Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Fac 19 ani peste 3 luni si pana acum luam alocatie si in timpul verii (pentru ca trec a 12 a), a trebuit sa imi fac o cerere pentru ea totusi cand am implinit 18, dar luna asta nu a mai venit. De ce?...? (mai mult)
Salut! Am un coleg care a fost sunat de o tipa, care a gresit nr de telefon, confundandu- l cu un curier. Fiind foarte agresiva si nelasandu- i loc de replica l- a amenitat cu reclamatii la firma. Colegul...? (mai mult)
Buna, am 13 ani si as vrea sa cumpar vopsea de par pe ascus sa ma vopsesc pe ascuns, mai exact dar cum fac asta?
Buna ziua TPU, ma confrunt cu o dilema pe care nu pot sa o inteleg asa cum trebuie. Ma poate ajuta cineva cu asta? Cum se confruntă individul cu efemeritatea existenței în fața complexității biosferei...? (mai mult)
Buna. Am o problemă, mai exact am ceva pe suflet. Vreau sa precizez că eu am crescut fara mama de la vârsta de 8 ani, deși am trecut peste chestia asta (Cel puțin așa cred eu). Mi se întâmplă...? (mai mult)
Bunaaaa, am facut comanda la cineva pe olx legat de niste tricouri personalizate. Persoana cred ca este fizica si nu mi- a răspuns la apeluri. Nu am platit nimic in avans dar pot face ceva? Imi trebuiau...? (mai mult)
Cum priviti moartea? Întrebarea e pentru cei care nu cred intr-un creator
Salut. De câteva zile mă gândeam la ceva. Am cunoscut o fata pe internet și dupa câteva zile ma trezesc ca ea imi spune ca este rudă cu familia mea. Mai exact ea este fiica surorii unchiului meu...? (mai mult)
Care este filozoful vostru preferat și de ce?
Salut TPU! Ce gust are Pizza Hawaiană?
Există ceva care sa nu fie drog impotriva anxietatii? Aș vrea sa devin indiferentă, fără sa imi pun atatea intrebari si atatea griji. Am încercat ashwagandha care e ca un "antidepresiv" si ameliorează...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cum pot sa deschid cufărul cu monede pe TikTok? De fapt cum sa fac sa îmi apară. Am înțeles că trebuie să ai contul in anumite tari, printre care și Germania. Eu am număr...? (mai mult)
Salut. Ma puteți ajuta? Cine este actrița din imagine? Joaca în Ochii din Umbra. https://ibb.co/T4xWHsC
O întrebare care va suna clișeic, dar doresc să știu ce părere aveți și ce sta la baza acestei admirații. De ce o parte dintre oameni admiră interlopi și bătăuși in detrimentul celor cinstiți,...? (mai mult)
Bună ziua! Am un pește mascul Betta de aproximativ 4 luni și am observat că începe să i se rupă coada dorsală. Este normal sau este bolnav? Ce aș putea face?
Mai e cineva care nu o suporta pe Antonia pe aici? In ciuda frumuseții și vocii sale ridicate in slăvi de alții, mie tipa nu- mi place. O percep aroganta și superficială. Și nu, nu e vorba ...? (mai mult)
Salut, m- am mutat cu munca in București si voiam sa imi iau o chirie (am gasit ceva ieftin) in sectorul 2 pe Alexandru cel Bun, chiria e tentanta, dar zona parca are ceva in neregula, da vibe de ...? (mai mult)
Bună ziua, de aproape 3 saptamani sunt foarte stresat, eram cu un grup de amici si ne- am luat la încăierare pe stradă, trei din noi printre care si eu am inceput sa aruncam cu pietre spre ei, ...? (mai mult)
Bună TPU! Miercuri mi- am făcut analize pentru locul de muncă, mi s- a zis că pot dura 2- 3 zile rezultatele. Momentan nu m- a contactat nimeni, iar aici mă refer la angajator. Când o să fiu chemată...? (mai mult)
Fetelor/Doamnelor, ce tip de prietena ati alege sa aveti? Cea falsa, care stie doar sa judece alte femei, neîncrezatoare, barfitoare, pupincuriste, care la randul vostru face si ea acelasi lucru...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, ce înseamnă să te imbraci emo? Normal emo ce înseamnă?
Cineva in clasa a 9a La profilul electronica și automatizări din Lugoj?
Par brunet sau blond?
Ce rost au aceste întrebări pe YouTube? https://ibb.co/2WSt54h
Salut,unde se găsește sau cine face acel TEXT CU LED cu numele formației care se pune pe schela de lumini? Funda!
Salut, cine ma poate lamuri dacă sunt diferențe între Acordeoanele : Roland Fr4x, 7x și 8x. Prețul cam la același nivel sunt. Fundaa!
Salut, Am modernizat o camera de apartament, am făcut o tip studiou. Vreau sa știu dacă am instrumente muzicale, orga, saxofon, clarinet, etc Daca le țin afara pe suporturi în camera au ...? (mai mult)
De ce majoritatea oamenilor de rasa Roma sunt needucați?
Care sunt melodiile folosite în filmul,, Furios și iute în viteza a 5-a"
De ce le place unora sa se laude? pai eu am terminat facultatea si nu stia nimeni, nimic, luam toti 5 si 6, unu mai invata si acum cica stiu toti, nu inteleg de ce ii face sa se simta bine traind...? (mai mult)
Suntem un popor de idioți? De ce o grămadă de persoane denigrează pe altele fara sa le cunoască personal sau ca acele persoane sa le fi făcut ceva rău personal? O grămadă cauta să denigreze, ...? (mai mult)
Buna am 3 peruși.Doua femele și un mascul, una dintre femele este matura la fel ca și masculul.Care este problema de nu s- au reprodus până acum? Cusca este destul de mare are 1m lungime pe 50 cm...? (mai mult)
Salut. Dacă renunti sa mai stai pe telefonul mobil ti se poate remedia mintea, ma refer la sănătatea mintală, sa scapi de retelele sociale?
De cei aceia care au fost săraci în copilărie sau adolescență, dacă se întâmplă să prospere, nu prin munca lor neapărat, ci să prospere unul dintre părinți, muncind in străinătate, ...? (mai mult)
Acum 3 ani, parintii mi au dus cainele la care tineam foarte mult din mai multe probleme pe care le făcea. La 11 noaptea când am venit acasă l am găsit la poarta după 3 ani… părea ca ma așteaptă...? (mai mult)
Ce comunități on- line / site- uri de socializare pentru asexuali există în România? Nu mă interesează aplicațiile de dating cu astfel de opțiuni (deci unde te poți declara asexual), ci site-...? (mai mult)
Am o intrebare multa lume zice ca jocurile video nu is pacanele sau jocuri de noroc. Dar experienta mea voiam un cont cat mai bun, am muncit o gramada si in final am realizat ca nu isi merita banii. Am...? (mai mult)
Cum vi se pare un preot tânăr care merge la sală? Ea ciudat sau mai degrabă nonconformist? :D
Am trimis mesaj la cineva pe telegram iar astazi cand am deschis telefonul la sfarsitul mesajului imi aparea o inimioara am deschis mesajul sa vad depre ce e vorba si a disparut inimioara ce reactie...? (mai mult)
Am căutat pe net ce mi s- a întâmplat in dimineața aceasta și era o fata care zicea ca a auzit un fluierat care se repeta de foarte multe ori, dar nu- și schimba deloc tonul, fluieratul pe care...? (mai mult)
Am o problemă cu tatăl meu nu foarte mare, am 21 ani și în fiecare duminică mă obligă să mă duc la biserică și dacă nu mă duc face panaramă, mă face in toate felurile, și mereu in fiecare...? (mai mult)
Ce parere aveti de explozia din noaptea aceasta de la Crevedia? S-a vazut pana in Bucuresti?
Buna ziua! Am o problema de o zi, pur si simplu am un punct orb mic pe partea stanga a ochiului stang. Eu panicandu- ma aproape din orice, m- am documentat pe internet. Imi este teama sa nu am glaucom...? (mai mult)
De ce unii bărbați sunt misogini? Sa fie ca zicala "vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri", adică un fel de frustrare cumulată in timp sau sa fie alți factori?
Întrebare pentru fete Credeți că băieții mai știu să cucerească fete sau sunt pur și simplu toți o apa și-un pământ?
Salut Am făcut contract la Digi cablu plus net Router am cumpărat eu Trebuie sa chem băieții de la Digi că sa setez ceva la router sau pot face și eu?
Am fost plecat de acasa vreo o saptamana si cand m- am intors am găsit viermi albi, minusculi in pat, chiar daca facusem curat inainte /dezinfectasem, care poate fi cauza?(ps nu stiam la ce categorie...? (mai mult)
Salut TPU, am intrat la profesionala, profil Electrician Auto Si am niste intrebarii, cat zile de practica se fac pe saptamana, ce materii se fac. As dori sa primesc mai multe detalii, sunt boboc ...? (mai mult)
Hei TPU! Am nevoie de un sfat din partea comunității acesteia. Deci… Eu locuiesc și muncesc in străinătate de câțiva ani. Am venit aici de nevoie. Am o prietena din copilărie cu care vorbesc ...? (mai mult)
Buna ziua! Am facut o comanda pe shein din 24. 08. 2023 Am tot urmărit (track) și am realizat că am greșit adresa. Îmi scrie că e în transit depot address error... Cum aș putea modifica adresa?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?