Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
E ok sa ai alta orientare?
Voiam sa sterg niste mesaje pe Instagram mai vechi si vad ca nu reușesc, știți cum as putea?
Salut. A mai lucrat cineva aici? https://www.jobtrackrpomasters-ro.com/? gclid=CjwKCAjw9-6oBhBaEiwAHv1QvD5qq4Jtbc94aHfZaetDFsyx9Cd6WhaVK4gUrTcP7FSZeT6Offl7CxoCQd0QAvD_BwE
Https://youtu.be/o_PE1n1z1l0?si=7Gx_MYiTv7ITlyPQ Sper că nu va fi ștearsă această întrebare cu acest link, dar mă macină multe după cazul acesta auzit. Multe. Sper că din tot ce o să întreb...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Chiar azi dimineață am trăit o întâmplare foarte interesanta la magazin, vreau sa va povestesc și vouă și eventual sa primesc un sfat. Deci azi dimineață m- am dus la...? (mai mult)
Salut, as vrea sa aflu numele la un incident care s- a intamplat in anul 2000 daca nu ma insel. Era vorba despre cativa (2 sau 4 tin minte) migranti care voiau sa treaca oceanul intr- un vapor Tailandez...? (mai mult)
Știți vreo clădire/bloc din Iași,unde aș putea face poze pe acoperiș, la apus?
Salutare! Am o întrebare pentru cei care au cumva videoclipurile cu spectacolele vechi ale trupei "Vacanța mare" din perioada anilor ‘90. Mai exact, caut o anumită scenă, în care Mugur Mihăescu...? (mai mult)
Cum este viata la Bucuresti? Salariile, cheltuielile, chiriile etc? Eu si iubitul meu ne dorim mult sa ne mutam la capitala, insa eu provin dintr- un judet mai putin dezvoltat, iar el se muta din Strainatate...? (mai mult)
Buna ziua, am gasit pe drum un bilet câștigător, l- am verificat si era câștigător. M- am dus am ridicat suma de la agenție la 3 zile după ce l- am gasit. Cand sa aud ca biletul era al unui ...? (mai mult)
A incercat cineva cafea cu miere? Ce gust are?
Aveti idee cum gandesc femeile israeliance si evreii care vin aici, in general? Este adevarat ca evreii se vad o rasa superioara? si nu sunt deloc prietenosi? Am tot iesit la diferite petreceri,...? (mai mult)
Ce ați încercat să faceți și nu ați reușit?
Când v-ați bucurat ultima oară?
Stie cineva Concret data cand va avea loc Sarbatoarea Castanelor? Am cautat pe net dar in zadar, nu am gasit nimic cert... Imi facusem planuri sa ies cu o amica si cu gasca ei de prieteni, dar daca...? (mai mult)
Buna TPU. Stiu ca o sa va para o intrebare penibila, dar nu mai stiu ce sa mai fac si chiar am nevoie de ajutor. De cateva seri nu prea mai pot dormi cum trebuie, mama mea tuseste si exact in momentul...? (mai mult)
Și eu am luat o saltea mai mare și nu se poate returna.Refuza complet acest lucru. Dacă am să o tai la dimensiunile patului se deteriorează?
Cu cine va înțelegeți cel mai bine?
Bună TPU! M- am angajat la McDonald's și am niște nelămuriri. Știu că în program dacă ești trecut "CASA", ești la casa de marcat în ziua aia, dacă e "F2" ești le fereastra 2 la drive. Dar...? (mai mult)
Prezint următorul caz nu pentru a judeca viața unei persoane și alegerile sale, ci pentru a afla cauzele acestui comportament! Acum multi ani am avut o prietena. Ne- am cunoscut în școala generală....? (mai mult)
Pentru pasionatii de avioane, spuneti-mi va rog top 5 avioane preferate.
Ce va mentine energie la munca? Cum reusiti sa va concentrati 8 ore pe zi?
Ce aplicație e buna pentru a localiza o persoana din familie după nr de telefon?
Salut, prieteni. Voi cum reactionati cand colegul vostru preferat este dat afara? Il amenintati pe sef ca plecati daca nu il aduce inapoi sau pur si simplu plecati dupa el la noul job?
Buna. Ce sfat îmi dați, in legătură, cu problema mea cu care mă confrunt. Un tip de la mine, destul de ok și prietenos, cu care am mai avut în trecut relații de prietenie. Ne salutam și ...? (mai mult)
Cum ar putea cineva sa vă surprindă într-un mod plăcut?
Am auzit des vorba,,Îmi sunteți simpatici" sau,, Îmi e simpatic'' Cum adică ca o persoană să îmi fie mie simpatică sau...cum adică că o persoană să îți fie simpatică?
Cat înseamnă numărul 8, 882577 Nu înțeleg dacă e în mii sau în milioane
Ai voie să-ți comanzi de mâncare prin Glovo sau Tazz dacă ești la căminul facultății?
Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ați primit?
Cum ați putea influența pe cineva să facă ce vreți voi?
Ce sacrificii ați făcut ca sa ajungeti acolo unde v-ați propus?
Cum poate un om floare și hipersensibil să devină rău? Se poate așa ceva? Sau oamenii de genul sunt condamnați la o viață de ghetou? La a fi umiliți, călcați în picioare, a fi luați...? (mai mult)
Ce o fi in mintea utilizatorilor care isi modifica in mod constant continutul mai ales cand vor sa dovedeasca un adevar(a lor) Mai au ei credibilitate in fata celoralati ...? (mai mult)
Care este culoarea voastră preferată?
Este adevărat că oamenii buni sunt luați de proști?
Ce calități și defecte aveți?
Care sunt problemele de care va loviți cel mai des in viața de zi cu zi?
Considerați că inteligența artificială ne afectează viitorul?
Ce înseamnă dacă am degete foarte lungi?
Care pot fi sechelele pe care le poți dezvolta în urma utilizării greșite a Paracetamolului? Poți rămâne cu un handicap fizic?
Cum va sărbătoriți ziua de naștere?
Avem români plecați în Italia pe aici?
Ce curiozități aveți?
Ce planuri aveți pentru toamna asta?
Ati chemat vreodată poliția?
Dinozaurii au existat?
Cum ar arata pentru voi o zi perfectă?
"O poliţistă din Călăraşi îşi înşela iubitul cu un infractor, anchetat pentru tentativă de omor" https://www.youtube.com/watch?v=26LukiDxK_E&ab_channel=ObservatorNews :))))) Ce parere...? (mai mult)
Cei care lucrați la MC ca crew, cât aveți tichetele de masă? Mă refer la cineva fără nicio experiență, e prima mea lună aici și azi am primit cardul cu tichete.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!