Voua va pasa de ce zice lumea din jur? Va intereseaza ce crede un strain de pe strada despre voi?
Este normal sa nu folosesc social media, ca o persoana anonima necunoscuta?
Bună ziua! Am spus "scârbă de babă", in momentul in care vecina mea de jos se debranșa de la încălzirea centralizată și m- a auzit prin scobitura rămasă după înlăturarea țevii caloriferului....? (mai mult)
Am cumpărat de la farmacie ulei de ricin la 20 ml si voiam să vă întreb, este bun pentru gene si sprâncene? De exemplu ma gândeam că poate doar uleiul de ricin cu vitamina A sau E își face treaba...? (mai mult)
Buna! De cate ori poti incerca codul pin al cardului în magazin? Știu ca la bancomat după a 3 a greseala, cardul ti se blochează și vreau sa știu dacă în magazin e la fel
Exista ca o mama sa fie invidioasa pe propria ei fiica?
Care este părerea voastră despre evrei?
Noi si cu bulgarii nu suntem printre cei mai slabi din Europa din punct de vedere financiar, intelectual? Si 2.profesorii din Romania cum vi se par? Eu unul zic ca multi din ei sunt intrati pe pile si...? (mai mult)
Cum credeti ca pot unii oameni sa piarda timpul asa stand si vorbind despre chestii tampite? In loc gen sa sa stea sa vada seriale, gaming, o calatorie ceva, sa stai sa vorbesti non stop de droguri ...? (mai mult)
Am nevoie sa dati o nota pentru poezia urmatoare si as vrea sa o si justificati. Si m- am mintit singura inca o data Obosesc incercand s- o las balta Dar simt mereu cum o sageata Imi strapunge inima...? (mai mult)
Ce nume ar trebui să-i dau trotinetei mele?
Care sunt 3 feluri de mâncare ce le consumați mai ales VARA? Mâncare gătită zic.
E ceva normal sa iti cumpere maica-ta tigari sa fumezi?
Buna! Locuiesc în Romania la bloc și sunt îngrijorat cu luarea, oprirea apei după amiaza până spre seara.Si un vecin a zis că de acum așa se va întâmpla în fiecare zi.Dar până când? Sunt...? (mai mult)
Care este părerea voastră despre musulmani?
Întrebare pentru fete/femei, dar își pot da și bărbații cu părerea dacă vor. :D Fetelor, cât de atractiv vi se pare acest tip? După părerea mea, e unul dintre cei mai frumoși bărbați...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Bia Khalifa?
De ce bătrânii dorm pe acele perne imense? Toți bunicii dorm pe niște perne foarte mari. Am mai văzut chestia asta și la alți bătrâni, nu numa la bunicii mei.
Daca furi și dai la săraci ești un om corect și cinstit? Multi vad că îl susțin pe Becali că a dat și la săraci, sa legalizam furtul in Romania?
Buna. Am o nelamurire cu promotia de la TUBORG. Cand se extreg castigatorii premiilor, adica primesc un mail, mesaj, sunt sunati? Se extrag toti odata sau pe parcurs? Se extrag castigatorii a doua zi...? (mai mult)
Buna, iubitul meu cand este liber de la munca, in general doarme mult ziua. Gen pana la 12, 13 chiar 14. Eu ma cam enervez. Mai are si seri in care sta cu un baiat de vb dupa care sta pe tel pana ...? (mai mult)
Ce părere aveți de acele așa- zise "prietene" care ies la plimbare cate două sau în grup, dar care nu se suporta și se barfesc pe la spate? Ies împreună pentru că nu au cu cine altcineva sa ...? (mai mult)
Buna, am avut o perioada de stresanta destul de grava cam de 3 luni de zile. Acum ori ce as face am impresia că se va întâmpla ceva ce nu exista. De exemplu merg pe afara cu prietenii, iar când ajung...? (mai mult)
Nu știți ce înseamnă bkk și bakk? Am văzut pe live ul de la Untold de pe tiktok că scriau bkk și bakk.
Inflația în Romania poate fi cauzată de razboiul Rușilor si a Ucrainienilor? Dumnezeule, acum un an jumate dadeam pe o sticla de suc 4- 5 lei, iar acum dau 8- 9 lei Nu mai zic ca toate alimentele...? (mai mult)
Salut; ) Ce este acest efect de sunet: https://cdn.wearenova.ai/private/eu- west- 1:3e5c4942- 9003- 4119- b0f1- 1e3f55ee50e0/workspace/a79f01e7- cee9- 4b77- a0e5- 8ce68a69d31f/projects/4dee777a- 1329- ...? (mai mult)
Eram in bratele lui Morfeu(zeul somnului). Se facea in dimineata zilei de 4 august, dar anul 3223, au reincarcat toti.Eram aceeasi ca in ziua precendenta.Dar absolut toti, intelegeti? Ei bine in...? (mai mult)
Salut. Am pierdut 3 locuri de munca din cauza dependentei de telefonul mobil, toată faza a fost ca eu stăteam mult noaptea pe telefon când lucram și de oboseala nu ma mai duceam la muncă, cum ...? (mai mult)
Nu pot da cerere pentru ca nu ii cunosc? Asta scrie când încerc sa dau cerere imediat după ce m-am creat un nou cont. Ce sa fac?
Sunt singurul care urăște ca s-a născut în România? Urăsc asta cel mai mult în lumea asta...sunt singurul?
De ce își cumpără/închiriază vedetele case de milioane de dolari prin alte zone al lumii dacă stau în ele doar de câteva ori pe an? Cu ce rost atâta cheltuiala? https://www.google.ro/amp/s/news.artnet.com/art-...? (mai mult)
Profesia de jurist e bună pentru viitor sau nu?
Salut. Luni am susținut proba practica și nici până azi nu mi-a venit permisul Și mor de nerăbdare. Cât durează în general? Eu am mutație pe Ilfov. Mâine va ajunge?
Cum se numeste rotita aia pentru miscarea tac-ului pe 8 ball pool?
Ceva sfaturi pentru boboci de liceu? (trec clasa a 9 a într-un liceu decent)
Ce vestimentație ar trebui sa am într-un liceu fără uniforma dacă sunt a 9 a?
De ce e lipsa asta de încredere arat de mare chiar și între medici?
Buna. E normal ca la a 8- a sedinta de conducere instructorul sa imi tina de volan? Nu se intampla mereu, de obicei in sensuri unde sunt viraje mai mari sau cand sunt gropi, dar cand o face e frustrant,...? (mai mult)
Salut, trec direct la subiect, atunci când cineva îmi explică ceva, înțeleg mai greu, care e cauza?
Salutare tuturor, am cumpărat de curând un expressor folosit și când îl conectez la curent prima data îmi sare siguranța generala. Dupa ce ridic din nou pot folosi aparatul fara probleme....? (mai mult)
Care poate sa-mi gaseasca sau stie instagramul sau Facebookul Andreei Enat sau Inat de la televiziunea aia din 2010 :)) comanda la mine ep 13?
Aveți curajul, dacă va mai amintiți, care a fost ID- ul vostru de Messenger în perioada când era popular Yahoo! Messenger? Vă e dor de acea perioadă? Ați vrea că YM să revină din nou? ...? (mai mult)
Ce răspuns aș putea da la ce mai faci?
Bărbați: Cât de des vă bărbăriți? Eu o dată pe săptămână.
Ce e de făcut atunci când simțim un gol interior?
Cine știe faza cu o broasca sare tuptup și e vie sau moarta? Sa îmi spună. Dau funda
Salut. Am auzit cântând o cucuvea ziua. Ce înseamnă asta?
Bunaa.Am o intrebare care e mai mult o curiozitate.Care este user- ul vostru preferat de pe aceasta platforma? Mereu TPU alege castigatorul dupa cel care scrie cel mai frecvent dar eu as vrea sa vad si...? (mai mult)
De unde au romanii bani de telefoane care costa peste 5000 lei? Nu era Romania o tara saraca?
"Nu poți forța un om să te placă Nu ești binevenit, pleacă!" - Cheloo Cum comentați?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a