Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Februarie 2025 sunt:
Ce e cu intrebarea "la ce te ajuta gaming"? Pai iti creste salariul si prima de vacanta, eu nu inteleg cu ce ar vrea cineva sa te ajute, asa daca e s- o dam nici sa iesi cu o fata nu te ajuta, ca doar ...? (mai mult)
Vorbeam cu niste prieteni ca nu cunoastem nicio femeie supraponderala care sa nu aiba prieten sau sot. Niciuna. Si toate sunt fericite si bine. Si totusi pe internet vad numai hate la adresa lor si toti...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o persoana care deși are o situație financiară mai puțin bună, îi place să ajute pe cei mai nevoiași decât ea? Ce diferențe de caracter exista intre aceasta persoana...? (mai mult)
Ce înseamnă teoria blackpill? Dar teoria redpill, bluepill? Mai sunt și altele? Mi- ar putea explica cineva în ce constau aceste teorii? Sau să- mi indice link- uri cu site- uri specializate pe ...? (mai mult)
Cum vi se par lipovenii? Ati cunoscut vreodata o persoana din acest grup etnic? Ce traditii au? Cum se deosebesc fata de alti oameni? Care e istoria lor?
Ce părere aveți despre oamenii care trăiesc din ajutor social sau pensie de șomaj, își petrec timpul nefăcând nimic toată ziua, își cheltuie banii pe droguri alcool țigări, nu își educă...? (mai mult)
Câtă apă consumați într-o singură zi? Eu azi am băut 5l de apă. Consumați redbul? Dece? Beți alcool de ce? Fumați? de ce? Consumați droguri? Dece?
Cei care cred orice se spune, adica gen prezicerea viitorului si chestii din astea au iq scazut sau doar sunt naivi? Am un prieten care ma freaca la cap numai cu astea, e ceva normal pentru un tanar ...? (mai mult)
Cum va mai descurcați financiar? Pe zi ce trece vad că totul se scumpește iar ăștia spun că se ieftinește, voi ați observat că sa ieftinit ceva?
Hey. Îmi doresc sa ma apuc de animații, gen cum face Jimmy sau Alek Dinu. Ce programe pot folosi pentru telefon?
Ce trebuie să îți mai vină, după ce te-ai înregistrat în Germania? Adică după ce ai făcut Anmeldung-ul și după cât timp vine acasă? Mulțumesc.
Ce parere aveti despre Shiba Inu Coin (SHIB)?
Mereu am susținut pacifismul și bunăvoința dintre oameni, însă cazul Mangalia arata încă o dată că oamenii sunt niste "animale cochete, ispite a simțurilor", capabile de un arivism dus la ...? (mai mult)
Teoretic, sunt clasa a 11-a si fac 7-8 luni din anul respectiv si apoi decid sa ma las de scoala, pot primi o foaie de la secretariat prin care atesta ca eu am fost lunile respective la scoala?
Ce părere aveți despre produsele Neolife? Cică face copilul sa fie cooperant. Dansa având copil tsa a reușit sa o ajute cu probleme ele senzoriale și sa iasă gen din tsa. Sper ca nu arunc bani degeaba...? (mai mult)
Ce inseamna magazin de retail? Ce inseamna exact retailul?
O femeie de 1.63 e considerata scunda sau medie? Mie mi se pare scunda
Eu nu inteleg ce rost are sa cumperi un telefon de 5000lei in loc de unul de 1500? Sau un laptop in loc de 5000lei sa iei unul de 9000lei? Da, nu zic ala de 9000lei are sanse mai mari sa tina ceva mai...? (mai mult)
De ce unii oameni zic că o fată blondă e spălăcită? Adica spălăcită? Ce inseamna asta?
Ce parere aveti de cafeaua 3in1? Sunt mai daunatoare decat cele fara zahar si lapte?
Salut TPU, care a fost primul vostru telefon si prin ce an? Sunt curios de generaţia asta mai veche, scuzati daca grşesc categoria.
Salut! Vreau sa intreb daca sunt aici persoane care locuiesc in strainatate si care cumpara cadouri rudelor cand vin in vizita in Romania. Daca da, ce le luati cadou? Multumesc! :))
Nu știu cum să mai controlez situația, am prins dependenta de cazinourile online, am pierdut 20.000 euro, sunt împrumutat până în gat de peste 10.000 e, după toată nebunia asta pe care am ...? (mai mult)
Ce culoare a ochilor vi se pare atrăgătoare? De ce?
M- am înscris la un curs de calificare și o să înceapă în curând. M- au pus să bifez că nu lucrez și că nici nu sunt la școală. 1. Dacă m- aș angaja undeva pe timpul cursului, ce consecințe...? (mai mult)
Cum e orasul vostru duminica noaptea? In Buc parca e singura noapte cand orasul e mai liber. Cred ca lumea se odihneste ca sa inceapa o noua saptamana. Mi se pare deprimant. Odata am mers cu metroul...? (mai mult)
Se poate considera trădare in formă ușoară dacă o prietenă dintr- un grup de 3, ascunde de celelalte două faptul că ea are o relație cu un tip, dar dorește să o țină secreta iar seara când...? (mai mult)
Numai pe mine ma dezgusta si nu imi plac absolut deloc melodiile astea care sunt ascultate de majoritatea adolescentilor din Romania? Gen rap, trap de asta vulgar, in care se vorbeste despre bani, femei,...? (mai mult)
Daca ati fi putut, fictiv vorbind fara sa raspundeti l-ati fi omorat pe Hitler sau pe Putin? Credeti ca ati fi rezolvat ceva?
Cum se pronunță curry? ( Fără idioți care se cred admini)
Salut grup, voi ce ati prefera? Sa stati sa ajutati lumea pe TPU? Sau sa stati cu prietenii? Eu as prefera sa stau sa ajut lumea pe TPU. [ ca n-am prieteni:
Cum poti ierta pe cineva care ti-a facut o nedreptate mare?
A lucrat cineva la asamblarea scaunelor auto la firma Shanzer din Germania? Este firmă serioasă?
Buna seara! Am o problema, am 21 de ani, când ploua cu tunete și fulegere ma sperii foarte repede și intru în panica, sunt mecanic ajutor de locomotiva, ce as putea face?
Am sunat la 116111, mi-a vorbit un robot 30 de secunde si s-a inchis. Pai si cum vorbesc cu ei atunci?
De ce psihologia inversa funcționează mai eficient? De exemplu, un elev e hărțuit verbal de un așa- zis bully. Nu ajuta la nimic ca elevul hărțuit să- i tot repete hărțuitorului să- l lase...? (mai mult)
Ce credeți de Marilu Dobrodescu?
Bai fratilor, cat poate sa munceasca un om? Deci am o saptamana de cand lucrez de la 3 dupa amiaza pana la doua noaptea. Efectiv am pierdut notiunea timpului, devin transparent.
E adevărat ca femeile cu ochelari sunt mai atragatoare? Va rog sa imi raspundeti corect si perfect daca am ales categoria perfecta!
Când ai vise premonitorii călătorești in astral? Acel vis lucid in care știi că visezi dar nu știi cum să te trezești! A pățit cineva asta? Nu simt panica și nici frica, poate de- asta nu ...? (mai mult)
Vă uitați la hentai, dacă da, care?
Buna seara! Cum este doamna invatatoare de la liceul Ana Aslan Neculai Daniela?
Salutare TPU, am o intrebare, ce se va intampla cu tiktok pe data de 7 august 2023?
TPU, decând am venit in Romania si dorm in camera mea singură incep să am coșmaruri, unele par reale 1. acum o săptămână sau 2 In timp ce dormeam simțeam că ma strangulează cineva la gât...? (mai mult)
Dacă prefer mai mult compania bărbaților sau să am prieteni bărbați și mă cam stânjenește prietenia cu femeile, ce spune asta despre mine? Adică mă simt în largul meu mai mult cu un prieten...? (mai mult)
Întrebare pentru băieți, să zicem că v- ați înșelat iubita de 3 ani si după află ambele, rămâneți cu cea de 3 ani, tipa cealaltă va căuta lună de lună, timp de 5 luni, regretati că...? (mai mult)
Daca ati visat sa fiti cel mai bun la pasiunea x, dar din cauza unor ghinioane sa spunem, n- ai avut sansa sa incerci pana acum.Ati incerca totusi? Adica cum credeti ca e mai rau? Sa incerci si sa nu-...? (mai mult)
Salut. Ce vrea o femeie de la viata care are între 20 și 25 de ani? Adică ce vrea ea în general la vârsta asta? Vrea sa se distreze? Am înțeles ca femeile se maturizează mai repede decât bărbații...? (mai mult)
Am sters niste intrebari vechi. Dispar repede sau inca se mai vad la voi? Nu imi dau seama...
Voi sunteți tăcuți sau sociabili in viață de zi cu zi gen cu familia, la locul de munca, cu prietenii? Care credeți că sunt cauzele unui om tăcut? Poate fi depresia? Unii au depresie de multi ani...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?