Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Februarie 2025 sunt:
Mai este cineva pe aici ce și-ar dori acum niste zăpadă, sincer? Eu da...
E un vis imposibil sau posibil? Visul meu e sa devin în viitorul indepartat Medium Medical expert în medicina alternativa și naturista la fel ca autorul de cărți Medical Mediumm Antony Wiliam ...? (mai mult)
Voi v ati duce/muta la targu Mureș singuri la facultate de la București?
Buna ziua, am abonament pe troleu iar azi cum am fost grăbit am uitat sa sacanez abonamentul la troleu, și m- au prins controlorii, le- am dat abonamentul l- au scanat și voiau să îmi dea amendă,...? (mai mult)
Buna. Referitor la intrebarea pe care am pus- o ieri: https://www.tpu.ro/conversatii/buna- poate- cineva- sa- faca- ceva- cu- datele- mele- din- buletin- eram- azi- la- gara- pe- o- banca- si- stateam-...? (mai mult)
Cum se ajunge din Mangalia in statiunea Venus? Multumesc
Cand sa postez poze pe Facebook de la ziua mea de nastere? In timpul zilei, chiar de ziua mea? Seara tarziu? Sau a doua zi? Petrecerea va fi chiar in timpul zilei, de ziua mea!
Salutare,spuneti mi si mie va rog cum se numește acel led pentru tarabana care are RAFAELO. Nu găsesc le tot netul. Multumesc Fundaaa.
Cate discorduri sunt pe TPU?
V-ați gândit vreodată să vă sinucideți? Eu mă gândesc uneori, dar mi-e frică de pedeapsa pe care aș putea s-o primesc pe lumea cealaltă.
Buna. Poate cineva sa faca ceva cu datele mele din buletin? Eram azi la gara pe o banca si stateam, nu asteptam trenul sau ceva, doar ma relaxam. Erau destul de multi oameni pe acolo pana sa plece trenul,...? (mai mult)
De ce la pachetul de cafea costa este ceva capacel de asta din plastic? De ce a fost pus? Si are ceva daca il scoti?
Ce înseamnă expresia: "ăștia cu generația cheie la gat"?
Am 21 de ani, fac sala de doi ani, arat mai bine decat majoritatea oamenilor la corp si la fața sunt ok si totusi sunt virgin si n- am avut niciodata o iubita. Vad oameni obezi cu iubite ceea ce mi ...? (mai mult)
Când eram la grădiniță aveam o plăcere în a bate fetele. Oare de ce? Din clasa 1 nu am mai făcut așa. Voi vă băteați cu alți copii când erați mici?
Se practică chestia asta sau tocmai am trăit o experiență paranormală? Iau autobuzul de la un Auchan, trec vreo 10 minute (30 durează drumul meu) și văd că oprește din nou la același Auchan...? (mai mult)
"Dumnezeu nu vrea să mori", " Eşti o laşă dacă nu vrei să continui să trăieşti", " sunt oameni care au mult mai mari probleme, însă continuă viaţa", "problemele tale sunt doar nimicuri...? (mai mult)
Se zice că a greși e omenesc și că a perseversa în greșeală e diabolic, dar nu e mai degrabă prostie a persista în greșeli, sau zicala are mai mult sensul de a păcătui?
Salut. Am visat ca m-am batut cu tatăl meu care el e decedat. Ce înseamnă asta?
Voi ce fel de stil vestimentar aveți?
Ce va da de inteles o persoana care atunci cand se descrie sustine ca ea "se muleaza pe caracterul oamenilor"?
De ce simt unii oameni nevoia sa enerveze alte persoane sau sa le sperie fara un motiv serios? Unii zic ca e "distractiv". De unde vine "placerea" asta? Ii face sa se simta importanti? Si ce spune asta...? (mai mult)
Sincer, de ce doare adevărul? Care e problema persoanelor care nu suportă acest "adevăr"? Nu vreau alte adevăruri spuse din mintea cuiva. Sincer, azi chiar nu sunt bine psihic și nu vreau să mai...? (mai mult)
De cateva zile in casa mea am muste foarte mari (azi am decapitat in jur de 20). Nu e un lucru atat de oribil, am început chiar sa vorbesc cu ele. In general sunt un om mai trist asa de fel (ma joc lol)...? (mai mult)
Buna seara. Are cineva vreun server de discord aici? Imi poate lasa un link cineva?
Baieti, voi cat de des va tundeti?
Ati fost singuri in excursii organizate de agentii de turism prin Romania? Exemplu ma gandesc la Transfagarasan sau alte atractii turistice. Cum a fost? Ma gandesc in viitor sa merg in excursie pe undeva...? (mai mult)
Voi ce faceti duminicile?
Bună ziua! Ce este aceea o împuternicire?
Sunt într- un oraș nou si vreau sa cunosc persoane, să ies, e oricum un oraș mic deci oamenii poate ar vrea o persoana noua careia sa ii arate. Dar m- am gandit cum sa incep? Ma plimb prin parc și...? (mai mult)
Ce faceți pe căldura asta?
Salut TPU! Recent, cel mai probbail ieri, mi- a intrat o aschie in degetul inelar, pe partea laterala a acestuia. Nu am simtit nimic, nici cand a intrat sau ceva de genul..Doar azi dimineata am vazut....? (mai mult)
Am întâlnit persoane care nu invidiau pe cei care au avut de tineri succes, admirație, chestii materiale, ci pe alții care au fost în aceași situație precară sau modestă financiar că ei, ...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o curiozitate mica. Voi stiti ce se spune(daca se spune) despre locuintele in care lipsesc ceasuri sau exista ceasuri, dar nu functioneaza? Sau in cazul oglinzilor, fie prea multe ...? (mai mult)
Ce se-ntâmplă dacă renunț brusc la medicamentele pentru depresie? Le iau de un an și m-am plictisit de ele.
Cat se mai pune la o nunta nowadays? Serios, ca n-am fost de cativa ani...
Lucrez la un proiect pe care trebuie să îl prezint în special organizațiilor din România. Când vine vorba de redactarea textului, mă întreb cum ar trebui să abordez utilizarea pronumelor de politețe,...? (mai mult)
Unde se duc pensionarii la ora 7? E plin de ei la orice oră prin autobuze. Te ridică de pe scaun, dar nici dacă stai în picioare nu- i bine, nimic nu le convine, că "îi calci pe picioare" în...? (mai mult)
Mi s-a spart geamul la ceas si s-a securizat. Înseamnă că este original?
Voi sunteți retrași in viață de zi cu zi, mizantropi/solitari sau ieșiți des afara cu prietenii? Ce boala/tulburare poți avea daca preferi singuratatea, dar totuși suferi că nu ai prieteni, nu...? (mai mult)
Salut,este suparator sa va spuna o perosna ca esti Co@ie?
Buna! Pot sa imi fac pasaportul la S.P.C.L.E.P Târgu Frumos (oras din judetul Iasi) sau il pot face doar la serviciul public comunitar de pasapoarte din mun. Iasi. Multumesc.
Bună! imi puteti da va rog mai multe detalii despre învățământul fără frecventa?
Mi-am uitat ieri portofelul într-o mașină bolt. Este posibil ca șoferul sa îl fure și sa minta ca nu l-am uitat la el în mașină?
Am fost la un interviu ieri, a zis să mă duc după cazier și adeverință de la medicul de familie, dar a zis că o să mă sune după ce o să găsească un post liber. Credeți că am șanse să...? (mai mult)
Ce parere aveti despre vape? Am văzut la cineva SI ma TENTEAZA sa incerc si eu
Buna ziua, am un Gorenje noblesse PS 102 merge dar nu face limpezirea, ce sa fac? Multumesc
De ce se zice că doar oamenii slabi, cu un ego fragil, se răzbună?
Salut.Sunt singur acasă.Se întâmplă ceva? Mersi.
Bună! As vrea sa povestesc ceva la care voi sa imi spuneti daca sunt eu absurda. In luna martie am facut logodna cu iubitul meu cu care eram de 3 ani impreuna. Momentan sunt gravida in 5 luni. Parintii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!