Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Dacă o persoană vrea să slăbească, dar nu dorește sub nicio formă, DAR SUB NICIO formă să slăbească pentru ideea "a mă place cineva" cum poate acea persoană să facă asta, adică să urmeze...? (mai mult)
Salut TPU, cine e dispus sa îmi dea sfaturi? Chiar am nevoie. Sa încep, am 25 de ani, de la vârsta de 19 ani am stat cu o fata pana acum un an când ne- am despărțit, cât am stat cu ea simțeam...? (mai mult)
Dacă într-un sat plin de proști găsești unul deștept și vei întreba toți proștii ce cred despre cel deștept, ce răspuns crezi că vei primi? :))
Salutare! Sigmund Freud a zis urmatoarea chestie: "Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem...? (mai mult)
De câte ori pe săptămână e indicat să ne spălăm?
De ce se spune despre un om cu simțul umorului bine dezvoltat (umor de calitate, nu bădărănesc) că are o inteligență emoțională crescută față de altul care nu poate înțelege o gluma, se...? (mai mult)
Nu vi se pare exagerată această teorie și tulburare autistă, în care orice om care "nu vorbește" este autist? Ok, am înțeles că oamenii care chiar suferă de autism au probleme grave din cauza...? (mai mult)
Salut, care ma ajuta cu niște grupuri de telegram? Meanwhile. X X! X întâmplări necenzurate
Daca ai o pagina de linkdin si About-ul tau e putin umoristic asta arata ca ai o personalitate bine conturata sau ca nu esti profesionist?
Buna seara. Ca sa participe cineva la un casting pentru o emisiune poate sa fie înscrisă și de alta persoana? Și persoana înscrisă, ar putea sa afle de undeva cine a inscris-o?
O întrebare ciudata, dar cum as putea sa îmi întăresc psihicul? Adică, recent am avut o cearta cu niște persoane și în timp ce ma certam sa zic asa, simțeam cum fierbe sângele în mine, ...? (mai mult)
Este normal daca nu vreau sa am o relatie nici acum nici in viitor? Mereu mi- a fost bine single, nici nu stiu sa vorbesc cu femeile/barbatii, sunt sunt urat/urata, dar pur si simplu nimeni nu ma observa,...? (mai mult)
Buna:) Va scriu dintr- un moment in care efectiv sunt la pământ si nu am cu cine sa vorbesc. Părinții mei se cearta constant, seara de seara, din cauza tatei care bea aproape pe fiecare seara. Conduce...? (mai mult)
In liceu, dna director de la acea vreme, ne- a impus să purtăm uniformă. Elevii au fost scandalizați. Nimeni nu a vrut să o poarte iar dumneaei a lăsat- o baltă in cele din urmă. De ce elevii...? (mai mult)
De ce nu reușesc să-mi găsesc și eu pe cineva?
Salutare! Ce presupune intrarea Romaniei in Schengen? Inseamna ca masinile nu vor mai fi oprite la granita? Adica inseamna liber la dorguri, produse de contrabanda, trafic de carne vie etc?
Ce parere aveti de festivalul Beach, Please?
Cine este sau a fost cel mai influent remarcabil user de pe TPU?
De ce anumite faze tragice din filme sau din viata de zi cu zi ni se par amuzante? Am observat ca anumitor persoane le plac, umorul asta negru.
Să zicem că un om comite o faptă de o gravitate scăzută, mai mult penibilă pentru el insusi, dar care lezează și pe altul, deranjandu- l și facandu- i impresie proastă. O comite într- un ...? (mai mult)
Buna TPU. Curand pentru mine se apropie perioada sesiunii si incep sa devin stresata si anxioasa. Am si lucrarea de disertatie pe care aproape am terminat- o(mai ramane sa fac prezentarea in PPT). Insa...? (mai mult)
Ce faceti cand nu puteti dormi si sunteti energici?
Dacă "obligată" de colegi am acceptat să iau voucherul de vacanță, iar ei mi- au spus că îl pot folosi și la restaurante sau chiar la unele magazine, deoarece le- am spus că nu aș avea ce face...? (mai mult)
Care e cel mai ciudat obiect din casa voastra?
Din cauza bullyingului se poate usor ajunge la **Filmul masacrului din Belgrad, soldat cu 8 morți** am vazut un video, iar in comentarii apare cuvantul bullying des, e asta un argument? uite ...? (mai mult)
De ce se spune că începutul e cel mai greu? De ce unii amână atât de mult până să ia startul, să se apuce de ceva ce își doresc? De ce ii sperie atât de mult? De ce le e greu să iasă...? (mai mult)
Bună TPU, am un obicei prost cand cineva scapa ceva din mână sau se impiedică ma enervez foarte mult și nu știu de ce, nu aveti habar de ce?
Cum se prepară pigmentul?
Dragi utilizatori, sa zicem ca sunteti parinti si aveti o fiica majora. Acum cativa ani era activa, dar a devenit delasatoare, a acumulat kilograme in plus, serviciu nu are, iubit nu, prieteni putini. ...? (mai mult)
Daca alergi cu 8km pe ora cati km faci intr-o ora? Sa vedem ce oameni avem pe TPU;)))))
Bună dragutilor, voiam sa știu dacă Lil Peep chiar e mort, am văzut videoclipuri cum ca trăiește și unele cum ca a murit.
Hey TPU. Care vi se par cei mai activi utilizatori/care dau cele mai bune răspunsuri?
Salutare! Are cineva un cod de la sobranie introdus in perioda 13 martie-23 aprilie 2023? Va multumesc!
Cum pot sa aflu numele persoanei care a fost cazat la o pensiune?
E adevarat ca oamenii iubesc sau se indragostesc in general de cineva doar pentru ca- i considera persoane "frumoase" la aspect, caracter, vorbit, comportament, popularitate etc si oarecum asta ii ...? (mai mult)
E anormal sa fim umani și să ne mai plângem și noi de problemele noastre?
Unde aș putea găsi câte premii și nominalizări a câștigat BMW Group, încă de la începutul companiei? Adică, "cele mai eficiente/performante/sustenabile" sau premii sportive, etc.
Se mai practica decapitarea neleguitilor?
Ce parere aveti despre un om care zice foarte usor "iarta-ma" cand va supara putin?
Hei, am facut o memă cu cei mai activi Top 5 useri de pe TPU. :P Aici: https://ibb.co/7tWHdwS
Salut. Bine uitați: am 14 ani, am o soră mai mare cu 2 ani decât mine. Ideea este că toți ne încurcă și asta mă frustrează, noi părem a fi asemănătoare(la față, câteodată la comportament),...? (mai mult)
Salut TPU, ce substanță șterge orice amprentă de pe suprafețe?
Voi ce parere aveti de cazul Ana Morodan, daca ea nu era oprita de politisti la timp, ar fi putut sa omoare pe cineva. Cu toate acestea, toate influenceritele lui peste prajit i- au luat apararea. Daca...? (mai mult)
Vi s-a intamplat sa va uitati la un film odata cum v-ati fi uitat prima data, fara sa va fi dat seama ca l-ati mai vazut vreodata?
Buna TPU, am o pasiune pentru rally și am fost și de câteva ori la wrc, îmi doresc foarte mult sa ma implic in asta super mult indiferent de costuri (știu ce cheltuieli presupune) dar fiind fata...? (mai mult)
Unde găsești pietre pentru a crea pigment?
Dacă o persoană pupă toată ziua animalul său de companie și îl "gâdilă" și îl "cocoloșește" că îi e super drag, ce- i drept, dar o face ca și când ar fi uman, oare să fie zoofil? Ce...? (mai mult)
Am o prietena credeam ca suntem cele mai bune prietene. I- am zis aseara ca vreau sa ma omor, ma gandeam sa iau pastile si sa mor. Le aveam pregatite langa mine. De la 14 pana la 22 tot am plans. Pe...? (mai mult)
Dacă evident soluția nu este "fuga" de la work, pentru că orice work este cu oameni și printre oameni, atunci soluția la a nu ajunge la psihiatrie în cămașa de forță, dar nici homeless (deși...? (mai mult)
De ce oamenii sunt atât de rai pe TPU, sunt extraordinar de rai? Am pus o întrebare despre fratele meu și au început sa îl facă porc și chestii de genul și au ras pur și simplu de părinții ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)