Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
De ce pe măsură ce înaintează în vârstă, persoanele care au fost impulsive in copilărie sau adolescență, incep sa se tempereze?
De ce tiktok- ul este invadat de fetiscane/femei care îsi arata sânii, fundu, aproape dezbracate, si cu cont de onlyfans in descriere? Totusi, nu e o aplicatie pentru un astfel de content, ar trebui...? (mai mult)
Ce parere aveti despre mandria acestui tata? https://zoso.ro/un- pic- mndru/ Ma asteptam sa spuna ca are 7 ani copilul, dar are 14. Mie copiii din ziua de azi mi se par foarte tupeisti si descurcareti...? (mai mult)
Hei TPU! Am nevoie de un sfat din partea comunității acesteia. Deci… Eu locuiesc și muncesc in străinătate de câțiva ani. Am venit aici de nevoie. Am o prietena din copilărie cu care vorbesc ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare inspecial pentru cei de la tara: eu bag intr- un borcan mai mare castraveti, marar, sare si apa. Dupa vreo 2- 3 zile sunt gata de mancat, dar intrebare e:daca sterilizez borcanul,...? (mai mult)
Salut TPU am si eu nevoie de un sfat, am 15 ani si momentan locuiesc cu tatal meu si mama mea vitrega, si sincer sa fiu m- am saturat de certuri pe mine si vreau si eu sa traiesc o viata linistita fara...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca pot bloca cautarea sigura pe filtreaza? Uneori cand caut ceva imi da altceva si vreau sa o am blocata pe filtreaza.
Salut TPU am o intrebare istorica Pe vremea medievala cum erau temperaturile? Cat de cald era vara si cat de rece era iarna? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA
Sunt singura care se inveleste cu plapuma, chiar daca e mijlocul verii? Efectiv cu cearsaf sau patura nu pot, parca patura mai rau ma încalzeste, chiar daca e subtire, teoretic
Buna TPU. Am firul de par subtire si as vrea sa folosesc o spuma de par buna. Sa nu incarce parul, sa nu il faca ca matura, sa ii deie volum parului. Pana acum nu am folosit spuma. Cine a folosit si...? (mai mult)
Salut fraților, am si eu o intrebare, imi place de o fata, si vreau sa ii scriu, dar nu imi vine nicio idee ca un inceput de conversatie... imi puteri da voi câteva idei? voi de obicei cum ati inceput...? (mai mult)
Hey. De câteva luni cant manele, dar vreau sa incarc și pe Youtube. Problema este... ce nume sa îmi pun? O porecla pentru numele meu? Denis Marian. Mulțumesc.
Salut! Stie cineva in Pitesti un loc pentru reconditionarea aparaturii foto? Dau funda. Mersi!
Cat este transportul la pandabuy? Daca comand 10 kg cat e transportul? Am vazut ca sunt cazuri unde sa platit si 200 de dolari, enorm de mult, pai costa mai mult transportul decat produsele. Cum recomandati...? (mai mult)
Abia ce mi-am reinnoit buletinul, si din cate am inteles daca vreau sa ies din tara trebuie sa il am? Pe langa buletin ce altceva imi mai trebuie ca sa ies din tara daca am peste 18 ani?
Am vorbit acum câteva zile cu o femeie despre vitorul meu(nu eu am adus vorba despre asta pentru că urăsc să vorbesc despre mine cu oamenii)si i- am zis că eu nu m- aș căsătorii de la 18- 19 ani...? (mai mult)
Daca ati auzit de personajul jeff the killer credeti ca el chiar a existat in realitate sau traieste si in prezent, daca da unde te poti intalni cu el mereu mi-am dorit sal cunosc
Prin anii 2000 exista curentul emo, acum de ce a disparut?
De ce aceia care își hartuiesc colegii la școală (bulliyng) nu- i simt pe aceia că au suflet bun și îi molestează? De exemplu, în școala generală aveam o colega cu un an mai mică decât mine....? (mai mult)
Cum vi s-a parut prima dezbatere a republicanilor? Care dintre participanti credeti ca ar fi cea mai buna alegere pentru functia de presedinte?
Salutare! Avansul și lichidarea sunt la fel? Sau...la avans iau bani mai mulți și la lichidare iau mai puțin? Cum vine?
Salutare! Eu fumez vape de ceva timp cu 2% nicotina si azi am fumat o tigara la un party si cand am ajuns acasa mi- a zis mama ca maine mergem la analize.Analizele sunt urmatoarele:hemoleucograma completa,...? (mai mult)
Sunt femei cu depresie pe TPU? Zilnic vad barbati aici care se plang de anxietate sociala, depresie si vicii pe aici, dar femei rar. Oare de ce?
Cand vad fosti colegi sau oameni care Ii cunosc de mai mult timp cum au evoluat si ce au facut sau realizat parca am o suparare, o frustrare. Nu pe ei pentru ca nu ma bucur sau ceva. Dar pe mine si mi...? (mai mult)
De ce Mihai Zmenta, Ilie's Vlogs și Mickey Hush nu au reușit să rămână în trend și să se redreseze, Ilie după faza cu țepele iar Zmenta după faza cu Codrin Bradea? Andra Gogan a reușit ...? (mai mult)
Salutare! Am și eu o curiozitate: pentru voi, visele pe care le aveți, pe cele mai speciale in general, credeți că au o însemnătate? Sau pur și simplu sunt doar niște activități create de ...? (mai mult)
Cum se spune taci pe țigănește
Care este diferența dintre bucătar și cofetar? Sunt din Moldova și am învățat la o școală profesională după clasa a 9- a și am văzut că acolo erau studenți care învățau de bucătar și...? (mai mult)
Https://youtube.com/shorts/0CZdg7dncfs?feature=shared https://youtube.com/shorts/vYUU_J4eXjw?feature=shared If the men find out we can shapeshift, they are going to tell the church :)) Serios...? (mai mult)
Am vorbit cu cineva și a zis că o să mă angajeze ca paznic la un mall. Trebuie să-mi fie rușine? Dacă mă văd colegi din generală/liceu și vor râde mine?
Salut, azi am înțeles că sunt dependent de păcănele/cazino și nu pot sa mă las oricât zic că gata, nu am idee cum am ajuns in etapa asta, am trecut prin despărțiri, probleme și cred că...? (mai mult)
Sunt in depresie din cauza ca mi-a murit tatal, nu-mi gasesc un loc de munca si prietena! Cine vrea sa vorbeasca cu mine?
Salut! Ma poate ajuta cineva cu o traducere exact a unei melodii in limba romani? Versurile sunt urmatoarele Muro ilo losharel, kana, Devla, dumadel Le vastenca sikavel Shukar san tu, muro shavo,...? (mai mult)
Se poate sa anulez programarea pentru sala pe drpciv si sa ma reprogramez mai devreme? Dureaza o luna jumatate pana am sala, si am observat ca mereu cand intru noaptea pe site la programari vad multe ...? (mai mult)
Nepotul meu (e adult) intr- un impuls filozofic a spus, , O ora din viata unei femei, insemna o zi din viata unui barbat'' Credeti ca femeile si barbatiii percep timpul ...? (mai mult)
Bună TPU! Prietena mamei male i- a spus mamei ca nu știu ce companie cu aspiratoare vine sa îți curețe orice acasă GRATIS și mama a vorbit cu cei de acolo și urmează sa vina la noi acasă. Voi...? (mai mult)
Buna ziua.sunt insarcinata in 24 de saptamani si la morfologia de trimestrul 2 dna doctor a spus ca fetita are, , anse intestinale discret ecogene, , . urmeaza sa fac investigatii la alta clinica.imi...? (mai mult)
Am făcut o comanda. Și nu am primit ce am comandat ce pot face pentru că mie mi s-au retras bani
Hey lume am auzit la TV ca Romania era o monarhie mai de mult e adevaràt? Daca da, dc am abolit-o? Monarhie mi se pare fortè BASED și nu inyeleg dc am scapat de ia ma pôte lamuri cineva?
Buna mi am făcut o gaura in ureche acum o lună și de 2 zile mă doare când dorm și nu am băgat de seamă și acum când m- am uitat era plin de puroi sa inegrit gaura unde aveam cercel m- am dezifectant...? (mai mult)
Ceva complicat fraților! Vorbesc cu o fata recent de câteva ore pe Instagram, bun! Problema este ca i- am cerut vocal a dat unu scurt cu gen, buna.Ca dorm ai ei etc.Si a dat o poza cu ea trimisa direct...? (mai mult)
Salut fumez de 1 și ceva dar rar și când trag în mine simt fumul în gat de ce?
POV: Ai telefonul la incarcat intr o camera si tu esti in alta camera. In timpul ala un membru al familiei se uita prin toata galeria ta de peste 15.000 poze facute in ultimii 4- 5 ani sub pretextul...? (mai mult)
Lucreaza cineva la Hotelul Narcis din statiunea Saturn si e cazat in hotel Semiramis? Cine sunt responsabilii /patronii hotelurilor? E acelasi patron pentru amandoua sau sunt patroni diferiti?
Era Evgheni în avion? Sau mai exact: A ajuns cu bine în Cuba? Întreb pentru un prieten! Rog pe băieții cu ochi albaștri să răspundă! Știu că sunteți și aici!
E pentru prima data când mi se întâmplă să pic în plasa, era pe Facebook un asa zis giveaway la care doar trebuia sa completezi un sondaj și la final era un premiu pentru care trebuia sa achiți...? (mai mult)
Buna! Voua va place Pumpkin Spice Latte? Pentru cine nu stie, Pumpkin Spice Latte este o bautura pe baza de cafea si de condimente care se pun si la placinta cu dovleac(scortisoara, nucsoara, cuisoare...? (mai mult)
Salut fumez de 1 luna si ceva dar des și când trag fumul în mine îl simt în gat, de cee?
Idei de joburi de acasa cautate pentru cei cu anxietate sociala pentru care se poate invata pe cont propriu si complet gratuit?
Bună seara, as dori sa știu dacă pot transfera bani de pe cardul meu raiffeisen către alt card de la cec bank
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!