Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Februarie 2025 sunt:
Buna. E normal ca la a 8- a sedinta de conducere instructorul sa imi tina de volan? Nu se intampla mereu, de obicei in sensuri unde sunt viraje mai mari sau cand sunt gropi, dar cand o face e frustrant,...? (mai mult)
Salut, trec direct la subiect, atunci când cineva îmi explică ceva, înțeleg mai greu, care e cauza?
Salutare tuturor, am cumpărat de curând un expressor folosit și când îl conectez la curent prima data îmi sare siguranța generala. Dupa ce ridic din nou pot folosi aparatul fara probleme....? (mai mult)
Care poate sa-mi gaseasca sau stie instagramul sau Facebookul Andreei Enat sau Inat de la televiziunea aia din 2010 :)) comanda la mine ep 13?
Aveți curajul, dacă va mai amintiți, care a fost ID- ul vostru de Messenger în perioada când era popular Yahoo! Messenger? Vă e dor de acea perioadă? Ați vrea că YM să revină din nou? ...? (mai mult)
Ce răspuns aș putea da la ce mai faci?
Bărbați: Cât de des vă bărbăriți? Eu o dată pe săptămână.
Ce e de făcut atunci când simțim un gol interior?
Cine știe faza cu o broasca sare tuptup și e vie sau moarta? Sa îmi spună. Dau funda
Salut. Am auzit cântând o cucuvea ziua. Ce înseamnă asta?
Bunaa.Am o intrebare care e mai mult o curiozitate.Care este user- ul vostru preferat de pe aceasta platforma? Mereu TPU alege castigatorul dupa cel care scrie cel mai frecvent dar eu as vrea sa vad si...? (mai mult)
De unde au romanii bani de telefoane care costa peste 5000 lei? Nu era Romania o tara saraca?
"Nu poți forța un om să te placă Nu ești binevenit, pleacă!" - Cheloo Cum comentați?
De ce unii copii care provin din familii sărace, după ce părinții lor au plecat în străinătate și au reușit să strângă o suma considerabila de bani, acești copii incep sa se comporte ca ...? (mai mult)
Persoane pasionate de crime/criminali p-aici?
Are cineva vreo idee ce inaltime ar avea justitiarul de berceni?
Salutare! As vrea sa intreb exact care este motivul pentru care oamenii se balbaie sau vorbesc limba lor materna fara inteles si stricat? Adica ei nu pot vorbi foarte bine si nimeni nu intelege ce vrea...? (mai mult)
Voi cum ati proceda? Daca ati fi intr- un conflict, ati lua apararea persoanei care minte, dar va este ruda sau prietena, sau persoanei care spune adevarul? Voi stiind ca persoana de langa voi minte. ...? (mai mult)
E adevarat ca daca esti manichiurista/coafeza te plafonezi intelectual?
Salut! Ma poate lamuri cineva cum sta treaba cu Vinted? As vrea sa vand niste haine acolo, dar nu stiu unde vor fi stocati banii (daca in aplicatie sau ii pot transfera pe card) si nu stiu nici cum se...? (mai mult)
Voi puteți adormi în orice poziție sau numa într-o poziție anume? Eu pot adormit doar pe spate.
Voi vă speriați când vă sună alarma dimineața chiar dacă volumul este mai incet? Eu mă sperii, nu știu de ce.
In cat timp terminati un sapun solid?
Va asezati pe toaletele publice? Dar daca mergeti in vizita la cineva?
Daca intru in armata si vreau sa ma duc in alta tara sa fac armata pot?
Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ati invatat pana acum? Despre viata
Vad multe declaratii de dragoste pe aici pentru Rosalia. Sunt curios. Ati fost vreodata atrasi de un user de pe TPU? De cine? De ce?
Ce parere aveti de barbatii de 30-40 de ani care abordeaza pe strada fete minore?
Cum a fost pe, , vremea" lui Constantinescu? A avut proiecte cu tara? Chiar de l- am prins și eu, la momentul președinției dansului, aveam atâtea probleme, ca de președinte nu îmi mai ardea mie. ...? (mai mult)
Știați că Brigaela, unul dintre cei mai populari useri de pe acest site, este în realitate medic? Reiese asta din acest articol: https://www.google.ro/amp/s/adevarul.ro/amp/stil- de- viata/cum-...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu doamna Brigaela? Avea raspunsuri bune prin 2017! Credeti ca a decedat?
Cat de perfecționist ești de fel?
Ma ajuta cineva? Vreau sa stiu daca sunt restrictionata, blocata sau altceva. Nu mai pot scrie unei persoane, imi scrie invita pe...la o discutie! Ce inseamna asta? Nu ma lasa sa trimit mesaj si apoi...? (mai mult)
Ce ați crede despre un om care deși are abilități atât fizice cât și intelectuale/emoționale, nu lucrează la capacitatea maximă, ci prefera sa lase greul pe seama altora, atât în viața ...? (mai mult)
Daca am lucrat la firma parintilor(fara vreun contract de munca) pot trece in cv ca am lucrat voluntar la firma x?
Bună, îmi explică cineva în detaliu cum se dă rest la client? De exemplu un produs costă 167, 38 de bani dar eu în sertar să zicem că am doar de 10 lei 5 lei și 50 de lei cum fac? Alt ...? (mai mult)
Cum sa schimbi numărul de telefon pe tik tok in caz că nu ai numărul acela?
Buna! Are cineva abonament la 7card si ma poate ajuta cu o invitatie?
Mă ajutați vă rog? Care sunt regulile culturale nescrise ale romănilor? Pentru a nu deranja pe nimeni din cei cu care interactionează? Ce n- ar trebui să facă un străin venit in Romănia? ...? (mai mult)
Ce subiecte sunt sensibile pe TPU?
Salut Băieți. De ce de la un timp ma dau cam important nu stiu cum sa zic, adică când sunt mai mulți în preajma mea încep sa zic, vorbesc aiureli. Adică eu vreau sa ii fac pe ei sa râdă si...? (mai mult)
Buna, am o problema. M- am despărțit de iubitul meu acum câteva luni. Ideea e ca mereu aveam impresia ca place alte fete, pur și simplu îmi era greu sa înțeleg ca ma iubește așa cum sunt. Eram...? (mai mult)
Cine o fi, , mama lui proces verbal''? Copiii astia mi- au amintit de scoala. Aveam o profesor (cred ca de fizica) care mereu ne spunea, , va ia mama lui proces verbal...? (mai mult)
Care este membra voastra preferata din Blackpink?
De ce in Moscova sunt cele mai frumoase femei din lume? De ce fix in acea parte a lumii și nu de exemplu undeva in America?
Pentru Ospatari, ce inseamna sa fii atent la bani in aceasta meserie? De altfel la ce alte lucruri consideri ca un ospatar ar trebui sa fie super atent?
Buna, nu am prietene cu care sa ies și nici nu am pe unde sa ies singura, stau intr- un oras foarte mic in care este un singur părculeț, nu am bani sa ies in orașul mai mare deoarece drumul este...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii care consideră ca e cool sa fumezi SI daca nu o faci ai probleme mintale SI te dau la o parte? Valabil SI cu alcoolul drogurile etc
Se mai uita cineva la tv în 2023? Adică e demodat rău de tot, plus că bătrânii și oamenii peste 30 ani care se uită la știri cred tot ce văd și devin paranoic, iar din cauza asta se creează...? (mai mult)
Care e visul vostru cel mai mare? Aproape irealizabil în acest moment și în general? Eu sa ajung doua saptamani în U.S.A, în America, tara si cultura mea preferata din toate tarile existente pe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.