Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Februarie 2025 sunt:
Buna, Unde pot vedea editia completa de la clipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=DjRYSsvZKWM Multumesc anticipat
Ce probleme dese aveti cu telefonul mobil?
Hey TPU, în România există rasism? Sunt curios.
Salut, știe cineva cat va ține greva luni și marți nu am fost?
In Romania, ai nevoie de un permis special pentru a cumpara un karambit? Sau poate oricine sa o faca?
De ce toți îl condamnă pe Hitler? De ce doar oaia neagră care a desăvârșit fapta este blamată dar nu și călăul care i-a gravat pecetea?
Semne ca un baiat care l-ai cunoscut pe internet te place?
Ce salariu credeți ca are un manager la un restaurant dintr-un Mall?
Cutremure în Turcia... cutremure în Târgu Jiu... hai ca în Vrancea mai înțeleg dar Arad?! Ce se intampla cu pământul asta? Aveți grija pe unde va scăpați portofelele.
Ce se intampla cu cutremurele? De ce nu ne avertizează nimeni? Am simtit azi in Arad.
Salut! Am nevoi de cel mai dureros rekt pentru ca o colega, isi bate joc de mine. Totul a început numai de la o întrebare banala care am pus- o eu. Ea mi- a răspuns când am scris întrebarea:. Am ...? (mai mult)
Bună seara, îmi poate spune cineva vă rog frumos din suflet dacă mai există o rețea de socializare, o platformă online de întrebări şi răspunsuri ca şi TPU- ul? Să îmi spuneți vă rog ...? (mai mult)
Hey. Cine are chef sa vorbim, pe mesaje?
Una dintre cele mai groaznice zile din viața mea... 08.05.2023 ora 9:15, parcul IOR, București, cu polițistul examinator în mașina în care am învățat să conduc: P.E.: "Când ești pregătită...? (mai mult)
De ce nu prea este credibilă scuza că "Nu am avut semnal la telefon" atunci când ești cu o persoană de sex opus intr-o întâlnire secretă și spui fraza asta soțului/soției/părinților?
Am tot auzit ca anul asta bacul o sa fie ușor, ba ca o sa fie greu ca s-au dat simulari ușoare și bacul o sa fie mai greu. Voi ce părere aveți?
Buna ziua! Contul meu de Tiktok mi- a fost suspendat ieri! Țin să menționez că nu m- au anunțat în legătură cu suspendarea. Doar scrie:" Contul este suspendat în prezent"! Iar cei care au făcut...? (mai mult)
Care e prăjitura voastră favorită? Din rețele românești ca sa zic așa?
Cand va considerati jignintiti pe siturile de socializare in general si pe TPU in special? Am vazut destui useri care s- au simtit ofticati /jigniti /deranjati /etc... cand aveai...? (mai mult)
Buna dimineata / ziua / seara pe cand voi veti vedea aceasta postare... Cu iubire si grija vreau sa vin cu inca ceva in ajutorul celor care simt blocaje, furie, depresie, anxietate si orice alte stari. ...? (mai mult)
Salut! Am 20 de ani si sunt din Pitesti. Sunt persoane care sunt dispuse sa ne imprietenim si sa vorbim despre dezvoltare personala? Vreau sa imi construiesc relatii de prietenie cu scopul de a evolua ...? (mai mult)
De ce reclamele la tigari vechi fac țigările sa para foarte bune si relaxante si fresh, te face sa te apuci de fumat… oare exista pachete de tigari in Europa fara pozele alea pe pachet?
Bună TPU! Sunt băiat și aș vrea să- mi las părul lung, ca să văd dacă mă prinde. Momentan îl am aproape până la umeri, dar vreau să îl las să crească până aproape de fund. Off, dar...? (mai mult)
Cat durează pana se emite un nou card?
Saloanele de epilare primesc si baieti la epilat? inchlusiv ighinal?
Care poate fi cauza de durere a maselelor?
Salutare, Stie careva de ce nu imi mai apar acele doua talpi sus in dreapta la Tiktok? Era optiunea sa vad cine mi-a vizualizat profilul. Mutumesc.
Cam cate grame de mezeluri putem sa mâncăm pe zi, ca să fie ok pentru sănătate?
Care ziceți că e țara cu cea mai bună bucătărie din Europa?
Maine se merge la scoala sau se intra in greva?
Bună seara Poate cineva să ma ajute cu o informatie Am un porumbel este mascota mea de companie fizic şi emotional locuim in Mexic, vreau sa plec in vacanta in Romania cum pot sa calatoresc cu ...? (mai mult)
Cum vad din ce motive a fost avertizat sau chiar suspendat un anumit user din comunitate? Cum pot sa gasesc aceasta informatie si unde? Adica motivul averizarii sau suspendarii contului cuiva?
Cine are chef de conversații?
Ai fost vreodata internet la un spital de psihiatrie? Cum a fost experienta?
Elon Musk sugera zilele trecute ca George Soros e o forta a raului. Care credeti ca sunt motivele pentru care a facut asta? Are dreptate?
Salutare! Mă numesc Mircea, sunt băiat, am 23 de ani. M- am lăsat de facultate, nu am prieteni, nu am iubită (nu am avut niciodată parte nici măcar de ținut de mână, de îmbrățisat sau...? (mai mult)
Să zicem că tatăl vostru are o mașină. El a luat o femeie, o cunoștință mai veche de a lui, și au făcut sex în mașină într- un loc ferit, seara. Voi nu ați avea permis iar tatăl ...? (mai mult)
Salut TPU vreau sa va intreb am net de la digi si la download imi arata ca am 100 mb la download si cand descarc un joc mil descarca cu 10 mb de ce oare, nu imi merge netu la viteza lui maxima pe care...? (mai mult)
Cum preferati pasarea, mai tanara, mai matura sau mai coapta(babaciune) ori găleată?
La spital aveau camere pe hol de nu se putea, cam ca alea din scarile de bloc. Eu am intrebat daca au si sunet si au zis ca da, asa o fi? Eu nu cred ca au sunet, sau au? Uitati aici ce camere, ...? (mai mult)
Salut! Am inteles din mai multe cautari de pe google, ca daca ai sub 18 ani primesti servicii stologice gratuite (in cazul in care clinica e asigurata la CAS). Eu vreau sa extrag o masea de minte si sunt...? (mai mult)
Buna, anul trecut in timp ce mă întorceam acasă la țară cu microbuzul, urcase și un tip in microbuz care părea prea dubios. Tot drumul a stat in picioare ca o leguma deșii când se urcase în ...? (mai mult)
Ce deodorant sa folosesc? Toate cele pe care le- am gasit pana acum simt ca elimina hormonii aceia care atrag femeile cand miros putin a transpiratie toate domnisoarele parca intra intr o stare de nebunie,...? (mai mult)
Salut grup, am o problema din pacate si ma streseaza Azi am observat ca mi- a iesit ceva ca un cos pe penis(scuzati cuvantul) si nu stiu ce e, are forma unui cos este cumva rosu si cu alb/galben in ...? (mai mult)
TPU am avut o relație de 5 luni În care ne- am văzut doar de 3- 4 ori nu a mai putut pentru că a făcut accident, după ne- am despărțit... după o lună s- a întors la mine si a zis că vrea...? (mai mult)
Salut, am o pereche de adidași Adidas Ozeila, problema e la adidasul stang, după ce il port o oră și pur și simplu merg scoate un sunet de scârțâit cumva, i am scos tălpicul și am lipit bandă...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare. Acum o luna am întâlnit o fata la școala in Anglia, era foarte drăguța. Ne am placut și am zis ca de ce nu, sa ne cunoaștem mai bine și poate v a fi și ceva între...? (mai mult)
Se mai da bacul daca profii sunt in greva?
Salut! Nu știu ce să fac, sincer nu mai am prieteni și toți nu mă mai suportă și nu înțeleg de ce. Chiar nu fac nimic. Am niște probleme în familie și mai plângeam la școală câteodată,...? (mai mult)
Ce părere aveți? https://www.autovit.ro/anunt/skoda-octavia-2-0-tdi-4x4-dsg-clever-ID7HaUUq.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!