Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Martie 2025 sunt:
"Dumnezeu nu vrea să mori", " Eşti o laşă dacă nu vrei să continui să trăieşti", " sunt oameni care au mult mai mari probleme, însă continuă viaţa", "problemele tale sunt doar nimicuri...? (mai mult)
Se zice că a greși e omenesc și că a perseversa în greșeală e diabolic, dar nu e mai degrabă prostie a persista în greșeli, sau zicala are mai mult sensul de a păcătui?
Salut. Am visat ca m-am batut cu tatăl meu care el e decedat. Ce înseamnă asta?
Voi ce fel de stil vestimentar aveți?
Ce va da de inteles o persoana care atunci cand se descrie sustine ca ea "se muleaza pe caracterul oamenilor"?
De ce simt unii oameni nevoia sa enerveze alte persoane sau sa le sperie fara un motiv serios? Unii zic ca e "distractiv". De unde vine "placerea" asta? Ii face sa se simta importanti? Si ce spune asta...? (mai mult)
Sincer, de ce doare adevărul? Care e problema persoanelor care nu suportă acest "adevăr"? Nu vreau alte adevăruri spuse din mintea cuiva. Sincer, azi chiar nu sunt bine psihic și nu vreau să mai...? (mai mult)
De cateva zile in casa mea am muste foarte mari (azi am decapitat in jur de 20). Nu e un lucru atat de oribil, am început chiar sa vorbesc cu ele. In general sunt un om mai trist asa de fel (ma joc lol)...? (mai mult)
Buna seara. Are cineva vreun server de discord aici? Imi poate lasa un link cineva?
Baieti, voi cat de des va tundeti?
Ati fost singuri in excursii organizate de agentii de turism prin Romania? Exemplu ma gandesc la Transfagarasan sau alte atractii turistice. Cum a fost? Ma gandesc in viitor sa merg in excursie pe undeva...? (mai mult)
Voi ce faceti duminicile?
Bună ziua! Ce este aceea o împuternicire?
Sunt într- un oraș nou si vreau sa cunosc persoane, să ies, e oricum un oraș mic deci oamenii poate ar vrea o persoana noua careia sa ii arate. Dar m- am gandit cum sa incep? Ma plimb prin parc și...? (mai mult)
Ce faceți pe căldura asta?
Salut TPU! Recent, cel mai probbail ieri, mi- a intrat o aschie in degetul inelar, pe partea laterala a acestuia. Nu am simtit nimic, nici cand a intrat sau ceva de genul..Doar azi dimineata am vazut....? (mai mult)
Am întâlnit persoane care nu invidiau pe cei care au avut de tineri succes, admirație, chestii materiale, ci pe alții care au fost în aceași situație precară sau modestă financiar că ei, ...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o curiozitate mica. Voi stiti ce se spune(daca se spune) despre locuintele in care lipsesc ceasuri sau exista ceasuri, dar nu functioneaza? Sau in cazul oglinzilor, fie prea multe ...? (mai mult)
Ce se-ntâmplă dacă renunț brusc la medicamentele pentru depresie? Le iau de un an și m-am plictisit de ele.
Cat se mai pune la o nunta nowadays? Serios, ca n-am fost de cativa ani...
Lucrez la un proiect pe care trebuie să îl prezint în special organizațiilor din România. Când vine vorba de redactarea textului, mă întreb cum ar trebui să abordez utilizarea pronumelor de politețe,...? (mai mult)
Unde se duc pensionarii la ora 7? E plin de ei la orice oră prin autobuze. Te ridică de pe scaun, dar nici dacă stai în picioare nu- i bine, nimic nu le convine, că "îi calci pe picioare" în...? (mai mult)
Mi s-a spart geamul la ceas si s-a securizat. Înseamnă că este original?
Voi sunteți retrași in viață de zi cu zi, mizantropi/solitari sau ieșiți des afara cu prietenii? Ce boala/tulburare poți avea daca preferi singuratatea, dar totuși suferi că nu ai prieteni, nu...? (mai mult)
Salut,este suparator sa va spuna o perosna ca esti Co@ie?
Buna! Pot sa imi fac pasaportul la S.P.C.L.E.P Târgu Frumos (oras din judetul Iasi) sau il pot face doar la serviciul public comunitar de pasapoarte din mun. Iasi. Multumesc.
Bună! imi puteti da va rog mai multe detalii despre învățământul fără frecventa?
Mi-am uitat ieri portofelul într-o mașină bolt. Este posibil ca șoferul sa îl fure și sa minta ca nu l-am uitat la el în mașină?
Am fost la un interviu ieri, a zis să mă duc după cazier și adeverință de la medicul de familie, dar a zis că o să mă sune după ce o să găsească un post liber. Credeți că am șanse să...? (mai mult)
Ce parere aveti despre vape? Am văzut la cineva SI ma TENTEAZA sa incerc si eu
Buna ziua, am un Gorenje noblesse PS 102 merge dar nu face limpezirea, ce sa fac? Multumesc
De ce se zice că doar oamenii slabi, cu un ego fragil, se răzbună?
Salut.Sunt singur acasă.Se întâmplă ceva? Mersi.
Bună! As vrea sa povestesc ceva la care voi sa imi spuneti daca sunt eu absurda. In luna martie am facut logodna cu iubitul meu cu care eram de 3 ani impreuna. Momentan sunt gravida in 5 luni. Parintii...? (mai mult)
Salutare, imi poate explica si mie cineva cum se joaca la pariuri sportive mai exact pe fotbal?
Se pune următoarea situație, îl știți pe iubitul vostru de 2 ani, și după stați împreună 1 an in casă după următorul an, al 4 an, va certați, va despărțiți 7 luni si vă împăcați,...? (mai mult)
As vrea sa intru la liceul Ion Creanga in clasa a 10-a pe Japoneza. Imi trebuie si kanji? Presupun ca s-au facut, dar in pdf-ul pe care il am eu nu scrie mai nimic despre asta.
Bună seara! Am o pisică în spatele blocului, pe care o hrănesc de câțiva ani buni! A făcut pui pe la subsolul blocului dar nu i- am văzut niciodată! Acum sunt mărișori, pentru că, acum vreo...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune un telefon mai bunicel la hardware și bun la cameră care costă până în 3500 de lei?
Daca nu am carnetelul vizat plătesc biletul întreg sau doar 50% fiind elev?
Nu am citit chiar toată cartea/opera lui Darwin, dar pe unde am apucat să citesc despre el, spunea că el a ales să plece în junglă pentru a sta cu flora și fauna de acolo și a o studia. Și că...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum este să lucrezi noaptea? Voi cum ați rezistat în ture? E vorba și de ture de zi și de noapte. Am văzut un videoclip pe Facebook cum a murit un băiat de 17 ani de la energizante,...? (mai mult)
Buna, as avea si eu nevoie de un sfat. Mereu cand ies cu iubitul meu, se iveste sa se holbeze la fete adica si filtreaza. Se uita insistent la ele cu o privire fixa. Pe mine ma deranjeaza foarte mult...? (mai mult)
Pe voi ce va face sa va simtiti nerespectati?
Bună! Totul a început în iarna acestui an. Era o zi cu viscol, iar eu veneam de la școală. Nașul fratelui meu( cred că are 35- 40 de ani) s- a oprit și s- a oferit să mă ducă acasă cu mașina....? (mai mult)
Buna! Am o problema cu contul de Instagram, am activat autentificarea cu 2 factori și nu mai primesc codul, Menționez ca am acces la e mail și nr de telefon pur și simplu dau pe trimitere și nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii care cred in paranormal? Pe mine ma apuca crizele de ras cand aud de asa ceva, sunt cel mai mare fan horror existent dar nu cred in asa ceva, a si persoanele care cred ...? (mai mult)
Lamuriti- ma si pe mine cum poate cineva sa creada ca poti sa ajungi medic, inginer daca tu in scoala nu ai invatat nimic? ce faci te duci la 20 ani si te apuci sa inveti ce invata ala din clasa 1? realizati...? (mai mult)
Ce parere aveti despre pro avort? Eu sunt de acord, adica nici macar nu e o ființa, e doar o adunatura de celule si paraziti care au nevoie de o gazda pentru a supraviețui
Am avut o contradictie pe net cu cineva eu sustineam ca daca nu ai gandire logica nu ai ce sa cauti pe programare, iar ala sustinea ca poti sa ajungi acolo si daca o iei de la 25 ani de la 0 adica sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!