Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Februarie 2025 sunt:
Dragi femei măritate, voi cu ce vă bateți bărbații?
Ce parere aveti despre oamenii obsedati de social media? Cineva din familie s- a despartit recent din cauza ca nu a vrut sa posteze pe social media faptul ca e impreuna cu cineva, lucru complet normal...? (mai mult)
Minunata lume noua. Paradis, sau un loc foarte urat? De ce?
Oare ce poate insemna expresia "a fi crescut in borcan?
Care este sortimentul de BRÂNZĂ ce îl consumați cel mai des?
De ce limba țigănească nu se găsește pe Google Translate?
Imi apare pe Instagram o persoana la care daca ma uit la story- ul ei si dupa dau refresh la pagina imi apare ca si cum nu am apăsat pe story, imi apare cercul ăla rosu cu toate ca ma uitasem de inca...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu coduri din pachetele de Kent? Mulțumesc
Seara buna, lume, am scris o completare la un răspuns și din păcate răspunsul meu s- a adaugat la o întrebare principala (la cea unde erau mai mulți utilizatori cu răspunsuri). Cum șterg...? (mai mult)
Salut! Lucrez in UK la o firma de monteaza tevi de apa ( nu are importanta) acum sunt intr- o lucrare unde compania unde motez tevile are si o cantina unde lucreaza o romanca destul de simpatica si nu...? (mai mult)
Salut, credeti ca se castiga bine la chituit de gresie? Am auzit ca dureaza mult si nici nu prea primesti multi bani pentru acel timp, plus ca iti tocesti degetul, ce credeti?
Ceauu, stie cineva cineva servere pe discord? Tin sa precizez ca nu sunt gamerita. Caut sv chill unde pot sa stau cand ma plictisesc, mersi\i:)
Da...a trecut și liceul, și bacul și da, l- am luat. Ma așteptam să nu iau la romana dar am luat, iar la ce eram cel mai slab am luat nota cea mai mare, adică la istorie. Am luat 9.10 și am ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare mai delicata si vreau sa fiu cât mai specifica. Mai pe scurt, in ultimul timp vad totul gri, relațiile mele cu oamenii încep sa scadă din ce în ce mai tare, parca...? (mai mult)
Hei! Daca nu mananc deloc, e posibil sa chelesc sau sa imi rup oasele, astfel rezultand in pierderea inaltimii? E posibil sa se intample asta chiar daca nu am lucrurile astea doua in genetica? Am auzit...? (mai mult)
Buna ziua, știe cine ce însemnă mno, aș cred că este "mă no"?
Imi trimite cineva un colet prin posta, cand imi ajunge primesc ceva mesaj sau cum functioneaza asta cu posta?
Daca un om cu probleme psihice jigneste un coreean il interneaza la noi sau in Coreea?
Un nr telefon de la glovo?
Buna. Care raspunde corect are funda! Am vazut mai de mult un documentar dedpre cele mai mari creaturi care exista, era un fel de creatura cat o insula care se intinde pe suprafata pamantului si care...? (mai mult)
Am o intrebare tampita si amuzanta in acelasi timp. De cativa ani, nu port chiloti vara, (motivul principal, am avut o candidoza) de atunci am constatat ca trebuie sa fie aerisita zona aceea. Dar...? (mai mult)
Deci oameni buni, pentru ce am dat eu 7000lei la psiholog, deci m- am ales asa cu stima de sine scazuta, cu sentimente de vinovatie, iar el saracul se ocupa cu hotii, cu smecherii, a cumparat boti...? (mai mult)
Buna! Ce facultate imi recomandati? Mie nu- mi place chimia, biologia mai merge; matematica si engleza imi plac, cu fizica ma descurc. Eu as vrea sa merg la ETTI, dar nu stiu daca este o idee buna ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre profilul filologie? Avantaje și dezavantaje.
Cine stie cum sa devin cu adevarat un Cavaler Medieval?
Care e diferența dintre pepene verde și pepenoaică? Dau fundiță celui mai detaliat răspuns.
Salut, TPU! Eu vreau sa vin de la Cluj la Craiova, cu niste bagaje destul de multe si grele. Am un prieten, din Sibiu cu care as putea merge cu masina. Intrebarea mea este, cam cati bani sa ii dau ...? (mai mult)
Cand nu aveam la dispozitie amprente si tehnologia, erau criminali prinsi de politie care nu au lasat nicio proba?
In anii 70 nu erau destui criminali? Erau oameni cu tulburare bipolara, erau spitalele de psihiatrie pline?
Care este echivalentul nimfomanelor la bărbați? Este corectă (sau acceptată) denumirea de nimfoman? Cunoașteți astfel de persoane (bărbați sau femei)? Există studii științifice care să ne...? (mai mult)
Hei. Deci sunt baiat si arat bine. Nu e vorba ca ma laud, dar din cate am auzit de la fete sunt intre un 8 si un 9, am avut si iubite foarte multe care aratau bine si la randul lor ele se dadeau la ...? (mai mult)
Bună TPU! Nu am nicio experiență pe piața muncii, urmează să mă înscriu la o facultate cu frecvență redusă, dar până atunci am nevoie de un loc de muncă care să îmi permită să mă întrețin...? (mai mult)
Buna. Va rog frumos, ajutor. De ce unele fete is cu gura pe barbati iar alte nu? Care ii difirenta dintre ele?
Cât costa o porție de hamsii prăjite pe la voi?
Am si eu o curiozitate, multe persoane spun ca de exemplu o persoana are 50 si ceva de ani cat vine ceva ala ca nu înțeleg?
Nu inteleg de ce exista oameni care au dus/cada in casa si ei inca se spala la lighean. Am fost la un prieten acasa si tot era deranjat de prezenta lu maica- sa ca se duce la baie, in mana cu un lighean....? (mai mult)
Buna ziua, am aflat că proprietarul unde stăteam eu in chirie nu mi- a depus contractul și că stăteam la negru, iar de câteva zile m- am mutat și nu vreau să- i plătesc pentru ce a făcut, ...? (mai mult)
Buna. Am o mica problema legata tot de nunta. Mai sunt cateva zile si vine acea nunta despre care va povesteam, dar eu nu stiu sa dansez. Mereu cand mergeam la nunti sau orice alt eveniment stateam retrasa...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți da idei de cadouri pentru cheful de pensionare? Mentionez că persoană este bărbat. Mulțumesc!
Vreau sa ma cazez la hotel pentru prima data, care e procedura mai exact? Exemplu daca fac rezervarea online, trebuie sa introduc numele meu real sau merge si cu unul fictiv, Daca fac examplu pentru...? (mai mult)
De ce majoritatea bucătarilor sunt tatuați?
Cum aflu daca mi-a blocat emailul?
Salut,îmi puteți spune de câtă matematică voi avea nevoie la ceea (facultatea de economie și administrarea a afacerilor)?
Salut, cum o cheama pe fosta iubita STR3SU parca Madalina dar nu stiu numele intreg si care este instagramul ei?
Bună seara! Cine pune nașului buchetul în pat?
Salut. Poate vedea cineva ce nu mă urmărește pe ig un story de- al meu daca am contul privat menționez că i- am dat tag in acel story îl poate vedea daca am contul privat? De primit primește...? (mai mult)
M- am mutat acum 1 an și câteva luni in chirie la o persoana fizica fara contract, iar de 2 zile m- am mutat de la el și mi- a mai cerut banii pe chirie și cheltuieli și... Dar chestia ii că eu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre sinicidere? Daca ma sinucid ajung in iad? Voi ce parere aveti?
Buna! Voi ce obisnuiti/ va place sa faceti in timpul liber?
Salut TPU, ce parere aveti despre site-urile gore si oamenii care se uita pe asa site-uri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.