Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Martie 2025 sunt:
Sincer, voi mâncați usturoi crud? Cat de des?
Cum as putea incuraja o persoana care a trecut printr- o interventie grea si care urmeaza sa faca recuperare o perioda destul de mare de timp? Ce pot sa ii spun? Nu imi gasesc cuvintele, pentru ca este...? (mai mult)
Este normal ca un profesor sa se razbune pe tine si sa iti poarte ura doar din faptul ca fumezi si vorbesti cu colegii plus ca am facut temele si am doua note cu toatea acestea el ma lasa corigent fara...? (mai mult)
Salut. Dacă de mic nu ai primit o educatie de la părinți, te poate afecta când ești matur? 20+ de anii?
1.Bună,unde scrie pe pachetele de țigări cat sunt de tari? 2.O prietena fumează niste țigări cu filtru albastru, cum se numesc?
Heeei! Am si eu o intrebare destul de importanta cred(cel putin pentru mine si pentru alti elevii care mai vor sa dea la aceste licee) Deci, sunt fata, clasa a 8 a, urmeaza sa intru pe a 9 a Nu...? (mai mult)
Poti sa ai parte de masaj erotic la un salon care nu e pentru asa ceva?
Buna. Mai citeste lumea bloguri? Ori s-a orientat spre altceva?
Voi credeti intr- un asa zis destin? Adica totul e destinat sa se întample cumva de cand te- ai nascut. (Sa ignoram religia plz) O vrajitoare i- a zis bunicului ca ii vor murii copii tineri si amandoi...? (mai mult)
Salut! Aseară am avut un vis cam ciudat... Eram într- o plimbare cu un prieten, am ajuns pe o pajiște înconjurată de copaci (un loc de vis) și după ce am ajuns (menționez ca visez la un e46 ...? (mai mult)
Cum vi se par cei care se plang din orice? De ex. de caldura. Caldura nu iti face nimic daca nu ai probleme de sanatate. Inainte erau atatea zile calduroase, chiar mai multe ca acum si oanenii erau mult...? (mai mult)
Ar trebui sa îmi fie rusine ca sunt mentally illness?
Ce parere aveti despre noua lege din Italia care ii pedepseste pe italienii care vad viata umana ca pe un bun ce poate fi cumparat si se folosesc de femeile straine mai putin avute ca sa creeze niste copii...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca voluntar in politie? Voluntari primesc uniforma?
Voi ce ati face daca nu mai suportati nici mort sa-i vedeti pe ceilalti (familie,vecini, oameni pe strada, colegi de servici ) ma gandeam sa ma ascund sub o piatra sau ceva
Îmi place foarte mult de o fată, este reciproc și din partea ei. Însă până ce ne vom vedea fizic vorbim prin mesaje și chiar am momente când nu știu ce să- i mai spun ca să nu transform mesajele...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problemă. Atât în viață privată cât și la locul se muncă. Cam toată viața am fost și sunt catalogat un arogant dar eu nu sunt așa ci mai degrabă foarte retras. În general...? (mai mult)
Filologie sau economic? Aș vrea argumentări.
Bună! Aș dori să mă ajutați vă rog cu o părere despre ceasurile fossil. Am de gândit să cumpăr unul pentru o prietenă de- a mea, iubitoare de ceasuri doar că nu știu dacă prețul este echivalent...? (mai mult)
Bună TPU! În viitor ar dispărea agricultura la o școală profesională a unui sat din orice județ al României?
Buna tuturor. Deci, de ce atunci când vorbesc cu cineva îmi tremură ochii și mi- e frică să zic ceva numai să nu mă judece sau dacă greșesc un cuvânt să nu mă facă proastă sau nu știu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre comunitatea LGBT? De ce nu exista elemente pe acest site care sa promoveze faptul ca sarbatorim Pride Month?
Ce tipuri și ce culori de pall mall mai exista?
Intalnim in viata oameni oglinzi, oameni usi si oameni ferestre. Ce inseamna asta?
Salut! Si- a pus cineva tamaie in masea? Daca da, in cat timp a omorat nervul? Am o masea ce ma chinuie de mai bine de o saptamana care oricum trebuie scoasa, nu mai poate fi salvata. Am luat toate pastilele...? (mai mult)
Salut, am o intrebare despre Posta Romana, eu am trimis un pachet cu ramburs care costa initial 100 lei, cand am ajuns sa trimit pachetul eu i- am spus doamnei de acolo sa imi treaca si banii (taxa)...? (mai mult)
Cu ce activități ați început vacanța de vară?
Buna TPU. Am si eu o curiozitate mica. In viziunea voastra, cum ar arata lumea de azi plina doar de sexul feminin? Dar invers, doar de sexul masculin? Si ma refer sa existe atat femei, cat si barbati...? (mai mult)
Salut TPU, caut si eu o recomandare, si va multumesc pentru sfaturi. Caut sa achizitionez un pistol airsoft, dar as dori ceva mai puternic, de tras la tinta si care permite spargerea usor obiecte gen...? (mai mult)
Hei, mai știe cineva ceva de Mister Mosotti? :) Am văzut că omul nu a mai adresat întrebări de aproape o lună și da, am înțeles că a mers pentru o internare în spital. Dar credeți că...? (mai mult)
Buna, am si eu o curiozitate, am vazut pe mai obiecte scris ."Nu -iti scoate doar pantofi "" care stie la ce se refera acest mesaj?
Credeți că e atât de dificil sa mori precum ne este frică majorității dintre noi? Sau trebuie să o luăm ca pe ceva natural? Eu de exemplu numai când gândesc la cuvânt mi se îngheață dinții...? (mai mult)
Salut! Cine a fost ales pana la urma userul anului 2022? Si unde pot gasi clasamentul?
Stie cineva daca un minor iese din tara cu mai multe persoane declaratia părinților trebuie facuta pe fiecare persoana? Sau se poate doar pe una? Cazierul judiciar trebuie scos doar de persoana scrisa...? (mai mult)
Bună seara... De ceva timp am nasul înfundat. Am dat cu creion nazal și toată tăria aceea o simt in gat. Din ce cauza, ce pot face?
Cum se numeste dansul pe care il danseaza mascota in mov? https://www.youtube.com/shorts/YZSX0vcIdD8
Cum se dezactivează VPN? Am vrut să mă uit la un film și nu mă mai lasă îmi zice "pentru a te uita pe acest site trebuie să dezactivați VPN" îmi poate spune și mie cineva?
Tudor cu Mihnea sunt gay. Ce sa fac?
Bună TPU! Știe cineva să-mi spună cum sunt ardelenii? Sunt răbdători, harnici, zgârciți, nu știu, spuneți voi?! Mulțumesc!
Salut! De câteva zile primesc niște mesaje ciudate pe Instagram. Inițial, am crezut că e vreo prietena care vrea să facă o gluma proasta, dar am vorbit cu multe persoane despre asta și nu sunt...? (mai mult)
Daca cineva sparge un cont... și da acel cont cuiva să se conecteze cine va avea de a face cu poliția sau nu neapărat ci cu altcineva, cel de a spart sau cel de s- a conectat? M- a întrebat un amic...? (mai mult)
Ce spuneti de asta: Daca trimit un mesaj la o femeie cu propunerea: o platesc 1.000 de euro pentru 1- 2 zile petrecute cu ea, timp in care sa avem desigur si aventuri intime dar si doar asa conversatii...? (mai mult)
V-a venit vreodata o ambitie sa va schimbati total viata si ati reusit? In cat timp ati reusit? Si ce ati facut?
Ce parere aveti despre faptul ca profesorii vor sa fie platiti si pentru perioada in care au fost in greva?
Buna! Idei de cadouri pentru bunica? Eu ma gândisem la un portofel, ceas, obiecte de uz casnic sau alte chestii de genul :)
Credeti ca vor gasi submersibilul care plecase sa viziteze titanicul? Deja nu mai au oxigen si sigur au murit, dar credeti ca il vor gasi? Sau vor mai publica dupa, in caz ca il gasesc?
De ce atunci când vreau să vorbesc la telefon mi- e rușine, nu știu ce să vorbesc, parcă mă blochez in interiorul meu. Ceva îmi spune că nu sunt buna de nimic și că dacă mă bâlbâi un pic...? (mai mult)
Cum pot sa șterg contul și să îmi fac din nou?
Ce inseamna ch si at pe insta? Ex: vrei sa pui ceva la story, dai pe sondaj si vrei sa scrii ch si at ….si nu stiu ce ar insemna. (nu este chat, eu am vazut la cineva ca odata e ch si odata at)
Esti la cea mai tare petrecere. Ce piesa ai vrea sa asculti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!