Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
De ce evreii sunt atât de detestati? Mie mi-se par niște modele pentru toți oamenii
Buna seara! Spuneti- mi va rog frumos, daca stiti cumva urmatorul lucru : In cazul in care am niste filmari de cand eram copil impreuna cu alta persoana care si el era tot copil in acea vreme iar acum...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă astăzi fără să vreau, am deschis TV- ul și tot fără să vreau, era deschis deja la emisiunea Mireasă și am văzut acolo un cuplu sau un posibil cuplu, cu un el și o ea, ...? (mai mult)
De ce cand esti bun cu oamenii instinctul lor e sa profite de tine in loc sa- ti multumeasca si sa faca la fel? Cand am încetat sa mai ajut sau sa fac complimente prietenilor cunoștințelor si rudelor...? (mai mult)
Eu nu prea pricep ceva, in Gaza s- a zis "civilii din nord sa plece in sud". Unde draci pleaca aia?! Ca sudul e deja locuit, unde stau, unde mananca, din ce bani mananca, unde se spala?! Dupa...? (mai mult)
Bună seara! Sistemul distal se afla în partea centrală?
Buna ziua, cineva care stie ce sos de branza folosesc cei de la CinemaOne?
Voi ce mai mâncați la școală: mai mereu sandviș sau altceva? Gen ce de e.
Salutare lume, am o persoane care îmi apare pe tiktok de la prieteni care s- ar putea să- i cunosc așa spune si nu o am la urmaritori și spune că persoana aia mi- a distribuit videoclipuri, adică?...? (mai mult)
Oare vom depăși mentalitățile acestea bazate pe prejudecati și stereotipuri, ambele sexe sunt discriminate și vreau sa aduc în discuție ca un barbat care vorbește calm, este liniștit, nu știe...? (mai mult)
Salut, incerc sa ma inregistrez pe https://www.forumulelectronistilor.ro/ si e o intrebare tampita si nu pot trece de ea. Daca se doreste a fi un fel de captcha si- a ratat menirea: Asta e intrebarea: ...? (mai mult)
Doar eu nu am cu cine vorbi despre problemele mele? Mamei nu ii pot spune pentru ca mereu îmi zice "ti- am zis eu" sau "ce sa îți fac?".Am o cunoștință ce mereu la ea totul e perfect și nu se plânge...? (mai mult)
Grupuri ceva telegram, matrimoniale?!
Bună, am o întrebare și ofer funda. Radu și iubitul meu facem 15 și el 17 ani și dorim să botezăm o fetiță. Se poate oare? Rog fără comentarii care nu își au rostul, mulțumesc!
Cum se numesc bărbații carora le plac fetele tinere și care este leacul lor?
Vă este dor de vremurile din trecut, anii 2000- 2010? Parcă era altfel atunci și nu era atâta tehnologie. Vedeai copiii cum mai ieșeau afară, se jucau prin parc, iar relațiile erau diferite, ...? (mai mult)
Mai are cineva problema aceasta de a fi anxios, de a nu- i plăcea oamenii sau societatea, în general? Să prefere să locuiască singuri? Pur și simplu, anumite persoane nu se regăsesc în această...? (mai mult)
Bună seara, daca eu și cu o persoana am avut o conversație pe messenger și o altă persoană, fara acordul nostru a făcut print și vrea să transmită mai departe imaginile acea persoana poate fi...? (mai mult)
Hello, vin și eu cu o întrebare pentru că am auzit mai multe păreri, când este recomandat sa spargi biluța de la veo pentru o aroma mai puternică? Când aparatul se încălzește sau după ce...? (mai mult)
Bună seara! Se calculează media generală cu 6 materii?
Buna, stiu ca este un subiect mai putin discutat si controversat dar as vrea sa l impartasesc …. As vrea sa imi fac viata mai "fun" pentru ca atatea ore de stat la liceu e plictisitor. Dati mi idei ...? (mai mult)
Bună seara, daca eu și cu o persoana am avut o conversație pe messenger și o a 3 persoana a intrat și a făcut print conversației(fara acordul nostru) pentru a o arată și altcuiva, acea persoana...? (mai mult)
Buna dragilor, stiu ca nu este cea mai buna intrebare de pus pe TPU dar incerc sa imi fac noi prieteni la liceu dar simt ca nimeni nu ma vrea. Incerc sa port o conversatie cu ei oricat de mica ar fi dar...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare pentru cei care se uită la Maruță emisiunea TV de pe pro tv sj vreau sa vă întreb dacă nu cumva vi- se pare ciudat Măruță. Și vreau să clarific că nu am nimic personal...? (mai mult)
Bună tuturor, m- ar interesa un top al formațiilor pentru nunta din județul Iasi, Suceava sau chiar Neamț, are cineva vreo recomandare? P.s. as vrea dacă se poate sa cânte cam toate genurile de...? (mai mult)
De ce nu mai pot scrie comentarii in Pinterest care sa fie vazute doar de catre mine?
Inventati niste sloganuri pentru clasa a7-a fotbal (rapid)
Era poetul Vasile Levitchi ucrainean de origine?
Au existat cazuri in care cineva a murit de foame? Daca da, care a fost procesul?
V-ar plăcea ca după ce muriți sa va retrăiti viata de la capăt? Ați lua alte decizii?
Bună tuturor, de ce chatgpt nu știe Coranul?
Bună ziua! Este legal să vinzi un cont de Facebook?
Ce inseamna "te merau" in romana?
De ce ne plac fetele cu forme?
Credeti ca in 2024 e de infinit de ori mai greu sa iti găsești un partener? In trecut bunicii și parintii noștri erau mai sociabili, de băgau in seama in autobuz, stație, tren sau parc foarte ...? (mai mult)
Ce culoare alegeti dintre: albastru verde rosu galben maro negru sau portocaliu?
Țigări prin injecție sau țigări rulate care sunt mai bune?
Buna! Am o întrebare! Doresc să particip la un giveway pe YouTube și trebuie să scriu un comentarii #numele canalului.Mereu cand îl scriu peste 10 secunde dispare comentariu pe vecie.Am încercat...? (mai mult)
Bună tuturor, cum se descurcă bărbații ginecologi și femeile urolog?
Hei! Am o întrebare scurta ceasurile smartwatch care au 2g ram si 16g rom sunt bune?
Da chiar, de ce nu se mai dau monede pentru raspunsuri bune? Au saracit astia de la TPU )))?
Buna.Cum pot sa aflu numarul de telefon la o cartela lebara de Germania.Multumesc
Vreau să mă apuc să îmi fac țigări. Ce e mai convenabil pentru buzunar și să fie și bun. Țigări prin injectare in tuburi sau țigări rulate?
Din câte știu mașinile cu transmisie automată există din 1939. Dar de ce ele au devenit mai populare abia în zilele noastre.Adica cu 15- 20 de ani în urmă, la noi în țară cel puțin, mașinile...? (mai mult)
Salut! Niște nume de familie Cu litera L ucrainiene repsectiv rusești! Dau funda
Cu ce va omorati timpul liber in acest weekend?
Bună tuturor, ce este în acest videoclip este adevărat : " https://youtu.be/fCylwSUhn_Y?si=Jb-hYc4nBTemvewU "?
Ce părere aveți despre Akki de Tarra? E un tip foarte smart sau are probleme?
Sunt obligat să le răspund unora care se baga cu mine in seama? S- au băgat unii în seama cu mine m- au întrebat dacă e hotel acea locuință, când în colo era apartament :)) eu nu prea mai știu...? (mai mult)
Bună tuturor, de ce indienii sunt atât de săraci?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Hyunjinsboxers întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!