Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
E adevărat că în închisoare poți fi violat la duș sau e doar un mit?
Hristos a înviat! Vă rog frumos, am nevoie de un mic discurs de sfârșit de an, pentru cursul festiv, pentru o doamnă de desen.
Oare de ce culoarea albastru imi exprima raceala si ceva naspa cand majoritatea oamenilor o considera o culoare calda, placuta si calmanta? Voua cum vi se pare albastrul?
Buna, am trecut contul de insta la unul profesional, cum schimb?
De ce in ultimul timp copiii din toata lumea isi omoara profesorii sau colegii? Care credeti ca e motivul?
De ce trec peste la unele lucruri asa de usor? Ca si exemplu, o prietenă mi- a furat de mai multe ori chestii din casă, chiar și a altui membru din familia mea și i- a părut foarte rau de lucrul...? (mai mult)
Salut TPU, unde pot verifica daca mi-a fost spartă adresa de email? Tine minte că parcă George Buhnici avea un site
Buna TPU, cum ma las de fumat? Deja e al 4-lea pachet pe saptamana asta si is zgarcita la bani, da nu pot sta nefumata, dau funda multumesc
Salut grup, am si eu o întrebare în legatura cu ce ne place tuturor, somnul:)) De curand parca ma simt tot mai incomod sa dorm cu haine pe mine si acum dorm doar în boxeri si cu o patura pe mine ...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu QweenOfSwords?
Buna seara. Am tot vazut un meme cu un copil care bea lapte cu cacao si ragaia. Stie cineva cum se numeste memeul sau cum il cheama pe copilul respectiv? Tind sa mentionez ca avea parul saten si un tricou...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare, mai jos de numele persoane, nu apare cand ultima data a fost online, care ar fi cauza?
Ce părere aveți despre penticostali?
Ce faceti cand aveti o zi in care ati dormit prost si nu va puteti concentra la nimic?
De ce se tot aduce in discutie SUA cand vorbim de Romania in majoritatea intrebarilor? Ce e cu obsesia asta fata de Sua? De ce avem impresia ca viata noastra e identica cu a lor? Sunt doua culturi total...? (mai mult)
Buna TPU, daca sari pe sinele de metrou poti sa iesi sa te ridici sa pui mana pe peron sau te electrocuteaza?
Ce părere aveți de un om care, deși i se oferă ajutor din diferite părți, atât personal cat și profesional, vrea să reușească de unul singur, chiar dacă la început îi e greu și este ...? (mai mult)
Care este personalitatea voastra MBTI?
Cum sa invat engleza rapid? Faza e ca stiu baza dar nu pot comunica liber si am inceput sa uit multe cuvinte, dar cand urmaresc video- uri in engleza cu subtitrari in engleza inteleg multe chestii. ...? (mai mult)
Cum fac un colet ca să îl trimet prin posta? Ce îmi trebuie?
Ce parere aveti de perineum sunning? Actul de a sta cu partea dorsala spre soare, in pielea goala. Multi spun ca se simt revigorati dupa acest act
Să zicem că o persoană a stat 20 de ani după gratii. Credeți că acea persoană după ce iese se poate reintegra în societate sau va încerca să facă ceva ca să intre din nou la închisoare?
Se dau două locuri de munca în același domeniu, cu același salariu, aceleași condiții. La primul este patron un bărbat. La al doilea, este patroană o femeie. Bărbatul este atrăgător fizic,...? (mai mult)
Azi am fost la un cazinou dar am jucat doar 20 de lei nu mii de lei și o fata ce lucra acolo m- a întrebat ce suc vreau, că de obicei am spus NU și unul o cerut suc sau apa și aia a pus sucul la suportul...? (mai mult)
Cand iti dai seama ca nu mai esti tanar?
Ce parere aveti de aceasta frumoasa melodie? Ce credeti despre partea rap? Asa sunt femeile sau este doar misoginism? https://www.youtube.com/watch?v=fw9O16DP2tg
La un studio de muzica pot lucra mai multe persoane?
Vi s- a intamplat asa ceva sa vi se para ca traiti viata altcuiva? Nu va regasiti in ceea ce faceti, nu aveti jobul pe care il doriti, nu aveti succes in domeniul personal si profesional, poate nici...? (mai mult)
De ce unele persoane desconsidera pe cei care îi admiră și îi apreciază sincer, în schimb încearcă să le intre în grații celor care îi disprețuiesc și îi desconsidera?
Poate tarotista sa îți vorbească de o persoana fără sa știe data nașterii? Sau numele de familie?
Am înțeles că majoritatea celor înscriși în MAI/MApN, pică la testele psihologice. Sunt atât de grele? Care este motivul?
Salut. Cum gasesc grupuri tematice sau persoane pe telegram?(pe telefon) Am cautat peste tot dar nu gasesc
Ce înseamnă a fi sabie la sabie cu cineva? Zic după ce doi oameni au avut un conflict verbal/schimb de replici, un al treilea zice: "Au fost sabie la sabie ambii". Am auzit replica asta într- un...? (mai mult)
Ce înseamnă când o persoană este dură și tranșantă cu o alta sau un grup de persoane, dar la scurt timp are un ușor sentiment de regret? Vin cu două exemple. 1. Un profesor exigent critică...? (mai mult)
Ce melodie ascultati acum? Cum petreceti seara?
Salut, treaba e ca nu ma pricep la pariuri sportive, dar as vrea sa pun maine pentru vreo 3 meciuri, dar nu stiu care e faza cu cotele, vreau sa pun la Barca vs Espanyol, Sevilla vs Valladolid si ...? (mai mult)
Există oamenii extrem de bogați si foarte nefericiți. Si oameni săraci care sunt la fel de nefericiți. Intrebarea este. Bogat sau Sărac. Ce trebuie să facă un om pentru a fi complet...? (mai mult)
Care este diferența dintre burger și hamburger?:))Nu-i tot aia?
Ce înseamnă expresia "A te trage pe c*r"?
Bună seara! Care este diferența dintre stat și privat?
Pe voi ce va face fericiți? Ce faceți când va plictisiți? Va considerați a fi fericiți?
Salut, TPU. Ma confrunt și eu cu situația asta. Eu la 23 ani stau în continuare cu familia și sunt student la facultate. Problema e ca toți cei de varsta mea ma înjură și îmi spun ca e penibil...? (mai mult)
Salut, ce se poate intampla daca pescuiesc sportiv pe Aries, acum in prohibitie si am varsta de 16 ani, ce consecinte pot sa am daca sunt prins? Ma ajuta la ceva daca imi fac acel permis de pescuit ...? (mai mult)
Stie cineva de ce daca ridic un caine in brate, ceilalti caini de langa el devin foarte atenti si incep sa il miroasa?
Deci azi mă întorceam cu colega mea de la școală și pe drum avea nevoie să coboare undeva să scoată niște bani de la un bancomat, cum eram pe juma' carosabil și juma' stația buzului, s- a ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Andrew Tate?
Ce părere aveți despre Kendall Jenner?
Stimate administrator. De ce dummeavoastra imi stergeti intrebarile care chiar sunt utile, dar cand posteaza VerginicaVacaGrasa o alta intrebare irelevanta si complet penibila va prefaceti ca nu...? (mai mult)
Voi ce mai mancati?
Îmi poate da cineva link de la o poza in care este un buletin cu dungă roșie? Că nu găsesc nicăieri și nu știu cum arată
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.