce in ce mai obraznic și sfidător cu profesorii. ...? (mai mult)
Voi va încuiați ușa noaptea sau e de ajuns doar poarta la curte?
Dacă ți a iesit un elastic de pe aparatul dentar trebuie sa mergi la ortodont sa iti pună altul?
Dupa naștere corpul meu s- a modificat tare mult, vergeturi multe, burta lăsată, vase capilare pe picioare, mi- a căzut foarte mult păr, m- am lățit în burtă iar sânii mei e dezastru pe ...? (mai mult)
Vreau să- i fac cadou soțului meu un set de parfum cu deodorant gel de duș și cremă, doar ca nu am găsit nimic bun și nu știu care miroase cel mai fain și care să persiste :/ voi ce- mi...? (mai mult)
Ce mai suntem noi? Doar niste trecători care odată au însemnat ceva unul pentru celălalt, cândva în trecutul îndepărtat, înainte ca și căile noastre, sufletele și corpurile noastre, gândurile,...? (mai mult)
Care e faza cu raspunsurile generate AI pe site mai nou, anume deja e enervant sa vezi pe chatGPT de doua ori la aceeasi intrebare. Oare adminii vor reusi sa faca vreodata un algoritm sa isi dea seama...? (mai mult)
Hello all! Cardurile de vacanță de la stat se pot folosi și pentru plăți la vacanțe în alte țări? Mă refer tot la cazare, mâncare, etc.
Am avut demult o halucinatie scurta, eram curios voi ati avut vreodata, aparuse in ecran la laptop ceva ca intr- un film horror, ori o fi fost ceva de pe o pagina dar am inteles ca e ceva normal pentru...? (mai mult)
Mi-am făcut programare la adulți la un spital, prin telefon mi-a spus un interval orar și că sunt al șaptelea, dar cum se procedează, mă cheamă ei?
Ma uitam recent pe Tik tok unde era un videoclip despre o familie de oameni săraci care aveau și copii destul de mulți și asta nu e prima familie de genul pe care o vad, dar întrebarea îmi este ...? (mai mult)
Salut. De ce visez noaptea ce am făcut cu o zi în urma?
Ce părere aveți despre un om tăcut? De ce se spune ca sunt puternici, periculoși si inteligenți? Ați fi prieten cu o persoana mai tacuta? Voi cum sunteți?
Ce inseamna mai exact " Cont de interprindere " pe Whatsapp?
Baieti, ce ati alge dintre o fata mai grasuta cu mari prententii de diva(ma refer la din aia ce ii curg suncile pe langa) sau o fata in forma dar care este mai "barbatoasa"?
De ce simt unii adulti nevoia sa vorbeasca ( intre ei) cu diminutive? Mânuță, picioruș...:))
Ce părere aveți despre persoanele care nu se lasă descoperite ușor, care arata celorlalți doar ce vor ei sa arate? Aici mă refer la emoții, sentimente, fel de a fi.
Nu credeți că ăștia cu medicamente ne vor dependenți pe viață? Un exemplu eu iau beta blocant e, asta îmi scade rata metabolica și împiedică arderea grăsimilor de pe burtica, practic te îngrașă...? (mai mult)
Ce semnifica un tatuaj cu Joker in care l-a învins pe Batman? Are aspect prea negativ?
Salut! Ma ajuta cineva cu coduri la pachete de dunhill, neo sau veo?
Iarăși o să fie o iarnă mai călduroasă decât normalul? Deja meteorologii vorbesc de asta!
Https://www.edupedu.ro/sprijin- psihologic- pentru- profesori- si- protectie- prin- lege- fata- de- parintii- agresivi- luate- in- calcul- de- autoritatile- din- coreea- de- sud- pentru- a- combate- fenomenului-...? (mai mult)
De ce sunt oameni care se iau de altii din cauza trăsăturilor faciale ale respectivei persoane (gen au trăsături mai pronuntate fata de altii) si se comportă diferit cu acele persoane sau se uită...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!