Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Februarie 2025 sunt:
Am o intrebare pentru voi. Dacă ați vedea un copil mic pe moarte şi un căţeluş pe moarte pe care l- ati salva? Ei sa fie în acelaşi loc! (doar pe unul puteţi salva, nu pe amândoi!) Eu ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce înseamnă cuvantul ăsta în țigăneşte s-o cherta care ştie?
Buna, mi- am făcut un cont la o agenție de pariuri/jocuri de noroc, eu fiind minor (am folosit cardul meu propriu pentru că am card.) și cnp- ul unui major din familia mea. O sa pot sa scot banii?...? (mai mult)
Dacă copilul vostru ar veni la voi și v-ar spune că se gândește să omoare pe cineva, cum ați reacționa? Întrebarea este doar o curiozitate, nu este despre mine.
Cum ați explica terapia TENS unei adolescente de 17 ani căreia i- a fost prescris acest tratament? I- ati spune că este pe cale să il „electrocutati" și să- i spuneti tot ce faceti, că te aștepți...? (mai mult)
Fratele meu are 20 de ani si e foarte complexat de faptul ca e paros, mereu se ascunde, cum sa il ajut sa treaca peste? Mereu ii zic ca e normal sa aiba par ca e barbat, dar tot asa e...
Buna! Unde pot sa pun mesaje anonime pentru Bucuresti? Am cautat pe instagran da nu e nici un cont mai mare
Fictiv vorbind daca ar exista tekelinezia si ti-ar da cineva cu o lustra in cap ce probe ar fi?
Salutare! Am primit invitatie pe grupul de telegram ROMANIA X insa nu se vede nici un mesaj dar primesc notificari insa pagina e goala. Mi- a zis un prieten ca sa caut pe net ca este o setare dar n- am...? (mai mult)
Cum să scap de invidie? Eu sunt invidios pe toate persoanele care lucrează. De două luni încerc să mă angajez undeva, am fost la șase interviuri și n-am reușit.
Hi, pe 2 august fac un an de când mi am făcut septum, am respectat tot ce mi s- a spus la salon. Nu s- a infectat niciodată, totul e în regula, dar miroase teribil, haha, ma curat aproape zilnic...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acele superstitii religioase "Nu am voie sa spal rufe, sa fac curat, sa ma spal ca e sarbatoare"? Credeti ca aceste "reguli" trebuie sa fie respectate? Chiar sunt curioasa ce ...? (mai mult)
De ce sunt barbatii asa obsedati de femei care cica "nu le plac"? Tot timpul vorbesc numai despre onlyfans, cat de naspa sunt machiajele, genele false, unghiile si altele lucruri in loc sa se concentreze...? (mai mult)
De ce oamenilor le e mai usor sa vorbeasca despre defectele lor decat despre calitati?
Salut TPU! Vreau sa încep prin a spune, ca sunt intr- o stare extrem de proasta. Am 3 restante la facultate, dar problema este legata de 1 dintre ele, 2 chiar, dar sa ne rezumam la 1. Ma tem ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care joaca jocuri de noroc?
Hey lume, cum reacționați atunci când intrați la aprozar iar vânzătoarele isi savurează cafeaua și se uita la voi cu priviri ucigătoare mai ceva ca un taur care vede roșu în fata ochilor?
De ce unii oameni sunt foarte lenesi? De unde vine chestia asta?
E ok daca renunti la carne, oua branza si tot ce e de la animal si sa mananci numai si numai vegetal (hrana vie)?
Salut! Mai stie cineva emisiunea Comanda la Mine? Daca da, care e instagramul Kamei si facebookul Ramonei?
Hey lume, nu o sa va vina sa credeți ce am pățit. Am fost martor la o situație din cauza căreia am călcat din greșeală într- un excrement de caine. Am mers la aprozar și în drum spre aprozar...? (mai mult)
McDonald's sau quesadilla cu pui? Ce sa aleg sa mănânc dintre astea doua?
V-ati saturat căldură?
Salut, am o bricheta zippo si am o problema, la rotita de la piatra inapoi se invarte dar in fata ca sa faca scanteie nu mai merge. Din ce cauza poate fi si cum se poate remedia?
Salut TPU! Cum se scrie îngroșat pe WhatsApp?
Cine stie cum pot sa ma intalnesc cu locotenent Mika Zaitsu ofiter de politie din Orasul Tokyo? Specific are 31 de ani in Police Riot Squad Tokyo.Ea este pentru mine cea mai buna prietena.
Dragi femei măritate, voi cu ce vă bateți bărbații?
Ce parere aveti despre oamenii obsedati de social media? Cineva din familie s- a despartit recent din cauza ca nu a vrut sa posteze pe social media faptul ca e impreuna cu cineva, lucru complet normal...? (mai mult)
Minunata lume noua. Paradis, sau un loc foarte urat? De ce?
Oare ce poate insemna expresia "a fi crescut in borcan?
Care este sortimentul de BRÂNZĂ ce îl consumați cel mai des?
De ce limba țigănească nu se găsește pe Google Translate?
Imi apare pe Instagram o persoana la care daca ma uit la story- ul ei si dupa dau refresh la pagina imi apare ca si cum nu am apăsat pe story, imi apare cercul ăla rosu cu toate ca ma uitasem de inca...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu coduri din pachetele de Kent? Mulțumesc
Seara buna, lume, am scris o completare la un răspuns și din păcate răspunsul meu s- a adaugat la o întrebare principala (la cea unde erau mai mulți utilizatori cu răspunsuri). Cum șterg...? (mai mult)
Salut! Lucrez in UK la o firma de monteaza tevi de apa ( nu are importanta) acum sunt intr- o lucrare unde compania unde motez tevile are si o cantina unde lucreaza o romanca destul de simpatica si nu...? (mai mult)
Salut, credeti ca se castiga bine la chituit de gresie? Am auzit ca dureaza mult si nici nu prea primesti multi bani pentru acel timp, plus ca iti tocesti degetul, ce credeti?
Ceauu, stie cineva cineva servere pe discord? Tin sa precizez ca nu sunt gamerita. Caut sv chill unde pot sa stau cand ma plictisesc, mersi\i:)
Da...a trecut și liceul, și bacul și da, l- am luat. Ma așteptam să nu iau la romana dar am luat, iar la ce eram cel mai slab am luat nota cea mai mare, adică la istorie. Am luat 9.10 și am ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare mai delicata si vreau sa fiu cât mai specifica. Mai pe scurt, in ultimul timp vad totul gri, relațiile mele cu oamenii încep sa scadă din ce în ce mai tare, parca...? (mai mult)
Hei! Daca nu mananc deloc, e posibil sa chelesc sau sa imi rup oasele, astfel rezultand in pierderea inaltimii? E posibil sa se intample asta chiar daca nu am lucrurile astea doua in genetica? Am auzit...? (mai mult)
Buna ziua, știe cine ce însemnă mno, aș cred că este "mă no"?
Imi trimite cineva un colet prin posta, cand imi ajunge primesc ceva mesaj sau cum functioneaza asta cu posta?
Daca un om cu probleme psihice jigneste un coreean il interneaza la noi sau in Coreea?
Un nr telefon de la glovo?
Buna. Care raspunde corect are funda! Am vazut mai de mult un documentar dedpre cele mai mari creaturi care exista, era un fel de creatura cat o insula care se intinde pe suprafata pamantului si care...? (mai mult)
Am o intrebare tampita si amuzanta in acelasi timp. De cativa ani, nu port chiloti vara, (motivul principal, am avut o candidoza) de atunci am constatat ca trebuie sa fie aerisita zona aceea. Dar...? (mai mult)
Deci oameni buni, pentru ce am dat eu 7000lei la psiholog, deci m- am ales asa cu stima de sine scazuta, cu sentimente de vinovatie, iar el saracul se ocupa cu hotii, cu smecherii, a cumparat boti...? (mai mult)
Buna! Ce facultate imi recomandati? Mie nu- mi place chimia, biologia mai merge; matematica si engleza imi plac, cu fizica ma descurc. Eu as vrea sa merg la ETTI, dar nu stiu daca este o idee buna ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre profilul filologie? Avantaje și dezavantaje.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!