Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Ați spălat vreodată topperul de se pune peste saltea? Al meu nu are husa detașabilă. Ma gândeam sa îl spăl în cada, dar nu știu dacă ar pastra umezeală și dacă s-ar mucegăi.
Deci am dat de un psiholog nu tocmai intreg la cap, care mi- a zis ca exista telepatie si ca astia pot sa aiba atata putere incat sa omoare si elefanti imi suna a fantasy, dar daca e adevarat? asa a ...? (mai mult)
Sunt bogat daca am Air force 1?
Buna ziua oameni buni! Am o intrebare, sper sa o intelegeti. Daca prietena mea (care are 120 kg) poate ridica un obiect de 85 kg… inseamna ca si alt prieten(baiat) care are 70 kg il poate ridica tinand...? (mai mult)
Daca puteti sau stiti sa ma ajutati cu link- uri sau documente unde as putea sa citesc cu privire la cate apartamente este permis sa se debranseze de la caldura. Impactul pe care- l poate avea debransarea...? (mai mult)
Sunt atat de multe discutii aici despre droguri, iar mie mi se sterge o intrebare! Cat de des se drogeaza fumand, un drogat? Suspectez pe cineva din anturaj ca o face. Si daca e la inceput vreau sa-...? (mai mult)
De ce Ion țiriac este un om închis în el și rece? La interviuri nu zâmbește deloc
Stie cineva cum imi pun marketplaceul pe Facebook? Ca nu imi apare
Salut! Am si eu o întrebare. Daca vrei sa te razbuni si sa enervezi pe cineva, cum e mai bine sa lasi mesajele pe seen, adica le deschizi si vede ca le- ai citit dar nu raspunzi sau pe ignor adica nu...? (mai mult)
Daca nu ai cartela nu poti suna la 112?
Salutare tuturor! Mai stiti acel joc de pe win 98, win 7 cred cu o albinuța galbena care te invata engleza iar ca intr- o isi prezenta stupul si avea in meniu niste borcane cu miere? Un joc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre masterul didactic? Este adevarat ca orice student primeste bursa daca urmeaza acest program de master?
Care e treaba cu termenul asta 'rizz'?
Ce se intampla daca 2 minori de 14 ani se bat?
"prostul" care-i curios, ştie mai BINE ca "geniul" care vorbește orbește?
Salut! De 3 zile încoace sunt sunat de un număr pe care nu îl cunosc. Pe lângă faptul că telefonul detectează acest număr ca fiind suspect(spam), mă sună exact la aceeași oră, în fiecare...? (mai mult)
Buna! urmeaza sa primesc in continuare pensia de urmas pana in septembrie, inclusiv luna aia (1000 de lei in bani noi, pe luna) si nu stiu ce sa fac cu ei. Eu vreau sa ma angajez in iulie la un magazin...? (mai mult)
Salut TPU! Are vreo semnificatie in "limbajul golanesc" daca eu ca baiat imi fac poza cu o mana in buzunarul de la spate si cealalta scoasa din buzunar?
Buna! Am inceput sa invat greaca si totul merge bine. Invat usor cuvintele utilizate zi de zi ca exemplu: Geia sou- salut ti kaneis- ce faci pos se lene- cum te cheama me lene x- ma cheama x si ...? (mai mult)
Ieri am fost la magazin şi vânzătorul nu mi- a dat restul corect (m- a păcălit). Apoi m- am intors cu prietenul meu la magazin sa- i cerem banii, dar tipul nu a recunoscut greşeala şi s-...? (mai mult)
Salut, Dati-mi și mie o idee ce cadou as putea sa ii cumpar șefului. Și-a dat demisia și nu îmi vine nici o idee :)))
Bună TPU! Curând o să termin liceul și vreau să mă înscriu la o postliceală, am văzut pe site că orele încep de la 12:00 și se termină la 18:00. Faza este că eu vreau să mă și angajez...? (mai mult)
Salutari! Am revenit dupa o perioada lunga in care am lipsit de aici si vreau sa va intreb ceva serios: Unde a disparut Patricia / Alexandra? Stie cineva daca mai traieste sau a facut vreo...? (mai mult)
Buna TPU, DE CE NU POT EXPLICA CEEA CE GÂNDESC? Adică, in sinea mea știu ce gândește celălalt și ce vrea să facă pentru că mă reflectez eu în acea persoană și îmi dau seama de gesturi ...? (mai mult)
Trebuie să- mi refac buletinul pentru că pe cel vechi l- am pierdut și știu că ai nevoie de certificat de naștere și adeverință de la primărie să dovedesc locuința, problema e că eu stau ...? (mai mult)
Bună ziua. Din greșeală, telefonul era închis la ecran și după ce am auzit un apel și după ce am văzut ca era 112 și am auzit operatorul, imediat am închis. O sa primeasc o amenda daca mi...? (mai mult)
E normal ca cineva care nu are probleme de auz, sa vorbeasca cu oricine, pe un ton foarte ridicat? De efectiv te dor urechile.
De ce au inlocuit siropul de ciocolata de la McDonald's cu nutella? La varianta noua nici macar nu te lasa sa personalizezi inghetata. Imi placea foarte mult acel sirop. Credeti ca o sa mai aduca vreodata...? (mai mult)
Bună :) sunt eu onur al vostru voiam sa va întreb cum stați cu fructele în perioada aceasta, câte fructe consumați pe săptămână? Și care este fructul vostru favorit? Al meu este acesta și ...? (mai mult)
Cum este in Constanța? As alege acest oras pentru facultate, deci 3 ani....
Buna! Tocmai m- am programat la o sedinta de epilare definitiva si nu mi s- a spus ce imbracaminte sa am, mai ales ca este vara si soare. Nu vreau sa am arsuri pe piele.Mi s- a spus sa nu stau in soare...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă chiulești de la premiere?
Ce inseamna ch si at pe Instagram?
Bună seara! Ce metode reușite cunoașteți pentru renunțarea la jocurile de noroc? Soțului meu se pare ca i- au revenit iarasi gândacii la cap. În urma cu câțiva ani a jucat sume enorme de bani,...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o problema, un coleg mi- a spart folia care este vreo 60 de lei si mai este si nesimtit. Nu era sparta de dinainte uite si al meu este spart, sigur l- ai spart tu si mai este si o...? (mai mult)
Căta apă beți pe zi? Și căta cantitate de apă consumați într-o luna de zile sau într-o singura zi? Eu beau minim 1l pe zi de apă Fără alte băuturi nocive și pline de Chimicale.
Ce înseamnă "da pilian"?
Muzica, filmul și arta modernă nu sunt foarte apreciate, în medie, în rândul multor categorii de oameni. Aceștia spun că sunt făcute fără suflet, doar pentru a face un bănuț sau profit ...? (mai mult)
Este barfa o necesitate sociala?
Salut. Care e faza cu veganii? Ca sa inteleg si eu de ce se fac veganii vegani? Hai ca pe vegetarieni i-as intelege, dar veganii sunt la extreme.
De ce restaurantele din Bucuresti din Centrul Vechi dau alcool si narghilea minorilor vizibili, fara nicio reticență, pana si in mijlocul zilei? Pe acolo nu trec politisti deloc sau inchid ochii?
Ce mai poate insemna "jk" in afara de just kidding?
Care sunt cei mai gustoși cârnați de magazin? Ceva feluri,firme, ce ați recomanda, daca va place ceva deosebit!? Deci doar cârnați uscați și afumați.
Știți dacă admiterea la UMFCD este grea? Iar despre UMF Constanța ce cunoașteți? Păreri?
Salut. Ce obsesii aveti? Mersi pentru eventualul raspuns.
Hey TPU, as vrea sa obtin permisul de conducere anul asta, eu locuiesc in UK( Scoția) unde este mai usor sa obtin permisul? UK sau România?
Va salut! Voi cum v-ati lasat de aparate? Ce sfaturi aveti? Puteti detalia? Puteti descrie toata povestea voastra de la cum v-ati apucat ce parcurs ati avut si cum ati reusit sa le lasati? Multumesc!
Am rămas singur pe un live de pe TikTok și cel care filma a spus cum arăt la față, la poză de profil am o poză cu mașina mea deci nu se putea ajuta de asta. Cei care filmează te pot vedea?
Îmi este frica dacă nu iau 5 la evaluarea nationala nu voi ajunge nimic și o sa devin o rușine... gândesc prost sau chiar zic adevarul?
Bună seara tuturor! Ce înseamnă când îți intră o șopârla în casă? Mie îmi este frică de ea, s- a ascuns în salon, dar am lăsat ușă la balcon deschisă, poate o să plece singur. Nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?