Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre oamenii care consideră ca e cool sa fumezi SI daca nu o faci ai probleme mintale SI te dau la o parte? Valabil SI cu alcoolul drogurile etc
Se mai uita cineva la tv în 2023? Adică e demodat rău de tot, plus că bătrânii și oamenii peste 30 ani care se uită la știri cred tot ce văd și devin paranoic, iar din cauza asta se creează...? (mai mult)
Care e visul vostru cel mai mare? Aproape irealizabil în acest moment și în general? Eu sa ajung doua saptamani în U.S.A, în America, tara si cultura mea preferata din toate tarile existente pe ...? (mai mult)
De ce sa iti iei tricou de 300lei in loc sa iei la 30lei? Ce ala de 300lei iti da minte mai multa?
Salut, trec printr- o perioadă grea, nu știu cum să ies din ea, nu știu ce vreau de la viață, nu am un țel, nici încredere în mine nu am, sunt la pământ.Am și niște stări nasoale, uit,...? (mai mult)
S-a dus careva de aici la psiholog? Mie mi se pare o bataie de joc, te duci sa-ti manance ala banii pe degeaba, escrocherii pentru astia mai inceti la minte.
Buna! Pentru cei din România.Cum e vremea la voi? La mine e oribila, urâtă. Mersi.
Comandati de pe Amazon? Cum vi se pare?
Ce părere aveți de brandurile americane? Dar cele românești?
Ati incercat one puff cu aroma choco bar? Cum vi s-a parut?
Ce inseamna "tiki"? Mi-a scris cineva "tiki 6 august" ce inseamna?
Ce părere aveți de viata in Statele Unite ale Americii? V-ar plăcea sa trăiți acolo?
Cum iti dai seama daca ai shadow ban sau ti s-a sters un comentariu de pe Instagram?
Bună ziua. Mă poate ajuta și pe mine cineva cu un sfat? Sunt în Germania și sunt în căutarea unui loc de muncă, dar mi- e frică să mă duc așa cu oricine la muncă pentru că sunt foarte mulți...? (mai mult)
Daca am o dizabilitate destul de grava si o arat tuturor si toata lumea o sa- si bata joc de mine, o sa rada si o sa ma faca sa ma simt ca ultimul om, o sa incep sa scap de ea cu timpul? Adica merg pe...? (mai mult)
TPU am slabit in 4 luni de la 118 la 91 kg, e bine si am facut o anemie de fier *. Este din cauza ca am slabit mult pentru ca am mancat bine numai ca am renuntat la dulce, fast food? Mancam inainte o...? (mai mult)
Este ok ca in viata sa devin exact ce nu- mi doresc si sa fac lucrurile care ma fac pe mine nefericit? Practic, sa- mi ingreunez viata stiind ca eu pot sa fiu fericit si sa am tot ce- mi doresc, dar ...? (mai mult)
Păreri John Cena?
Hei! Care e faza cu viza SUA în cazul în care vrei sa te căsătorești cu cineva din SUA? După cât timp te poți căsători/ mărită? Mersi!
Considerati ca un iPhone de culoare mov e doar pentru femei?
De ce unele fete sau femei au tendința de a se comporta copilărește cu persoanele care le sunt drage?
Buna, am luat bacul editia aceasta, pot lua ceva bani de la stat sau ceva cadouri de pe undeva?
De ce e siteul asta plin de reclame Pop up? Chiar nu vreau sa vad doritos cand incerc sa dau un raspuns bine argumentat
De ce merge atat de incet si greu site-ul asta? E 2023 sa fim seriosi
Am întâlnit oameni cu posibilități materiale reduse, dar care în schimb aveau un aer arogant și sfidător față de cunoștințe din anturajul lor cu posibilități materiale ridicate. Era invidie...? (mai mult)
Ce înseamnă pe țigănește,, pes moro car nevastă"?
Care este salata voastră preferată de vară? Adică ceva ce faceți acasă, nu de cumpărat. Ce puneți la ea?
Când eram în liceu citeam cu colegii întrebări tâmpite de la categoria "Dragoste și sex" și era o femeie care zicea că a întreținut relații intime cu șeful ei, iar el voia s- o dea afară....? (mai mult)
Baieti si fete, ce parere aveti despre o fata cu multi prieteni baieti si mai deloc fete? Vb cu o fata si ea imi spune in fiecare seara ca iese cu niste prieteni:)), mi- a mai spus ca intr- o seara a...? (mai mult)
Ce parere aveți despre Randy Orton si lupta lui spre egalitatea intre genuri? Am fost inspirat sa pun aceasta întrebare in urma unui contlict pe acest site, care as fi vrut sa poata sa fie rezolvat...? (mai mult)
Daca nu ai mai baut alcool de 2 saptamani sa zicem dar tot vin tantari la tine ce e de facut?
Care-i faza cu 4evergentleman?
Sa zicem că un manager al unei case de moda găsește o tânără frumoasă, cu potențial. O ajuta să reușească în lumea modei. La început, tipul e amabil, tandru, înțelegător, răbdător...? (mai mult)
De ce toata lumea e disperata dupa Nike Air force 1?
Credeți că trăim într- o simulare iar realitatea e o minciună, un Matrix? Pare o teorie extrem de plauzibilă, sunt atâția idioți in jurul meu cu un creier limitat încât nu ai cum sa nu crezi...? (mai mult)
Aia care zic ca e pierdere de timp fotbalul, serialele sau wrestlingul, din curiozitate cu ce va ocupati tot timpul? ca tare mi- s curios, pai asa daca e s- o dam nu mai facem nimic in viata ca nu te...? (mai mult)
Vouă care vă place mai mult: superbet, unibet, efbet sau stanleybet? :)
Buna, imi puteti spune ce baterie pot pune unuI ceas AURIOL 2-LD5049-6? Multumesc anticipat
Buna, am o intrebare. Am un ceas de mana AURIOL 2- LD5049- 6 si imi place foarte mult. Pe suprafata lui( nu sunt sigur ce e) au aparut niste pete albastre. S- a corodat cumva? Si acum intrebarea: Pot ...? (mai mult)
Fetelor, vreau să știu ce ați face în următorul scenariu: Intrați într- o relație cu un tip foarte de treabă, inteligent, serios, iubitor, care vă respectă și care se poată foarte ok,...? (mai mult)
Ce mai faceți? Cum o mai duceți? Ce planuri de viitor aveți?
E adevarat ca persoanele religioase considera ca daca cineva are o relatie SI nu vrea sa se casatoreasca e o persoana destrabalata? Ce naiba logica e asta? SI cine se cred ei de judeca asa oamenii?
Ați fost la plajă vara asta?
Ce abonamente lunare aveti?
Buna, doresc sa pun aceasta întrebare mai ales barbatilor. Fiind intr- o relatie de foarte multi ani, m- am simtit neglijata si am adunat foarte multe frustrari. Acesta nu îmi oferea atentie, timp...? (mai mult)
Buna seara, pisica mea a fost mușcată de o alta pisica străină. Am dus o la un veterinar, a ținut o internată 3 zile (zile in care nu i- a făcut nimic, nici măcar sa i curețe rana plina de ...? (mai mult)
Cine are Ghidul de Texting 2.0 de Taher Sonu pote sa mi-l timita si mie?
Salut, am IPhone 11 si cand vreau sa- mi schimb poza de profil de pe WhatsApp îmi intră puțin din poză, în acel oval pe care ți- l pune aplicația. Oare ce pot să fac cu poza ca sa mi- o vadă...? (mai mult)
De ce pe Facebook sunt persoane așa proaste? Unii spun că ar comite și o crimă pentru copilul lor.
De ce preferam zona de confort dar regretam ca nu facem nimic in privinta asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!