Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 14 Martie 2025 sunt:
Trebuie să- mi refac buletinul pentru că pe cel vechi l- am pierdut și știu că ai nevoie de certificat de naștere și adeverință de la primărie să dovedesc locuința, problema e că eu stau ...? (mai mult)
Bună ziua. Din greșeală, telefonul era închis la ecran și după ce am auzit un apel și după ce am văzut ca era 112 și am auzit operatorul, imediat am închis. O sa primeasc o amenda daca mi...? (mai mult)
E normal ca cineva care nu are probleme de auz, sa vorbeasca cu oricine, pe un ton foarte ridicat? De efectiv te dor urechile.
De ce au inlocuit siropul de ciocolata de la McDonald's cu nutella? La varianta noua nici macar nu te lasa sa personalizezi inghetata. Imi placea foarte mult acel sirop. Credeti ca o sa mai aduca vreodata...? (mai mult)
Bună :) sunt eu onur al vostru voiam sa va întreb cum stați cu fructele în perioada aceasta, câte fructe consumați pe săptămână? Și care este fructul vostru favorit? Al meu este acesta și ...? (mai mult)
Cum este in Constanța? As alege acest oras pentru facultate, deci 3 ani....
Buna! Tocmai m- am programat la o sedinta de epilare definitiva si nu mi s- a spus ce imbracaminte sa am, mai ales ca este vara si soare. Nu vreau sa am arsuri pe piele.Mi s- a spus sa nu stau in soare...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă chiulești de la premiere?
Ce inseamna ch si at pe Instagram?
Bună seara! Ce metode reușite cunoașteți pentru renunțarea la jocurile de noroc? Soțului meu se pare ca i- au revenit iarasi gândacii la cap. În urma cu câțiva ani a jucat sume enorme de bani,...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o problema, un coleg mi- a spart folia care este vreo 60 de lei si mai este si nesimtit. Nu era sparta de dinainte uite si al meu este spart, sigur l- ai spart tu si mai este si o...? (mai mult)
Căta apă beți pe zi? Și căta cantitate de apă consumați într-o luna de zile sau într-o singura zi? Eu beau minim 1l pe zi de apă Fără alte băuturi nocive și pline de Chimicale.
Ce înseamnă "da pilian"?
Muzica, filmul și arta modernă nu sunt foarte apreciate, în medie, în rândul multor categorii de oameni. Aceștia spun că sunt făcute fără suflet, doar pentru a face un bănuț sau profit ...? (mai mult)
Este barfa o necesitate sociala?
Salut. Care e faza cu veganii? Ca sa inteleg si eu de ce se fac veganii vegani? Hai ca pe vegetarieni i-as intelege, dar veganii sunt la extreme.
De ce restaurantele din Bucuresti din Centrul Vechi dau alcool si narghilea minorilor vizibili, fara nicio reticență, pana si in mijlocul zilei? Pe acolo nu trec politisti deloc sau inchid ochii?
Ce mai poate insemna "jk" in afara de just kidding?
Care sunt cei mai gustoși cârnați de magazin? Ceva feluri,firme, ce ați recomanda, daca va place ceva deosebit!? Deci doar cârnați uscați și afumați.
Știți dacă admiterea la UMFCD este grea? Iar despre UMF Constanța ce cunoașteți? Păreri?
Salut. Ce obsesii aveti? Mersi pentru eventualul raspuns.
Hey TPU, as vrea sa obtin permisul de conducere anul asta, eu locuiesc in UK( Scoția) unde este mai usor sa obtin permisul? UK sau România?
Va salut! Voi cum v-ati lasat de aparate? Ce sfaturi aveti? Puteti detalia? Puteti descrie toata povestea voastra de la cum v-ati apucat ce parcurs ati avut si cum ati reusit sa le lasati? Multumesc!
Am rămas singur pe un live de pe TikTok și cel care filma a spus cum arăt la față, la poză de profil am o poză cu mașina mea deci nu se putea ajuta de asta. Cei care filmează te pot vedea?
Îmi este frica dacă nu iau 5 la evaluarea nationala nu voi ajunge nimic și o sa devin o rușine... gândesc prost sau chiar zic adevarul?
Bună seara tuturor! Ce înseamnă când îți intră o șopârla în casă? Mie îmi este frică de ea, s- a ascuns în salon, dar am lăsat ușă la balcon deschisă, poate o să plece singur. Nu ...? (mai mult)
Bună seara, îmi spuneți, vă rog frumos, fără să ne supărăm, ce vă deranjează la mine de mă luați la mișto că doar nu vorbesc urât? Să îmi spuneți, vă rog frumos, din tot sufletul...? (mai mult)
Am început sa cred ca dacă nu iau în evaluarea nationala 5 voi avea un viitor foarte prost și neplăcut nu știu dacă gândesc prost sau bine...eu visez sa ajung un fotbalist bun dar scoala ma a ...? (mai mult)
Nu am chef de nimic, nu mai am niciun fel de sentiment sau emoție, sunt total debusolata, mi se pare ca toata lumea mă ia in râs. Nu știu să port o conversație, uit ce am făcut și ce am zis...? (mai mult)
Https://www.stirilekanald.ro/video- cosmarul- infiorator- al- verii- romania- se- confrunta- cu- o- invazie- de- serpi- iar- locuitorii- traiesc- in- teroare- 20323402 După ce am citit acest articol ...? (mai mult)
Salut, îmi place sa manc' iute, dar am probleme mari la evacuare. Oare nu pot face nimic sa nu fie asa dureros frate?
Care este cea mai utila carte pe care ați citit-o?
Va rog dati-mi niste nume de site-uri unde pot posta anunturi gratuite! In afara de olx, la jumate, publi24, okazii. CAUT ALTE SITE-URI
A trecut cineva prin depersonalizare/derealizare? Cum ati scapat? Rog sa comenteze doar cei ce au avut asta si stiu despre ce e vorba.
Ce functie are Ioan Aurel Pop in BOR?
Bună ziua! Ce înseamnă aplicații de teren?
Deci îmi urăsc familia de moarte, vreau sa sufere, sa moara! Seara asta voiam sa dorm la un prieten și ăștia încep sa facă figuri și nu stiu ce și după începe sa îl înjure și pe el, ai...? (mai mult)
Persoane cu deficienta de concentrare pe aici? Cum e pe ritalin?
Atunci când începi să mergi cu metroul pentru prima dată cum reușești să pricepi mersul metroului că pare puțin complicat?
Eu nu cam cred in vise dar vin cu o așa întrebare ce înseamnă când tatăl te visează că ești tare bolnava?
Am o întrebare pentru cei ce stiti. Mai ales pentru cei din Borșa(MM). Este permis accesul la ruinele fostei Unități Militare?
Daca te-a ranit mama ta o ierti usor sau greu. Daca greu cit de greu?
E adevărat că daca ploua pe 8 iunie după va ploua 40 de zile?
Care a fost cel mai urit lucru sau cuvint ce a spus mama la adresa voastra?
TPU, ce credeți? Bonnie e nume de baiat sau fata
Numele "Ralph" (în germană), este echivalentul numelui "Radu" (din română)?
Voi va expuneti problemele personale online sau in viata reala?
Sfaturi pentru primul zbor cu avionul? Zborul este Henri Coanda- Istanbul și Istanbul- Chicago, cu Turkish Airlines. Aterizez in Istanbul la 11:00 și plecarea spre Chicago e la 14:20. Puteți să ...? (mai mult)
Baı baieti, ce ziceti voi de articolu ásta? https://www.cancan.ro/o- noua- previziune- soc- a- calatorului- in- timp- din- anul- 2671- ce- spune- ca- se- va- intampla- pe- 9- decembrie- 2023- 20838193 ...? (mai mult)
Deci, azi am pățit o chestie mai nasoala. Eram pe o parte a străzii si am vrut sa trec pe alta si am văzut ca tot trec oameni si vad o zebră, dar era mai ștearsă. (eu nu- s din acest județ...)...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!