Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Poate sa verifice un angajator dacă am fost angajat înainte la glovo? De exemplu dacă ma întreabă dacă am mai lucrat undeva înainte si ii spun ca o luna curierat la glovo, angajatorul respectiv...? (mai mult)
Salut TPU, ce găsești în meniul de la simigeria pizza Luca care sa nu conțină carne de porc? Gen covrig cu mac, susan, semințe de floarea soarelui, Luca cu măsline. Dar de exemplu, la Luca...? (mai mult)
Între bacalaureat și examenul pentru carnetul de șoferi. Care e mai greu?
Mi-a fost suspendat contul vechi pe termen nedefinit. Știți oare de ce, doar nu am incalcat nimic
Bună TPU. Daca trimit un mesaj pe messenger cuiva și apoi îi dau block persoana va vedea mesajul? Mulțumesc
Este ok sa fii trans?
Bună, am și eu o durere pe suflet... Stau la iubitul meu de aproape un an și în fiecare dimineață când ies afară trebuie să le dau buna dimineața obligatoriu părinților lui, daca nu o fac ...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare. In seara aceasta am fost martora la o cearta destul de serioasa in avion, in timp ce un cetatean turc injura in ultimul rand pe un cetatean roman. Nu- l cunosc personal pe...? (mai mult)
De ce naiba a ajuns in ziua de azi, un buchet de flori sa coste atat de mult, chiar 40- 50 de lei un buchet simplu cu 3 fire? Nu mai zic ca sunt si la 80 de lei. Pana la urma în 5- 7 zile maxim se ofilesc....? (mai mult)
Am doua persoane care își fac majoratul in aceeasi zi (o vară si o colega) Ce ar trebui sa fac, cum să mă împart la ambele persoane? La cine ar trebui să ma duc? Aceste doua persoana nu sunt prietene...? (mai mult)
Să zicem că cineva îți spune că te admira mult și vrea să fie ca tine. Cum ai lua această mărturisire?
Salut. Am avut cândva această prietenă cu care mă înțelegeam foarte bine. Din păcate am avut niște probleme cu contul de pe aplicația pe care conversam și în final l- am șters cu totul, dar...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o întrebare. Există vreo modalitate să- l fac pe ChatGPT, să fie mai puțin rigid și mai puțin politically correct. Până la update- ul din august, erau tot felul de hackuri, ...? (mai mult)
Răducu Filipescu Năstase aka Felipe, aka Freaky Boy. Ce anume nu s- a inteles? Cautand numele meu pe google, am vazut ca exista cateva intrebari puse aici pe seama mea, fara sa se tina cont ca...? (mai mult)
Buna! Îmi poate răspunde cineva care are canal de YouTube? Vreau să mă apuc, cum mă verifică cei de la YouTube că sunt majoră? Sau este de ajuns sa le dau contul de PayPal pentru dovadă?
De ce unii dintre noi avem tendința de asemăna sau de a confunda doua chestii total diferite: darurile/cadourile simple și mici(făcute din cauza faptului că atâția bani a avut la ea respectiva persoana,...? (mai mult)
Femei, ce ați crede dacă un amic bărbat incepe sa vă complimenteze aspectul fizic, vestimentația, de la o vreme, lucru pe care înainte nu-l făcea?
Buna TPU. Puteti sa imi spuneti si mie, va rog, care sunt criteriile de calatorie pentru Coreea de Nord? Si de ce anume locuitorii de acolo nu au voie, decat in anumite conditii, sa paraseasca tara?...? (mai mult)
E o idee buna sa fac particica de 40 zile? Am unul care nu îmi mananca sanatatea
Am extras dintr- o carte următoarea frază: "Pândind un moment când dl comisar lipsea, ordonanța îi fură două ceasuri de damă fără capac". Situație comică, pentru că, așezate în ordinea...? (mai mult)
Salut! Cum reușiți să treceți peste emoțiile puternice? Eu de fiecare dată când am un test important (bac, sesiune, etc.) Am dureri mari de burta, stări de greata și picioare instabile.
Ce părere aveți despre laptopurile Gateway?
De ce unii oameni au un sentiment de inferioritate, cand sunt in compania unei anumite persoane? Exista vreo cauză, sau e o acțiune a subconștientului, care nu poate fi controlata? Dar cei care se...? (mai mult)
Ieri m- am mutat in Cluj si nu stiu care e faza cu transportul in comun. Stateam intr- un oras mic pana acum si cand mergeam cu autobuzul cumparam biletul de la sofer dar in Cluj vad ca nu te verifica ...? (mai mult)
Buna, ce semnifica cand o persoana se saluta și îți zice prenumele tău? De exemplu, Buna ziua X.
Xfactor sau vocea romaniei? De ce?
Cum este formatul xfactor?
Salut TPU! Pe ce dată se ține banchetul de clasa a-8-a?
Buna TPU. Dupa voi, care este cel mai mare viciu sau cel mai nociv obicei al omului, care ii dauneaza cel mai mult, atat fizic, cat si emotional? Si de ce? Multumesc tare mult!
Ce pasiuni aveți dragilor? :)
Ce se întâmpla dacă nu plătești taxa de depozitare de la vama?
Ce se întâmpla dacă nu plătești taxele vamale?
Se dau doua persoane care invidiaza pe un apropiat care a prosperat. Prima, chiar daca ii pare rău de succesul persoanei apropiate, nu- și arata invidia, ci o felicită și e impulsionată să muncească...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa depun un cv pentru Erasmus însă fiind in clasa a 9 a nu stiu ce as putea spune.
Salut. Dați exemple de resurse materiale și nemateriale.
Exista oameni care si- au luat scam de la GCRS pentru finantarea studiilor in Olanda? Lucrez la un articol pentru ziarul Universitatii din Groningen, Ukrant, si caut oameni care studiaza sau au studiat...? (mai mult)
Cum sa rezist în liceu dacă nu m-am integrat ok?
Bună, vă rog ajutați- mă, am o problemă! Recent mi- am pierdut telefonul și in acel telefon existau toate parolele pe care le foloseam eu in special la Facebook. Acum am încercat să intru in...? (mai mult)
Sper sa nu îmi șteargă ăștia intrebarea.Stiti pe cineva care vrea sa călătorească în Italia în preajma sărbătorilor de iarnă? Chiar daca mai e până atunci, ofer fundă.
Ce statiune din Constanta considerati ca merita vizitata in acest sezon?
Cum pot întra într-o discuție despre căsătorie?
E normal la o bataie 1v1 sa uiti ce s-a intamplat timp cat te-ai batut cu celalalt? Unii zic ca am dat, altii ca am si luat. Mi se pare ciudat sa uit asa dintr-o data.
Bună dragutilor, dacă inghiti un fir de par (de om) trebuie sa vomiti pentru a-l elimina din corp?
Ce părere aveți despre onlyfans, se fac bani mulți dacă postezi zilnic?
Careva din zona Botoșani Suceava?
Salut. Oare care- i faza de nu suport sa imi expun imaginea mea pe site- uri de socializare sau sa trimit cuiva poze cu mine pe whatsapp de exemplu? Si mai mult decat atat nu suport sa se uite cineva...? (mai mult)
Salut. Daca de exemplu nu suport inghesuiala de la lidl sau din tren, sau fac alergie daca cineva se freaca din greseala de mine intr- un magazin inseamna ca sunt introvertit? Sau am alta problema?:) ...? (mai mult)
Are cineva idee ce s-a intamplat cu telefoanele publice ROMTELECOM? Din informatii as dori sa ajung la sursa, poate imi fac rost de un telefon. Am o obsesie pentru ele, toate amintirile. Va rog!
TPU cum sunteți astăzi?
Ce știti despre revistele și cărțile electronice
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!