Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Februarie 2025 sunt:
Nu inteleg de unde atata rautate aici, sunt useri care imi vorbesc urat doar pentru ca i am contrazis cu argumente, doar pentru ca mi am zis pararea mea si pentru orientarea mea sexuala. E exact la fel...? (mai mult)
Ce ați crede despre o persoana care se străduiește să obțină permisul de conducere, îl ia din prima, dar fiindcă e conștientă de riscurile din trafic, prefera sa nu dezvăluie că are permis...? (mai mult)
La 20 de ani mai poti creste in inaltime fac stretching de la 19 ani si eu zic ca poate fi stimulate?
1. Trebuie să fii deștept să ai permis de conducere? Mă gândesc să- l rog pe tata să mă învețe să conduc din toamnă. 2. Instructorii cum sunt? Eu vreau pe cineva calm, nu să țipe la mine,...? (mai mult)
De ce apar proști pe internet care le spun tinerilor că școala nu e importantă? În 2023 și ca paznic te-ntreabă dacă ai bacul.
Buna TPU! Am o problema …Simt ca nu îmi mai iubesc familia oare de ce? Adica pe mama, tata, verișorii, frați sau alte neamuri …într- adevăr ei ma jignesc mult și ma descurajează, iubitul ...? (mai mult)
Dacă iau două pastile de vita max (minerale si vitamine) pe zi în loc de una cum scrie, ce poate fi? Oare cat la % din doza maximă pe zi conține? Că mă simt uneori moale sau tremur sau pulsul îmi...? (mai mult)
Ce inseamna gestul ala cu mana sub barbie pe care il fac femeile in poze? Nu vi se pare repetitiv SI enervant?
Am întâlnit cazuri când n oameni ajungeau să deteste persoane care îi complimentau excesiv, care își arătau simpatia față de acestia în mod exagerat. Drept rezultat, oamenii aceia ajungeau...? (mai mult)
Ce preferați să mâncați: KFC sau McDonald's? Eu KFC. Aripioarele lor "mă înnebunesc".
E adevarat ca barbatilor li se trezeste micunealta non stop pe timpul verii din cauza femeilor atragatoare?
Vreau sa-l intalnesc pe MGL sa fac poza si sa vorbesc cu el, dar nu stiu cum.
Ce vă place mai mult să puneți pe pâine(să mâncați): icre sau pateu? Mie îmi place mai mult pateul.
De ce personaje cum sunt Dani Mocanu sunt foarte adimirate in Romania in special de copii?
Cate grade sunt la voi acum? Aici 30
Cum as putea sa scap de cearcăne?(dorm cât trebuie)
Cum as putea sa scap de vergeturile de pe corp?
Salutare! Cum scapi de frica de a vorbi in public (gen, nu stiu te simti foarte slab dpdv al vocabularului si iti este rusine sa deschizi gura)
Deci eu nu înțeleg. Nu înțeleg viața asta. Observ că sinuciderea și ura către propriul nostru self a ajuns aproape un obicei pe Glob. O nouă tradiție, noua eră. Și oamenii aleg asta sau sunt...? (mai mult)
Salutare. Acum un an si jumatate un prieten (nu am mai tinut legatura cu el de mult) mi- a luat buletinul din masina, cand am plecat din masina sa imi iau o cafea si pana m- am intors inapoi el si- a ...? (mai mult)
De ce nu pot reposta videoclipuri pe tik tok de pe contul meu principal? Eu am doua conturi:unul secundar pe care nu- l folosesc și unu principal, iar ambele sunt pe același dispozitiv. Dacă intru ...? (mai mult)
Credeți că este posibil ca AUR să câștige alegerile de anul viitor?
Ce faceti cand aveti o zi proasta in care nu reusiti sa faceti ce v-ati propus? Cum va impacati cu ideea?
Ma poate ajuta cineva cu coduri din pachetele de tigari kent?
Cum vi se pare acest tip de femei: brunete cu ochii albastri si tenul destul de deschis? Credeti ca sunt atragatoare? Le sta bine asa cum sunt? Barbatilor, voi v- ati dori asa femei? Sau fetelor, ...? (mai mult)
Salut. Cum pot face sa nu ma mai compar cu alții și sa rămân eu însumi pentru ca ii vad pe alții și zic in gandul meu" uite ala are mașina eu nu am, are bani, are prieteni și eu nu am, is mai...? (mai mult)
Un om poate pleca doar cu pașaportul ca să lucre în altă țară? De preferat Anglia sau Spania. Credeți că va avea șanse să găsească un job așa, mergând acolo și căutând joburi sau e ...? (mai mult)
Care e faza cu sharan ul cu 7 pocaiti?
Salut. Cum as putea vedea viata cu alti ochi? Am 20 de ani si încă nu ma simt bărbat
Salut TPU, stie cineva daca este deschis la ora 6:30 dimineata la magazinul mega image shop&go din Neptun? Am nevoie urgent
De ce unele persoane oricât de mult s- ar spăla, s- ar parfuma sau s- ar îmbraca in haine bune și curate, arata tot murdari? De exemplu, am cunoștințe care fac duș de trei ori pe zi, hainele...? (mai mult)
Cum se poate numi o persoana căreia îi trec uneori prin minte gânduri rele, malefice, de a face rău (îndreptățită sau nu) altor persoane, dar care pune frână, nu le da curs, gandindu- se...? (mai mult)
Cum v-ați descurcat la primele ședințe de condus? La mine a condus mai mult instructorul decât mâine :))
Ce părere aveți despre o femeie care fizic este frumoasa și care dacă s- ar îmbraca elegant, cu accesorii și machiaj ar fi și mai frumoasa, dar din dorința de a nu atrage atenția și a rămâne...? (mai mult)
Salut, TPU! Am anumite întrebări referitoare la neamurile de țigani. Cine răspunde corect, (de preferat membru al etniei sau cel puțin cunoscător personal, pentru un răspuns cât mai autentic)...? (mai mult)
Ce faceti cand nu aveti chef de munca?
Ce părere aveți despre Marius Csampăr? Credeți că e complet reabilitat, așa cum spune el?
Bună, ce părere aveți despre fetele care fac video chat?
Unde se poate manca cea mai buna înghețată în Cluj? Sa nu fie din acea care te lasă fără "mărunțiș" in buzunare :)
Salutare tuturor! Maine dau examenul teoretic auto, însă am foarte multe emoții în privința asta. Am învățat și fac chestionare și aproape 95% din ele le iau, însă emoțiile încă sunt, ...? (mai mult)
Va recomand cartea Secretele vârstelor de aur de Pavel Corut(R.I.P) e pur și simplu o carte fascinanta. A citit-o cineva din întâmplare pe aici? Cred ca e cea mai buna carte a lui.
Ce remedii folosiți pentru nopțile in care nu puteți dormi?
Buna TPU! De multe ori cand merg cu autobuzul, vad femei in varsta (babe) stand pe Facebook non- stop. Chiar ma intreb ce ar putea sa le tina conectate cu telefonul atat de mult timp. Ce anume fac pe...? (mai mult)
Bună! Ieri am fost la spital pentru a verifica niște analize de rutină, dar o chestie pe care nu am mai întâlnit- o până acum a fost faptul că pe lângă analizele obișnuite din venă mi- au ...? (mai mult)
Bună seara TPU. Sunt în Germania și caut un loc de muncă, dar nu știu unde să caut... Nu știu nici limba, de asta îmi este mai greu, și nu vreau nici să iau vreo țeapă. Stie cineva vreun...? (mai mult)
Voi ce vreți sa faceți tot restul vieții o buna parte parte din viata, perioada anilor ce vor urma? Eu sa studiez creierul din cărți de top si sa mi- l optimizez încât sa scap de anxietate,...? (mai mult)
Daca l-ar fi omorat cineva pe Hitler era mai bine? Venea altul in locului lui in anii 41 sa zicem si era mai bine?
Bună tuturor! Azi aș vrea să discutăm despre igiena personală, mai precis despre metoda preferată de curățare a zonei anale după utilizarea toaletei. Există două abordări principale: cei care...? (mai mult)
Nu vi se pare o societate și o eră ciudată asta? Nu vi se pare ciudat că în prezent (nu generalizez și nu zic că mereu) online- ul sau un necunoscut pare că te înțelege mai bine decât propria...? (mai mult)
Mi- au spus oameni din familia mea următoarea idee "Cine mai citește în secolul 21? Ce faci cu poezia în secolul 21?" Așa că întreb și aici. Iar azi chiar caut un adevăr dur. Nu am nevoie de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.