Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 14 Martie 2025 sunt:
De ce a ales Putin Ukraina, ce avea ce castigat de acolo? Daca noi romanii eram singuri gen sa nu fi fost in NATO, avea cineva vreun motiv sa ne elimine de pe harta?
Daca ar fi un razboi si s- ar da cu nucleare ar fi o iarna radioactiva apoi? Nu cunosc, sunt curios, nu am idee deci doar intreb, nu am afirmat ceva. Daca Putin avea asa mare putere de ce nu a dat deja...? (mai mult)
Salut TPU, ce inseamna "its alrr"? Am un prieten m-a intrebat daca ies afara si i-am zis ca nu pot, mi-a raspuns cu "its alrr" si mi e asa' sa l intreb ce înseamnă.
Gen feminin. Vârstă 22 ani. Înălțime 1.66. Greutate 50-51 kg. Este în regulă sau ar trebui mai puțin?
Cu cat se scade media de intrare la liceu anul asta?
Hei, sunt sigura ca unii dintre voi ati auzit de eventul de pe shein cu 120€, voiam sa va intreb daca stiti cand se da acest coupon, exista un numar exact de flipuri la care de da? Sau dupa ce de ...? (mai mult)
Unde se pun codurile de la țigări?
Știți cumva daca la urologie se face si tuseu rectal? Trebuie sa fac o vizita medicală si nu stiu exact in ce constă...
Triviador(Vechiul Conquistador) este acum doar in varianta mobile?
Cine de aici urmeaza pasi spre a se imbunatati? (self improvement mai pe engleza) Eu vreau sa ma imbunatatesc atat fizic, mental si social, si urmez anumiti pasi spre a face asta. Intai am inceput...? (mai mult)
Bună TPU, ați avut vreodată parte să fiți bătuți de către profesori? Eu da în gimnaziu. Aveam o dirigă nebună care preda română. Odată în clasa a 5- a prin octombrie, la ora ei din cauză...? (mai mult)
Salut! Am aplicat la Rider Tazz cel puțin o data la doua săptămâni maxim timp de mai mult de o luna, iar aceștia nu mi- au dat nici un răspuns, chit ca pe site scrie ca voi fi contactat "in cel...? (mai mult)
Ce părere aveți de influencerii de la noi? Majoritatea dintre ei parcă se cred prea inteligenți, se cred stăpânii adevărului absolut au și au senzația că le știu pe toate iar oameni creduli...? (mai mult)
Pentru voi băieți, ce contează mai mult, fizicul sau caracterul/sufletul? Dau funda răspunsului care mi se pare cel mai bun și explicit
Buna TPU. Cu ce se ocupă ajutorul social? Ce categorii de oameni pot beneficia de ajutorul social? Dau fundă!
Bună! Credeți că e normal sa nu ai calculator/laptop? Voi aveți? Eu din moment ce nu am nu prea știu să umblu pe unul și îmi e cam rușine... Ar trebui sa mi cumpăr unul?
Voi faceți hamburger de casă? Adică în ideea că e mai sănătos decât ce cumperi.
Este adevărat că în fiecare noapte înghițim păianjeni?
Buna ziua! Cand profesori in școala au inspecție elevi au dreptul sa le dea la profesori câte-un buchet de flori?
Doamne ajută. Există în Timișoara o croitorie care lucrează și haine pentru măicuțe?
Cineva aici diagnosticat cu deficienta de concentrare?
Sunt oameni cu probleme psihice internati care sunt lasati sa utilizeze internet? Sau oameni cu schizofrenie care folosesc internet de acasa? Si 3 nu ii interneaza pe cei care gen nu stiu se duc la un ...? (mai mult)
Ce se intampla cu fetele din ziua de azi? Am 17 ani si gasisem o fata pe Instagram. Nici nu i- am dat mesaj bine ca imi spune "esti urat, nu esti genul meu, hai pa", avand in vedere ca nici nu vorbisem...? (mai mult)
Buna! Nu vreau hate va rog, am o măsea care s-a rupt pana la gingie, știe cineva care ar fi prețurile pentru a o scoate și a înlocui măseaua la dentist? Mulțumesc frumos
Salut. Am inregistrat cu un program un apel, dar nu mi se aude. Oare de ce? Si ce pot face ca sa se auda?
Ma roade curiozitatea, nu ca as avea ceva ca nu ma intereseaza viata nimanui, dar de ce viseaza unii la sume imense de bani ceea e aproape imposibil? Ce e asa de greu de priceput ca oricata vointa ai...? (mai mult)
Ați spălat vreodată topperul de se pune peste saltea? Al meu nu are husa detașabilă. Ma gândeam sa îl spăl în cada, dar nu știu dacă ar pastra umezeală și dacă s-ar mucegăi.
Deci am dat de un psiholog nu tocmai intreg la cap, care mi- a zis ca exista telepatie si ca astia pot sa aiba atata putere incat sa omoare si elefanti imi suna a fantasy, dar daca e adevarat? asa a ...? (mai mult)
Sunt bogat daca am Air force 1?
Buna ziua oameni buni! Am o intrebare, sper sa o intelegeti. Daca prietena mea (care are 120 kg) poate ridica un obiect de 85 kg… inseamna ca si alt prieten(baiat) care are 70 kg il poate ridica tinand...? (mai mult)
Daca puteti sau stiti sa ma ajutati cu link- uri sau documente unde as putea sa citesc cu privire la cate apartamente este permis sa se debranseze de la caldura. Impactul pe care- l poate avea debransarea...? (mai mult)
Sunt atat de multe discutii aici despre droguri, iar mie mi se sterge o intrebare! Cat de des se drogeaza fumand, un drogat? Suspectez pe cineva din anturaj ca o face. Si daca e la inceput vreau sa-...? (mai mult)
De ce Ion țiriac este un om închis în el și rece? La interviuri nu zâmbește deloc
Stie cineva cum imi pun marketplaceul pe Facebook? Ca nu imi apare
Salut! Am si eu o întrebare. Daca vrei sa te razbuni si sa enervezi pe cineva, cum e mai bine sa lasi mesajele pe seen, adica le deschizi si vede ca le- ai citit dar nu raspunzi sau pe ignor adica nu...? (mai mult)
Daca nu ai cartela nu poti suna la 112?
Salutare tuturor! Mai stiti acel joc de pe win 98, win 7 cred cu o albinuța galbena care te invata engleza iar ca intr- o isi prezenta stupul si avea in meniu niste borcane cu miere? Un joc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre masterul didactic? Este adevarat ca orice student primeste bursa daca urmeaza acest program de master?
Care e treaba cu termenul asta 'rizz'?
Ce se intampla daca 2 minori de 14 ani se bat?
"prostul" care-i curios, ştie mai BINE ca "geniul" care vorbește orbește?
Salut! De 3 zile încoace sunt sunat de un număr pe care nu îl cunosc. Pe lângă faptul că telefonul detectează acest număr ca fiind suspect(spam), mă sună exact la aceeași oră, în fiecare...? (mai mult)
Buna! urmeaza sa primesc in continuare pensia de urmas pana in septembrie, inclusiv luna aia (1000 de lei in bani noi, pe luna) si nu stiu ce sa fac cu ei. Eu vreau sa ma angajez in iulie la un magazin...? (mai mult)
Salut TPU! Are vreo semnificatie in "limbajul golanesc" daca eu ca baiat imi fac poza cu o mana in buzunarul de la spate si cealalta scoasa din buzunar?
Buna! Am inceput sa invat greaca si totul merge bine. Invat usor cuvintele utilizate zi de zi ca exemplu: Geia sou- salut ti kaneis- ce faci pos se lene- cum te cheama me lene x- ma cheama x si ...? (mai mult)
Ieri am fost la magazin şi vânzătorul nu mi- a dat restul corect (m- a păcălit). Apoi m- am intors cu prietenul meu la magazin sa- i cerem banii, dar tipul nu a recunoscut greşeala şi s-...? (mai mult)
Salut, Dati-mi și mie o idee ce cadou as putea sa ii cumpar șefului. Și-a dat demisia și nu îmi vine nici o idee :)))
Bună TPU! Curând o să termin liceul și vreau să mă înscriu la o postliceală, am văzut pe site că orele încep de la 12:00 și se termină la 18:00. Faza este că eu vreau să mă și angajez...? (mai mult)
Salutari! Am revenit dupa o perioada lunga in care am lipsit de aici si vreau sa va intreb ceva serios: Unde a disparut Patricia / Alexandra? Stie cineva daca mai traieste sau a facut vreo...? (mai mult)
Buna TPU, DE CE NU POT EXPLICA CEEA CE GÂNDESC? Adică, in sinea mea știu ce gândește celălalt și ce vrea să facă pentru că mă reflectez eu în acea persoană și îmi dau seama de gesturi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!