Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Februarie 2025 sunt:
De ce sunt femeile atat de enervante? Mereu vor sa poarte grija la tot, vorbesc mult si fara rost, se repeta de 10000 de ori, si mereu isi fac griji din nimicuri
Unde petreceți Ziua de 1 iunie și cum va relaxați?
Am visat ca am gasit niste bani vreo 200 de lei si de asemenea din acesti bani am facut cinste la niste prieteni (un cuplu) care stiam ca nu au posibilitati prea mari si le- am mulțumit pentru tot ce ...? (mai mult)
Este adevarat ca Romania este pe locul II la consumul de alcool in Europa? Prima ar fi Danemarca. Cica ginul si coniacul au fost cele mai baute tari anul trecut.
Poţi sa te adresezi politiei daca esti harţuit? La scoala am fost intotdeauna obijduit, mă obijduiau, tachinari, se luau de mine. Am terminat scoala obisnuită si învăţ la scoală profesională,...? (mai mult)
Dar nu sunt obligați idioții aia macar sa te învețe in prima zi intr-o fabrica? M-a plimbat prin 7 posturi fara ca cineva sa imi explice. Asta nu in Romania
Ce inseamna ca un om este pielea p**i? Exista termenul asta? E normal sa ne batem joc de asemenea om sau avem doar o convulsie nervoasa pe care nu o putem stapanii?
Cate ouă consumați de obicei într-o săptămână?
Bună ziua! Ce vor să zică că "Nu sunt acceptate prelucrări digitale excesive: colaje, scoatere/adăugare de elemente, rame, watermark-uri etc."
1. Ce părere aveți despre site- ul cu locuri de muncă OLX? 2. Cum poți scăpa complet de anxietate? De exemplu mie mi- e frică să vorbesc la telefon, să fiu judecat. Mătușa mea îmi spune că...? (mai mult)
De ce unii părinți își ceartă copiii în public, prin autobuze(de ex.). Eu cred că lucrurile astea se discută în privat, acasă.
Iubiti ploaia?! Ce activitati relaxante & placute va gasiti atunci cand afara ploua? Ce sentimente va navalesc sufletul atunci cand ploaia va bate in geam? :)
Ce șterge acuarela de pe husa de telefon.Dar zgârieturile de pe husa de tel.
Cam ce varste aveti?
Buna, vreau sa zic ca am un canal de yt cu cam 20k de subs și am dat un comentariu la o persona ca tot gachaul din România este cringe deși aceasta persona a luat asta personal și a făcut un videoclip...? (mai mult)
Cum se numesc tigarile Marlboro cu filtrul albastru deschis?
Salut! Ce credeti ca s-ar intampla in lume in cazul unui razboi nuclear global? Ce se intampla cu oamenii? Exista adaposturi (buncare) unde oamenii vor fi dusi ca in filme?
Știe cineva cum se înmulțeau sirenele?
Am avut un accident acum 2 săptămâni si am fost nevoit sa fac niște radiografii mi- a spus medicul ca am 2 oase in plus la gambe si un os in plus la ambele arcade, ca am genetic hibrid de homo sapiens...? (mai mult)
Aveam o profesoară în generală care râdea de foștii ei elevi care au ajuns să lucreze la Carrefour, ca ospătari, bucătari. Voi ați întâlnit asemenea persoane?
Care este cea mai buna alternativa pentru Tinder?
Pe quora, 'upvote-uri' sunt lucruri bune sau nu?
Care este cântărețul/cântăreața voastră preferată? A mea e Shakira.
De ce bodyguarzii, garzile de corp poarta chiar si la interior ochelarii?
Hei! Mă puteți ajuta vă rog cu niște sfaturi pentru a depăși frica mea uriașă de a conduce? Pur și simplu nu mă pot relaxa și concentra când sunt singură la volan, am mereu impresia că o...? (mai mult)
Am fost curios pentru ceva timp.Notele de la Evaluarea Nationala de clasa a VI-a vi fi publicata?
Cum e la FEEA IASI?
Bună ziua! Oare cine este mai inteligent, un doctor sau un avocat?
Buna! Ma poate ajuta cineva pentru ca in situatia asta chiar nu stiu ce sa mai fac. M- am mutat in Danemarca acum un an dar chiar nu ma pot acomoda si chestii... Am vb cu ai mei sa ne intoarcem in Romania...? (mai mult)
Olla! Ce parere aveti despre cei care arata diferit pe social media fata de cum sunt ei in realitate de fapt?
Bună TPU. Cum caut grupuri de discord? Sau dacă știți voi grupuri ar fi genial? Mulțumesc!
Ajunge cineva la Festivalul Mediteraneean la CONSTANȚA?
Cum poti sa te faci mai clar și înțeles intr- o conversație? Eu întâmpin o problema de fiecare data când fac ceva planuri cu cineva și va dau și exemple. Dacă cineva ma cheamă luni sa il/o...? (mai mult)
Ce retea de socializare folosesti cel mai mult? YouTube, Instagram, Tiktok, Twitter, Facebook, Pinterest, Quora, Reddit, TPU?
Salutare tuturor! Am aplicat la facultatea de agronomie, specializarea biologie. Ce vreau sa spun este ca am finalizat preinscrierea online, pe siteul universitatii. Sunt 9 pasi de completat, iar la...? (mai mult)
Cu ce aplicatie poti face screenshot-uri pe ABSOLUT orice site de pe net? Dar sa filmezi? evident fara ca sa ai parte de o imagine in negru :)
Salut.Când trimit un mesaj pe snapchat noaptea cuiva și persoana zice ca nu il deschide, dacă ma deconectez de pe cont și ma conectez din nou imi apare ca a deschis mesajul dar de fapt mesajul nu ...? (mai mult)
Pisicile au ritualul lor de reproducere în perioada asta a anului, nu? Și scot sunetul ăla de fiară, nu- i așa, când se întâmplă asta? Sau să încep să mă îngrijorez dacă aud sunetul...? (mai mult)
Salut TPU! Pe vremea când Jimmy din La povești cu Jimmy era copil se făcea săptămâna școala altfel? Să știu dacă să sper la o poveste despre asta.
Bună! Se pricepe cineva la fizica de liceu?
Aveti instalate aplicatiile olx sau publi24?
O intrebare teoretica. Daca nu mananc deloc, adica cu zilele sau saptamanile, e posibil sa chelesc, chiar daca nu o am in gena? Are vreo corelatie?
Hei! Ce părere aveți? Răzbunarea este arma prostului sau mai rău este de cel care suportă?
Buna! Știe cineva de ce nu-mi mai apar cele doua tălpi sus in dreapta la tik tok?
Bună TPU! M- a sunat un număr privat și credeam ca e o prietena(asa face ea de obicei) și am răspuns și îmi vorbea un bărbat intr- o limba straina.Am închis la secunda 7.Imi poate spune cineva...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu niste vecini galagiosi, o familie de neanderthali, colorati, care toata ziua asculta muzica cu geamurile deschise la bloc, lucru care continua si dupa ora 22:00.Pe langa...? (mai mult)
Hello TPU! Intr-un moment de furie am spus ca nu mai merg in viata mea intr-un loc. Pot "retrage" ce am spus?
Să ai dubii arată o lipsă de bărbăție/masculinitate? Nu contează în legătură cu ce sunt dubile, ma refer în general.
Neata! Care din voi lucrați la Spitalul Sf Sava din Buzău?
De ce gândirea femeilor este următoarea: "Dacă îl las să mă înșele (deși bărbatul oricum înșeală, ori că știe ea, ori că nu) nu mă fac respectată, nici valoroasă. Deci nu voi accepta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?