Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Februarie 2025 sunt:
De ce nu ma lasa mama Instagram am 13 ani si cum pot s-o fac sao conving pls :(
Cum pot scapa de firca de moarte imi este foarte frica sa mor pentru ca voi fi in sicriu nu o sa mai pot respira si cel mai rau ma gandesc la oamenii care au murit si au fost dusi la crematologie sa ii...? (mai mult)
Bună TPU, a trecut 5 luni decând încă mă mai gândesc la fostul, îi scriu mereu dar el îmi dă block și are deja o iubită și pare a fi fericit dar nu prea postează poze cu iubita lui in schimb,...? (mai mult)
Bună ziua! Se găsește petrol și cărbune în Italia?
Voua va place sa calatoriti cu avionul? Mie personal nu prea, am aerofobie. Acum cativa ani de abia asteptam, dar acum nu imi mai trebuie dupa ultimele dati. Prima data in anul asta au fost turbulente...? (mai mult)
Salut, TPU! Un prieten de- al meu vrea să- și vândă un telefon cât mai repede. A publicat câteva anunțuri pe internet, dar voiam să știu dacă există site- uri care cumpără telefoane...? (mai mult)
Salutare, așa de mult durează să îți iei o chirie ANL? In orașul meu cica de abia în 3 ani au reușit să facă rost de unul! Eu as vrea dar în alt oraș, in Brașov că să îmi pot face mutație...? (mai mult)
Buna ce fac dacaeu am familylink si nu pot sa imi instalez nicio reta de socialzare am13 ani pe bune sunt mare pentru retele de socializare ce sa fac? ei vad tot ce fac fara glume/ hate pls
Salutare ce parere aveti despre fan pageurile de pe tikttok?
Credeți că ar fi necesara o schimbare a interfeței site-ului TPU?
Deci daca fecioara Maria este impreuna cu Iosif cum de au facut un copil adica pe isus si tot isus e fiul lui dumnezeu nu este al parintilor? cum doamne iarta- ma e al lui dumnezeu daca Iosif si Maria ...? (mai mult)
Ajutati- ma si pe mine sa inteleg ca eu nu prea pricep asa am fost acuzat de un psiholog care deborda de inteligenta si mi- a cauzat numai frustrari ca cica eu am totul ca bani pai eu nu am mai fost intr-...? (mai mult)
Salutare, poți cu o viză de flotant sa zici că ai schimbat domiciliul de exemplu sa am domiciul Brașov, si pe mașină sa nu mai scrie VS 02 NYO sa fie BV 02 NYO:))și să nu trebuiască atunci când...? (mai mult)
Cum pot unii trai in astfel de mizerie arata timp? :| https://youtu.be/eDR3_WughfU
Ce părere aveți de spusele ei? https://youtube.com/shorts/kDLEwZPvPL8?feature=share Eu sunt 100% de acord. Asta ar trebui sa răspundă toți cei care primesc des astfel de întrebări...? (mai mult)
Salut TPU. As vrea sa îmi cumpăr o bicicletă, dar nu știu dacă sa îmi iau una noua sau una la mana a 2 a. Bugetul e de 1200 de lei, dar nu as vrea sa dau toți banii pe bicicleta. In zona mea este...? (mai mult)
Vreau mai multe informații despre lumea umbrelor și despre manticore!
Bună seara! Știți site-uri gratuite unde pot să învăț limba engleză?
De ce doar in Romania se baga toti in viata ta personala? Ma apuca pandaliile cand aud clasicele intrebari precum: cum stai cu gagicile, de ce nu te insori, cand te insori ca sa ne faci nepoti, si lista...? (mai mult)
Pot influența oare oamenii la prognoza meteo? Iată se întîmplă așa anomalie că în locurile unde trăiesc oameni să ningă vara și cu toții știm că în locurile unde trăiesc oameni să ningă...? (mai mult)
Cu ce se mai poate manca Wasabi, hreanul japonez? In afară de sushi?
Incestul este strict actual sexual între frați și surori sau între copii și părinți? Sau are un înțeles mai larg? Aș fi tare curios: - Oare cum se numește actul sexual între un fiu cu ...? (mai mult)
Ai simțit vreodată că frica de esesc îți ruinează viața?
Hei! Am nevoie de ajutor...Cum as putea să mă bag in seama cu un tip? Faza e că are multe fete care îi dau mesaj... Vreun mesaj sa îi atragă atenția? Mersi mult
De ce un curier Glovo cu bicicleta este văzut prost în societate? De ce simt că orice job este o rușine? Și eu fac și muzică pentru că îmi place:și mulți zic:Tu lucrezi la glovo și faci muzică...? (mai mult)
Barbatii ce prefera? O femeie foarte frumoasa, care atinge standardele de frumusete de pe social media, dar proasta de da in gropi, SAU o femeie mai urâtica asa de fel, care de imbraca foarte basic,...? (mai mult)
Salut. Cum mă văd eu într-o oglinda așa ma vad și ceilalți în realitate? La față ma refer sau ma vad ca într-o fotografie?
Salut! Dacă locuiți la chirie (în Cluj sau și în alte orașe universitare), eventual ca și studenți, îmi puteți spune orientativ cât cheltuiți lunar, pe ce anume și dacă aveți sfaturi ...? (mai mult)
Ce parere aveti de oamenii care se baga in viata ta? Eu am dat de un psiholog care ma freca la icre 24/24 ce sa fac cu viata mea si cat sa castig si ce sa fac cu banii, bine am scapat de el. Pai eu m-...? (mai mult)
Deci sumele mele de cheltuiala lunara sa- mi spuneti daca gresesc undeva ca vreau sa verific sa fiu 100%, 1000lei mancare, 400lei utilitati, chirie nu platesc+ 100lei haine+ 50lei telefon + 50lei gen...? (mai mult)
Mă puteți ajuta vă rog cu căteva idei? Aș vrea să găsesc vreo două / trei orfelinate de copii pentru care să donez căteva mese de biliard, de pin- pong sau chestii de genul ăsta. Care sper...? (mai mult)
Salut. Intreb pe cei care au bagat la pacanele si care nu mai au nici chiloti pe ei, sincer sa imi raspundeti, ce mai faceti? O mai duceti? Cu sanatatea mintala cum mai stati?:)Eu nu mai am mult si ...? (mai mult)
Salut. E ok ca la 20- 22 de ani sa vrei sa- ti întemeiezi o familie? Eu unul vreau copil dar multe persoane mi- au spus ca ma grăbesc. Mai am un prieten de 20 de ani care vrea sa se însoare cu iubita...? (mai mult)
Stie cineva care este sau a fost la un colegiu national militar cate flotari se fac la inviorare in clasa a IX-a? Va rog este urgent!
Buna seara. Poate ca un vecin sa fure curent de la stalp si tot ce consuma sa intre pe contuarul meu? Vecinul nu are curent.
Cunosc un tip care provine dintr- o familie bună și înstărită. Învăța bine la școală, se îmbraca elegant. In lista de prieteni de pe Facebook are doar femei, majoritatea drăguțe, îmbrăcate...? (mai mult)
Ce parere aveti de femeile care sunt întreținute de bărbați? Acestea care se dau mari frumuseți, dar de fapt au machiaje si țoale scumpe din banii barbatului. Poate fi unul dintre motive lipsa educației,...? (mai mult)
De ce tot afirma marii intelectuali ca școala e importanta? La ce importanta? Sa ajungi un amărât de muncitor la kfc? Știm cu toții ca ce contează cu adevărat sunt relațiile părinților tăi, ...? (mai mult)
Baieti,considerați ca machiajul își are rostul la o doamna/domnișoară frumoasa?
Userii de aici care au cont si pe Softpedia ma pot lamuri? Cu vreo luna in urma am incercat sa- mi fac cont. S- a creat, dar nu puteam posta nimic. Acum doua zile am reusit sa fac un alt cont, am reusit...? (mai mult)
Mi se pare mie sau engleza si alte limbi suna mai intelgibile decat lb romana? Ce va vine in minte cand auziti un roman ca vorbeste prin strainatate? Adica deja parca "as stii la ce sa te astepti" la...? (mai mult)
Salut TPU. Am 24 de ani si nu ies din casa deloc. In afara de munca (lucrez de acasa), somn si jocuri pe PC nu fac nimic altceva. Nu am niciun prieten si nu vorbesc cu nimeni. E ceva ciudat/in...? (mai mult)
E adevărat ca dacă nu ești de acord cu relații poligamice ești insecure?
Care sunt cele mai bune beri artizanale? Berea sara merita cumparata? E buna?
Dacă aveți o persoană oarecare, indiferent că e prieten, cunoștință sau coleg de școală/facultate sau muncă și se confruntă cu o situație foarte dificilă sau cu niște probleme grave, ...? (mai mult)
Ce este proiectul DEW, laserul DEW? Credeți că acest laser sau proiect al globaliștilor au provocat incendiul din Hawai? Parca era proiectul HAARP, Blue Beam cate proiecte de astea se mai nasc sunt...? (mai mult)
Cum iti descoperi o pasiune?
Salut! Tocmai ce îmi spune o fosta prietena de liceu o întâmplare mai ciudata. De 2 săptămâni jumate vorbea cu un băiat ce l- a cunoscut pe Instagram. Multe detalii nu mi- a zis, ci doar in ...? (mai mult)
TPU doar eu îmi amintesc câteodată de vreo amintire care nu mi-a plăcut și mă enervez de la gandurile astea?
Salutare! Mi- am cumpărat cagula și acum o port prin oras și lucrez și la glovo, puteti sa îmi inventați o scuză de ce o port? Eu le zic că m- am ars toată fața, dar mă întreabă de ce și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?