Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Februarie 2025 sunt:
Dacă o persoană cu posibilități materiale reduse se poate bucura sincer pentru bunăstarea altora fără să-i invidieze, se poate spune că are un suflet nobil?
De ce mi s-au sters intrebarile fara motiv? https://i.imgur.com/b1PBERi.png
Voi credeti ca dupa ce murim ne nastem iar intr- o alta familie asa am vazut pe yt ca sunt copii care isi amintesc viata anterioara? Sau mergem fie rai sau iad? Dar e adevarat ca atunci cand murim mergem...? (mai mult)
De ce se zice ca ora 3 e ora diavolului?
Este adevarat ca daca lasi un scaun intors spre pat sau aproape de pat se va aseza o ruda moarta sau cineva mort?
Buna, voi va temeti de sleep paralyse? E adevarat ca intra un demon in voi in timpul somnului?
Hei! Credeți că există prietenie între băiat și fată?
Salut TPU! As vrea sa urmez un curs de electrician dar nu stiu ce sa zic. Nu stiu daca viata de santier o sa- mi priasca, mereu mi- a fost frica de asa ceva, mai ales ca am si cv probleme cu spstele ...? (mai mult)
Daca se adreseaza iubitul tau cu aceasta expresie: (fara sa gandeasca pe moment..de suparare sau cine stie ce gandea el ..sau asa i- a venit sa spuna) catre cineva drag frate, sora etc.- >: Da ce ati ...? (mai mult)
Bună seara, daca persoana respectiva m-a blocat pe mesager poate sa îmi vadă postările mele pe Facebook?
Am avut un incident mai neplacut in Ferentari cu un prieten. A inceput sa se ia de mine si sa ma injure de familie, dupa care m- a imbracit. Atunci eu l- am lovit cu piciorul in femur dupa accea l- a ...? (mai mult)
Are cineva un avion Yr Pbi? Vreau să știu din ce an este, unde a fost produs și ce preț are. Mulțumesc pentru răspuns.
Cu ce poți să hipnotizezi pe cineva și cum?
A experimentat cineva paralizia in somn? Cum a fost acel episod?
Buna! Un hacker a spart contul unei cofetarii din orasul meu. Nu stiam asta si am intrebat cofetaria respectiva de o comanda si mi- a raspuns hakerul. Din vorba in vorba am inceput sa ne imprietenim ( ...? (mai mult)
Care este cea mai în vârstă femeie devenită mamă printre cunoștințele voastre? Dar cel mai în vârstă bărbat devenit tată pe care îl cunoașteți? Mă refer la vârstele la care să fi devenit...? (mai mult)
De ce se mai consideră încă în România că ești sărac, ratat și fraier dacă nu deții o mașină? De ce se consideră o necesitate deținerea unei mașini? Din punctul meu de vedere este o dorință,...? (mai mult)
Care credeți că e diferența dintre un harțuitor (bully) care în școală agresa fizic și verbal alți colegi mai vulnerabili, uneori și fete, dar care după ani s- a potolit, muncește cinstit...? (mai mult)
Idei cadouri pentru cumnata mea? Are 30 de ani, e cam mofturoasa la bijuterii si nu stiu ce parfumuri ii plac.
Salutare,mi-am facut un canal de Youtube pe care am postat o poveste horror.Am nevoie de o parere, are careva chef sa o asculte?
De ce nu se maturizează Andra Gogan și la 25 de ani tot postează clipuri pentru copii și adolescentele de 13-14 ani, ea însuși comportandu-se ca una de 14?
Cum pot sa dau beep-ul la un ceas pe off?
Cati ani are dullcat?
Când îmi pun la profil pe Facebook liceul, nu apare în introducere. Ca cineva să vadă trebuie să apese pe "Vezi secțiunea despre". Unde apăs să fie vizibil in introducere?
Am văzut și eu prin filme către personajele rele, pline de ură care caută să facă doar rău următoarele vorbe:, , Cum poți să dormi noaptea?", , Cum te poți uita în oglindă"/, , Cum poți...? (mai mult)
Cum ajung la statutul de membru Senior? La un anumit punctaj sau cum mai e că nu mai țin minte!
Ce parere aveti? De ce unii sau majoritatea barbatilor aleg femei rele, nesimtite, infidele, se pun in genunchi pentru una de genu, le cumpara flori, cadouri scumpe, dar cu una cuminte se comporta...? (mai mult)
Cum ați putea numi acele persoane care obișnuiesc să așeze obiectele in ordine simetrică, perfecta, impecabila?
Sunteți fericiți? oare o sa găsesc si eu fericirea vreodată?
Ce credeți de Starbucks?
Ce record de masturbari zilnice ati avut si cum v-a afectat asta pozitiv sau negativ?
Pot sa imprumut userul si parola de la un vecin ca sa ma conectez si eu. Adica sa le bag la setarile routerului meu
Salutare. Ce stereotipuri ciudate sau enervante a-ti observat la anumite persoane?
Bună ziua, vin cu o întrebare puțin ciudată, dar chiar as vrea sa știu răspunsul. Recent, bunicul meu a murit, iar câinele pe care il mai avea nu mai stă deloc acasă, nu mai vrea să mănânce..De...? (mai mult)
E posibila o legatura absolut perfecta intre subconstient si tine? Din cate stiu, undeva in minte ai toate amintirile, gandurile si emotiile simtite pe care le- ai avut toata viata, e posibil ca undeva...? (mai mult)
De unde a sputea sa imi iau haine mai frumoase din mega mall in afara de zara ps am 13 ani
Cum pot avea unghiile lungi si frumoase? ce forma ar trebui sa le dau sa arate frumos?
Cum vi se pare vârstă de 24 de ani? Sunt fata, și deja mă simt bătrână, că nu mă m-am bucurat de viață și de tot.
Ce credeți despre persoanele care își fac schimbarea de sex?
Părinți nu pot oferi educație pentru că nici ei nu au avut parte de așa ceva, nu ar trebui aplicate masuri de a educa poporul român? Niciodată nu a fost educat acest popor, după 50 de ani de teroare...? (mai mult)
Buna ce inseamna daca visezi un accident cu masina
Buna, am dat și eu doua comenzi pe Shein și prima are 13 zile și cu Weekend și a doua 12 zile, dar îmi arată pe Track ca comanda este in SDA Italy și pe aplicație când dau la detalii nu mi au...? (mai mult)
Bună TPU, as vrea sa încep o cearta cu o fata dar nu știu cum... fata respectiva ma vorbește prost pe unde apuca și pe lângă asta se uita și urat la mine când trec pe lângă ea, i- am zis de...? (mai mult)
Buna seara. Prietena mea a visat maselele stricate ale baiatului ei cel mic. Spune ca era cumva in gura lui si putea vedea pe partea dreapta, maselele lui stricate... Poate cineva, va rog frumos, ...? (mai mult)
Cine are chef de conversații pe orice subiect
De ce imi este foame dupa ce mananc fructe? voi patiti asta?
Heyyy! Exercițiile de pe yt care zic că-ți fac fruntea mai mică merg? A încercat cineva?
Buna! am o întrebare. daca un o persoana m-a blocat pe Instagram și eu ii trimit mesaje poate sa le vadă sau sa ii apăra? mulțumesc!
Cum ascund un telefon vechi de parintii mei?
Buna vreau sa tsiu dac este ok sa ai in camerata camera de supraveghere sunt baiat am 13 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Rebecha955 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului