Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Cum definiți voi prostituția morală? Ce înseamnă, de exemplu, dacă o femeie se prostituează d.p.d.v moral?
Ce parere aveti dacă ati dat un vânt, intre prieteni sau cum v-ati simțit daca erati in locul acelei persoane, ex ce parere ati avea de acea persoana?
Ce părere aveți despre cei care fumează? Vi se pare RAU SAU COOL?
Stie cineva din ce oras este Ciprian Lospa?
Voi aveți prieteni cu care ieșiți în oraș sau mergeti la ei, vin la voi? Ce faceți toată ziua? Ce faceți când va plictisiți? Ce tabieturi aveți?
Buna! vreau sa adaug un anunț pe olx dar cand dau la Adaugă anunțul imi scrie ca :aceasta valoare este prea scurta a-r trebuii sa aibă minim 2 caractere?
Voi ce credeti ca se va intampla cu noi oamenii? Va ajunge omul sa nu mai ucida, sa nu mai fie violent? Cum credeti ca vor fi oamenii peste 50, 100 de ani? Cum vedeti viitorul?
Fetelor cum e sa primiți zilnic cate 200 mesaje de la bărbați? Va simțiți că niște regine?
Un bărbat oferă ajutorul unei femei pe plan personal și profesional. Ea îi spune că- i este recunoscătoare pentru tot și nu știe cum să se revanșeze pentru tot ce a făcut pentru ea. El îi "arunca"...? (mai mult)
Cum pot sa vad dacă am fost contactat de un număr de telefon blocat
Sora mea a primit pe telefon un sir de numere si litere de la prietenul ei si a inceput sa planga. Nu a vrut sa-mi spuna ce inseamna. Se pricepe cineva? Asta e : 4l00p1gu501da
Unde a dispărut utilizatorul AlexDorinel?
O camera de supraveghere cu lentila de 4 mm și 6 mm ce suprafață filmeaza în orizontal și vertical ( în lateral și în lungimea ).
Https://playtech.ro/stiri/vedeta- care- facea- furori- in- anii- 90- a- ajuns- sa- caute- in- gunoaie- pentru- a- se- hrani- drama- pe- care- o- traieste- in- prezent- 697718 Ce credeți? Observ din...? (mai mult)
Cum pot face o piesa? ..am un laptop mai vechi Asus și nu conosc nimic despre programele cu care le poți creea deșii sunt la început și îmi doresc sa fac asta, niște idei de programe..si niste ...? (mai mult)
Când v-ați căutat de lucru, ați preferat să sunați voi sau să fiți sunați? Eu n-am o problemă să vorbesc cu cineva față-n față, dar de vorbitul la telefon mi-e frică.
Mai am sanse oare să cunosc o fata din zona mea daca cei din zona și- au dat seama că nu sunt sănătos și că am probleme psihice? Adică m- am expus când anxietatea era devastatoare și mulți m-...? (mai mult)
Salutare TPU! Cum ar arăta lumea dacă am putea comunica telepatic între noi? Ar afecta acest lucru relațiile interpersonale, modul în care ne înțelegem și luăm decizii? Cum am percepe conceptul...? (mai mult)
Cum as putea fi cat mai toxic cu fetele, gen sa imi bat joc de ele sa ma prefac ca imi pasa de ele etc Vreau sugestii
Cum vi se pare gestul de a spune "Te iubesc" unui prieten bărbat din partea unei femei? Un prieten simpatic, care o ajuta mult iar ea din simpatie/entuziasm îi spune asta. :)
Buna TPU acum trei zile sa spânzurat vecinul și îmi vine și mie sa fac la fel oare de ce?
Când ești un tip bogat, potent financiar, cum vei putea vreodată să-ți dai seama dacă tipa care stă cu tine e interesată de tine ca persoană sau doar de averea ta?
Neața. Care credeți ca e cea mai buna modalitate de a învăța o limba străină? Aplicații, citit cărți, cursuri, orice bla bla.
O peresoană ce era mereu complexată de ceva, și mereu ura când oamenii numai făceau glume chiar și despre alte persoane, dar cu același complex ca al ei. Își ura felul de a fi și mereu ura ...? (mai mult)
Bună dimineața, Supermarketurile LIDL acceptă tichete sociale UP Romania?
Oamenii pașnici și calmi oare să iubească contradictoriul, pentru că de fapt nu sunt așa sau pentru că ne având "darul contradictoriului" vor să- l obțină cu orice preț? Oare pentru ei să...? (mai mult)
Hei, TPUași, am zis că mi- am rezolvat toate problemele deci nu vă voi mai deranja cu problemele mele, dar astă seară, mai mult ca niciodată mă încearcă noi stări și gânduri. Am discutat...? (mai mult)
Bună TPU, am nevoie de câteva sfaturi. Imi place de un baiat de un an încoace, am avut o situație foarte grea iar el mi- a fost aproape, am stat si cu el in banca, parca incepusem sa ne apropiem...? (mai mult)
Unde găsesc în București recamiere sh?
Ma ajuta cineva cum se scrie in cifre romane data aceasta? 03.04.2023 Mulțumesc frumos
O aplicație care ajuta sa învăț semnele surzilor pe care sa o descarc pe telefon?
De ce are Andrei Selaru aka Selly atâta influenta și putere de convingere in rândul tinerilor? La faza cu frații Gogan, când au lansat "Stricați o generație", practic i- a "îngropat", ambii...? (mai mult)
Cine mai lucreaza noaptea? Ce melodie ascultati acum?
Ați trimis recent colete prin Poșta Română? A fost ok? Care sunt șansele să îți piardă coletul?
Buna TPU, recent am inceput sa vorbesc cu un baiat. El are 23 ani iar eu 21. Problema este ca locuim la 120 km distanta. La prima intalnire a venit dupa mine sa ne vedem, iar dupa am mers la el unde...? (mai mult)
Buna TPU. Am o prietena si nu stiu cum sa ii dau de inteles ca nu mai vreau sa fim prietene... Am incercat sa incerc sa o fac sa isi dea seama... Faza e ca de fiecare data cand încercam sa ma distantez...? (mai mult)
Persoana aflată sub influența alcoolului (beat bine sau puțin ciupit) spune ceea ce gândește/are pe suflet despre o alta persoana indiferent de gradul de rudenie/apropiere dintre cei 2? Ce părere...? (mai mult)
Există vreun fost elev care și-ar dori să de-a in judecată ministerul invățămăntului pentru incompetența de-a educa eficient populația țări și pentru abuzul unor elevilor vulnerabili?
Ce parere aveti despre oamenii care ridica in slavi saracia? E o metoda de coping pentru ceva ce simt ca nu au puterea sa schimbe?
Am fost curios acum ma doare capul.În cele din urma la rugămintea unui tovarăș am întrat pe asa zisul darkweb unde am văzut chesti interesante dar și lucruri destul de nasoale care oricum le găsești...? (mai mult)
Buna De loc sunt dintele- un oraș mic din Arad. De aproximativ un an m- am mutat in oraș (Arad). Ideea e ca in orașul meu natal avem efectiv cea mai buna pizza pe care eu personal am mâncat- o vreodată...? (mai mult)
Am reusit intr- un final sa ma programez la un control cardiologic cu bilet de trimitere (graba fiind mare pentru ca sunt insarcinata) insa m au programat pe 9 mai dar trimiterea mea expira pe 1 :)) Cum...? (mai mult)
Dacă un deținut datorită faptei pe care a săvârșito familia refuză să-i adică articole de igienă(spumă de ras, aparat de ras, tampoane), el ce face? Primește de-acolo?
Dacă o tipă vrea să se combine cu un tip cu situație materială bună, i se reproșează că e materialistă. Dar dacă vrea să se combine cu un tip frumos, care arată bine, nu are parte de prea...? (mai mult)
De unde dwnloadez obs studio ca vad ca nu mai merge de la ei..nu apare nicaieri dwnload
Seneca a zis,, Trăsnetul in munți înalți lovește'' Din cartea mea cugetări și maxime din capitolul,, Durere." Ce credeți că înseamnă?
Bună! Exista vreo aplicație care sa îți spună cine îți vizualizează profilul de Instagram? Sau acelea sunt doar false si trag la întâmplare profile?
Care e, dupa voi, diferenta dintre un om simplu si unul mediocru?
A tras careva o bașină în forță în restaurant? =))
O femeie care accepta ajutorul unui bărbat influent care o propulsează in cariera, se poate numi materialistă sau oportunistă? Femeia în cauză doar îi accepta ajutorul, nu devine amanta lui, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?