Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salut! Am primit un colet de pe eMAG, livrat de Cargus, cu niste adidasi. Acestia nu corespund cu marimea aleasa de mine si vreau sa fac un retur. Am vazut pe site pe Emag, ca va veni curierul...? (mai mult)
Salutari, nu știu dacă am decât bine categoria daar... Am dat din greșeală mesaj unei persoane pe Facebook, decedate și am șters conversația, nu am aceasta persoana la contacte, am blocat- ...? (mai mult)
Am 36 de ani, mi- e foarte greu sa vorbesc cu lumea, sufăr de tiroida autoimuna. Un tratament ii foarte costisitor, am datorii la banca, am renunțat la toate fiindca părinții nu au dorit să mă...? (mai mult)
Buna! Sunt în primul an de facultate, la Litere. Nici nu îmi vine să cred că a trecut atât de repede timpul. Am vrut atât de mult să mă înscriu la facultatea asta, doar că simt că parcă...? (mai mult)
Să cumpăr minoxidil din Romania? Si să- l iau cu mine peste o săptămână în America. Sau să mi cumpăr direct minoxidil din Statele Unite. Aici se cheamă Alopexy soluție cutanată și în statele...? (mai mult)
Salut TPU. Am si eu o intrebare mai ciudata. De ce femeile sunt mai miloase si mai iubitoare decat barbatii?
Voi ati observat schimbari in bine sau in rau pe TPU, ro de cand sunteti pe site? V -a schimbat gandirea fata de oameni in general?
Am 16 ani și sunt un ratat fără prieteni. Am trăit viața degeaba în toți acești ani fiindcă nu am avut prieteni. Văd cum alții își trăiesc adolescența și eu stau acasă toată. Am și anxietate...? (mai mult)
Buna! Eu stau la căminul universității și, deoarece drumul până acasă durează undeva la 6- 7 ore, am decis sa îmi iau un troler mare, ca sa îmi încapă toate lucrurile. Problema este...? (mai mult)
Bună! Ce vă doriți să se schimbe în România? Cu ce țară ați vrea să semene România? Nu vorbesc de frumusețe ( România este o țară frumoasă, care are toate formele de relief). Ce legi...? (mai mult)
Si totusi...de 4- 5 ani nu imi pot gasi nici un scop in viata, sunt 6 ani de cand am terminat liceul, muncesc, am bani...si nu am nici o satisfactie, nici un vis, ambiti, nimic. Am incercat mereu ...? (mai mult)
'' banii aduc fericirea'' - o afirmatie pe jumatate adevarata, pe jumatate falsa, daca doar banii aduc si nimic altceva suplimentar de ce dawyne johnson a avut depresie si n vedete? repet n vedete, ...? (mai mult)
Salutare, am o problema daca pot sa zic asa. Fumez de cam 3 ani de zile aproape zilnic, ultimii 2 ani am fumat cam 1 tigara 2 pe zi maxim (am fumat cel mai mult 10 de cand fumez dar astea 10 au fost cand...? (mai mult)
Cum se numesc ochii căprui cu galben? funda
Ce este pentru voi un prieten? Care sunt ideile mine pentru care considerați o persoană ca fiind prietenă
Este Amandina Dragan, Violetta2022?
Imi raspunde si mie cineva daca injuri un corean de aici in Romania ce lege se aplica din Romania sau Coreea?
Cum vi se pare ideea de a putea crea cont aici pe TPU doar cu date reale și cu poza reală la profil?
Salut. Voi va luati dupa recenziile oamenilor in mediul online? Ma refer la filme, shopping etc. Ce parere aveti despe ele?(despre recenzii) Mersi
Salut! Voi ce rutina de seara aveti? Eu imi bag uneori picioarele intr- un lighean cu hidromasaj si mai adaug uneori si cateva picaturi de ulei de lavanda in el, dau drumul la difuzorul meu de arome si...? (mai mult)
Care-i diferenta din a iti petrece timpul uitandu-te la filme si seriale si a te duce in vacante? Ce daca te duci in vacante iti creste iq? Iti cresc muschii? Unde e asta ca as vrea si eu.
Unde călătoriți vara asta? :d
Exista vedete care nu au avut relatii niciodata? Voi ati avut? Eu nu am avut niciuna la 25 ani dar ma simt bine acum, nu stiu de ce si nu suport ideea sa am copii sau sa fac nunta romaneasca, in strainatate...? (mai mult)
Dacă am văzut un film care m- a făcut să- mi schimb părerea despre importanța meseriei/profesiei de profesor și a rolului ei ce- l joacă în societate, ar trebui să nu mă las de acest job? ...? (mai mult)
De ce a ales Putin Ukraina, ce avea ce castigat de acolo? Daca noi romanii eram singuri gen sa nu fi fost in NATO, avea cineva vreun motiv sa ne elimine de pe harta?
Daca ar fi un razboi si s- ar da cu nucleare ar fi o iarna radioactiva apoi? Nu cunosc, sunt curios, nu am idee deci doar intreb, nu am afirmat ceva. Daca Putin avea asa mare putere de ce nu a dat deja...? (mai mult)
Salut TPU, ce inseamna "its alrr"? Am un prieten m-a intrebat daca ies afara si i-am zis ca nu pot, mi-a raspuns cu "its alrr" si mi e asa' sa l intreb ce înseamnă.
Gen feminin. Vârstă 22 ani. Înălțime 1.66. Greutate 50-51 kg. Este în regulă sau ar trebui mai puțin?
Cu cat se scade media de intrare la liceu anul asta?
Hei, sunt sigura ca unii dintre voi ati auzit de eventul de pe shein cu 120€, voiam sa va intreb daca stiti cand se da acest coupon, exista un numar exact de flipuri la care de da? Sau dupa ce de ...? (mai mult)
Unde se pun codurile de la țigări?
Știți cumva daca la urologie se face si tuseu rectal? Trebuie sa fac o vizita medicală si nu stiu exact in ce constă...
Triviador(Vechiul Conquistador) este acum doar in varianta mobile?
Cine de aici urmeaza pasi spre a se imbunatati? (self improvement mai pe engleza) Eu vreau sa ma imbunatatesc atat fizic, mental si social, si urmez anumiti pasi spre a face asta. Intai am inceput...? (mai mult)
Bună TPU, ați avut vreodată parte să fiți bătuți de către profesori? Eu da în gimnaziu. Aveam o dirigă nebună care preda română. Odată în clasa a 5- a prin octombrie, la ora ei din cauză...? (mai mult)
Salut! Am aplicat la Rider Tazz cel puțin o data la doua săptămâni maxim timp de mai mult de o luna, iar aceștia nu mi- au dat nici un răspuns, chit ca pe site scrie ca voi fi contactat "in cel...? (mai mult)
Ce părere aveți de influencerii de la noi? Majoritatea dintre ei parcă se cred prea inteligenți, se cred stăpânii adevărului absolut au și au senzația că le știu pe toate iar oameni creduli...? (mai mult)
Pentru voi băieți, ce contează mai mult, fizicul sau caracterul/sufletul? Dau funda răspunsului care mi se pare cel mai bun și explicit
Buna TPU. Cu ce se ocupă ajutorul social? Ce categorii de oameni pot beneficia de ajutorul social? Dau fundă!
Bună! Credeți că e normal sa nu ai calculator/laptop? Voi aveți? Eu din moment ce nu am nu prea știu să umblu pe unul și îmi e cam rușine... Ar trebui sa mi cumpăr unul?
Voi faceți hamburger de casă? Adică în ideea că e mai sănătos decât ce cumperi.
Este adevărat că în fiecare noapte înghițim păianjeni?
Buna ziua! Cand profesori in școala au inspecție elevi au dreptul sa le dea la profesori câte-un buchet de flori?
Doamne ajută. Există în Timișoara o croitorie care lucrează și haine pentru măicuțe?
Cineva aici diagnosticat cu deficienta de concentrare?
Sunt oameni cu probleme psihice internati care sunt lasati sa utilizeze internet? Sau oameni cu schizofrenie care folosesc internet de acasa? Si 3 nu ii interneaza pe cei care gen nu stiu se duc la un ...? (mai mult)
Ce se intampla cu fetele din ziua de azi? Am 17 ani si gasisem o fata pe Instagram. Nici nu i- am dat mesaj bine ca imi spune "esti urat, nu esti genul meu, hai pa", avand in vedere ca nici nu vorbisem...? (mai mult)
Buna! Nu vreau hate va rog, am o măsea care s-a rupt pana la gingie, știe cineva care ar fi prețurile pentru a o scoate și a înlocui măseaua la dentist? Mulțumesc frumos
Salut. Am inregistrat cu un program un apel, dar nu mi se aude. Oare de ce? Si ce pot face ca sa se auda?
Ma roade curiozitatea, nu ca as avea ceva ca nu ma intereseaza viata nimanui, dar de ce viseaza unii la sume imense de bani ceea e aproape imposibil? Ce e asa de greu de priceput ca oricata vointa ai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?