Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Februarie 2025 sunt:
Lucreaza cineva la Hotelul Narcis din statiunea Saturn si e cazat in hotel Semiramis? Cine sunt responsabilii /patronii hotelurilor? E acelasi patron pentru amandoua sau sunt patroni diferiti?
Era Evgheni în avion? Sau mai exact: A ajuns cu bine în Cuba? Întreb pentru un prieten! Rog pe băieții cu ochi albaștri să răspundă! Știu că sunteți și aici!
E pentru prima data când mi se întâmplă să pic în plasa, era pe Facebook un asa zis giveaway la care doar trebuia sa completezi un sondaj și la final era un premiu pentru care trebuia sa achiți...? (mai mult)
Buna! Voua va place Pumpkin Spice Latte? Pentru cine nu stie, Pumpkin Spice Latte este o bautura pe baza de cafea si de condimente care se pun si la placinta cu dovleac(scortisoara, nucsoara, cuisoare...? (mai mult)
Salut fumez de 1 luna si ceva dar des și când trag fumul în mine îl simt în gat, de cee?
Idei de joburi de acasa cautate pentru cei cu anxietate sociala pentru care se poate invata pe cont propriu si complet gratuit?
Bună seara, as dori sa știu dacă pot transfera bani de pe cardul meu raiffeisen către alt card de la cec bank
Ce remedii cunoașteți pentru durerile tălpilor? Lucrez câte 12 ore și stau în picioare toată ziua. Când plec acasă, mă dor tare tălpile. Mulțumesc anticipat.O seară frumoasă tuturor!
Ce credeți de Silviu Faiăr?
Scopul vieți în Romania este doar sa ai ce manca, chirie, abonament la telefon? Vorbeam cu cineva ca cică să mă mulțumesc că am ce manca? Eu nu visez la lux dar sa îmi permit o vacanta, haine noi,...? (mai mult)
Bună TPU Fratele mamei mele vrea foile de la casa ca sa faca el toata treaba si ea doar sa se mute lângă el. Pana acum nuni- a răspuns nimic și nici nu i- a spus unde. Azi au mers cu mașina acolo...? (mai mult)
Buna, sunt baiat si am emoti puternice cand vorbesc cu fetele, tremur foarte tare, in general cand sunt la masa si discutam! Ce ar trebui sa fac? Nu pot sa ma uit in ochii lor. Am 16 ani.
Bună TPU! Am dat probe de scaun ca să mă angajez, întrebarea este când vor veni rezultatele? Și o să mă anunțe și pe mine cineva? Ce ar trebui să fac mai departe, să- i spun angajatorului...? (mai mult)
Vreau să întreb ceva despre iaurt: - daca consumi din acela slab ca grăsime, gen 1.5- 2 %, poți să mănânci zilnic perioadă lungă fără probleme de colesterol?
Hei! Ce este Revolut? E așa de avantajos.Văd că au cam toți...
Salut TPU, a ce miros picioarele femeilor? :)
Buna credeti ca subliminalurile sunt adevarate?
Buna e normal ca parintii mei sa ma bata? sau sa ma jigneasca gen : javra imputita, zdreanta, boschetara, nimic nu sti sa faci sau sper sa mori in focurile iadului? Parintii vostri asa fac?
Merita sa muncești în Romania pe 3000 de lei?
De ce există oameni care nu se uită niciodată în ochii tăi? Este frustrant când cineva evită contactul vizual și se fâstâcește sau bâlbâie în timpul unei conversații face- to- face, în...? (mai mult)
Hey TPU? Voi preferați să dormiți pe un pat moale sau tare? Sunt curioasa
Am observat ca 3 din cele 4 cele mai vizionate intrebari sunt puse de mine sau sunt intrebari puse acum 3 ani la care am raspuns eu. Cine sunt ciudatii care ma urmaresc?
Democrație or Fascism?
Salut TPU am o intrebare ceva gloryhole straight sau gay prin Ploiesti?
Cum e la puscarie si ce se intampla la puscarie?
Buna! Vreau si eu sa trimit o scrisoare in Asia, se poate? Si care sunt pasii care trebuie sa ii urmez sa fac asta.Pot trimite o scrisoare daca sunt minora sau trebuie sa fiu cu un adult?
E ok daca pun mancare in rucsac de asta normal? Sau trebuie neapara geanta termica? Vreau sa duc la munca si de aia
Cum sa nu mai fiu asa sensibilă? Plâng din orice aproape.
Se dă persoana Y cu situație materială redusă. Acesta are o cunoștință X care era la fel de sărac ca Y în trecut, dar care după ce a muncit în străinătate și s- a întors în țară cu multi...? (mai mult)
Salut! Sunt băiat și nu știu ce să îi scriu unei fete de care îmi place, pe rețele de socializare dupa "bună!" pentru a părea interesant. Ceva interesant care sa o facă să nu îmi dea seen....? (mai mult)
Salut! As dori să învăț engleza de unul singur? Credeți că se poate? Cum sa incep? Unde pot găsi un plan după care pot învăța? Am incercat cu aplicația Duolingo, dar fara rezultat. Ofer...? (mai mult)
Cum sa ma opresc din self harming?
Buna TPU, de cateva luni am reusit sa ma las de fumatul tigarilor regulate cu ajutorul vapeurilor de unica folosinta. Dar acestea se scumpesc si se termina foarte rapid si mi- am cumparat un pod cu un...? (mai mult)
Ar înseamnă SNR 27dB? Am niste căști.. Credeți că acoperă zgomotele bine? Mersii
Bună ziua! De ce nu se activează conversația pe Messenger cu niciunul dintre prieteni?!
Salut, daca postez pe Facebook intr- un grup public, oricine poate vedea ce se posteaza dar intrebarea e daca prietenii vor vedea postarea ca si cand ar primii notificare sa zicem si sa apara pe feed-...? (mai mult)
De ce scrie de 3 ori sex pe buletin? Adica ''sex sexe sex''
Salut TPU, astăzi o sa va spun povestea mea si va rog sa imi dati sfaturi sincere. Este o dimineață frumoasa de 2020 prin octombrie, eu iesind din casa si mergand in statie sa iau autobuzul sa ...? (mai mult)
De ce doua persoane care nu s- au suportat în trecut și s- au tachinat reciproc, etc, nu vor putea fi niciodată deveni prietene? De exemplu, am avut o colega de clasa în școala generală cu care...? (mai mult)
Salut! Sunt tutungerii prin Tulcea care vând biluțe de mentol pentru țigările normale?
Ce părere aveti de persoanele pe care le cunoasteti (fie cunostinte, amici, colegi de clasa, colegi de muncă, foști colegi, etc), iar ele trec pe stradă pe lângă voi si nici nu vă salută,...? (mai mult)
Exista posibilitatea sa inveti cum sa folosesti absolut toate functiile tuturor programelor Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint etc.)de la zero gratuit pe internet? Adica fara sa fie nevoie sa iti...? (mai mult)
Salut, TPU! Știu că poate părea o întrebare banală, dar îmi puteți spune cum se numește acel obiect pe care îl punem pe banda rulantă, la magazin, pentru a despărți produsele noastre de...? (mai mult)
De ce persoane care și- au făcut rău în trecut, după trecerea anilor, când trec unul pe lângă celălalt pe strada, parca sunt ca doi străini, parca nu s- au cunoscut niciodată? De exemplu,...? (mai mult)
Salut TPU! Am un cont google si dadui resetare din fabrica la iphone, uitand ca pe acest email am un nr de tel pe care nu il mai am.Inca sunt conectat pe pc cu acest email din fericire.Cand vreau sa ma...? (mai mult)
Cum as putea sa scap de căldura asta infernală din casă? Nu mai suport vara asta, daca ma apuc să gătesc, repede transpir intr- un hal, sau mă ia cu dureri de cap și amețeala. Ar mai fi o altă...? (mai mult)
Bună TPU! Mâine de dimineață urmează să recoltez scaun pentru a- mi face fișa medicală, ca să lucrez la KFC. Este vorba de primul meu job și nu știu cum vor decurge lucruri cu fișa medicală,...? (mai mult)
Oare ce bărbat sunt eu dacă atunci când văd ace (medicinale, seringi) ma ia cu leșin?
Buna ziua! Ce efect pentru organism, poate avea acidul sulfuric aruncat pe scaunul soferului? Mentionez ca cel putin 8 ore consecutive, a stat pe acel scaun, fara sa stie ce cursa i s- a intins si...? (mai mult)
E normal ca iubita mea sa mearga pe strada in pantaloni super scurti si haine mulate ea avand forme? Avem 4 luni imp si ea pune poze la story pe ig in haine mulate si in costum de baie si cand ma enervez...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Rebecha955 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului