Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Februarie 2025 sunt:
Cine stie cum sa devin cu adevarat un Cavaler Medieval?
Care e diferența dintre pepene verde și pepenoaică? Dau fundiță celui mai detaliat răspuns.
Salut, TPU! Eu vreau sa vin de la Cluj la Craiova, cu niste bagaje destul de multe si grele. Am un prieten, din Sibiu cu care as putea merge cu masina. Intrebarea mea este, cam cati bani sa ii dau ...? (mai mult)
Cand nu aveam la dispozitie amprente si tehnologia, erau criminali prinsi de politie care nu au lasat nicio proba?
In anii 70 nu erau destui criminali? Erau oameni cu tulburare bipolara, erau spitalele de psihiatrie pline?
Care este echivalentul nimfomanelor la bărbați? Este corectă (sau acceptată) denumirea de nimfoman? Cunoașteți astfel de persoane (bărbați sau femei)? Există studii științifice care să ne...? (mai mult)
Hei. Deci sunt baiat si arat bine. Nu e vorba ca ma laud, dar din cate am auzit de la fete sunt intre un 8 si un 9, am avut si iubite foarte multe care aratau bine si la randul lor ele se dadeau la ...? (mai mult)
Bună TPU! Nu am nicio experiență pe piața muncii, urmează să mă înscriu la o facultate cu frecvență redusă, dar până atunci am nevoie de un loc de muncă care să îmi permită să mă întrețin...? (mai mult)
Buna. Va rog frumos, ajutor. De ce unele fete is cu gura pe barbati iar alte nu? Care ii difirenta dintre ele?
Cât costa o porție de hamsii prăjite pe la voi?
Am si eu o curiozitate, multe persoane spun ca de exemplu o persoana are 50 si ceva de ani cat vine ceva ala ca nu înțeleg?
Nu inteleg de ce exista oameni care au dus/cada in casa si ei inca se spala la lighean. Am fost la un prieten acasa si tot era deranjat de prezenta lu maica- sa ca se duce la baie, in mana cu un lighean....? (mai mult)
Buna ziua, am aflat că proprietarul unde stăteam eu in chirie nu mi- a depus contractul și că stăteam la negru, iar de câteva zile m- am mutat și nu vreau să- i plătesc pentru ce a făcut, ...? (mai mult)
Buna. Am o mica problema legata tot de nunta. Mai sunt cateva zile si vine acea nunta despre care va povesteam, dar eu nu stiu sa dansez. Mereu cand mergeam la nunti sau orice alt eveniment stateam retrasa...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți da idei de cadouri pentru cheful de pensionare? Mentionez că persoană este bărbat. Mulțumesc!
Vreau sa ma cazez la hotel pentru prima data, care e procedura mai exact? Exemplu daca fac rezervarea online, trebuie sa introduc numele meu real sau merge si cu unul fictiv, Daca fac examplu pentru...? (mai mult)
De ce majoritatea bucătarilor sunt tatuați?
Cum aflu daca mi-a blocat emailul?
Salut,îmi puteți spune de câtă matematică voi avea nevoie la ceea (facultatea de economie și administrarea a afacerilor)?
Salut, cum o cheama pe fosta iubita STR3SU parca Madalina dar nu stiu numele intreg si care este instagramul ei?
Bună seara! Cine pune nașului buchetul în pat?
Salut. Poate vedea cineva ce nu mă urmărește pe ig un story de- al meu daca am contul privat menționez că i- am dat tag in acel story îl poate vedea daca am contul privat? De primit primește...? (mai mult)
M- am mutat acum 1 an și câteva luni in chirie la o persoana fizica fara contract, iar de 2 zile m- am mutat de la el și mi- a mai cerut banii pe chirie și cheltuieli și... Dar chestia ii că eu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre sinicidere? Daca ma sinucid ajung in iad? Voi ce parere aveti?
Buna! Voi ce obisnuiti/ va place sa faceti in timpul liber?
Salut TPU, ce parere aveti despre site-urile gore si oamenii care se uita pe asa site-uri?
Bună dimineața TPU. Vreau sa împărtășesc cu voi o problema cu care ma confrunt și am nevoie de câte un sfat. Bunica mea, mai ales în ultima vreme tot la moarte se gândește, cu atat mai mult...? (mai mult)
Buna! Am un cățel ciobănesc belgian malinois care are vârsta de 2 luni jumate și încă nu și- a ridicat urechile. Mai am un cățel cu care se joaca și îl tot prinde de urechi. Poate sa fie asta...? (mai mult)
Salut, am dat bacul zilele trecute si am o frica din cauza ca am tăiat un cuvânt pentru ca i-am mâncat o litera și l-am scris deasupra, fiindcă nu mai aveam loc.
Am sunat din greșeală la 112 și nu mi-am dat seama, cred că a auzit ceva vorbind eram cu prietena mea, apoi m-au sunat înapoi și mi-a fost frică să răspund, ce fac?
Ce inseamna ss fii zen?
Bună! Ce parere aveti despre copiii care sunt impreuna la 12 ani?
Buna! Care sunt sucurile voastre favorite? Mersi.
Vă salut, Pe ce capitole/unități de învățare din programa de matematică de liceu ar trebui să pun accent pentru a face față onorabil uneia dintre specialitățile economice (Contabilitate și...? (mai mult)
Aveți idee de ce nu mai mă sparge bine iarba? Adică mi- o da aiurea, stare nasoala Înainte cand eram mai pustan, ma spargea bine radeam chill etc. acum aiurea. Nu paranoia sau panica. Stare depresivă...? (mai mult)
Buna,da cineva de permis categoria B? In cat timp faci dosarul? O săptămână?
Buna! Am o problema va rog sa nu râdeți sau sa judecați …Am 14 ani sunt o ființa care iubește mult natura și animalele …Problema e ca eu stau la casa am o grădina mare și eu stau 5 min in casa...? (mai mult)
Buna,îmi puteți recomanda o baterie externa Power bank care sa fie BUNA? Poate să fie alb/negru/ crem dar as vrea pe modelul acesta https://www.emag.ro/......4D0HWBBM/. Mulțumesc anticipat
Cat platiti pentru abonamentul Vodafone?
Unde a disparut rosalia, anonimul, hamurabi, siera, violeta? Sau sunt toti o singura persoana?
De ce in 2023 daca nu ai iphone esti considerat sarac? Eu as vrea sa imi cumpar un Samsung s20 sau mai bun pentru ca am o pasiune pentru editat, fotoshop, etc, lucruri pe care nu le poti face pe un ...? (mai mult)
Salutare TPU, ajung prin Bucuresti zona Calea Floreasca 60, gasesc in zona magazine de muzica, magazine sportive, SkY Bar sau ce recomandati pin fain zona?
Pentru bautorii de coca cola, pepsi - Aspartamul o sa fie declarat ca posibil cancerigen de OMS. O sa mai beti?
M- am trezit cu un vis...mai bine zis coșmar, eram cu familia, s- au întâmplat niște lucruri înainte și am ajuns la partea în care eram într- o gară eu alaturi de părinții mei și mi- am visat...? (mai mult)
Dacă sunt clasa a 9 a la un liceu pe profil de filologie pot să mă mut înainte de a începe clasa a 10 a la un liceu de arte?
Ce părere aveți de femeile care vă văd singur și vin să inițieze discuții amicale și intenție clare?
Salut. Stie cineva ceva content creatori mai mici cu content fain?
Ce înseamnă în limbaj stradal,, a da pita"?
Salut! De curând am renunțat la locul meu de munca într- o fabrică. Am găsit o oportunitate de munca la Rompetrol. Va rog, îmi puteți spune dacă se plătește bine și cum este? Va mulțumesc ...? (mai mult)
Bună, am o problemă sau mai corect o frică în ceea ce ține de face cunoștință cu o fată pe rețele sociale, am o teama care ma blochează nu știu cum să o depășesc, cine mă poate ajuta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!