Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
De ce unele nume se invechesc si altele nu? Pentru ca sunt foarte folosite intr-o perioada anume si se satura lumea de ele? Sau?
Inca se mai triseaza la Triviador? Il stie cineva pe trisorul Julysan?
Stiu ca suna stupid, dar e ilegal sa intretii relatii sexuale intr- un club de noapte/cocktail club? Acum cateva saptamani am baut cam mult de ziua unei colege, asa ca mi- am luat putin blackout. Urmatoarea...? (mai mult)
Folositi Facebook marketplace sau olx mai mult?
Nu vi se pare că Doarian Popa e cam de etnie romă? Mie da, e adevărat?
De ce uneori, dacă nu de cele mai multe ori, cei cuminți și (aparent) timizi se dovedesc a fi dezinvolți și fără inhibiții atunci când se deschid și se exteriorizează, uimindu- i pe toți? ...? (mai mult)
Astăzi am avut o situație mai urâtă și m-am jurat strâmb gen "sa moară familia mea". Și acum mă simt într-un fel prost. Se poate întâmpla ceva?
Salut. Care e faza cu poza in lanul de rapiță?
Bună TPU! Am o nelămurire, am postat un video pe tiktok și o fată îmi scrie și ma întreabă dacă sunt eu baiatu de pe "snap", ce a vrut să zică? Pentru că eu nu am postat nicio poveste scurta...? (mai mult)
Poate ca e o intrebare tampita sau nu stiu cum dar, ce se intampla daca esti de exemplu la doctor sau asa si in loc sa spui penis spui ***? O sa spuna ceva daca spui asa adica sau? Ca sincer sunt putin...? (mai mult)
Ce înseamnă a avea un adversar demn? Demn din ce puncte de vedere?
Îmi poate descrie cineva în mod narativ ceea ce se întâmplă aici? https://www.youtube.com/watch?v=N-eSCUEgdkw
Salut TPU! Am nevoie de niște sfaturi, de niște ajutor. Ce pot sa- i fac unei persoane care mă supune unui stres psihic constant, care simt că îmi dăunează. Este genul acela de persoana...? (mai mult)
Cati dependenti de jocuri de noroc sunt in Romania?
In opinia ta, Cine inșeală mai mult, bărbatul șau femeia?
Credeti ca societatea europeana actuala a decazut mai rau decat Imperiul Roman de pe timpul lui Caligula si Nero si ca de aceea se va prabusi exact cum s- au prabusit romanii sau Uniunea Sovietica si ce...? (mai mult)
Bună ziua! Am făcut ședințe la psiholog de acum 6 ani și tot îmi este frică de viitor! Cum pot scăpa de această frică?
Noi vom fi bagati in razboi ce spuneti?
Buna, imi puteti da si mie idei in legatura cu ziua mea? In fiecare an am facut pretreceri cu prietenii, anul asta nu as mai face. Daca are cineva vreo idee, multumesc!
Voi susțineți LGBTQ?
Mi-a spus o prietenă că dacă merg două persoane la meditații prețul de împarte la 2. Este adevărat?
Salut! Stie cineva vreun loc in Bucuresti de unde as putea cumpara fizic un cutit-fluture?
Buna, sunt nou aici pe forum. Am si eu o intrebare: Luna viitoare este ziua de nastere a unei colege de serviciu si nu ma prea pricep la cadouri, mai ales ca este maritata cu 2 copii. Voi ce ati cumpara...? (mai mult)
Tot timpul apar stiri despre diverse celebritati care se recasatoresc pentru a 2- a, a 3- a sau a 10- a oara. Si asta nu e ceva ce se intampla doar in randul oamenilor cunoscuti. O societate in care ...? (mai mult)
Am ghips de 3 sapt si pana acum nu am fost la scoala, asta e ultima zi cand il mai port si o sa merg la scoala de maine, dar tata vrea sa ma trimita cu un baston al bunicului meu si pe langa asta mai...? (mai mult)
De ce incepe să nu mai fie activitate pe TPU in sezonul cald?
Din curiozitate. Cum sunt masurate cantitățile de droguri pe strada? In engleza spre exemplu 0.1 g este point
Întru frecvent pe internet mai exact din internet îmi fac bănuți asa ca navighez des iar prin pauzele mele mai arunc un ochi la câte un video. Iar în ultimul timp urmăresc o doamna/domnișoară...? (mai mult)
Salut, de ceva timp bărbatul vecinei a decedat, am observat la ea o schimbare radicala de când acesta a decedat și ma refer ca a devenit un fel de mare boier se crede deasupra la toți, dar mai rău...? (mai mult)
Adresez o întrebare persoanelor care merg la concerte. Ce părere aveți (in cazul in care ați experimentat) sau dacă ați experimenta, de acele persoane care cânta peste artist și va urla in ureche?...? (mai mult)
Am văzut acest actor într- un serial spaniol și mi- a atras atenția prin frumusețea lui ♥️ Nu vreau sa exagerez, dar consider că arată mai bine decât Brad Pitt sau alți actori de la Hollywood....? (mai mult)
Unde a disparut sau metamorfozat utilizatorul Rosalia aka QueenOfSwords?
Întrebare pentru toți moldovenii. Ce părere aveți despre români și românce?
De ce aleg unele persoane sa se întoarcă înapoi dacă ele au ales să "plece"?
Practicantii de yoga, ce credeti despre tehnica numita Ganesh kriya?
Vi s-a întâmplat vreodată sa va vina ciclul menstrual la 15 zile și sa fie de culoare mai deschis?
Inregistrarile se prescriu automat iar numarul de zile de inregistrare depinde de cate framuri ati setat dvr pe fiecare canal. Ce înseamnă pe înțelesul tuturor?
Buna seara TPU! De fiecare data cand deschid TPU imi apare reclama la doritos, dau pe x, dispare imaginea cu punga dar rămâne doritoul. I s-a mai întâmplat cuiva?
Buna. Am o problemă gravă când ies în lume adică la liceu, la magazin sau în preajma oamenilor încep să am tot felul de manifestări ale anxietatii sociale, îmi tremura capul, tremur și eu,...? (mai mult)
Bună. Cu fiecare zi ce trece, dorința de suicid devine din ce în ce mai mare. Nu mai găsesc plăcere și bucurie în lucrurile pe care le adoram altă dată. Am 21 de ani și mă simt total inutil....? (mai mult)
Noi arătam in real la fel cum arătam in pozele făcute cu camera de pe spatele telefonului? Eu arăt foarte urât cu camera de pe spate, am un ochi mai mic si mai jos decât celălalt, gura strâmbă,...? (mai mult)
Care este dorința voastră, visul vostru de când erați mici?
Am cautat pe net dar nu am găsit răspunsul. O camera de supraveghere care filmează, are lentila de 2.8 mm ce suprafață filmeaza în orizontal și vertical dar o camera de supraveghere cu lentila...? (mai mult)
Am o problema. Stau de ceva timp in București și întâmpin anumite probleme sociale. Oriunde ies oamenii sunt foarte rai și nu sunt obișnuita cu genul acesta de comportament. Sunt din Maramureș. ...? (mai mult)
Hello boys! Pentru voi cum ar fi femeia "perfecta"? :))
Salut! Probabil se vor oftica câțiva, dar ( nu știu dacă neapărat problema e la mine sau si alții/altele simt același lucru) De ce românii nu sunt atât de atractivi fizic? Femeile ca femeile,...? (mai mult)
Cum e viata in Dubai? Aveti prieteni care locuiesc acolo?
Buna. Am 17 ani, mai am 3 luni si fac 18 si azi am fost in new yorker si am furat un set de inele, dar am lasat ambalajul rupt in cabina de proba si doamna de la paza m- a vazut si a luat ambalajul de...? (mai mult)
E adevărat că în închisoare poți fi violat la duș sau e doar un mit?
Hristos a înviat! Vă rog frumos, am nevoie de un mic discurs de sfârșit de an, pentru cursul festiv, pentru o doamnă de desen.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!