Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna.Stie cineva ce înseamnă când visezi hoți? Si dacă ai reușit sa-i pui la pământ?
In general de ce fac oamenii screenshot la conversatiile de pe snapchat? Ca sa ce, sa faca vreun rau sau doar asa?
Bună seara. Am și eu o problemă dacă poate cineva sa mă ajute. Am semnat un contract cu DHL in care ei m- au angajat că livrator /șofer dar eu nu am nici permis de conducere, am primit o țeapă...? (mai mult)
Ce părere aveți despre un bărbat care îi cere unei femei sa se culce cu el după ce i- a făcut un mare favor, ajutand- o in cariera sau ceva de genul? Care e diferența dintre unul care îi cere...? (mai mult)
Știe cineva ce înseamnă "contrariile richila și franta "sau daca este corectă fraza?
E atât de trist sa nu ai cui spune ce ai pe suflet,de asta voi deschide aici această tematica, ce te frustreaza in ultimul timp? Ce probleme ai?
Am o curiozitate, cum poți ajunge sa fii invitat la Măruță? Cunosc o persoana care aparent se va duce deși nu a făcut nimic remarcabil, nu înțeleg cum funcționează acest tip de sistem.
Salut TPU, am o problema care mă deranjează! Deci sora mamei mele a stat toată vara la noi pentru ca a lucrat, asta a însemnat ca trebuia sa imi împart camera cu ea, am încercat sa suport doua...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care isi cumpara telefoane de o mie euro, dar se imbraca cu cele mai ieftine haine posibile, nu mai mentionez faptul ca n-au o chifla in stomac?
Care tanc este cel mai bun dintre T-14 Rusia, Leopard 2 Germania si M1 Abrams SUA?
Hristos a înviat! Oamenii au puteri supranaturale?
La ce foloseste si care e scopul TikTok- ului? Am auzit de el dar nu mi- a trezint un oarecare interes. Cineva mi- a recomandat sa- mi fac cont. Merita sa imi fac contt TikTok sau e o pierdere de vreme?...? (mai mult)
Buna! Va rog sa ma ajutati!:( Eu am cele mai mari note din clasa si toate colegele ma barfesc si nu ma lasa in colectivul lor. Spun tot timpul ca sunt urata, proasta, handicapata, etc. De cand am luat...? (mai mult)
Ce înseamnă "călătorie metropolitană"? Am văzut la tarifele pentru călătorii cu metroul.
Caz ipotetic. Să zicem că o fată în jur de 25 de ani dispare de acasă într- o zi. Își ia telefonul și cartea de identitate. Face asta, deoarece trăiește într- un orășel sărac, fără posibilități...? (mai mult)
Intrebare doar pentru persoanele casatorite de pe site sau care au fost casatorite. Partenerul ( sotul ) / partenera ( sotia ) va este si cel mai bun prieten/a / amic/a? Cel mai bun confident? Cat ...? (mai mult)
De ce Românii nu sunt deschiși la minte? Vreau să postez întrebări mai inedite, dar îmi este teamă să o fac
Buna! Credeți ca mai există ceva dupa moarte? Sau că pur și simplu murim și aia a fost?
Cei mai amărâți, mai incapabili, nu au și ei dreptul la fericire? N-au și ei dreptul șă-și găsească o parteneră? Că prea sunt mulți care plâng din cauza asta, pe site-ul ăsta.
Bună TPU! Am bacul anul ăsta și în maxim 3 zile trebuie să- mi fac poză pentru că așa se cere, dar eu am o problemă la ochi și vreau să- l țin acoperit. Credeți că este ok să- mi fac poză...? (mai mult)
De ce majoritatea femeilor sunt nemultumite orice le- ai oferi? De ex le faci cadou ceva fain de valentine’s day, iar ele tot sunt nemultumite din cauza ca prietenele lor au primit ceva mai fain sau...? (mai mult)
A urmat cineva ședințe de hipnoză? :) Există astfel de centre și prin București? Are puterea de rezolvare și vindecare această hipnoză?
Mă uit pe statisticile astea care spun că aproape jumătate din populația României este compusă din semi- analfabeți, oameni care nu înțeleg un text citit, termeni etc. Învățământul e praf,...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai drăguță prezentatoare de știri sportive? Simona Țăranu sau Camelia Bălțoi?
Buna, am o întrebare pentru cititorii de cărți, cărțile te ajută să îți exprimi mai bine sentimentele? Nu știu cum să îmi exprim sentimentele /emotiile atât de bine si aș vrea să nu ...? (mai mult)
Definește într-adevăr numărul de like-uri frumusețea?
Noaptea obișnuiți să dormiți cu pijamale sau doar în chiloți?
Ce parare aveti despre Sameday courier?
Ati patit vreodata sa va lase o persoana pentru altcineva? https://youtu.be/I-hg1Ewmptg
Oameni buni, nu pot sa intru pe niciun site, la nicio categorie, de la marketing la drept si sa nu fiu bombardat de articole despre inteligenta artificiala. Credeti ca o sa treaca moda si fascinatia...? (mai mult)
Hristos a înviat! De ce țiganii au venit peste tot în lume? M-am săturat de ei! Casele sunt palate!
Ce părere aveți de Theo Rose? Cum vi se pare ca și cântăreața? Dar ca persoana?
De ce băieților le plac fetele cu sani mari?
Salut, Tata celui mai bun prieten din copilărie mi- a cerut sa ii dau 1000 de euro cu imprumut ca cica a luat bani de la camatari si nu are de unde sa dea inapoi. Eu stiu sigur ca nu o sa imi mai ...? (mai mult)
Există vreun om care să poată trăi fără să doarmă? Mă refer, deloc, nu o oră sau două pe noapte. Există vreun tratament/soluție/cheie pentru așa ceva? Cât ar rezista organismul uman ...? (mai mult)
Credeți că e greșit dacă un om utilizează psihologia și autoanaliza la un nivel obsesiv? Adică dacă el non- stop se gândește la el și se analizează non- stop ca și persoană poate suferi ...? (mai mult)
Două persoane, cunoștințe, își trimit ocazional versete religioase, citate sau melodii pe WhatsApp. Prima persoana îi trimite celeilalte rugăciuni religioase. O face mai rar. A doua persoana ...? (mai mult)
De ce un om ar refuza să schimbe ceva fizic la el, care l- ar face mai "frumos" fizic? Mai ales în secolul acesta în care frumusețea este un obiectiv destul de important. Oare omul acela să simtă...? (mai mult)
Salut grup, am o întrebare poate stie cineva. Urmeaza sa fac un curs de buldoexcavatorist sau de macaragiu, nu stiu care ar fi mai bun si mai usor de gasit de lucru, si dureaza 3 luni dar eu dupa ce...? (mai mult)
De ce nu se fac spitale pentru animale? De exemplu dacă găsești un animal lovit de mașină duminică sau sâmbătă nu cred că sunt deschise clinicile și nu ai unde să te duci cu el. Ar fi perfect...? (mai mult)
Am o problemă puțin mai complexă şi aş vrea sa ştiu cum o pot rezolva sau dacă sunt oameni care au trecut prin ceva similar si cum au gasit o solutie. Eu am o colegă de clasă si ne- am sărutat,...? (mai mult)
Daca ati avea prieten si el ar sta cu mama lui intr- un apartament foarte mic, ati accepta sa mergeti sa stati peste noapte la el? Mai ales ca are doar un pat mic si mama lui e la putin distanta si doarme...? (mai mult)
Frica ca nu voi gasi un cerc social in care sa ma adaptez precum si o partenera care sa ma inteleaga si sa impartaseasca aceleasi idei cu mine ma framanta tot mai tare pe zi ce trece. Un subiect deschis...? (mai mult)
De ce dacă pe pachetele de țigări sunt acele mesaje de avertizare, nimeni nu le ia în considerare? Apropo, țigările de acum 20-25 de ani erau mai calitative decât cele de azi?
Voi pe ce va cheltuiti banii de obicei? Puteti scrie ce vreti oricum nu va judeca nimeni
Dacă mâine din senin v-ați trezi cu 100.000 euro în contul vostru, care ar fi primul lucru pe care l-ați face? Cum v-ar schimba asta viața?
Stau intr- un municipiu de 30.000 de locuitori. E mare? Mie mi se pare ca da. Totusi nu exista niciun atm ING aici. Toate bancile au, dar ING nu. Singurul ATM e la 13 km de mine si aici daca nu ai masina...? (mai mult)
De ce o persoană ar dori să ajute pe toată lumea, dar ea nu e dornică să primească ajutor de la ceilalți? Să fie ăsta oare narcisism? Să meargă o astfel de persoană pe idee "Ei să- ...? (mai mult)
Este greșit să vrei să ajuți oamenii sau chiar să te intereseze "de viața lor" și de problemele lor doar din cauză că tu ai simți un vid interior sau că ai fi mai antisocial și când ajuți...? (mai mult)
Buna! Stie cineva trucul cu sarea pusa pe incheietura, facut dupa ce ai mancat peste sau ceva ce- ti pica greu? Rrebuie sa te dai cu sare la incheieturi, le freci si apoi le duci la nas si trebuie spus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!