Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! In noaptea asta am făcut 18 ani și am zis sa fac și eu cont pe superbet am băgat CNP ul dar zice că trebuie să am 18 ani. De ce?
Cu toții știm că internetul este o sursă nesfârșită de informație, dar și de dezinformare. Cu toții știm că există oameni care folosesc rețelele sociale pentru a- și exprima opiniile, ...? (mai mult)
Salut ma puteti ajuta cu o aplicatie android care copiaza automat parole mersi Funda
Salut, TPU, i- am scris unei fete pe insta, deci suntem la început. La primele mesaje mi- a raspuns sec... acum a început să îmi dea inimioare la mesaje dar mesajele ei sunt tot ceva sec pot spune....? (mai mult)
De ce acum cand a aparut tâmpenia asta de manea de la dani mocanu, despre blonde, toată lumea iar începe cu bancurile despre blonde, le jigneste si le face in toate felurile, pentru ca a zis idiotul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta regula de economie? voi economisiti ceva? 50% din venit ar trebui rezervat pentru cheltuielile esențiale, cum ar fi chiria, facturi, rate la bancă și mâncare....? (mai mult)
Bună ziua. Nu știți dacă iei un credit de la un ifn sau de la o banca și nu îți plătești ratele după cât timp primești în poștă somație de neplata? Adică scrisoare de neplata
Care e diferența dintre cei care au probleme dar nu se vaită și nu le fac cunoscute celorlalți și cei care se plâng într-una de ele, stricându-le dispoziția celor care îi ascultă?
Hello, A cumparat cineva huse personalizate? sunt printate de calitate?
Știe cineva dacă am luat credit de la un ifn și nu mai plătesc după cât timp de la neplata îmi trimit acasă somatii de neplata?
Are voie un magazin cum e altex, eMAG sa refuze sa accepte un retur fiindca ai dat prea multe?
Buna. Astazi 2 baieti vecini cu mine se tineau de farse si veneau non stop la minea poarta si bateau la poarta, sunau la sonerie, aruncau sticle peste gard, speriau cătelul. Cand voiam sa ies afara,...? (mai mult)
De ce majoritatea sunt atat de limitati incat sa puna intrebari cu probleme/afectiuni medicale pe TPU? In loc sa duca la doctor... ar trebui suspendati aia care indraznesc sa aiba intrebari in loc sa duca...? (mai mult)
Bună! Am trimis un raport la tik tok. Cam cât durează sa mi răspundă cei de la tik tok la raport?
Ce înseamnă la voi la masă, mâncare de duminică? Adică ceva mai deosebit decât restul săptămânii. Ce gen de mâncare?
Poate fi vizitata catedrala manturii neamului din Bucuresti?
Trebuie să îmi ajungă un colet. În aplicație am primit o eroare "Delivery attempt unsuccessful". Eu pe telefon nu am primit mesaj sau apel că ajunge coletul. Să mai aștept? Mi- e teamă să nu...? (mai mult)
Pot merge in Bulgaria doar cu buletinul?
Hello. Eram astazi pe plaja, stateam linistita, urma sa intru in apa. Mai eram cu o prietena pe prosop si vorbeam. La un moment dat, niste baieti se jucau cu nisip si apa si deranjau pe toata lumea....? (mai mult)
Credincioșii sunt mai fericiți decât ateii. Oare de ce?
Bună seara, cum trebuie să mă mut la Timișoara din motive personale doresc să știu care sunt liceele din oraș care fac cursuri serale și ce specializări oferă.
Bună TPU! Poți chema pe cineva acasă la tine ca să- ți vopsească o cameră? Mă refer la persoane care au un astfel de job. Și dacă da, trebuie să muți tu mobila? Sau o vor muta acei oameni ...? (mai mult)
In ce grad de handicap se incadreaza boala Ateromatoza carotidiana?
Buna,din punctul vostru de vedere, care este cea mai buna aplicatie de meteorologie pe care ati incercat-o
Salutare! Văzusem recent că începând din septembrie 2023 se reintroduce gratuitatea pentru studenți. Se mai implementează sau nu? Sau doar au fost vorbe goale, tipic „alor noștri"?
M- am transferat la un alt liceu pe timpul vacantei de vara. La inceputul anului scolar diriginta o sa spuna elevii transferati? Imi este putin (frica sa zic asa) sa merg acolo si diriginta sa nu stie ...? (mai mult)
Aveți vreo mâncare preferată de weekend, ce mâncați de obicei doar in weekend, și care ar fi?
In ce oras din Transilvania v ar placea sa locuiti, in afara de Cluj Napoca?
Bună ziua! Poți să fii poștaș la aeroport fără bacalaureat și fără permis de conducere?
Bună ziua! Sunt bai publice aproape de Aeroportul Henri Coandă din București?
Daca dezactivez activitatea pe messenger, nu o sa le mai arate oamenilor de cand n am mai fost activa?
De ce majoritatea de aici se plang cat de greu se cucereste o femeie sau ca nu pot avea relatii si raman fixati continuu cu intrebari de genul )) Pot fi considerati ratati?
Care sunt cele mai slabe țigări Vogue?
Cum pot afla din ce țară provin? Că prea multa lume îmi spune că nu par a român
Cum pot invata pentru sala? Citesc din cartea 'codul rutier' dar e ca si cum as citi oricare alta carte, nu retin nimic
În ziua de azi mai este apreciată bunătatea? Sau mai mult să fii rău?
Vreau sa cumpar un microbuz T4 Am inteles ca T4 este cel mai bun vw Tu ce marca ai si daca te a costat mult intretinerea
Care ar fi scopul vietii in afara de munca si acasa? In afara de asta eu nu mai vad nici unul, distractie daca ai putina si aia, unii zic sa iti faci o familie, dar daca esti mai introvertit si nu stii...? (mai mult)
Bună! Mă pot transfera de la o postliceala la alta?
Https://www.facebook.com/watch/?v=863247998841762 Fratii nostri care vor in UE si NATO?
Puteți să mi recomandați un aparat de ras? Am nevoie sa l folosesc pentru corp, la subraț și jos, cam o dată pe săptămână. Am auzit ca Philips one blade e bun, dar nu mi convine ca trebuie...? (mai mult)
Ce parere aveti despee ideea asta ca "uneori e bine sa faci pe prostul". In ce situatii e bine sa faci asta?
Sunt din cale afara de nervoasa si orice as face nu stiu sa ma calmez am cautat muzica de relaxare, am cautat ceva de ris, am fost sa ma plimb dar numai nu- mi trece.S- au adunat prea multe in viata mea...? (mai mult)
Buna TPU. De saptamana viitoare eu voi pleca la mare si apoi la munte. Iar intrebarea mea este: cum sa scap de frica irationala de a mi se strica telefonul? Acum 2 ani i- am schimbat placa de baza pentru...? (mai mult)
Ați văzut că a ieșit Cătălin Talent din închisoare?
Voi cum pronuntati swarovski?
Care este cea mai buna agentie de pariuri sportive? Personal mi se pare superbet, singura care are uneori cote destul de mari fata de concurenta. Pe sloturi care e cea mai buna? Aici nu prea am...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor urgent cu niște răspunsuri! Nu ma simt bine, am răcit foarte tare și azi trebuie să depun actele pentru angajare. E ok să mă duc la firmă, să depun actele și după să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?