Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
De ce oamenii religiosi si saracii fac asa multi copii? Au impresia ca alocatia va fi suficient de mare incat sa acopere cheltuielile?
Intrebare care stie. Eram intr- o seara cu un baiat si a chemat admin si i- a spus sa ii dea cuiva revive si adminul a zis nu si baiatul asta i- a spus: daca eu nu iti vorbesc tie cu (nu stiu ce cuvant)...? (mai mult)
Buna. In urma unui control ginecologic, doctorul mi-a prescris contraceptive Drovelis. A mai folosit cineva acest tip de pastile? Ceva reacții adverse, îngrașă?
Ce înseamnă,, gajaleste" din tiganeste?
Dacă am niște dubii în legătură cu ceva și acele dubii mă macină mult? E semn că ar trebui să renunț la acele dubii? De fapt întrebarea care mă frământă e că dacă acele dubii mă macină...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa stiu numarul de tf de la ochii din umbra dar si sa ni se raspunda, va multumesc, astazi 27.06. 2023.
Bună ziua, Ce știți despre Campania OlX transport gratuit prin Fan Courier? Care sunt pașii de urmat? Mulțumesc!
Daca nu suporti sa lucrezi cu oameniii(ma refer la job) atunci trebuie sa fii judecat, aratat cu degetul sau pur si simplu sa fii etichetat ca si antisocial sau depresiv?
Am depresie din cauza ca tatal meu a murit, nu- mi gasesc prietena si nu- mi gasesc jobul potrivit! Cu ce sfaturi si chesti ati putea ca sa ma ajutati? Si imi e naspa sa vad cum altii au ambii parinti ...? (mai mult)
A câștigat cineva la noile lozuri ale loteriei romane sau la 6/49?
M-am gândit să fac only, se câștigă bine, doar pui poze, nu te atinge nimeni, nu te culci cu nimeni. Funda pentru cel mai bun comentariu ❤️
Cine are numarul de telefon 0312297085?
Astăzi vorbeam cu tatăl meu și din greseala am sunat la 911 fara sa îmi dau seama și dupa a răspuns. Nu am auzit când vorbea, am auzit doar când a închis, m- am uitat după și a ținut apelul...? (mai mult)
Buna, Va rog frumos nu ma injurati si nu ma judecati, sincer am nevoie de ajutor. Sincer de ce fratele meu mai mare cateodata, nu tot timpul, se intalneste cu verisoara lui parca ca si coincidenta,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fetele care dau primele mesaj?
Ce înălțime are fata perfecta?
Ce meserii pot avea daca imi place sa conduc si sa fie si banoase in afara de sofer pe tir, taximetrist etc?
Buna, am nevoie de coduri din pachetele neo, pall mall, dunhil, kent. Multumesc
Morcovele,pe unde te ascunzi? Mi-e dor de tine.
Salut TPU. Care e motivul pentru care unii oameni nu isi gasesc o femeie niciodata? Vorbesc despre barbati in general. Adica ei au 20- 30 de ani si nu si au gasit o femeie. Care credeti ca este motivul?...? (mai mult)
De ce toti artistii incep sa se bata la gala RFX? A ajuns la moda sau ce se intampla?
Voi credeti ca oameni online sunt mai buni ca in lumea reala? Eu din experienta va spun ca nu, din contra, sunt mult mai ipocriti, parsivi, de asta va recomand evitarea socializarii online si sa ...? (mai mult)
Ce se va intampla in urmatorii ani cu persoanele de etnie romă din generatia Z in situatia in care majoritatea au mai putine clase decat uşi la o maşină.
Are ceva daca am suflat in lumanarile de pe tort de mai multe ori?
Salut. Îmi puteți spune și mie activități avute sau auzite despre munca ca membru mensa? Multumesc
Salut! Aș vrea să știu dacă Colegiul Național "Petru Rareș" din Suceava are cămin. Dacă da, a fost cineva acolo? Cum e? (scuzați categoria)
Unde a dispărut ioneasca? Că nu o mai vad pe aici,știu că avea alt nickname dar nu mai îmi aduc aminte, avea o poza cu o femeie matura la ultimul cont!
Vreun scandal live pe aici? Link pls.Mi-e dor.
Voi puneti banii la comun in relatie sau fiecare cu banii lui?
Cât de des mâncați la restaurant? Cât de des comandați mâncarea prin aplicațiile de delivery? Preferați să mergeți fizic la un restaurant/local sau să comandați mâncarea și să vi se livreze...? (mai mult)
Sincer, voi mâncați usturoi crud? Cat de des?
Cum as putea incuraja o persoana care a trecut printr- o interventie grea si care urmeaza sa faca recuperare o perioda destul de mare de timp? Ce pot sa ii spun? Nu imi gasesc cuvintele, pentru ca este...? (mai mult)
Este normal ca un profesor sa se razbune pe tine si sa iti poarte ura doar din faptul ca fumezi si vorbesti cu colegii plus ca am facut temele si am doua note cu toatea acestea el ma lasa corigent fara...? (mai mult)
Salut. Dacă de mic nu ai primit o educatie de la părinți, te poate afecta când ești matur? 20+ de anii?
1.Bună,unde scrie pe pachetele de țigări cat sunt de tari? 2.O prietena fumează niste țigări cu filtru albastru, cum se numesc?
Heeei! Am si eu o intrebare destul de importanta cred(cel putin pentru mine si pentru alti elevii care mai vor sa dea la aceste licee) Deci, sunt fata, clasa a 8 a, urmeaza sa intru pe a 9 a Nu...? (mai mult)
Poti sa ai parte de masaj erotic la un salon care nu e pentru asa ceva?
Buna. Mai citeste lumea bloguri? Ori s-a orientat spre altceva?
Voi credeti intr- un asa zis destin? Adica totul e destinat sa se întample cumva de cand te- ai nascut. (Sa ignoram religia plz) O vrajitoare i- a zis bunicului ca ii vor murii copii tineri si amandoi...? (mai mult)
Salut! Aseară am avut un vis cam ciudat... Eram într- o plimbare cu un prieten, am ajuns pe o pajiște înconjurată de copaci (un loc de vis) și după ce am ajuns (menționez ca visez la un e46 ...? (mai mult)
Cum vi se par cei care se plang din orice? De ex. de caldura. Caldura nu iti face nimic daca nu ai probleme de sanatate. Inainte erau atatea zile calduroase, chiar mai multe ca acum si oanenii erau mult...? (mai mult)
Ar trebui sa îmi fie rusine ca sunt mentally illness?
Ce parere aveti despre noua lege din Italia care ii pedepseste pe italienii care vad viata umana ca pe un bun ce poate fi cumparat si se folosesc de femeile straine mai putin avute ca sa creeze niste copii...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca voluntar in politie? Voluntari primesc uniforma?
Voi ce ati face daca nu mai suportati nici mort sa-i vedeti pe ceilalti (familie,vecini, oameni pe strada, colegi de servici ) ma gandeam sa ma ascund sub o piatra sau ceva
Îmi place foarte mult de o fată, este reciproc și din partea ei. Însă până ce ne vom vedea fizic vorbim prin mesaje și chiar am momente când nu știu ce să- i mai spun ca să nu transform mesajele...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problemă. Atât în viață privată cât și la locul se muncă. Cam toată viața am fost și sunt catalogat un arogant dar eu nu sunt așa ci mai degrabă foarte retras. În general...? (mai mult)
Filologie sau economic? Aș vrea argumentări.
Bună! Aș dori să mă ajutați vă rog cu o părere despre ceasurile fossil. Am de gândit să cumpăr unul pentru o prietenă de- a mea, iubitoare de ceasuri doar că nu știu dacă prețul este echivalent...? (mai mult)
Bună TPU! În viitor ar dispărea agricultura la o școală profesională a unui sat din orice județ al României?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!