Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Februarie 2025 sunt:
Bună! De ce astia chiar nu mai dau insigne de,, Campionul Zilei "? Unii chiar merită să fie.
Există grupuri pe Facebook unde îmi pot face prieteni? M-am înscris la un curs de calificare, dar începe abia peste 2/3 săptămâni.
Va salut TPU! Care este datoria unui agent de securitate pe un cazino? Ce obligații are, și cum trebuie sa procedeze în anumite situații adică când scăpa lucrurile de sub control gen, oameni băuți,...? (mai mult)
Cineva care vrea să vorbim în privat?
Ce credeți despre punerea pe primul loc a educației și, ulterior, a sănătății?
Voi stati intr o curte comuna?
Vreau sa scap de acnee ajutațima va rog dau funda
Bună seara, A expediat cineva colete prin intermediul serviciului Prioripost al Poștei Române? Care sunt pașii de urmat atunci când intenționăm să trimitem un colet prin Prioripost?...? (mai mult)
Vi s- a întâmplat vreodată să vă doriți un lucru cu ardoare, dar atunci când îl primiti să vă simțiți jenați, ca și cum nu l- ați merita? Mie, de exemplu, mi s- a întâmplat de câteva...? (mai mult)
Vi s- a întâmplat vreodată să vă doriți un lucru cu ardoare, dar atunci când îl primiti să vă simțiți jenați, ca și cum nu l- ați merita? Mie, de exemplu, mi s- a întâmplat de ...? (mai mult)
Bună dragilor! Revin cu o întrebare mai ciudată ca eu sincera să fiu sunt confuză pentru ca e prima oară când mă confrunt cu o astfel de dilemă astea find spuse întrebarea /întrebările mai...? (mai mult)
Voi cum procedati astfel incat in fiecare dimineata sa va faceti toate nevoile si sa nu va apuce dupa la munca?
Cand eram mai mic ma uitam la un desen pe minimax se numea parca supertrupe de girofari si erau niste masini care puteau sa vorbeasca era si o mainuta politist, aveti idee unde ma pot uita la acest desen...? (mai mult)
In Romania se practica in scoli bagatul cu capul in toaleta si trasul ulterior al apei? Voi ati intalnit /patit asa forma de agresiune?
Ce pot face cu vecinii galagiosi si nesimtiti de la bloc? Eu stau la etajul 3, intr- un bloc de 4 etaje. Deasupra nu sta nimeni, iar sub mine, la etajul 2, sta o familie care reuseste sa ma scoata...? (mai mult)
Daca se duce Putin la razboi catre Marea Neagra nu provoaca vreun tsunami? ca se mai dau cu rachete cu arme din astea mai moderne.
Salut, eu m- am mutat de vreo 4 luni cu munca din Iasi in București si mi ma simt extrem de ciudat. Cand vorbesc in magazin oamenii se uita la mine lung, nu inteleg daca este de la accent, de la felul...? (mai mult)
Cat de des beți Coca Cola sau Pepsi? Trebuie sa recunosc ca eu chiar dacă am făcut un curs de nutritie si sanatate prin corespondenta e plăcerea mea vinovata Coca Cola(Nu prea sunt cu Pepsi)dar o ...? (mai mult)
Mi am făcut un cont nou de Instagram si nu am reel uri, am încercat toate modalitătiile si nimic Va rog ajutati-mă!
Ce parere aveti de razboiul din Ucraina? Despre aceste doua maimuțe pe nume Putin si Zelenski? Nu s-au mai săturat de atâta teatru
Daca ai timp citeste asta cu atentie https://ro.wikipedia.org/wiki/Tulburare_de_personalitate_schizoid%C4%83 si scrie ce parere ai despre astfel de persoane?
De ce feluri de mâncare vă este scârbă? Aveți categorii întregi de mâncare pe care le evitați (categorii de genul originea bucătăriei, adică din ce gastronomie provine - sau de orice alt ...? (mai mult)
Buna! Am niste dubii cum ca as fi adoptata, in certificat data de eliberare a lui este cu mult timp dupa nasterea mea, mai exact 1 an si 1 luna..nu am poze cu mine de cand eram mica, iar cu rudele mele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre religii? Mie mi se par irelevante in 2023
Am 16 ani, sunt un ratat și nu am prieteni, apoi ce să vină vorba de iubită. Menționez că și părinții mei sunt foarte stricți cu mine. De ce tocmai ei care în liceu ieșeau și fumau cu prietenii?...? (mai mult)
Cât timp petreceți într-o zi uitându-vă la filme pentru adulți? Eu stau cam două ore. Nicio actriță d-acolo nu-i așa bună ca INNA, dar diversific.
De ce unor bărbați le place să își lase păr la subraț? (nu neapărat asa mult incât să fie ca o maimuță, insă le place să isi lase câtva)?
Nu stiu cum am reusit dar am slabit - 25 kg in 3 luni si tin dieta. In schimb cand plec undeva si ceilalti mananca fast food etc mi se face pofta si incerc sa ma abtin. Am avut 118 kg acum am 93 - 92 ce...? (mai mult)
Cine a fost primul, Disney Channel sau Jetix, să vă văd?
E normal sa evit orice interactiune cu oamenii societății? Toti sunt falsi SI barfitori, nu merita sa ajuti sau sa sa socializezi cu nimeni in 2023
De ce prima dată e frumos în relații,totul e frumos, după lucrurile se schimba dar nu in spre bine?
E normal de la 17 ani fumez un pachet pe zi de sobraine bag si hetsuri si mai imi iau vape rareori?
Există aplicație de instalat TPU?
Hey TPU, încă există Beliebers / fani Justin Bieber în România? Dacă ești Belieber, scrie-mi în privat.
Se poate pleca cu mașină de România în Uniunea Europeană, dar mai ales în Anglia și Spania? Adică o dată mă interesează dacă eu pot conduce mașină de România în afară. Apoi mă mai interesează...? (mai mult)
Care e faza aia de pe Facebook cu linkul trimis că cineva a murit? E a unor hackeri?
Credeti in paranormal sau ce parere aveti?
Cine stie marketing afiliat si ma poate ajuta si pe mine? In special pentru vanzare produse digitale. Multumesc. Ofer funda!
Voi ce ziceti, a murit Eminem asa cum se spune si a fost inlocuit cu o clona illuminati? Asa parca s-a spus, voi ce parere aveti?
Voi folositi telefonul pe toaleta?
E adevarat ca daca esti virgin esti fraier? Eu nici schema cu "mana" nu fac, si ma doare undeva de ce cred toti labarii de ce fac cu viata mea
Cine este Dini Rosianu?
Salut TPU. Nu știu ce e cu mine, de la un timp când sunt undeva pe stradă, la muncă sau oriunde ma dau prea important, adică dacă merg pe stradă și trec pe lângă un grup de oameni încep ...? (mai mult)
Buna- ziua. Am plasat o comanda pe shein in data de 16.07. 2023, a decurs totul in regula, chiar mai repede ca la prima comanda. Pana acum o zi cand am vazut ca se afla in transit "Netherlands, Arrived...? (mai mult)
De ce se foloseste replica ''sa fii sanatos'' atunci cand ii spui cuiva ceva ce nu il intereseaza?
Acum câteva zile îmi apărea pe Instagram că urmăresc 156 de persoane iar azi mi- a arata că urmăresc 157 fără să fi adăugat pe cineva, ce se întâmplă? Îmi dă erori Instagram- ul sau? ...? (mai mult)
Ce produse de la patiserie mâncați? Mie îmi plac saleurile și pateurile cu brânză.
Salut, TPU! Voiam să vă întreb care este părerea voastră despre cocalari, fete cocalare, tigani, manele, trap romanesc și ce experiențe ați avut cu aceste lucruri. Eu personal nu am avut cea...? (mai mult)
Pot intra in untold cu tigari daca nu am 18 ani?
Bună ziua, aș dori și eu niște nume pentru Instagram mă cheamă Emil
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!