Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
Salut! Câți lei o sa primesc daca dau 500 de lei pe lozuri de 3 lei?
Buna TPU, am o întrebare, nu sunt româncă si am făcut școala, liceul si o școală de asistenta. Cei din satul meu spun că sunt inutile si că este o cheltuială aiurea de bani că nu o să mă...? (mai mult)
Ceva siteuri de socializare mai de doamne ajută?
Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Sunt angajata de 3 luni de zile cu carte de munca. Și as dori sa fac un împrumut la banca cu suma de 5.000 lei. Aveți idee cât aș plăti pe luna...? (mai mult)
Esti mai realist daca privești noțiunea de Dumnezeu dintr-o perspectivă Spirituală decât dintr-o perspectivă religioasă?
Câte este salariu minim în Germania?
Cum pot sa stiu ca sunt schizo?
Ce părere aveți despre cei care pun punct după fiecare frază pe care o scriu pe WhatsApo, SMS sau Messenger, chiar și după banalul "Ok."? Ce diferență de gândire exista între aceștia și ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum pot sa fac ca Instagram-ul sa nu îmi mai sugereze contul altor persoane?
Care e faza cu spiridusul albastru? Imi apare peste tot.
Auzi că mai nou in psihiatrie stai pe PC cu telefon etc.niciodata in viața nu va fi așa ceva. Nu?
Salutare! Mă numesc Mircea și am 23 de ani. Încă de când am fost mic, cea mai apropiată persoană din familie, cu care pot vorbi orice oricând, este bunica maternă (singura dintre bunici care...? (mai mult)
Ce tipuri de arme poti detine in Romania?
Bună, am un video salvat de pe tiktok cu o melodie, cum o pot seta ca ringtone?
Care telefon credeți că are cele mai urâte sonerii de apel? După părerea mea, cred că Motorola. Am avut unul și din toate soneriile și alea câteva, nici una nu era plăcută.
Voi ati observat ca din ce in ce mai multi oameni din jur, din oameni ok devin anxiosi, tristi, la marginea depresiei? Ma sperie si intristeaza. Oare de ce? Si problematic e ca au luat amploare si...? (mai mult)
Ce ați face cu banii dacă ați avea un googol de euro?
Cum raspunzi messajului " Hi! " "How are you Your + Name?" pe Whatsapp venit din partea unui tip pe care l- ati intalnit in urma cu aproximativ 2 saptamani in tren si care vi s- a parut simpatic :), ...? (mai mult)
Bună ziua, cineva ar putea să îmi spună toate punctele pro și contra, un grad de comparație obiectiv și alte informații suplimentare de știut între orașele Drobeta Turnu Severin, Craiova ...? (mai mult)
De unde preferati sa faceti cumparaturile?
Buna seara, am si eu o intrebare după montarea blocului de măsură BMP, după cat timp vine sa monteze si contorul? Ce pasi mai sunt?
Am experimentat real faptul că dacă spui cuiva ce ai pe suflet te va bârfi și jigni,întrebarea, voi cui va spuneți supărările? Ce sa fac pe viitor?
Buna,am o problemă foarte mare și sunt disperată! Un băiat mă amenință că modifica o poza cu mine și o face nud dacă nu fac ce zice el.Ce aș putea să fac ca să șteargă poza?
De ce multe persoane, chiar și din străinătate, o iau în vizor pe Andra Gogan și își bat joc de ea prin parodii și comentarii? Cea mai recentă e parodia creata prin A.I unde apar vocile Andrei...? (mai mult)
A auzit cineva de cartea a patra cale? in ce orase din Romania sunt grupuri de genul?
Ce parere aveti, shaolinii au puteri miraculoase? Ei sunt oare oamenii cu cel mai bun autocontrol? Voi credeti ca pot sparge caramizi cu mana?
Pistolul este o armă legală sau ilegală? Am văzut în filme cum unii oameni au pistoale legal şi ei nu sunt poliţişti dar sunt nişte oameni obişnuiţi dar am mai auzit că dacă ai pistol sau ...? (mai mult)
Osho avea puteri miraculoase? Putea misca obiecte? Sau era doar un escroc? Ce dovezi aveti? Ceva concret nu povesti.
V- ar plăcea când adormiți sa ajungeți într- o alta lume în care să trăiți o alta viață, mai plăcută pentru a vă încarcă pozitiv pentru aceasta? Sau măcar pe aceea sa o trăiți pentru...? (mai mult)
Ce părere aveți de cei cărora nu le plac soneriile de apel sau de notificare de pe telefoanele lor și pun sonerii de la alte telefoane? E ok? Am o colega de serviciu care are un Allview iar soneriile...? (mai mult)
Salut! Este cineva care lucreaza pe pms-ul Medallion? Am o întrebare legată de acest program hotelier.
Bună, știe cineva ce pot sa fac sa nu mai am atâta saliva în gura? Ma înțeapă oarecum pe gat, nu e neapărat o durere și de când a început chestia asta se strânge foarte multa saliva
Știe cineva unde se poate face piercing genital bărbați în Târgu Mureș?
Ce parere aveti de serialul lectii de viata, care se difuzeaza aproape in fiecare zi? Vi se par buni actorii, joaca bine, difuzarile, zonele în care se desfasor actiunile? etc. Mai calumea e "în ...? (mai mult)
Salut TPU! Care e diferența dintre muffin și cupcake?
Ce se intampla daca bei ceai după mâncare?
Cine sunt Eu? De ce reacționez impulsiv? Care sunt limitele mele? Pe ce principii merg? De ce fac unele lucruri în defavoarea mea? De ce nu mă iubesc și îmi văd numai defectele? Sunt întrebări ...? (mai mult)
Are beneficii ceaiul de zmeura cu lamaie? Dacă da, care sunt acelea?
Salutare! Vreau sa mă duc în Germania la căpșuni! O sa merg cu 2 prieteni! Faza e cum fac sa îmi ascund banii sa nu mi- i fure nimeni? E o idee bună să îmi cumpăr un mini seif? Că gen in camera...? (mai mult)
Buna. M- am inscris recent ca reprezentant avon si am nevoie de putin ajutor. Doamna aceea mi- a cerut un nr de telefon, nu pe al meu, altul si l- am dat la un prieten si acum vreau sa il schimb cu al...? (mai mult)
Ce parere aveti de tiktok? Este o rețea de socializare cu influența negativa sau pozitiva pentru adolescenti?
Daca cineva transmite o boala anume stiind ca o are, cum afla politia ca el stia? Ca parca erau ceva anume de unde te poti testa singur sau na esti taiat la mana si ala la fel si se apropie, ce dovezi...? (mai mult)
Dacă livrezi o scrisoare cuiva care locuiește la țară, prin poștă, îi ajunge acasă prin intermediul poștașului sau trebuie să vină acea persoană până la poșta din sat? Este o întrebare...? (mai mult)
Ce înălțime are mihai Dragomir? Am înțeles că el are 1.76m.
Am nevoie de o idee,am un aragaz electric mic, ce as putea sa pun să fac grătare pe el? Dau fundiță
Bună ziua! Cum sunt chinezii? Chiar sunt răi!
Am intrat pe whatsapp pe celalalt telefon al meu stricat s- a transfer cateva mesaje vechi si nu stiu cum dar acum mesajele noi apar pe acel telefon si nu pe al meu actual. Ce trebuie sa fac? Tin sa mentionez...? (mai mult)
La ce ora va treziți in weekend?
Seara bună, de ceva timp tot fotbalul din întreaga lume este dirijat de către casele de pariuri sportive, in special cele ce sunt sponsorizate, casele de pariuri pun pronosticuri nu apostadorii!
Bună TPU! Mi- au intrat azi tichetele de masă pe card, e primul meu job. Faza e că deja am cumpărat ieri mâncare de 700 lei și am frigiderul plin, nu pot să mai cumpăr și de tichete pentru că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!