Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Bună TPU! Mâine e prima mea zi de muncă, ca lucrător comercial la mc. Nu am deloc experiență, am foarte multe emoții... Ce sfaturi îmi dați? Există ceva regulament? Știu că uniforma ți- ...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa va spun din start ca intrebarea asta va fi una destul de lunga. Daca doriti sa cititi bine, daca nu, mai bine nu mai raspundeti. Daca aveti chef de misto- uri o sa va raportez raspunsurile. ...? (mai mult)
Doua intrebari. 1. Se da cazul următor. Un copil dintr- o familie bună termina liceul. Vrea să dea la Arte, dar părinții îl obligă să se înscrie la ASE. Băiatul nu e de acord, dar oricât...? (mai mult)
Ce credeți ca e dupa moarte?
Buna ziua. Am un copil de 6ani care din naștere are un semn mare pe mana ✋ adică mai bine zis de aproape de cot până la palma. Mai e cineva cu un așa semn.
Salut TPU, am o mica problema și nu prea am cu cine sa discut. O să vă povestesc pe scurt ce mi s- a întâmplat.Am trăit în Vrancea până la vârsta de 8 ani, iar am plecat de acolo împreună...? (mai mult)
Dacă a fost returnata comanda ca nu am reușit sa o ridic încât timp îmi întra bani în cont?
De ce atunci cand le arat la oaemni ca am depresie si nu ma simt bine mai ales aici pe TPU, se poarta urat cu mine si vorbesc urat cu mine? Nu ar trebui in mod, normal ca oamenii sa fie atenti cu mine...? (mai mult)
Ce ore se fac pe mate info, ce materii se predau?
De ce mi-e frică să pun întrebări, parcă nu știu să pun o întrebare ????????
Ce parere aveti despre fetele care fac videochat? Mi se par mult mai destepte decat cele care isi rup carca 8\12 ore cica munca cinstita
Bună dimineața! Știți pe ce stradă se află dușurile publice pentru nevoiași în județul Iași?
Se spune că și ceea ce admiram sau pe cine, spune ceva despre noi. Credeți că e adevărat?
Buna seara. In curand merg la un eveniment: nunta + botez. As dori sa va întreb dacă știți cât se lasă dar, având in vedere ca este un eveniment dublu?! Multumesc! ????
Tatăl meu a decedat acum 3 luni o moarte inesperada eu nici acum.nu pot accepta că numai este tata pentru mine era totul DC nu îl visez mama sora mea l-au visat eu nu și aș vrea să îl visez
Am comandat mancare de pe glovo si cand mancam am gasit o bucata mica de pui crud. Gen e roz efectiv. Ce pot sa fac? Ii las asa? Mie nu mi se pare normal...
Bună. Nu știu dacă o pot numi fobie, dar simt un disconfort și corpul meu o ia razna, am mâncărimi, inima îmi bate tare și ma panichez când vad multe chestii la un loc. Absolut orice, de exemplu...? (mai mult)
Dacă ați fi părinți și ați afla că al vostru copil are o viață dublă, ce ați face? Să zicem că e un adolescent și un elev model. E cel mai bun din clasa la învățătură și disciplina,...? (mai mult)
Salut TPU! As vrea sa știu dacă știe cineva de programul Rabla de la Lensa, care este faza? Am înțeles ca este un voucher de 1.000 lei. Deci pot duce ochelarii la ei și primesc voucherul pentru...? (mai mult)
Buna! Cam de o lună ma doare cumva bratul stang daca il las mai mult de 2 minute nemiscat, iar eu nu aveam problema asta. Nu stiu cum sa explic insă atunci cand stau in pat și las umarul intr o singura...? (mai mult)
Bună seara! Sunt toalete publice deschise non stop în Focșani?
Bună seara! Cum se deschide meniul din laptop IdeaPad 1 serie Lenovo?
De ce reacționează unii foarte urat când e vorba de datorii? Aici mă refer la sume mici. De exemplu, am împrumutat acum o lună 20 de lei de la o cunoștință. Eram in trecere pe la ea și ...? (mai mult)
Nu suport oamenii, nu știu ce sa fac pentru ca am gânduri sa ii fac lucruri negative unui om. Astăzi mergeam spre casa și era o pasare in stație (statia e plină de natura și flori, frunze) ...? (mai mult)
Narcisist vs BPD Cine câștiga in final?
Buna. Cum as putea sa ma comport cu o prietena care ma trateaza cu superioritate? M- a intrebat acum cateva zile daca am plecat anul acesta in vacanta. I- am spus ca nu, pentru ca am avut treaba si nici...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt băi publice pentru oamenii străzii în București?
La ce materii se dă bacul la profil științe ale naturii bilingv franceza?
Avem colecționari pe aici? Ce colecții interesante aveți? Eu unul încerc să îmi măresc colecția de telefoane, în special modelele vechi.
Cum e să lucrezi că lucrător comercial la mc, program de 8 ore? Ce înseamnă noțiunea de program flexibil și de ce angajatorul mi- a spus că se plătesc bonusuri pentru weekend? Înseamnă că ...? (mai mult)
Am fost la napoli.nu dorm de ieri dimineață și acuși mă duc și la muncă până la noapte la două.nu reușesc să mă odihnesc.ce sa fac? ofer fundă
În ultimii 4 ani, am avut parte de război, de amenințări nucleare, pandemie, criză economică, inflație crescută, poluarea aerului și a oceanelor cu noxe și microplastice și schimbări ...? (mai mult)
Salut, am ajuns la concluzia că nu mă cunosc nici eu, am stări de bine după care îmi dispar toate și vad numai aiurea orice lucru in jurul meu, zic mereu că mă schimb de mâine dar niciodată...? (mai mult)
Bună TPU! În contractul de muncă trebuie să fie trecute și bonurile de masă? Dacă nu sunt trecute, înseamnă că nu se oferă? Și dacă la salariu e trecută o sumă puțin mai mare decât ce...? (mai mult)
Salut. Este adevarat ca la varsta de la varsta de 40 de ani se gaseste mai mult mai greu un partener?
Buna! Am nevoie de ajutor! prietenul meu a reinstalat Windows 7 pe pc, dar nu s- a gandit ca de fapt nu o sa aiba internet pentru ca internetul meu provine de pe telefon prin hotspot dat unui receptor...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest lucru. Fosta mea partenera de origine rusa, avea un unchi de 32 de ani care cand a luat o fata, a luat- o cand ea avea 14 ani jumate, si relatia a durat si dureaza si in...? (mai mult)
Am avut recent un vis in care eram pe o piramida si parca simteam prezenta lui dumnezeu si am inceput sa tremur grav pana parca am fost acaparat (intr- un fel) de lumina si pentru o secunda am fost intr-...? (mai mult)
Eu nu am solicitat abonament. Ce se întâmplă? Am primit e-mailul cu confirmarea comenzii și plata online, dar eu nu am făcut nimic. Vă rog ajutor.
Hei TPU! Peste 2 săptămâni urmează să plec cu familia într- o vacanță de 3 zile. Avem de ales între Belgrad(Serbia) și Brașov. Având în vedere că Brașovul l- am vizitat de vreo 7 ori ...? (mai mult)
Bună TPU cineva s-a jucat cu sentimentele mele si vreau să mor, mi-am dat seama ca nu merită să trăiești în viața asta pentru că este numai suferință mereu.
Ce înseamnă a fi sincer în 2023? A- i jigni pe alții? Eu cred că sinceritatea nu prea ajută pe nimeni. Dacă îi spui unui drogat să nu se mai drogheze că e prost și altele, cu ce- l ajuți?...? (mai mult)
Salutare. Daca este cineva de la FIMM Politehnica, stie cineva care este materia pentru partial si examen la Analiza 1, Analiza 2 si Matematici speciale la Halanay?
Bună seara, stie cineva cati bani se pun la darul de nunta, intreb pentru ca nu am prea mers la nunti
Bună ziua. Am și eu o nelămurire. Am lucrat vreo 2 săptămâni la o firmă din Germania, si vreau să plec în România. Acum ei mi- au cerut Anmeldoung, card, si un numar de la AOK. Eu nu am Card...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii care au prea multa incredere in ei chiar daca habar nu au pe ce lume traiesc si in general nu au dreptate dar o tin mereu pe a lor In ultima vreme vad numa mizerii din...? (mai mult)
A facut cineva operatie LASIK? Cum a fost si ati avut probleme?
Pentru cine poarta lentile. Cum sunt? Merita? Ati avut probleme cu ele? Mie mi ar trebui lentile diferite deci inseamna sa iau 2 perechi. Am miopie si astigmatism, adica cilindru.
Heyy, va rog spuneți-mi ce caiete trebuie sa îmi cumpăr pentru școala am intrat la un profil electronica-automatizări si nu stiu ce ore se fac ma poate ajuta cineva, va rog?
Bună, acum 4 zile am dat cu pumnul într- un perete și mi s- a umflat rău toată zona in special degetul din mijloc, am fost la doctor și m- a trimis cu comprese de rivanol acasă. Nu- i asta problema,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?