Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Îmi este frica dacă nu iau 5 la evaluarea nationala nu voi ajunge nimic și o sa devin o rușine... gândesc prost sau chiar zic adevarul?
Bună seara tuturor! Ce înseamnă când îți intră o șopârla în casă? Mie îmi este frică de ea, s- a ascuns în salon, dar am lăsat ușă la balcon deschisă, poate o să plece singur. Nu ...? (mai mult)
Bună seara, îmi spuneți, vă rog frumos, fără să ne supărăm, ce vă deranjează la mine de mă luați la mișto că doar nu vorbesc urât? Să îmi spuneți, vă rog frumos, din tot sufletul...? (mai mult)
Am început sa cred ca dacă nu iau în evaluarea nationala 5 voi avea un viitor foarte prost și neplăcut nu știu dacă gândesc prost sau bine...eu visez sa ajung un fotbalist bun dar scoala ma a ...? (mai mult)
Nu am chef de nimic, nu mai am niciun fel de sentiment sau emoție, sunt total debusolata, mi se pare ca toata lumea mă ia in râs. Nu știu să port o conversație, uit ce am făcut și ce am zis...? (mai mult)
Https://www.stirilekanald.ro/video- cosmarul- infiorator- al- verii- romania- se- confrunta- cu- o- invazie- de- serpi- iar- locuitorii- traiesc- in- teroare- 20323402 După ce am citit acest articol ...? (mai mult)
Salut, îmi place sa manc' iute, dar am probleme mari la evacuare. Oare nu pot face nimic sa nu fie asa dureros frate?
Care este cea mai utila carte pe care ați citit-o?
Va rog dati-mi niste nume de site-uri unde pot posta anunturi gratuite! In afara de olx, la jumate, publi24, okazii. CAUT ALTE SITE-URI
A trecut cineva prin depersonalizare/derealizare? Cum ati scapat? Rog sa comenteze doar cei ce au avut asta si stiu despre ce e vorba.
Ce functie are Ioan Aurel Pop in BOR?
Bună ziua! Ce înseamnă aplicații de teren?
Deci îmi urăsc familia de moarte, vreau sa sufere, sa moara! Seara asta voiam sa dorm la un prieten și ăștia încep sa facă figuri și nu stiu ce și după începe sa îl înjure și pe el, ai...? (mai mult)
Persoane cu deficienta de concentrare pe aici? Cum e pe ritalin?
Atunci când începi să mergi cu metroul pentru prima dată cum reușești să pricepi mersul metroului că pare puțin complicat?
Eu nu cam cred in vise dar vin cu o așa întrebare ce înseamnă când tatăl te visează că ești tare bolnava?
Am o întrebare pentru cei ce stiti. Mai ales pentru cei din Borșa(MM). Este permis accesul la ruinele fostei Unități Militare?
Daca te-a ranit mama ta o ierti usor sau greu. Daca greu cit de greu?
E adevărat că daca ploua pe 8 iunie după va ploua 40 de zile?
Care a fost cel mai urit lucru sau cuvint ce a spus mama la adresa voastra?
TPU, ce credeți? Bonnie e nume de baiat sau fata
Numele "Ralph" (în germană), este echivalentul numelui "Radu" (din română)?
Voi va expuneti problemele personale online sau in viata reala?
Sfaturi pentru primul zbor cu avionul? Zborul este Henri Coanda- Istanbul și Istanbul- Chicago, cu Turkish Airlines. Aterizez in Istanbul la 11:00 și plecarea spre Chicago e la 14:20. Puteți să ...? (mai mult)
Baı baieti, ce ziceti voi de articolu ásta? https://www.cancan.ro/o- noua- previziune- soc- a- calatorului- in- timp- din- anul- 2671- ce- spune- ca- se- va- intampla- pe- 9- decembrie- 2023- 20838193 ...? (mai mult)
Deci, azi am pățit o chestie mai nasoala. Eram pe o parte a străzii si am vrut sa trec pe alta si am văzut ca tot trec oameni si vad o zebră, dar era mai ștearsă. (eu nu- s din acest județ...)...? (mai mult)
Am o întrebare, am un prieten la care maică- sa o murit de cancer, probabil ea o avut cancer și înainte sa îl nască pe prietenu meu și după maicăsa o murit când el avea cred ca 9 dacă nu ma...? (mai mult)
Stie careva de unde vine vorba : Apa, Aerul si fraierul?
Va place sa dansați, mult, sau nu prea, când sunteți invitați la o nuntă?
Crezi ca inseamna ajutor când cineva se baga in viata ta, împrumută 400 de euro in numele tau si apoi te trimite in Ro ca nu ai gasit de lucru? Asta la sat, în pădure
Bună TPU, cum se procedează pe banda de accelerare și decelerare, doresc imagini și explicații! Mulțumesc dau funda!
Salutare. Sincer imi place de vara mea si o iubesc, simt ca nu mai pot trai fara ea, suntem rude de grad 3. Imi place mult, mi- e rusine de ea si mi- e rusine de multe lucuri :- ( I- am spus vreau...? (mai mult)
Heeelp! La un tort aniversar facut pe fructiera cu picior merge sa pui lumanari? Ati mai facut sau ati mai vazut asa? Va rog sa-mi raspundeti numai daca stiti despre ce e vorba! Va foarte multumesc!
Băi vreau sa mor sa scap odată de lumea asta blestemată! Am o viata de rahat, nu am absolut nimic ce îmi doresc, nu am o familie bună, nu am frați, bani, nimic...nu vreau sa trăiesc într- ...? (mai mult)
Bună ziua! De ce se pune voalul miresei la o domnișoară nemăritată și cât trebuie să îl țină?
Buna! Am o cățelușa Bichon și astăzi a fătat, nu știu cum sa procedez. Are 5 puișori, când pot sa le dau supliment de hrana, pe ea când pot sa o spăl ca este murdara după naștere. ce ...? (mai mult)
Salut! Am văzut pe net oameni care au spart aparatele din sala de jocuri de noroc. Oare le face ceva? Sau sunt asigurate? Nu întreb că aș vrea să le sparg. Doar sunt curios.
Bună ziua! Cât de bine e să mănânci insecte? Sunt bune?
Buna TPU, Ma poate ajuta si pe mine cineva in privat am niste intrebari despre ajutorul social? Dau funda!
Va rog frumos ajutor de ce varu meu vrea sa fugim Impreuna Nu suntem impreuna! da tot imi cere lucuru ca fug cu el! Niste idei din cauza
Vorbind cu cineva (nu o să spun cine) am tot auzit ideea că "noi oamenii de pe TPU, toți avem ceva, probleme, știți voi unde."Și că toți am avea de fapt probleme cu socializatul ăsta, că ...? (mai mult)
Hei, mai sunt persoane asexuale, aromantice și virgine (de toate 3 neapărat) ca mine pe aici? Dacă da, ce vârstă aveți respectivii/respectivele? E o simplă curiozitate!
Vă e frică de moarte? Cum a-ti vrea să fie când o sa fie? să știți? Sau total pe neașteptate sa se întâmple intr-o secundă?
Salutare! Sunt de 5 ani in Uk și am muncit foarte mult. In urma muncii mele nu se vede nimic și asta pur și simplu mi- a luat cheful definitiv. Cum ați reacționat când ați fost puși intr- o asemenea...? (mai mult)
Mai stiti ceva de Hammurabi?
Ai trimis cu colet cu livrare prin olx, nu inteleg de ce sa trimit coletul inainte sa primesc banii? Va deveni vizibil pe OLX după o scurtă verificare. Uite ce urmează să se întâmple: 1 Când...? (mai mult)
Rosalia a disparut si ea?
De ce ne plac multora atat de mult cartofii prajiti? Nici macar nu sunt dulci si nici nu sunt fructe!
Ce va place sa mancati/beti la micul dejun si pe la ce ora il consumati?
De ce nu se fac in Romania proteste pentru marirea salariilor? Se fac proteste pentru orice dar pentru asta nu, asa bine o duc românii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!