Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Februarie 2025 sunt:
Bună! As vrea sa povestesc ceva la care voi sa imi spuneti daca sunt eu absurda. In luna martie am facut logodna cu iubitul meu cu care eram de 3 ani impreuna. Momentan sunt gravida in 5 luni. Parintii...? (mai mult)
Salutare, imi poate explica si mie cineva cum se joaca la pariuri sportive mai exact pe fotbal?
Se pune următoarea situație, îl știți pe iubitul vostru de 2 ani, și după stați împreună 1 an in casă după următorul an, al 4 an, va certați, va despărțiți 7 luni si vă împăcați,...? (mai mult)
As vrea sa intru la liceul Ion Creanga in clasa a 10-a pe Japoneza. Imi trebuie si kanji? Presupun ca s-au facut, dar in pdf-ul pe care il am eu nu scrie mai nimic despre asta.
Bună seara! Am o pisică în spatele blocului, pe care o hrănesc de câțiva ani buni! A făcut pui pe la subsolul blocului dar nu i- am văzut niciodată! Acum sunt mărișori, pentru că, acum vreo...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune un telefon mai bunicel la hardware și bun la cameră care costă până în 3500 de lei?
Daca nu am carnetelul vizat plătesc biletul întreg sau doar 50% fiind elev?
Nu am citit chiar toată cartea/opera lui Darwin, dar pe unde am apucat să citesc despre el, spunea că el a ales să plece în junglă pentru a sta cu flora și fauna de acolo și a o studia. Și că...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum este să lucrezi noaptea? Voi cum ați rezistat în ture? E vorba și de ture de zi și de noapte. Am văzut un videoclip pe Facebook cum a murit un băiat de 17 ani de la energizante,...? (mai mult)
Buna, as avea si eu nevoie de un sfat. Mereu cand ies cu iubitul meu, se iveste sa se holbeze la fete adica si filtreaza. Se uita insistent la ele cu o privire fixa. Pe mine ma deranjeaza foarte mult...? (mai mult)
Pe voi ce va face sa va simtiti nerespectati?
Bună! Totul a început în iarna acestui an. Era o zi cu viscol, iar eu veneam de la școală. Nașul fratelui meu( cred că are 35- 40 de ani) s- a oprit și s- a oferit să mă ducă acasă cu mașina....? (mai mult)
Buna! Am o problema cu contul de Instagram, am activat autentificarea cu 2 factori și nu mai primesc codul, Menționez ca am acces la e mail și nr de telefon pur și simplu dau pe trimitere și nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii care cred in paranormal? Pe mine ma apuca crizele de ras cand aud de asa ceva, sunt cel mai mare fan horror existent dar nu cred in asa ceva, a si persoanele care cred ...? (mai mult)
Lamuriti- ma si pe mine cum poate cineva sa creada ca poti sa ajungi medic, inginer daca tu in scoala nu ai invatat nimic? ce faci te duci la 20 ani si te apuci sa inveti ce invata ala din clasa 1? realizati...? (mai mult)
Ce parere aveti despre pro avort? Eu sunt de acord, adica nici macar nu e o ființa, e doar o adunatura de celule si paraziti care au nevoie de o gazda pentru a supraviețui
Am avut o contradictie pe net cu cineva eu sustineam ca daca nu ai gandire logica nu ai ce sa cauti pe programare, iar ala sustinea ca poti sa ajungi acolo si daca o iei de la 25 ani de la 0 adica sa ...? (mai mult)
De ce conteaza pentru unii barbati atat de tare culoarea parului unei femei? De ce trebuie sa judece unele femei din cauza parului? De ce barbatii judeca femeile blonde (cele naturale)? ce au ele?...? (mai mult)
De ce se holbeaza femelele la mine?
Nu sunt pasionat de motoare și nici nu vreau sa fac școala moto, dar de curiozitate, de ce e atât de mare varsta minima (24 de ani) pentru a obține categoria A, dacă nu ai A2 de cel putin 2 ani?
Deci am făcut captura de ecran sau screenshot la conversația mea cu cineva de pe Instagram oare ce minciuna pot sa îi zic sa am scuză ca am făcut poză????????
Părere Etii Iași. Este de viitor? Ce pot face după terminarea facultății? Multe persoane îmi spun că nu voi găsi locuri de muncă după facultate și că nu este ceva de viitor.
Stiti cumva daca mai exista Sobranie negru scurt?
Ce ai prefera să fii: un geniu cu probleme existentiale sau un prost fericit?
Iei prânzul cu trei oameni pe care îi respecți și îi apreciezi. Ei încep să îl critice pe unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi, fără să știe că el sau ea îți este prieten bun. Critica...? (mai mult)
Voi ați explicat că cei care se uită la știri sunt mai idioți, stupizi și mai ușor manipulativi decât cei care nu se uita deloc? Mass media chiar îndobitoceste populatia
La voi în oraș a fost caniculă? În Cluj-Napoca este bine, sunt 29 de grade
De ce se spune despre o femeie care își tunde/taie părul că este pe cale să-și schimbe viața?
Cum poti reusi sa faci pe cineva sa nu mai fie asa ușor șantajat emoțional sau manipulat? Am pe cineva manipulat la greu de un membru al familiei ca să profite de pe urma și spatele lui.Am observat...? (mai mult)
De ce iubitorii de pisici iubesc si cainii, dar iubitorii de caini urasc si jignesc pisicile?
Cum să scap de rușine? Am ajuns să îmi fie rușine și să îmi cumpăr un covrig. Îmi pasă prea mult de ce spun alții despre mine. Nu spuneți de psiholog.
E adevărat că doar oamenii slabi merg la psiholog? Slabi de minte mă refer
Întrebare pentru fete, nu vi se pare dubios sau puțin creepy când vă abordează cineva în public? Nu mă refer la acele persoane care împart fluturași cu reclame, mă refer la băieții care vă...? (mai mult)
Nu sunt bautoare de cafea / energizante sau alte substante insa in ultima perioada sunt epuizata si nu reusesc sa imi duc la bun sfarsit treburile. Am nevoie mereu sa dorm (are si stresul contributia s-...? (mai mult)
Întrebare pentru băieți: Vă epilați/radeți părul de la subțiori? Cei care o faceți, explicați motivele pentru care o faceți. Cei care nu, explicați motivele pentru care n- o faceți. Cei...? (mai mult)
Am petrecut foarte multe zile împreună in fiecare zi cu pisica mea, faceam totul împreună, după am plecat de acasa, in Italia la muncă, am lipsit 6 luni. Mătușa mea a încercat să scape de...? (mai mult)
O sa existe metrou la Cluj in viitorul apropiat?
De ce parintii mereu cand ploua mai tare(cu fulgere si trasnete), scot televizorul din priza sau electrocasnice din prelungitor cu mai multe prize si imi spun nici sa stau pe telefon sau calculator? Daca...? (mai mult)
Sunt insecure dacă nu suport bogații nicidecum? Și le doresc cât mai mult rău?
Buna tuturor! Am avut un vis foarte ciudat destul de recent. Am visat ca m- a împușcat un băiat de 4 ori, in fiecare picior, in umărul stâng și la coasta dreapta, eram eu și câțiva oameni pe...? (mai mult)
Dmn fereste... Astia pe la televizor inca mai spun de exorcizare. Chiar se mai fac d-astea?
Ce parere aveti despre oamenii care nu se spala?
Ce sa fac ca sa ma cunosc mai bine?
Inseamna ca genetic putem determina ce e atragator si ce nu e? Nu e subiectiv si nici nu tine de cultura? Studiile asupra nou- născuților au descoperit că sugarii umani la vârsta de 14 ore de la...? (mai mult)
Ce s-a mai întâmplat cu Dana Roba?
Salutare TPU! Sambata seara am iesit cu masina cu trei prieteni sa facem o tura de seara de oras. Undeva pe la una noaptea pe am vazut pe trotuar niste fete foarte frumoase care ne- au facut cu mana.De...? (mai mult)
O persoana aici caruia ii place sa deseneze de placere?
Ce parere aveti despre parintii sau neamurile care își descurajeaza copiii/nepotii sa nu mearga la o anumita facultate sau sa nu isi urmeze anumite vise? De exemplu: "nu ti se potriveste sa fii politist/a,...? (mai mult)
Ce oameni răi sunt in Romania și n-au pic de omenie... unde e omenia oameni buni?
Ce se întâmplă dacă nu iau examenele nici după lichidare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!