Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Bună! Exista vreo aplicație care sa îți spună cine îți vizualizează profilul de Instagram? Sau acelea sunt doar false si trag la întâmplare profile?
Care e, dupa voi, diferenta dintre un om simplu si unul mediocru?
A tras careva o bașină în forță în restaurant? =))
O femeie care accepta ajutorul unui bărbat influent care o propulsează in cariera, se poate numi materialistă sau oportunistă? Femeia în cauză doar îi accepta ajutorul, nu devine amanta lui, ...? (mai mult)
De ce e rau sa iti doresti atentie?
Voi mergeți la serviciu sau la job?
Barbati, sa zicem ca voi curtati o femeie tanara de care va place. Ea din politete si complezenta, nu va refuza direct, va spune "sa vedem". Obtineti numarul ei de telefon. O sunati de cateva ori. Ea...? (mai mult)
Buna! e ok sa folosesc apa cu sare normala, de mâncare, dizolvata, pentru curățarea septumului proaspăt dat? Nu am sare de mare și nici betadina
Salut, am fost călcat pe degetele mari de la picioare cu crampoanele, s au înnegrit unghiile și dor puțin, cu ce as putea da sa se grăbească vindecarea?
De ce unele femei refuză bărbații simpli în detrimentul celor cu funcție, putere și influență? Adică se dau 2 bărbați de aceași vârstă. Unul e de la tara, nu are multa școală și inteligență...? (mai mult)
Bună dragutilor! Vreau sa ma înscriu și eu la sala, îmi doresc din tot sufletul sa slăbesc dar am 12 ani și vreau sa știu dacă merge la sala la 12 ani :D
Buna, am 85-86 de kg si vreau sa ajung la 55-60 kg dar nu am motivație părinții mei nu ma susțin niciodata
Bună! Știe cineva daca pot să intru la o facultate de franceză fără să știu franceza? Mi- aș dori foarte mult să învăț franceza și să ies și cu un job din asta, dar nu știu dacă se...? (mai mult)
Dependenții de droguri din închisori ce fac? Au voie să mai consume droguri din când în când, ca să nu aibă o criză?
Ce sa fac daca nu- mi mai găsesc buletinul? Nu l- am mai folosit de vreo lună și acum am nevoie de el pentru analizele muncii, îl caut de 2 zile și nu- l găsesc. In caz că trebuie să- mi scot...? (mai mult)
Ce gesturi va enervează cel mai mult la cei din jur? Pe mine mă enervează teribil când strănută cineva sau când vorbește cu gura plină.
Scriu aceste randuri catre tine...caci stiu ca am baut cand m- am gandit la tine. unde esti bunico draga daca nu prin ceresti imprejurimi? Unde esti, daca nu nicaieri si oriunde? De ce nu te mai visez...? (mai mult)
Buna. Am o întrebare legată de Snapchat. Mai exact snapscor. Eu am de exemplu 10 snapuri primite 5 trimise. 15 in total. Alta persoană are 50. Asta înseamnă ca persoana mai vorbește cu cineva? Adică...? (mai mult)
Bună! Eu am tot pus întrebări pe TPU dar când intru pe cont îmi arată că nu am pus niciuna și nu am primit nici un mesaj. Știe cineva de ce? Nu am încălcat regulile comunității sau așa...? (mai mult)
Va salut Ieri mi- am dat demisia de la locul de muncă din cauza unui scandal monstru cu managerul de logistică și a intervenit Directorul General și m- a amenințat cu concedierea Mi a spus să ...? (mai mult)
Astăzi am văzut un Monument al celor Nenăscuți. E normal să existe așa ceva?
Bună. Am și eu o întrebare. De 2 săptămâni iau dexa și ma tot umflu la fata. Vi s- a întâmplat.și vouă? În cazul un care răspunsul este da, as dori sa știu după cât timp v- ati dezumflat....? (mai mult)
Se intampla ceva daca am incercat sa trag din vape doar o data? Am vrut sa vad cum e si nu mi-a placut deloc. Am amețeli.
Bună TPU! Am reîncărcat cartela cred ca acum o săptămână și ceva și nu merge nici netul, nici sa sun, când activez datele mobile îmi spune "conecteaza- te la retea" și îmi apare semnul ala...? (mai mult)
La cine si unde mergeti la cardiolog? Va folositi in general de trimiterile de la medicul de familie sau alegeti sa platiti ca sa nu va mai enervati cu statul la coada "pe moca"?
Va salut! De mulți ani mam îmbolnăvit de o depresie puternica și simt ca pana acum la 25 de ani am trăit degeaba pe pământ, și îmi pare rău de mine și de viata mea ca mi- am ratat- o! Motivul...? (mai mult)
Vreau sa va întreb... Visele sunt clasificate ca fiind ceva important în viata voastra? Ele ne transmit ceva? Întreb asta pentru ca încep sa am niște vise foarte ciudate care nu au sens. Iar partea...? (mai mult)
Buna ziua TPU, eu de un timp fumez țigari facute de mine si am observat o diferenta mare intre cele facute si cele de cumparat, oare in cele fabricate pe piata pune mai mult sau doar tutun si foițe?
De ce unele femei caută amiciția cu bărbați influenți? In afara de bani și putere, ce mai găsește atractiv la ei?
Îmi poate spune cineva ce pot spune cand o persoană mă enervează atunci cand o întreb ceva si ea îmi raspunde :,, ca sa intrebi tu "
Hai sa înțelegem psihologia bărbaților care vor să profite de femei, angajate sau potențiale angajate ale lor, ei fiind într- o funcție de conducere. Știți n cazuri în care bărbați aflați...? (mai mult)
De ce ne plac fetele cu decolteu?
De ce anonim3215 (fostul anonimull) nu poate să posteze un răspuns ca un om normal și el postează mereu câte 3 răspunsuri unul după altul?
La voi in Bucuresti exista in abonament pe toata capitala? Cam cât costă? Ai transport peste tot?
Voi cum treceți peste insecuritățile fizice? Eu de exemplu sunt scunda (am doar 1.56), consider a fi cea mai mare insecuritate. Daca ai nas mare, îl poți corecta cu rinoplastie, aici nu se aplica....? (mai mult)
Credeți că întrebările anumitor utilizatori de aici, chiar dacă nu se adresează la persoana 1, se referă la ei și la anumite evenimente din viața lor, evenimente reale?
Ce parere aveți de afirmatia,, Persoana care esti acum este persoana cu care te-ai fi simtit cel mai în siguranță in copilarie"?
Ce părere aveți de o femeie care e ajutata de bărbați influenți ca să reușească în cariera, care obține amiciția lor?
Povestea începe cam așa. Asta iarna am găsit 5 puiuți de căței abandonați pe strada într- un frig cumplit, nu am putut sa îi las așa și i- am luat acasa începând sa sun la tot felul de asociații,...? (mai mult)
Credeți că un om care a suferit traume de genul abuzuri fizice și/sau emoționale, se poate vindeca complet dacă schimba mediul, se muta in altă țară iar acolo găsește oameni care- l încurajează...? (mai mult)
Cum as putea sa regret ceva fata de care nici nu a fost intenția mea?
Care e ideea și ce rost au pantofii de damă cu tocuri foarte înalte?
Salutare, am fost suspect, acuzat într- un dosar de bătaie fara sa am vreo legătură cu așa ceva, am fost chemat la declarație și până în prezent sunt 3 ani de la audiere, nu am mai primit...? (mai mult)
Căt adevăr există in următoarea zicală? "Daca te-ai nascut sarac NU este vina ta, dar daca mori sarac, este VINA TA"
Bună! Care este compatibilitatea dintre o femeie leu și un bărbat săgetător? Mulțumesc!
De ce nu e voie cu candele aprinse in avion?
Ai luat vreodata împrumut sume mari de bani?
Îmi puteți spune va rog calități care sa înceapă cu litera t?
De ce nu ne putem înțelege bine cu toată lumea? Nu zic sa ne placa toată lumea, căci e imposibil, dar macar de complezență. Unii caută să ne provoace sau ne găsesc nod în papura din orice,...? (mai mult)
Aveți niște metode cum sa înveți rapid? Eu învăț doar ca îmi ia mult timp!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.