Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Unde găsești pietre pentru a crea pigment?
Dacă o persoană pupă toată ziua animalul său de companie și îl "gâdilă" și îl "cocoloșește" că îi e super drag, ce- i drept, dar o face ca și când ar fi uman, oare să fie zoofil? Ce...? (mai mult)
Am o prietena credeam ca suntem cele mai bune prietene. I- am zis aseara ca vreau sa ma omor, ma gandeam sa iau pastile si sa mor. Le aveam pregatite langa mine. De la 14 pana la 22 tot am plans. Pe...? (mai mult)
Dacă evident soluția nu este "fuga" de la work, pentru că orice work este cu oameni și printre oameni, atunci soluția la a nu ajunge la psihiatrie în cămașa de forță, dar nici homeless (deși...? (mai mult)
De ce oamenii sunt atât de rai pe TPU, sunt extraordinar de rai? Am pus o întrebare despre fratele meu și au început sa îl facă porc și chestii de genul și au ras pur și simplu de părinții ...? (mai mult)
Ce înseamnă aia doi ochi care apar mai nou pe Snapchat când îți pui o poveste?
Este oare acesta un prieten sau pur si simplu un cunoscut? De exemplu se intampla ca cu dansul cu aceasta persoana sa mai beau impreuna sau sa ne antrenam impreuna.
Care credeți că este cel mai obiectiv sau obiectivi user/i de pe TPU? Eu de exemplu, aș menționa 4, și anume: Ioandelasal, Emma30555, NLS și Hammurabi. Aceștia oferă răspunsuri stricte...? (mai mult)
Bună, vreau aș vrea să îmi fac prietene. Unde aș găsi?
Cum se zice "noapte buna" pe țigănește?
Voi cand mergeti pe strada sau in locuri publice si vedeti/auziti prunci prin jur cum reactionati? Eu de obicei ma fac ca nu aud sau imi bag repede castile cu muzica sau ma fac ca vb la telefon.
Aveti prieteni buni din copilarie cu care mai tineti legatura si acum?
Ce sunt monedele de pe wattpad? Cu ce te ajută?
Salut TPU, sper sa nu radeti de mine, am 20 de ani si sunt dependent de metin2, nu vreau sa ies din casa sa ma vad cu prietenii, sa ma vad cu iubita tot ce vreau eu sa fac e sa stau in casa si sa ma...? (mai mult)
Oare oamenii care parasesc fara motiv sunt batuti de soarta pentru ca au lasat asa fara motiv https://www.youtube.com/watch?v=rpNTpU7wUNI
Se termină razboiul în Ucraina?
Ce înseamnă nr pe care și le pun oamenii in descrierele profilurilor pe ig ex:0:55,1:55 etc?
Ce pot sa fac cu monedele de pe wattpad dacă cumpăr?
Intrebare mai mult pentru fete, cum vi se par băieții cu un cercel in ureche?
Am observat că oamenii care se consideră triști, trăiesc in trecut iar cei fricoși in viitor. Mă înșel?
E o vorbă care spune așa: "Fereste-te de săracul care s-a ajuns și prostul pe care-l scoți în lume." De ce ar trebui sa ne ferim de această categorie de oameni?
Hei, TPU, dacă să zicem astăzi, după ce am terminat orele, ajunsă în cancelarie, colega mea (care din colectivul din acea școală ea ar fi cea mai tânără, cam de vârsta mea, așa) și...? (mai mult)
Voi ce ati face daca deranjati un stup de viespi/albine? Sau cum ar trebui sa procedezi in situatia aceasta? Zic pentru ca eu am patit-o si m-au piscat 2
Scenariu inspirat din emisiunea "Disparuti fara urma" difuzata pe TVR1. Sa zicem ca aveti o fiica majora. Aveti o relatie apropiata cu ea, dar in ultima vreme va spus ca vrea sa plece din tara, sa se...? (mai mult)
Hey TPU. Ce ati alege ca animal de companie: Pisica Caine peste Papagal Sau iepure?
De ce anumiti oameni au noroc?
Pro Tv sau Antena 1? Care este postul tv pe care îl preferați voi?
Am văzut la unele persoane o marca de țigări numita Kult. Am întrebat în magazine și nu aveau. Unde se găsesc aceste țigări?
Dintre trustul Digi și trustul Intact, care este trustul la care vă uitați cel mai mult? Care trust vi se pare a fi mai aproape de corectitudinea știrilor? Trustul lui Voiculescu minte și în pauza...? (mai mult)
Din ce am observat eu in majoritatea relatiilor atunci cand exista certuri, baiatul da vina pe fata, iar fata da vina pe baiat, fara a- si asuma nimeni vina. Asta am observat si in multe casnicii. Voi...? (mai mult)
Cu cine ati face sex de pe TPU?
Ce părere aveți despre serviciile oferite de persoane fizice autorizate?
Mi- am dat seama ca sunt foarte sensibilă, plang in fiecare zi din cauza orientări transgender, ma omoară disforia de corp, când văd ca toate fetele Trans au operatii și eu nu, simt ca ma închid...? (mai mult)
Ce inseamna "melodie sexy"? Puteti da exemplu de melodie care vi se pare sexy?
Dacă ai putea călători în timp, în ce perioadă istorică ai dori să te duci și de ce?
Bună TPU! Îmi puteți recomanda o cafea care să fie de intensitate mică?
Ce parere aveti despre faptul ca Dragnea are tiktok unde gateste pe manele? Parca e o gluma proasta, parca nu imi vine sa cred ca e real
Se poate numi viclean un om care se preface naiv, copilaros si inocent in obtinerea anumitor scopuri/foloase?
Cati ani aveti si cate joburi ati avut pana acum?
Voi aveți aversiune în a cere ajutor altor persoane? Eu am început să nu mai fac asta pentru că rareori primesc ajutor și de cele mai multe ori fie nu primesc, fie se iscă o ceartă, fie celalalt...? (mai mult)
De ce in ultima vreme se pun, nu zic întotdeauna, intrebari ciudate, fără sens?
De ce barbatii din functiile de conducere au acel șarm, acea atractivitate? Nu se aplica tuturor, stiu, dar unii, mai ales cei care arata bine fizic, vin la pachet si cu acel șarm. Datorita autoritatii? ...? (mai mult)
Salutare TPU. Credeți că mai există persoane predestinat să fie singure toată viața? Eu unul am 24 de ani și nu am avut o iubită în adevăratul sens al cuvântului, deși mi- aș dori să am ...? (mai mult)
Cine credeți că e cel mai bun utilizator TPU? După părerea este Ioandelasal.
Bună! Am o mare temere, de cate ori ies din casa, pentru că mereu se întâmplă același lucru, exista mereu un grup de persoane care în momentul în care mă văd vorbesc și râd pe seama mea,...? (mai mult)
Metalheads prin Bucuresti mai exista?
Îmi doresc foarte mult sa fiu iertată de o persoana care îmi este apropiată, i- am adresat cuvinte urâte, cu care îmi este rușine. Vreau sa îndrept asta, dar fara a- mi cere scuze in fata ...? (mai mult)
Buna seara, este deschis la Mec la veranda acum?
S-a dus brainlyul..ne mutam aici?
Bună TPU, am pus numele la amstafful meu Bella și mulți imi spun că nu se potrivește Bella pentru că culoarea sa e cafeniu adică maro cum se spune, credeti ca e vreo problemă și ma face confuz...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?