Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
Bună TPU! Azi am primit card de tichete de masa de la Transilvania, e primul meu job. Am încercat să- l activez de nenumărate ori în aplicație și nu am reușit... acolo zice că îmi vor trimite...? (mai mult)
In timp ce alții băieții nu își lasă iubitele sa se îmbrace provocator, vi se pare normal ca iubitul vostru să îți dea voie să te îmbraci foarte sexy pe motiv ca să te poată îmbrățișa...? (mai mult)
Vi se întâmplă să vreți să spuneți un cuvânt dar să numai știți cum se numește?
Salut, am si eu un prieten, il cunosc de 14 ani si inca imi este bun prieten. Are 26 de ani, nu a lucrat in viata lui. In ultima perioada iese foarte des in club, a inceput sa ma cheme, nu doar...? (mai mult)
Hei, am și eu o problemă la care nu găsesc explicație logică. Am închiriat un loc, pentru o seară, credeam că e pensiune, dar de fapt am aflat că e un apartament privat. Mi s- a dat o cameră...? (mai mult)
Poti sa ai depresie toata viata?
Buna TPU. Ce ai face daca maine ar fi ultima ta zi pe Pamant?
Daca ai avea 1 milion de euro ai mai lucra pentru altii? Intr-adevar nu e o suma uriasa dar poate pentru unii, iar ajuta sa-si deschida propria firma si sa numai fie "sclavi" pe salar mizer
Care este explicatia ca unele femei au standarde asa mari, in ciuda faptului ca nu sunt deloc la nivelul standardelor la care cred ele ca sunt? Am iesit si cu fete uratele si efectiv am ramas uimit...? (mai mult)
Sunt foarte curios, voi cum credeți, fără mișto, că va arăta România în anul 2030? Dar Republica Moldova și Ucraina?
Salut TPU! Aveti idee ce conditii sunt pentru admitere la Facultatea de Drept din Timisoara, la sectiunea cu taxa ( daca exista )? Dar la buget? Multumesc anticipat!
De ce oamenii considerati diferiți în comportament sau în aspectul fizic, sunt excluși sau urâți de societate? Eu de exemplu sunt mai deschisă la piele și la păr, destul de albă, și lumea...? (mai mult)
Este ok sa fii homeschooled?
Salut. De ce femeilor li se pare atrăgător un bărbat Politist sau Jandarm? Ce li se pare asa wow? Am un prieten de familie care este Jandarm și de multe ori când pune un clip pe Instagram...? (mai mult)
Vin cu o întrebare ce mă frământă de ceva vreme. Sunt într- o relație cu un tip ok de 5 ani și suntem în situația în care nu suntem de acord deloc cu comunitatea LGBT. Ce am observat este că...? (mai mult)
Stie cineva cum o cheama pe Alexandra de aici? Merci anticipat! https://www.youtube.com/watch?v=FQQJsg4ph6g&t=23s
Buna Ziua! Știe cineva ce este "Local Facility"?(shein ). Sau unde se afla mai exact in Romania?
Cat de greu este bacul pentru cei de pe mate info și care sunt probele?(am nevoie de multe sfaturi, sunt în liceu și simt ca nu pot învață și înțelege nimic)
La ce facultate pot sa merg după ce termin mate info?
Mu știu dacă știți dar pe whattsapp sunt oameni din grupuri care dau numere jos sau trimit coduri, se poate recupera un număr daca a fost dat jos?
Ce pot face dacă nu am luat bacul și am terminat pe profil real?
Bună Ziua. Vreau sa ma ajutați cu un sfat. M- am mutat în București și nu îmi vine sa cred ce am văzut aici. Am ieșit aseară cu niște tovarasi, mine plimbam atâta tot. Și dintr- o ...? (mai mult)
Nu era mai logic că americani să fii detonat nucleare asupra Rusiei și Germaniei? De ce le au vândut arme rușilor? Acum Ucrainei, ei alimtenteaza războaie doar pentru câștig, de ce a lăsat că...? (mai mult)
Salut. De ce credeti voi ca o persoana inseala (intr o relatie/casnicie) desi relatia este chiar sanatoasa?
Voi ascultați k-pop?
Salut, exista cumva o otravă care sa omoare șoareci și șobolani, dar câinilor, pisicilor și copiilor sa nu le facă nimic?
Am câteva monede vechi de 25 de bani, de 1 leu, de 5 lei (din perioada de dinainte de revoluția din 1989) care mi- au rămas de la bunici. Am găsit câteva anunțuri pe OLX, pe Okazii, în care...? (mai mult)
Salut.La 12 ani(acum am 23) am aflat că mi s- a pus diagnosticul de intelect liminar sunt foarte speriată, ce IQ ar putea avea un copil de 12 ani de mi s- a pus acel diagnostic? Credeți că m- ar putea...? (mai mult)
Buna! Mi-a scris asa un prieten "buna am 21 de ani si 1.72 inaltime? Avand in vedere ca tata are 1.66 si mama 1.64 iar sora 1.68 o sa mai cresc?"
Sa presupuneam ca va aflati in urmatoarea situatie! Intamplator gasiti o borseta cu suma mare de bani.Sunteti singur(a) pentru ca sotul/sotia tocmai va parasit pentru dragostea vietii...? (mai mult)
V-ati comandat ceva de pe lunzo.ro pana acum? Ce parere aveti? Pare safe?
Care sunt plăcerile tale nevinovate? Ce anume crează plăcere omului?
Care sunt cofetariile cu cele mai frumoase dar mai ales gustoase torturi care pot fi achizitionate in orasul Baia Mare sau Baia Sprie? :) daca e gustos arata si bine ca forma si e si ieftin cu atat mai...? (mai mult)
Salut vreau sa cumpar un apartament 2 cam nu stiu in ce zona ar fi buna. pentru a lua un apartament in Bucuresti daca aveti sa imi dati cateva sfaturi astept un raspuns va multumesc
M-am saturat efectiv de singurătate a asta și de viața de rahat pe care o duc zilnic???? nu știu ce voi face exact dar macar voi sa aveți grijă de voi.ok?
Sprayurile lacrimogen, contra ursilor, dupa exporare, unde se arunca? Nu cred ca poti arunca asa ceva pur si simplu la gunoi.
Cine e utilizatorul @VadimIvanov?
Utilizatorul @RAY e german?
Simt nevoia sa ma descarc, asa ca o voi face aici. pe scurt, provin dintr o familie cu un tata agresiv și o mama umilita la tot pasul de către acesta. m- am saturat de tot, de bătăi, de scandaluri,...? (mai mult)
Buna! Am o prietena care pisica ei a născut acum 23 de zile. Problema este că sunt foarte mari: au început să aibă coada mai lunga.
Ce înseamnă "Da cade dic co dumazibo"?
Mi se pare doar mie sau utilizatorii AnswerAce și AdrianFoanga sunt dubioși? Pe primul îl suspectez de răspunsuri generate de AI(adică se cam vede din avion, părerea mea) In timp ce al doilea...? (mai mult)
Buna Ajutor Nu mă mai regăsesc, simt că totul nu are sens Mă simt inutil pe Lumea asta Mă simt ca și cum până și un fir de iarbă contează mai mult decât mine Am o durere sufletească...? (mai mult)
De ce se zice că în Rusia oamenii sunt asa triști/ deprimați/ serioși? Așa ne-a zis proful de istorie
Salut, TPU! Vreau să vă pun niște întrebări: Există formă de feminin pentru cuvantul "gentleman"? Dacă da, care e? Se folosește? Unde? Termenul "misogin" este folosit pentru a descrie bărbații...? (mai mult)
Doar eu sunt ciudat? orice as face indiferent că sunt 40 de grade sau -20 nu pot sa dorm decât în boxeri și atât.
12 ore | deadbot a întrebat: Este ok sa te sinucizi? la ăștia de ce nu le șterg întrebările?
Cei care aveți snapchat.ba ăla mi all e robot nu? că m-am trezit dimineața cu la multi ani și etc.
De ce sunt copiii tot mai obraznici? Am auzit discuții că începând cu cei de la clasa 1, până la cei de liceu, au început să se comporte din ce in ce mai obraznic și sfidător cu profesorii. ...? (mai mult)
Voi va încuiați ușa noaptea sau e de ajuns doar poarta la curte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.