Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna, anul trecut in timp ce mă întorceam acasă la țară cu microbuzul, urcase și un tip in microbuz care părea prea dubios. Tot drumul a stat in picioare ca o leguma deșii când se urcase în ...? (mai mult)
Ce deodorant sa folosesc? Toate cele pe care le- am gasit pana acum simt ca elimina hormonii aceia care atrag femeile cand miros putin a transpiratie toate domnisoarele parca intra intr o stare de nebunie,...? (mai mult)
Salut grup, am o problema din pacate si ma streseaza Azi am observat ca mi- a iesit ceva ca un cos pe penis(scuzati cuvantul) si nu stiu ce e, are forma unui cos este cumva rosu si cu alb/galben in ...? (mai mult)
TPU am avut o relație de 5 luni În care ne- am văzut doar de 3- 4 ori nu a mai putut pentru că a făcut accident, după ne- am despărțit... după o lună s- a întors la mine si a zis că vrea...? (mai mult)
Salut, am o pereche de adidași Adidas Ozeila, problema e la adidasul stang, după ce il port o oră și pur și simplu merg scoate un sunet de scârțâit cumva, i am scos tălpicul și am lipit bandă...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare. Acum o luna am întâlnit o fata la școala in Anglia, era foarte drăguța. Ne am placut și am zis ca de ce nu, sa ne cunoaștem mai bine și poate v a fi și ceva între...? (mai mult)
Se mai da bacul daca profii sunt in greva?
Salut! Nu știu ce să fac, sincer nu mai am prieteni și toți nu mă mai suportă și nu înțeleg de ce. Chiar nu fac nimic. Am niște probleme în familie și mai plângeam la școală câteodată,...? (mai mult)
Ce părere aveți? https://www.autovit.ro/anunt/skoda-octavia-2-0-tdi-4x4-dsg-clever-ID7HaUUq.html
E bine daca am spus "n ai pentru ce" dupa ce mi-a multumit cineva pentru ca i am urat succes?
Voi credeți în tarot și în cititul cărților? Dar în zodii? Și de ce se spune că e magie neagră și are legătură cu necuratul?
Salut TPU! Stie cineva cum pot zugravi fara a da jos stickerele existente deja pe perete si fara a le strica? Please idei mai bune si mai usoare decat pus scotch de hartie sau mai stiu eu ce.Mentionez ...? (mai mult)
Am fost nevoită să bag o altă adresă la profilul Instagram si deoarece mi- a apărut ca am fost dezactivată, si nu pot reseta nici parola Parola anterioară de acum un an nu o mai stiu si nu stiu...? (mai mult)
De ce majoritatea rapperilor se droghează/se drogau?
Ce înseamnă " a părăsi Viață Trivială " caut sinonim pentru viața trivială. Și adevăratul sens al cuvintelor. A părăsi viața trivială. A renunța la mizerie, viața murdara... Înțeleg...? (mai mult)
Nu merge în spatele Meu, s-ar putea să nu conduc, nu merge în fața Mea, s-ar putea sa nu te urmăresc; mergi lângă Mine, ca să ne AJUTĂM unul pe altul:x:x:x
Am o colegă de clasă cu care mă înțeleg foarte bine și facem glume și aluzii obraznice cu tentă sexuală. =)) Acum întrebarea este dacă nu cumva aș putea să fiu perceput de ea sau de alții...? (mai mult)
Se mai face scoala incepand de luni? Avand in vedere ca profesorii sunt in greva
Ati intalnit vreodata oameni extrovertiti si sociabili care nu au niciun prieten bun/apropiat?
Bărbați, ce ați crede dacă o femeie, aproape de fiecare dată când va întâlniți cu ea, va analizează corpul, din cap până în picioare?
Cat de asemanatoare e viata de acum cu ce visati voi la 20? Sunteti dezamagiti?
Cam in cat timp cu aproximatie se poate invata alfabetul chirilic si limba rusa cu meditator nu pe cont propriu?
Salut TPU! Acum opt luni m- am apucat de fumat dar m- am lasat acum trei luni, dar mereu simt nevoia sa fumez. Întrebarea mea este dacă te mai poți lăsa de fumat odată ce te- ai apucat. P.S. Am...? (mai mult)
Generatiile curente se maturizeaza mai greu? Accesul la informație si educatie nu ar trebui sa aiba efect invers? Mi se pare ca multi la 25 de ani inca nu stiu ce e cu ei, sunt iresponsabili, nu se ...? (mai mult)
Credeți că un bărbat care se cuplează cu o tipă supraponderala, gen de 100 de kg, este un bărbat care nu se respecta, care se mulțumește cu orice?
Cine imi poate numi un vers fictional mai puternic decat world of darkness?
Bună! Sunt foarte indecisa cu profilele de liceu, mai am 2 luni pana la admitere si nu stiu unde sa merg. Mie imi place foarte mult romana si matematica, sunt buna la istorie si geografie, la chimie...? (mai mult)
Hei! Care sunt semnele, prin care un demon, este atașat de tine? Sunt similare cu acelea din filme sau e diferit în realitate?
Dacă o fată se îmbracă provocator, iar un băiat o vede și simte nevoia sa îi dea o palmă fund, o face și ea se enerveaza, e vina baiatului?
Cine credeti ca ar câștiga o lupta dintre un bivol si un leu?
Care credeti ca e cel mai important stats intr o lupta dintre doua personaje fictive?
Cine credeți ca ar castiga o lupta dintre un kangal si o puma?
Hey lume tocmai am asistat la o scena terifianta în autobuz. Un tânăr stătea pe un scaun pentru pensionari (restul erau ocupate) iar la un moment dat intra un pensionar, avea cârja și s- a enervat...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă întra în greva? Am înțeles ca dacă întra în greva s-ar putea sa începem pe 1 august
Am făcut o comanda pe sheyn și nu mi-a venit îmi spune că se livrează cu avionul așa îmi apare ca se livrează cu avionul
Bun, am inteles ca probele pentru liceul de arte in clasa a 8 a se dau pe 17-18mai, si tin 5 ore (e o intrebare stupida) dar la ce ora se dau probele? are ceva daca intarzii la ele?
Buna, TPU! intr- o saptamana catelusa mea o sa aiba puisori, va rog pe voi, iubitorii de animale sa- mi spuna cum trebuie sa am grija de ea si de viitorii puisori! Este un bichon, este la prima ei...? (mai mult)
Ce înseamnă când o persoană se confruntă cu ceva iar altul îi spune "Ai grija!" dar ea replică "Știu ce fac!" sau altul spune "Las-o! Ea știe ce face."?
Bună ziua, știe cineva dacă am șters contul de PayPal pe viitor se vor mai reactiva abonamentele făcute de pe cont?
Buna dragutilor, am doar o nota la fizica, franceza și informatica, eu de obicei nu vorbesc la ore dar vreau sa știu dacă profesorii au voie sa lase elevii cu situația neincheiata sau sa pună note...? (mai mult)
Salut,daca am contul de steam pe regiunea china si cumpar un skin de pe steam market este posibil sa imi iau ban? va rog răspundeți
Este un blestem sa ai faima si sa fi urmarit peste tot?
Dacă sunt majoră, pot să îmi fac eu acea fişă pentru motivarea absențelor?
E normal sa plang cand ascult cantece patriotice?
Ce se întâmplă cu contul meu de Instagram? Am văzut de mult dar azi am zis să caut. Mi se pare ceva straniu, multe femei care au username- uri asemănătoare cu "danielclark8250121" și apoi au asemănătoare...? (mai mult)
Ce mai fac cei din MAPN? Cum e? Rezistati?
Buna, vreau și eu sa ma înscriu la sala dar îmi e rușine, e și fratele meu la sala și chiar el mi-a spus sa ma înscriu și eu dar el deja are prieteni acolo dar mi-e rusine
M- am întâlnit zilele trecute cu o cunoștință care mi- a vorbit despre fosta șefă de la cel mai recent loc de muncă pe care l- a avut. In prima instanta vorbește urat, zeflemitor, despre ea...? (mai mult)
Salut, ati avut tovarasi de care va este dor? Am avut un prieten dar a plecat in alta tara, era ca un frate mai mare pentru mine, naspa senzatie
Exista persoane fara vicii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!