Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca un om care a fost 30 de ani lenes se mai vindeca vreodata?
Ce credeti ca o sa se intample cu Chat GPT in viitor?
De ce exista atatia barbati misogini, dornici de a vedea numai femei "perfecte" si slabe? De ce jignesc femeile plinute, si le descurajeaza, eu una m- am saturat de societatea asta bolnava de pe retelele...? (mai mult)
Considerați că dacă o persoană care este certată cu cineva și gen cu a țipat, lovit doar a tacut din gura și a ținut capul jos este si proasta? considerați că dacă acea persoană închide ...? (mai mult)
De ce cand vreau sa adaug o facultate pe Facebook nu mi se distribuie si ca postare? Spre exemplu : "Am inceput studiile". Cum pot solutiona?
Nu știu dacă e categoria potrivita.Nu judecați aiurea și nu îmi sariti in cap, am luat-o fff rău pe băutură.Nu știu cum să renunț, mai am și pancreatita pentru cei care știu ce înseamnă
Am si eu o intrebare eram prieten cu niste oameni de pe discord, ei ziceau ca sunt programatori ca sunt profesori, ei toata ziua stateau pe server si se jucau si intrebarea mea e cum sa fii programator...? (mai mult)
Salut, amici. Un tovaras a fost pe litoral si cand sa intre in apa, plutea un excrement fix langa el incat i s- a facut scarba si a iesit. Au ajuns sa mearga pe litoral ultimii tarani de la fundul...? (mai mult)
De ce nu se vând corcodușele în magazine?
Ce pasiuni aveti? ^_^ Mie imi place foarte mult sa cant si sa dansez si sa ma joc fotbal cu baietii :)) :))
Buna searaaa ^_^. Voi ce zodie sunteti? Eu sunt varsator :)
Natura de ce și-a bătut joc de mine? Eu nu mi-am bătut joc de ea.
Are ceva daca un curier agita un colet in care e placa de baza+procesor, etc?
Salut! Am o întrebare pare simpla dar e cam complicata Care e diferența dintre o PIATRA și un OM?
Oare sa fac sau nu cursul de Psihologie de la Eurocor? Merita? De ce da de ce nu? E digital și s- a ieftinit fata de cel tipărit.Imi doresc mult sa îl fac, de 10 ani tot ma chinui dacă sa îl fac...? (mai mult)
Bună ziua, a făcut cineva Liceul Media pe profil tehnic, producție media? Poți reuși ceva cu acest liceu?
Voi cum ați reușit să vă maturizați?
Voi aveti o parere proasta despre oamenii care isi amaneteaza bijuteriile? Sincer acum! Va intreb pentru ca o persoana mi- a zis obsesiv ca aurul nu se vinde. Is doar curioasa, unde naiba scrie asta? ...? (mai mult)
Salutare! Pentru cine nu ma cunoaste inca, sunt un membru inregistrat de aproape o luna in aceasta comunitate si dau sfaturi si raspunsuri pentru a- i ajuta pe altii prin prisma experientei mele de viata...? (mai mult)
Buna,trec clasa a VIII a,sunt din Focșani,vreau sa dau la liceul Edmond Nicolau, daca dau la acest liceu as putea sa intru la facultatea de medicina?
Salut TPU, mai știe cineva cum se numea desenul animat de pe cartoon network care era cu 3 adolescenți ce erau spioni 2 fete și un băiat dacă țin eu bine minte. Desenul este destul de vechi Țin...? (mai mult)
Merita Air Force 1 la 319 lei? A fost la reducere pe about you ieri, doar ca nu prea imi placea culoarea:))
E ceva de Tinder? Sau e doar țeapă? Am primit aprecieri de la niște fete și când am vrut să vorbesc cu ele mi-a cerut bani. Ce alte platforme de întâlniri mai folosiți?
Când devii femeie? Care este diferența dintre femei și fata Când devi bărbat? Care este diferența dintre băiat și bărbat.
Cum să scap de invidia atunci când văd cupluri că se saruta așa cu lejeritate, când de fapt eu nici primul sărut nu l am avut și mi- e practic imposibil să îl obțin, doar teoretic îmi fac...? (mai mult)
Daca fulgera si tunete afara, iar eu stau pe tel sau pe pc, s-ar intampla ceva chiar daca am paratrasnet la casa?
Ce parere aveti despre oamenii care cauta scandal? Care se distreaza provocand scandaluri? Credeti ca spune asta ceva despre mediul din care vin?
Salut TPU, am 17 ani, nu stiu ce sa fac, tatal meu a avut pe card 70.000 de lei iar eu am împrumutat pe cineva cu 100 de lei. Am gresit enorm si i- am dat datele de la card si a platit cu el pe un...? (mai mult)
Cum se prescurteaza Liceul Tehnologic Nr 1 Cudalbi în litere?
Regretul. La ce ajută?
Părinții mei au un cocoș care tot sare să zgârie și tot fuge după oameni, azi stăteam cu spatele și a sărit după mine și am luat o botă mica și l- am lovit peste cap, s- a pus jos 5 min...? (mai mult)
De ce pentru unii, insultele și tachinările venite de la cei care nu-i suferă, incep sa nu-i mai afecteze cu timpul, ba chiar uneori îi și distrează?
Ce parere aveti despre Corduneni? De putin timp sunt prietena cu nepotul lui Adrian Corduneanu!
Salut TPU! Care e diferența dintre frig și toad?
Salut, as vrea sa studiez Relatiile Internationale - aspir la o cariera in domeniul diplomatiei.Am depus dosar atat la Bucuresti ( in cadrul Facultatii de Istorie pe specializarea respectiva ); cat si...? (mai mult)
Vă salut, de ceva vreme mă simt un om anormal într- o lume normală, sunt multe cauze ce m- au făcut să ajung la concluzia asta, de exemplu: Când cineva mă ia la mișto pur și simplu nu pot să...? (mai mult)
Ce culoare te atrage si iti e favorita? Pe mine verdele.
Ce zodie sunteți? Eu sunt Leu. Credeți în astrologie?
Aveți idee la ce oră se afișează rezultatele la facultate? Știu că la bac și la examen până în ora 12, dar aici nu găsesc nicăieri o ora estimata
Visul meu este :sa ma vindec și sa redevin iarasi fericit cum am fost când eram copil. Asta este și obiectivul meu:vindecare. Iar dacă voi reuși minunea tot ce e mai bun urmează după.Eu asa sper.Si...? (mai mult)
Salut la toată lumea, acum aproape 2 luni am fost pe omegle și am fost filmat făcând lucruri nu atât de bune și am fost șantajat de o persoană din alta tara că dacă nu o sa îi dau 800 de euro...? (mai mult)
Câți oameni ai străzii (boschetari) se estimează că ar fi în România la momentul actual? Este vreo estimare privind numărul anual de persoane care devin oameni ai străzii în România? Ce instituții...? (mai mult)
E Facebook-ul demodat/învechit? Întreb asta, deoarece tot mai mulți afirma acest lucru. Din ce motive ar fi demodat?
Buna TPU. De o zi simt durere in zona rinichilor și precizez că am făcut un dus rece eu fiind transpirata de la caldura și am avut geamul deschis. In urma cu 5 luni mi am făcut ecograf abdominal și...? (mai mult)
Buna, cine imi poate spune cum pot localiza un numar de imatriculare de la o masina, prin ce aplicatii, cum pot. Va rog sa ma ajutati! COROANA
1. Persoane care nu lucrează pe aici înafară de mine? 2. Dacă mă apuc de sală, o să râdă oamenii d- acolo că n- am un loc de muncă? Am încercat să mă angajez ca agent de pază și mi- au...? (mai mult)
In aplicația my Vodafone ai o opțiune bonus internet nelimitat pentru 2 euro pe lună este pe bune?
Bună! Cam cât durează școala de soferi? Este greu de manevrat o mașină? Aș vrea și eu să încep, dar sincer mi-e cam frică mai ales când mă gândesc că voi fi în trafic.
Am 25 de ani și vreau sa îmi fac un tatuaj și am intrat pe pinterest sa caut un model. Nu știu cum are mama acces la conturile mele dar a intrat pe pinterest (ma conectez doar pe telefon, nu pc) și...? (mai mult)
Mai este cineva pe aici ce și-ar dori acum niste zăpadă, sincer? Eu da...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!