Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! Ce pot face să câștig destui bani și fără un loc de muncă? Nu mă fascinează nicio meserie!
Cum obtin coduri promotionale asa in offline?
Am un prieten la care țin mult, dar vreau mai mult de la viata cu el, vreau sa fac cumva sa fim doar noi doi și asta doar și doar pentru binele lui, ca știu ca nu ii e bine unde și cum ii acum,...? (mai mult)
Sunt in Anglia, am scris o carte si vreau sa vin sa o public. Ce am de facut? Ofer funda
Ce-nseamnă pentru voi o persoană cu mentalitate de victimă?
Buna! Ce știți despre iele? Sunt un pic cam speriata… Se spune ca nu este bine sa te speli cu apa de unde au băut ele, sau…? Cât rămâne apa blestemata? Astăzi am fost la bunica mea ...? (mai mult)
In urmatoarele saptamani voi ocupa o functie cu mai multe responsabilitati. Aceasta veste m- a bucurat si m- a speriat ingrozitor. Stiu ca sunt astepari uriase din partea celor care m- au propus pentru...? (mai mult)
Voi de la ce vârstă credeți că e ok să ai o relație?
Bună. Pentru înscrierea la Evaluarea Nationala trebuie să vină un părinte la școală? Sau ne înscrie automat secretariatul?
Vi se pare un gest de prost gust să dai cuiva cadoul înapoi? Fără ton de ceartă sau intenții rele, pur și simplu spui că nu- ți trebuie și că nu ar fi treibuit să ți- l ia, iar dacă tot...? (mai mult)
Știți teste IQ care nu cer bani dar să arate adevăratul IQ? Ms fundă
Cum vi se par cei care pun întrebări pe site TPU? Cum vi se par cei de pe site TPU care raportează toate răspunsurile?
Care e sensul vietii, a?
Grupuri de discord? Azi iar e sărbătoare?
Nu te-ai gandit vreodata sa începi totul de la zero intr-o altă țară?
Salut, Snus este legal în România?
Deci, TPUași, după 30 de ani mai merită să înveți sau să te zbați pentru a învăța o limbă străină? Mai are rost la ceva, dacă nu ai reușit să o înveți până la vârsta aia?
Salut prieteni! Cineva care știe italiana de la mama ei, gen trăit acolo, ma poate lămuri ce a vrut sa spună persoana aici? Este foarte important pentru mine... (ce am zis eu) - Forse qui ti darò...? (mai mult)
Pentru ca doresc sa fiu într- o continua dezvoltare, vreau sa învăț despre psihologie, despre întărirea psihicului și alte chestii legate de psihicul omului. Caut răspuns la întrebările mele,...? (mai mult)
Băi nu stiu ce sa fac. Simt ca înnebunesc, ma enervez din senin, devin gelos din orice și din cauza oricui, simt ca turbez și înnebunesc..cum pot scăpa de asta?
Aveti senzația câteodată sa explodati?
Acum câțiva ani am visat că eram cu o fată, am făcut sex cu ea și după asta i- am zis că vreau să ne despărțim, că doar am profitat de ea. După asta, s- a dus în bucătărie, a luat un...? (mai mult)
Este cineva care a cumparat o trotineta ezotron si poate sa imi spuna aproximativ cat a durat livrarea?
E ceva rău în a fi selectiv? Mi s- a tot reproșat că sunt prea "dur", "tranșant", că izolez de mine persoane care se poartă aiurea dpmdv. Voi acceptați pe lângă voi persoane needucate, ori...? (mai mult)
Ce va propuneți vara asta? Eu de abia aștept sa îmi antrenez si studiez creierul cu cartea "Antreneaza- ti creierul"de Joe Dispenza, ce tocmai o am acum, am văzut ca are mult feedback pozitiv ...? (mai mult)
Ce pun frizerii pe par pentru tratament la par?
Crezi in predestinare?
Care este cea mai bună pizza de la "Jerry Pizza"?
Ați ii de- acord cu armata obligatorie? https://www.tpu.ro/legislatie- politic- social/vot- astea- sa- bage- armata- obligatorie- pentru- aia- care- fac- 18- ani- si- n- au- loc- de- munca- si- nici-...? (mai mult)
Buna! Va place ziua de luni? Mersi.
Salutare TPU, am o intrebare destul de ciudata pentru cei care cunosc semnificatia viselor, azi noapte am visat- o pe mama, dar ideea e ca ea e moarta de 2 ani si in vis nu era tocmai ea, adica avea...? (mai mult)
Cum pot sa scap de frica asta de o am in mine pentru bac? Nu ma pot concentra sa invat.
Este adevarat ca politia iți asculta mesajele pe wapp, cele mai ales cu amendările sau alte minunații? Intreb sau este un zvon?
Buna, am o problema mai personala. De cativa ani incoace parca nu mai pot dormi noaptea cum trebuie/sau sa- mi traiesc viata (am despresie) din cauza bucuriei altora ma afecteaza si nu stiu cum sa fac...? (mai mult)
Salut TPU! Am si o o problema / dilema. Deci am ramas repetent in clasa a IX a din cauza absentelor, nu am fost primul semestru iar dupa aceea am intrat in online din cauza pandemiei + se schimbase si...? (mai mult)
Ce inseamna sa fii bine facut?
Buna, deci îmi place de un băiat de ceva timp și vreau să știu dacă mă place și el noi nu vorbim prea des și cand vorbesc cu el mă pierd dar fazai că de ceva vreme când mă vede zâmbește ...? (mai mult)
Unde as putea vorbi cu un psiholog gratuit? Sau măcar cu niște oameni ce au răbdare sa purtam o conversație și sa ma ajute cu niște sfaturi? Am probleme destul de urate și nu am cu cine sa...? (mai mult)
Salut, locuim ( eu și iubitul meu) in Germania (oraș Kempten mai exact) și căutăm să ne facem niste prieteni ???? suntem oameni liniștiți, ne place sa ieșim din când în când la un grătar/plimbare,...? (mai mult)
Pentru ca zilele astea ma gandeam la schimbari pe care sa le aduc in viata mea, zic totusi sa va pun si voua o intrebare :), o intrebare " Ce ati face daca " ... daca ati reusi cumva sa va intoarceti...? (mai mult)
Buna seara! Am o nelămurire. Care este diferența între sirena ambulanței și sirena poliției? Pentru că eu nu pot sa le deosebesc deloc. Pentru mine sună la fel ambele sirene.
Buna. Credeti ca este rau sa purtati bijuterii cu Evil Eye? Mi- am comandat de pe Shein un colier cu Evil Eye, dar am auzit ca daca esti crestin, nu trebuie sa porti asa ceva, ca e cu Illuminati si chestii...? (mai mult)
Salut. Aveți idee daca exista vreo casa de pariuri ce au in oferta meciuri din ligile inferioare din Romania ( Liga a4a...a 5a)? Am auzit unele informații dar n- au știu să- mi spună numele casei....? (mai mult)
Am arhivat o conversație iar aceasta a fost ștearsă, cum este posibil?
E normal, sau greșit că mama, părinții să stea goi in casa? Eu așa am crescut, toată lumea goală...
Ce aveti de gand sa faceţi în vara asta?
Salut! Stie cineva când se vor da competentele digitale?
Bună ziua! Cum vi sa părut la Cheile Dobrogei? Mie mi se pare cam straniu!
Salut comunitate. Am venit in vacanța in București. Și sincer am niște întrebări. Sunt fan Dorian Popa, Zbir, Mădălin Șerban bloggeri de genul și as vrea să îi întâlnesc. Am mers prin...? (mai mult)
Bună. Din cauza mai multor probleme adunate simt că este o grea perioadă din viața mea peste care nu prea pot trece. Parcă sunt supărată pe toți, nu ma bucur la nimic, sunt foarte nervoasa. Îmi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!