Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Februarie 2025 sunt:
Buna! Știe cineva de ce nu-mi mai apar cele doua tălpi sus in dreapta la tik tok?
Bună TPU! M- a sunat un număr privat și credeam ca e o prietena(asa face ea de obicei) și am răspuns și îmi vorbea un bărbat intr- o limba straina.Am închis la secunda 7.Imi poate spune cineva...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu niste vecini galagiosi, o familie de neanderthali, colorati, care toata ziua asculta muzica cu geamurile deschise la bloc, lucru care continua si dupa ora 22:00.Pe langa...? (mai mult)
Hello TPU! Intr-un moment de furie am spus ca nu mai merg in viata mea intr-un loc. Pot "retrage" ce am spus?
Să ai dubii arată o lipsă de bărbăție/masculinitate? Nu contează în legătură cu ce sunt dubile, ma refer în general.
Neata! Care din voi lucrați la Spitalul Sf Sava din Buzău?
De ce gândirea femeilor este următoarea: "Dacă îl las să mă înșele (deși bărbatul oricum înșeală, ori că știe ea, ori că nu) nu mă fac respectată, nici valoroasă. Deci nu voi accepta...? (mai mult)
Ce înseamnă "Suka Blyat"? Sau "Nahui" știu doar ca este în rusă
S-a mai rezolvat dulcele și misteriosul caz al Elodiei? Nu am mai auzit nimic de caz încă de când făcea dezbateri Diaconescu la otv.
Visez de câțiva ani in fiecare seara un om care sta cu spatele la mine și nu se mișcă, după mai visez și 4 copii care nu- și arată fata, după aud și țipete de copii și o visez și pe mama...? (mai mult)
Buna, îmi puteți da idei de user pentru insta? Sa conțină bianca sau merge și fără :D
Sa presupunem intra cineva la miez de noapte peste tine, hot, violator, om cu probleme psihice, evident neinvitat, il omori - ce pedeapsa ti se da? Ce articol de lege cuprinde tot acest " sa presupunem...? (mai mult)
Ce părere aveți despre videochatul in timpul facultății? Credeți ca după terminarea facultății poate afecta in vreun fel? Funda
Buna, tocmai mi- am cumparat un set de carti de tarot fiindca eram curioasa daca ar functiona si pentru mine sa- mi raspunda la intrebari, cum am vazut la alte persoane. Problema e ca nu stiu absolut...? (mai mult)
Oare care este motivul pentru care femeile sunt mult mai puternice și mai rezistente la durere și suferintă decăt bărbații?
Care este vârsta medie a copiilor care intră la liceu? Am o vagă idee că ar fi în jurul anilor 13-19 sau 14-18
Ce prăjitura faceți weekend-ul ăsta?
Băieți, după ce vă alegeți iubitele / viitoare neveste, după corp frumusețe sau caracter (ce fel de caracter) personalitate, sa aiba bani? Sau este de ajuns să vă iubească...si atât.
Hei, TPUași! I'm back! Cât credeți că va mai dura greva asta? Am auzit că pe timp de grevă, nu suntem plătiți? Is it that true? :) Am auzit că avem și contracte suspendate în perioada...? (mai mult)
Salut, dacă la alegerile prezidențiale sau parlamentare. Participa sub 50% (sa presupunem 35- 45% cum s- a întâmplat.in România) din populația cu drept de vot, guvernul ori președintele rezultat...? (mai mult)
Cum pot face o fata sa ma placa dacă ea nu vrea sa își facă iubit cu persoanele din grup (cu asa zis cu prietenii din grup)?
Fratilor, de ce barbatii incep sa devina din ce in ce mai discriminati? Acum vorbesc de domeniul vestimentatiei, al modei. Ma uitam recent pe un site de haine, doar 5 modele de chiloti pentru barbati,...? (mai mult)
Hei! Aș dori niște păreri/sfaturi tot în legătură cu lipsa de fier. Acum câteva zile am mai adresat o întrebare cu privire la niște suplimente. Ideea este că medicul de familie mi- a prescris...? (mai mult)
Buna seara. Vara aceasta voi fi domnisoara de onoare la o nunta. Ce ar trebui sa faca o domnisoara de onoare? Nu am fost niciodata si nu prea gasesc pe internet niciun sfat. P.S: pentru seara la restaurant,...? (mai mult)
Pentru cine chiar știe - vulpile mănâncă pisici? Lângă București cineva are vreo 70 de pisici și e pădure cu vulpi unde este. Au dispărut 7 pisici și sunt vulpi acolo în pădure.
E posibil ca anul scolar sa fie inghetat?
Cum modific un album photo pe Facebook?
V-ați pune poze de profil cu voi? ( Pe TPU )
Cata cafea trebuie sa bei pana ajungi sa dezvolți dependenta?
Buna tuturor! unchiul meu este la spital, a suferit acum 2 ore un atac vascular cerebral.își poate reveni?
Salut! Pentru cei care dau bacul anul acesta cum se pot înscrie daca este grevă? Am o cunoștință care de luni ar fi trebuit să meargă să se înscrie dar i s- a zis de la secretariatul liceului ...? (mai mult)
Buna Credeti că e bine sa fac un împrumut în bancă de 15.000 de euro pentru deschiderea unei saormerii de tip rulotă? Voi ce părere aveți? E o investie buna merita?
Bună dimineața De ce toate fetele sunt la fel prin mesaje?
Voi cu ce sa echipati atunci cand ploua afara?
Salutare, vreau sa trec vama la bulgari în concediu cu aproximativ 10 litri de vin de casă. Este vreo problemă?
Ce e mai rau, alcoolul sau tigarile?
Vulpea este un animal omnivor sau carnivor?
Într- o lume democratică, în care principiul de bază este ca omul să aibă dreptul de a alege (printre altele), de asemenea există vorba "săracii și cerșetorii nu pot fi alegători" sau "beggars...? (mai mult)
Bună la toată lumea! :) Ce părere aveți despre un "bărbat" care se răzbună pe fosta că i- a făcut o nedreptate? Le spune bărbaților cu care se întâlnește că este cu*rva, handicapata și...? (mai mult)
Ce va place cel mai mult pe langoși? Gen, brânză,mujdei, gem, etc?
Bună,am găsit un inel pe stradă,nu știu dacă o fi din aur dar e de bărbați, are și 3 cifre scris pe el înăuntru "585"
Exista oare asa ceva ca un carnivor sa manance alt carnivor? Din cate stiu animalele pradatoare vaneaza animale ierbivore sau omnivore dar mii interesant daca este asa ceva ca un carnivor sa manance alt...? (mai mult)
Ce lucruri va aduce fericirea?
Salut, sunt baiat și vreau să-mi las părul lung. Merită?
Trec prin asa o durere. Am început sa cred ca nu mai există Dumnezeu... Fostul m- a parasit si acum am aflat ca deja la 4 luni dupa despartirea de mine el a lasat- o pe una gravida... (eu voiam sa ...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Il puteti considera pe VerginicaVacaGrasa un fel de Ion Creanga de pe TPU? La ce scenarii are si prin ce intamplari a trecut cred ca ar putea scrie o carte de...? (mai mult)
De ce când pun la story pe Instagram acel sticker cu întrebări nu pot sa primesc poze la sticker?
Esti pro reparat sau inlocuit cu ceva nou?
Salutare… Am o mare nelamurire, va rog sa ma ajutați cu o părere. Dacă eu ies cu un prieten, ne cunoaștem de f mult timp, îl plac și tin la el, dar nu știu dacă este sentimentul reciproc. ...? (mai mult)
Exista o denumire pentru oameni ce își creează fixuri sau obsesii? O sa dau niste exemple aleatorii ca să ma fac mai înțeleasă. Spre exemplu ai un plan sau o idee de a- ți modifica mașina.Reusesti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!