Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Credeti ca vom putea vreodata sa simulam apa sau natura? Sau sunt procese naturale si nu se poate?
Bună dimineața! Oameni care pleacă de acasă pot să facă închisoare după sunt găsiți de poliție?
Am înțeles că TOC (tulburarea obsesiv compulsivă) este sau de fapt apare ca un mecanism de apărare pentru oamenii care se confruntă cu anxietate mare. Adică oamenii fac acele ritualuri (deci dezvoltă...? (mai mult)
Cum este corect:"poze pe site-uri vedem zilnic" sau " poze de pe site-uri"? Multumesc!
De vreme ce ma gandeam sa postez o intrebare, cu caracter incitator sau nu, depinde de cum o preluati, ce parere aveti despre feminism? O miscare, care actualmente nu promoveaza decat misandria, o...? (mai mult)
Îmi explica si mie cineva ce se intampla cu internet- ul asta? Ma uitam si eu pe YouTube si am dat de un video care scria ca niciodata cand dormi, in dormitor sa nu fie pozitionat un scaun cu fata spre...? (mai mult)
Vi s- a intamplat vreodata sa cautati pe google ceva din copilarie si atunci cand ati vazut imaginea cu lucrul respectiv sa va vina mirosul acelui lucru in nas? Eu am 24 de ani si cand aveam 6- 7 ani ma...? (mai mult)
Vreo părere despre carlos corduneanu?
Cum mai va mai este viața?
Buna lume! Am o curiozitate. Când va uitați pe rețelele sociale la foștii/fostele voastre vi se pare ca arată mai bine acum decât arătau când erați împreuna sau nu va mai atrag și nu înțelegeți...? (mai mult)
Sunt singurul care are aceasta dilema? Daca fetele vor sa fie ''cucerite'' Atunci de ce femeile initieza dansuri, pentru a atrage atentia barbatilor? In club, cand o tipa danseaza pe langa un tip,...? (mai mult)
Nu mai pot accesa un cont de Facebook cum pot face? știu doar numele cum sunt trecut pe acel cont
Bună ziua! Ce pot să fac sa îl conving pe tatăl meu să nu renoveze casa?
Bună TPU. Anul acesta am absolvit liceul la profilul Filologie și am luat bacul. Am intrat la facultate, dar din motive financiare am fost nevoit să renunț. Tot din cauza situației financiare m- ...? (mai mult)
Buna, de ce nu imi vad mesajele pe Instagram? primesc notificari dar cand intru pe Instagram nu este nici un mesaj
Vă e frică de închisoare? Mie da. Dacă ar fi să ajung acolo, m-aș sinucide.
Bună TPU! Cum sa fac față cu un loc de muncă solicitant? Lucrez la MC de o săptămână și servesc clienții, stau 8 ore în picioare și merg, de la 13:30 la 22:00 și când ajung acasă nu mai...? (mai mult)
Oare noi suntem așa cum cred oamenii că suntem, sau așa cum credem noi că suntem?
Nu vă este frică că-ncepe războiul și-n România și trebuie să mergeți în armată?
Bună tuturor! Aș avea nevoie de niște păreri sincere în legătură cu ceva mai personal. Nu îmi este ok să cer părerea oamenilor din jurul meu pe care îi cunosc pentru că sunt mai reținută ...? (mai mult)
Care este cel mai bun site sau pagina de stiri de pe net/post TV care prezinta stirile politice intr-un mod cat mai obiectiv si fara sa fie influentat de vreun partid politic?
Sugestii de cercei pentru băieți? Trebuie să-mi fac gaură în ureche?
De ce oamenii au instictul sa rada de o persoana care se sperie cand incepe sa zboare un gandac langa el?
Cati sunt de aici cu mommy issues? Si voi ati ajuns in punctul in care cand o vedeti pe maica-ta va simtiti inconfortabil, nu o mai iubiti ca la inceput?
Sunt curios, voi cum reușiți să faceți față prejudecăților? Vă afectează sau încercati să ignorați părerea altora? Eu sunt o persoană mai sensibilă si îmi este cam greu să nu îmi pese...? (mai mult)
Timp de 3 secunde, am auzit un sunet de vibrație din telefonul meu, în timp ce trimiteam un Snap pe Snapchat. În acele 3 secunde în care am auzit sunetul, ecranul se clătina, arăta ca o hârtie...? (mai mult)
Ne putem autodistruge cu propria forță?
Cf oameni buni? eu aștept tratamentul și să văd dacă mă scoate de pe carantină
Bună ziua! Am trimis din greșeală unei persoane pe Messenger un ok și am șters imediat... Persoana respectivă spune că i- am scris "ești un mare hoțoman"... Este posibil să îi apară așa ceva?...? (mai mult)
Mai exista vreo șansă să te mai duci la muncă în regatul unit în condițiile actuale? Viza am înțeles că se da foarte greu.
Oare aș putea scrie o carte cu ajutorul AI. ului?
Salut, am venit aici pentru ca am nevoie de o părere exterioara. Un prieten foarte apropiat tocmai ce mi- a făcut o mărturisire care m- a lăsat masca. Mi- a spus și arătat ca el ocazional poarta...? (mai mult)
Care este aroma voastră preferata de elf bar?
Sincer, a încercat cineva o metodă sigură de știți voi ce? Am auzit ideea că poți da greș și ba chiar rămâne cu un handicap forever, dar nici să nu te duci de tot pe lumea cealaltă. Este...? (mai mult)
Eu consum foarte rar alcool si puțin, dar de ce când ma îmbăt puțin efectul trece foarte ușor?
Sa mă ferească Dumnezeu ce reguli au ăștia aici în spital.Pana la urmă am decis sa fac o probă dar nu știu cât fac față.Voi cum sunteți?
Salut, sunt in America și vreau sa aduc doua iPhone urî 15 pentru doi prieteni in Romania, dar am auzit că dacă le pun in bagajul de cala risc sa- mi fie furate iar daca le aduc în bagajul de mana...? (mai mult)
Buna TPU. Ce părere aveți de mămicile gravide fara sprijin de la tata? Mă simt prost și vreau să știu dacă sunt singura ce apelează in momentele astea doar la părinți... Mulțumesc frumos,...? (mai mult)
Hei, TPU, ce oraș dintre Timișoara, Sighișoara și Cluj recomandați pentru găsirea unui job ok, și chiar pentru urmarea unei facultăți? Știu sigur că în Timișoara și Cluj există facultăți,...? (mai mult)
Salut! Cum pot face să vizionez un film până la sfârșit? Nu știu, sunt genul de persoană ce nu are răbdarea necesară pentru astfel de lucruri. Un podcast sau un reportaj, spre exemplu, pot ...? (mai mult)
Mie au început sa îmi placa cristalele/cristaloterapia.Sunt interesante. Vouă va plac? Ce cristale aveți în casa sau ce cristale purtați? Preferatele mele sunt piatra soarelui, piatra lunii ...? (mai mult)
Bună ziua! De ce Putin vrea Ucraina? Când se va termina acest război? Vine și în România?
Cu rușinea mori de foame, ce lucru nu ai face niciodată? Mă refer strict la supraviețuire
Bună ziua, am întrat pe google sa îmi caut ceva de munca de acasă, pentru ca am un copil mic și nu mă pot deplasa să lucrez... și am găsit un site, la care trebuie sa răspund la comentarii...? (mai mult)
Stiu ca o sa sune ciudat datorita faptului ca cel mai probabil nimanui nu i s- a intamplat asta dar sunt curioasa ce explicatii logice au oamenii cand vine vorba de asta! Nu ma luati cu "sunt coincidente"...? (mai mult)
Care este cel mai ușor serviciu?
Am și eu întrebare! Pentru tentativa de omor câți ani faci pușcărie? Am un amic acolo, gen el a înjunghiat un militar dar nu l- a omorât, cică era beat sau să fi consumat substanțe interzise! ...? (mai mult)
Bună! Ieri am primit o țigară de contrabanda(kent navy blue) și am fumat- o neştiind ce este, iar apoi bune fiind, am cautat si eu sa cumpăr dar nu gaseam nicaieri. Am ajuns la un magazin și o...? (mai mult)
Pe care dintre soluții sa o aleg: Trebuie sa ma stabilesc undeva cu traiu: Republica Moldova( o țara săracă) România ( nu aș avea locuință la Bătrânețe și pensia mică) Italia( doar lucru...? (mai mult)
Salut. Cam cât durează o stima de sine scăzută? Am 21 de ani, e normal la varsta asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba