Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Astăzi îmi face reevaluarea psihiatrica deoarece am făcut cerere pentru tratament domiciliar. Oare voi reuși?
Ce părere aveți despre club skin din Iași? Funda
Cum ma pot inscrie la jocul cuvintelor cu Dan Negru?
Am o întrebare, iată am auzit aşa expresii cum ar fi sezonul cald şi sezonul rece şi mie mi- e interesant sezonul cald e : iunie, iulie şi august şi sezonul rece e : decembrie, ianuarie şi februarie...? (mai mult)
E cineva care a stat la camin la politehnica in Iasi sau are vreo cunostinta/prieten/prieteni care au stat acolo? Caci vreau sa stiu la ce conditii m- as astepta daca sunt 4 persoane, dar 2? Cel mai probabil...? (mai mult)
Ce pot sa fac ca sa nu mai fiu stresat?
Credeți că instinctul matern/patern este nativ sau dobândit?
Firma de bere bucegi e aceeasi cu aia de pateu?
Merge cineva de aici la Asia Fest?
Salut, cu ce te ocupi ca șofer livrator mâncare și aprovizionare? Recent am văzut la anunțuri de angajare, un anunț în care scria ca se cauta șofer care sa livreze mâncare catering dar și ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre canalul de YT "Minți Criminale"? Mie îmi place. E canalul meu preferat.
Cu cat timp inainte se planifica o nunta?
Care-i faza cu Tupac(2pac)? Peste tot vad pe Tiktok oameni cu tricouri cu el si la scoala la fel, dar nu inteleg care e faza si nici nu am gasit nimic pe net.
Ziceți niște ghicitori pentru psihopați pls
Voi ce ati dus cadou soacrei la prima intalnire cu ea?
De ce strainilor le place Romania, in special centrul vechi? Am fost si eu de multe ori pe acolo, sunt ruine efectiv, si foarte multi boschetari. Sa fie din cauza ca doar la noi sunt asa multe...? (mai mult)
Salut. Unde e 4evergentelman am văzut ca are contul suspendat.
Am un content pe TikTok si fac parte dintr- o mică asociație in care ma ocup de niște pisici (iubesc pisicile) și le hrănesc și oamenii ma ajuta cu ele sa le duc la veterinar, ma rog nu asta contează,...? (mai mult)
Hey lume, voi când sunteți cu șeful și colegii de birou în pauza de masa va luați de mâini și spuneți rugăciune înainte sa mâncați?
Fetelor, cum ați reacționa dacă v-ați prinde antrenorul vostru personal de fitness că vă face poze în timp ce vă pune să executați niște exerciții?
Nu inteleg de ce zice lumea ca steroizii sunt periculosi bla bla. Folosesc de o saptamana ceva puternic cica e cel mai toxic de pe piata si n-am nici pe dracu ba chiar ma simt super bine.
Forța noastră ne poate distruge, mutila sau desfigura? Ma refer la carne pe carne Cică carnea pe carne e aceeași Forță și aceeași forță nu are impact asupra aceleiași forțe.
Sa ma ajute cineva va rog. De ce site- ul animekage nu îmi da voie sa intru pe el de pe safari (pe iPhone) când caut site- ul și când intru pe el îmi apare tot alb și scrie sus (400 Bad Request Request...? (mai mult)
Voi obișnuiți să dați sfaturi? Dar să cereți sfaturi? Vă spun ce am observat eu: când cineva îmi cere un sfat e ca să nu- l urmeze, iar dacă îl urmează e ca să aibă pe cine da vina că ...? (mai mult)
Utilizatorul de pe TPU @VadimIvanov e țigan?
Buna seara. Am nevoie urgenta de un raspuns. Daca un cetatean moldovean, din Republica Moldova, a primit cetatenie Romaneasca, in Moldova, fara nici o resedinta stabila in Romania, mai este vazut ...? (mai mult)
Alex Alvarez se droghează?
Hey lume, cum reacționați cand mergeți la magazin iar vanzatoarea se uita dezgustata la voi cum scuipați banii și ii ia cu servetelul în loc sa ii atingă cu mana?
Buna TPU. Merita sa ai speranta in suflet pentru un obiectiv personal, chiar daca acea dorinta devine realitate pe un termen lung, nedefinit(de ex. peste 20- 30 ani)? De exemplu, iti doresti sa iti ...? (mai mult)
Știți ceva magazine sh/outlet prin Suceava cu chestii de calitate si preturi ok?
Salut TPU. Cred ca am o problema. De la un timp de când vorbesc cu cineva ma refer la persoanele străine imi pun în gând ca "dacă nu zic bine ce zic" dacă vorbesc prost" oare e de la stima de sine...? (mai mult)
Stiti mai vad noaptea pe strazi oameni care beau Cola si ma intreb de ce. Oare nu toti oamenii sunt sensibili la cafeina? Eu nu beau niciodata cafea sau cola dupa 7, ca stiu ca nu dorm bine.
De ce s-au inventat energizantele?
Mai e cineva care oricat timp ar avea intarzie mereu? Daca am 5 minute Intarzii ca nu am avut timp sa ma pregatesc. Daca am 1- 2 ore stau pe spate "ca am mult timp" si intarzii pentru ca am subestimat...? (mai mult)
Am 2 monede din aur, ambele de 10$, au fost turnate in statele unite ale americii in anul 1894 respectiv 1882, cu cine as putea vorbi pentru a stabili o valoare pentru acestea? Monedele sunt intr- ...? (mai mult)
Știe cineva daca pe Signal îmi poate sau pot trimite mesaj cuiva pe care nu îl am în agenda? Sau cum funcționează această aplicație? E că Wapp- îl sau mă poate găsi cineva după numele de utilizator?...? (mai mult)
Exista leac pentru durerea sufleteasca?
Buna, astazi am trimis un mail catre directia finante si in loc sa fiu sunata eu a fost sunat fostul sotul Imi poate spune cineva de ce? Au acces la date, de unde au nr.lui ca nu inteleg. Oare adresa...? (mai mult)
Ce se intampla daca cedează motorul avionului în mers?
Chiar merge faza aia cu Facebook dating?
Care este scopul vostru în viața? Lucrul care va motivează în fiecare zi sa va trăiți viața (cu doriți sau cu mai multa energie)?
Buna! Cineva din Hunedoara-Uricani.:D
Ce credeți despre LGBTQ+? Eu sunt non-binary si pansexual întreb sa vad dacă lumea tot încuiată la lume o rămas sau au mai văzut adevărata lume.
Hello. Nu vi se pare ca viata este putin monotona in sine? Acelasi lucru in fiecare zi, mi se pare ca daca nu stai foarte bine financiar e si foarte greu de schimbat acest aspect. Iar cu prieteniile,...? (mai mult)
Vouă vi se pare relaxanta aceasta melodie? :) https://youtu.be/r7qovpFAGrQ?si=9RmD31Vi2LNl7P7y
Salutare! Am văzut un videoclip pe tiktok cu un Tânăr și un bosorog in trafic, care ii zice tânărul că mai are un pic și moare sau nu mai știu cum era, apoi bătrânul s- a dat jos și a vorbit...? (mai mult)
Care este explicatia corecta la expresia '' a avea cuvant in fata cuiva''?
Sunt singura care atunci cand cineva ma enerveaza/ se cearta cu mine/ ridica tonul la mine, încep să tremur și sa am ganduri să omor persoana respectivă? Orice gand de ăsta rău, să bag cuțitul...? (mai mult)
Am și eu o întrebare:Numai eu stau mereu incruntat adică eu nu stau cu ochii deschiși larg stau cu ochii mai închiși nu închiși, gen mereu îmi spun multi că mă uit mereu urat la ei dar nu e ...? (mai mult)
Ună. Din păcate timpul nu îmi va mai permite să merg la sală, o perioadă de cel puțin 6 luni. Credeți că achizițonarea unor gantere reglabile este o idee bună? Nu vreau să renunț de tot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!