Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am nevoie de ajutor urgent cu niște răspunsuri! Nu ma simt bine, am răcit foarte tare și azi trebuie să depun actele pentru angajare. E ok să mă duc la firmă, să depun actele și după să...? (mai mult)
Bună ziua! Cum sunt prețurile în capitala? Sunt mai mari?
Să îmi spună și mie cineva urgent vreau să îmi dau comanda de niste adidași de pe un site de pe net și unde trebuie sa pun numărul de telefon in partea stângă are prefixul automat+ 40 și în...? (mai mult)
Bună dimineața! Cei care dorm pe străzi nu au unde să facă un duș și sa își spele hainele?
"ggkt" inseamna gagica ta?
Ce înseamnă "ggkt"?
Salutare! :-h E ceva rău în a fi egoist? :-?
Îmi poate spune și mie un băiat care se tunde Messi hair și își aranjează parul in sus ne stă bine la orice băiat eu mă tund french crop dar as vrea sa o schimb cu Messi hair și nu știu dacă...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca masinile de la city link au camere pe interior? Sa te filmeze fara sa atii in timp ce conduci?
Dacă eu știu sa tund aproape la perfecție merita da mai fac cursul ala?
Salut TPU. Credeti ca in zilele noastre se mai gasesc persoane atat de usor pentru a intemeia o familie cu persoana respectiva? Si prin "usor" ma refer cum era acum 10- 20 de ani cand oamenii se puneau...? (mai mult)
Preferati o fata/femeie cu parul blond si ochi albastrii sau una cu parul brunet si ochi albastrii?
De ce oamenii foarte albi nu sunt caracterizari cu o anumita rasa, ca de exemplu cei foarte inchisi(cei din Africa)? Stiu ca este rasa alba, da este pentru multe trasaturi: parul negru si piele alba ...? (mai mult)
Salut am lucrat timp de 7 luni La o angentie de recrutari in Olanda Am primit toti bani si fluturas timp de 7 luni Dar in ultima luna find luna trecuta Mi- am bagat preaviz. Am terminat cu ei dar...? (mai mult)
Aveti ritualuri dimineata si seara sau faceti lucrurile alandala?
Salut TPU. Este adevarat ca in ziua azi nu mai poti gasi o femeie atat de usor cum se gaseau acum 10-20 de ani? Adica, inainte oamenii isi gaseau pe cineva pe la 18-19 ani.
Salut TPU! Am returnat un produs stricat cumpărat de la eMAG, ca formă de plata am ales să imi de ie un voucher pe care îl pot folosi pentru a face o altă comanda, întrebarea mea este: dacă voi...? (mai mult)
E normal ca o persoana care a avut parte de bulliyng in copilărie și adolescență, sa dezvolte un spirit justițiar la maturitate? Cum vedeți voi asta?
Buna tuturor! Aștept răspunsuri mai ales din partea mamelor...doamnelor, am o bebelina de 4 luni, deci pot sa spun că mi- a mâncat toate puterile, eu nu am mai întâlnit copii rai așa....nu sta...? (mai mult)
De ce nu mai pot sa dau urmărire la tik tok?
Am nevoie de voi puneți întrebări pentru că am nevoie pentru un video nu vă arăt numele puteți pune întrebări ciudate amuzante și horror sau de care vreți voi mă bazez pe voi că mă ajutați...? (mai mult)
Daca dai comanda pe un site, fara sa îți faci cont, poți sa mai faci retur? Cei de la altex nu răspund la telefon, și in magazin e mult mai complicat sa faci
Este ok sa fi asexual?
Cate femei de aici ar putea purta sarafan, kokoshnik/batic si cate ar merge la biserica sa se roage? Cati barbati ar purta kosovorotka?
Ce va motivează cel mai mult in viața?
Salut TPU, cum se poate recupera un telefon care a fost furat in Germania? O cunostinta a fost in Germania in vacanta si i s- a furat din buzunar telefonul in aglomeratie, posibil cel care l- a furat...? (mai mult)
De ce mereu au fost mai apreciate pe social media femeile vulgare, dezbracate, își arata decolteul si fundul intentionat si cu conotatii sexuale decat una care se pozeaza normal sau de exemplu cineva...? (mai mult)
Am avut in viața numai probleme! Am fost bătut de educatoare la grădinița doar eu, fără motiv, dar bătaie cu vânătai. Părinții făceau scandal și încă fac in casa, prieteni am 2 și nici...? (mai mult)
De ce unii oameni aleg sa faca rău altor oameni fără nici-un motiv?
Salut. De ce am impresia cand merg pe stradă ca toata lumea se uita la mine? Ma uitam ca poate am ceva pe față, poate merg cam cocoșat, dar nu asta e cauza sau am fobie sociala? E din cauza...? (mai mult)
De ce unii bărbați din jandarmerie sunt sexualiști și afemeiați? (sa nu mai zic răutăcioși un pic) ☺️
Dacă mă îmbrac EMO, mă machiez EMO și mai îmi pun și cercei în urechi, risc să fiu luat la bătaie?(sunt un bărbat în vârstă de 19 ani).
TPU, cineva care fumează iqos? Am și eu nevoie urgent de câteva coduri.
Va puteți împăca cu gândul ca odată și odată o să muriți?
Ce părere aveți de cristaloterapie?
Bună. Am observat ca unele povești de pe Instagram ale persoanelor pe care le urmăresc apar ca și vizualizate, deși nu le-am deschis eu. Ați întâlnit această problemă?
Sta in puterea noastra ca oameni sa ne judecam semenii? Am vazut si aici, dar si in alte parti, se eticheteaza prea usor.Bolnav pshihic, aud cel mai des! Pe bune? aia ...? (mai mult)
Buna ziua tuturor! Întrebarea mea e simpla ..sa zicem ca ai un buget de 50k euro ce casa ți- ai construi? BCA, caramida sau panouri sandwich? La sol fără etaj între 100- 120 m2 teren 900mp panta ...? (mai mult)
De ce bulliyng-ul ia amploare în școli în loc să scadă, în ciuda tuturor intervențiilor profesorilor sau psihologilor?
Cum as putea sa o refuz politicos pe fosta colega cu care am stat 2 ani la camin pe perioada facultatii? Vrea sa impartim din nou aceeasi camera in urmatorul an. Problema e ca in acesti 2 ani am vazut ...? (mai mult)
Ce sa faci ca sa iti schimbi modul de gandire? Cum sa nu mai stai intr-o lentoare din aceasta neproductiva? Voi cum actionati? Sunt femeie!
Ce aplicație va place mai mult între Instagram și Tik Tok?
Dacă ați putea alege o țara unde sa va mutați pentru totdeauna, ce țara ați alege? :)
Daca fac un selfie in mintea mea par frumos, dar daca setez fotografia in modul oglinda (invers) ma vad foarte urat, e normal asa ceva? E o diferenta foarte mare, dar de ce nu imi spune lumea "ba in...? (mai mult)
Stie cineva tiganeasca? Daca da, as dori sa stiu cum se spune la,, baga puii".
Este ceva rău dacă ca om, în public...adică la liceu, afară sau undeva încerci să pari mereu serios? :- ? Să stai așa mereu serios, să nu prea vorbești, vorbești doar când ai întrebări...? (mai mult)
Salut,voi ce faceti cand sunteti demoralizati? Am incercat cam tot ce se poate sa imi ridic moralul dar de cateva zile tot am o stare proasta :(
Salut! Dacă afară fulgeră și eu port căști wireless există vreun risc să fiu lovit de fulger?
Vi se pare o activitate romantica dansul in ploaie?
Si pe la voi bate vantul de rupe si rastoarna tot? Cei de la meteo spun "va fi de maine" In realitate a fost de azi de la pranz. Si inca bate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.