Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cum i se zice persoanei care croseteaza?
Când un om care a trăit cu lipsuri și carente d.p.d.v material/financiar, vine in tara cu o suma mare de bani pe care a castigat- o în străinătate, și cheamă toți cunoscuții sa se fălească...? (mai mult)
Sunt egoistă pentru că nu vreau copii? Nu mă consider egoistă, doar că e un subiect pe care îmi place să îl dezbat pentru că mi se pare că se pune o presiune ne dreaptă pe femei să facă copii....? (mai mult)
Cum vi se par romanii, ca popor, in general? Aud des ca suntem seriosi si muncitori, dar avand mai multe locuri de munca prin afara tarii nu a fost niciun loc in care sa lucrez cu romani si ei sa nu...? (mai mult)
Aveti un tip de sushi preferat?
Bună TPU! Zodia rac este compatibilă cu scorpionul? Ce parere aveți despre scorpioni? E adevărat că sunt cei mai protectivi?
Voi le spuneți părinților, îi salutați cu "Sărutmâna"?
Hei TPUași pentru că tot e 3 dimineața și mă încearcă iar multe gânduri, la această oră ar fi cele mai multe. :) Mă tot întreb de ceva vreme, dacă să zicem o persoană ar suferi de ceva...? (mai mult)
Am gingivita inflamata. Asa mi- a iesit radiografia acum o saptamana. Stomatologul mi- a facut detartrajul, apoi tratament. Dar imi curge sangele. De ce? Stomatologul spune sa ma spăl bine pe dinți,...? (mai mult)
Să zicem că aveți un frate mai mic de vârstă cu vreo 5 ani. El arata bine, are o figură simpatica, aproape copilăroasă. E însurat, are copil, e familist fidel. Copilul și soția sunt în ...? (mai mult)
Buna TPU, am o nelamurire. Imi poate spune cineva ce inseamna vorba "Iți fac gâtul ca moierul de vaci"? Mi- a spus- o cineva in realitate si as dori sa aflu ce inseamna ca am cautat si nu imi da nimic....? (mai mult)
Dacă vreau sa returnez ceva cum procedez? Sun firma de curierat sa vina acasă? Trebuie sa le dau informații despre colet, de exemplu awb sau numărul de comanda? Il împachetează ei, țin sa precizez...? (mai mult)
Salutare, vreau si eu un sfat, sunt la liceu iar la anul dau bacul iar eu inca nu am nici o idee ce vreau sa continui si ce vreau sa fac in viata asta, nu am absolut nici o idee. Mi- au trecut mai multe...? (mai mult)
Acum 2 ani și acum 1 an pe vremea asta, stăteam și sufeream. Mi- e și rușine sa zic asta, ca am suferit, dar a fost din dragoste. Și sunt tânăr, am 19 ani, nu înțeleg cum începând cu vârsta...? (mai mult)
Salut! Sunt foarte deprimat. Mi- am pierdut aproape toti prietenii in mai putin de 3 zile, doar din cauza mea. Am avut un mica discutie, nu se poate numii cearta, cu un amic bun de al meu. I- am dat...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre oamenii care fac parte din LGBTQ+?
Salutare. Ati simtit vreodată ca nu averi cu cine sa vorbiti, ca sunteti singuri? Sau ca nu ai cui sa ii spui ce ai pe inima?
Care este explicatia pentru care unii barbati simpli (deci fara sa fie vedete sau bogati), barbati de la tara chiar, multi dintre ei neingrijiti si agramati, ajung sa aiba in lista de Facebook sute...? (mai mult)
Când eram în clasa a 12 a o colegă m- a întrebat când vreau să mă mărit. Și am și avut o mică discuție în contradictoriu, dacă pot să îi spun așa, cu fostul domn profesor de fizică ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva de ce pe Glovo, Mcdonalds si tacobell nu mai accepta in cash? Doar eu am problema asta? Sunt din Iasi, daca sunt alti ieseni care au intampinat problema..sa imi spuneti va rog…
Buna ziua! Stiti cladiri abandonate prin Bucuresti? Daca da, as dori sa aud si experiente, cum e cu paza, la ce sa ma astept (aurolaci, drogati, turisti, animale, etc) si pe unde se poate intra....? (mai mult)
Ați avut vreodată crush pe vreo vedeta, fie ea româncă sau din străinătate? Eu pe Miguel Augusto Rodriguez din telenovela "Estravaganta Anastasia" și pe Guy Williams (Zorro). ♥️♥️
Bună! Oare cum explica băieții când spun ca le place la o fată simplitatea sa? Cum definiți voi asta?
Ce diferență este între fusul orar din România și cel din S.U.A? Adică cam câte ore, am rude în Spania la care diferența de oră este de o oră, de exemplu acum este ora 16 la ei este ora 15,...? (mai mult)
Am mai văzut pe străzi de mai multe ori o pereche de papuci( sau 2 sticle) legați cu o ață, unul la un capăt și altul la celalalt aruncați peste firele de curent de sus. Care ii faza cu asta?...? (mai mult)
E ok ca seful (insurat) de la locul de munca sa duca acasa o angajata cu masina lui personala, seara, in masina fiind doar el si angajata, ea stand pe bancheta din spate?
Va mai uitati la ASMR din cand in cand? Daca da, ce triger(sunet) va place in special? Eu de exemplu ador sunetul acela cand cineva crapa cranii, efectiv e excitatnt si delicios acel triger, doamne...? (mai mult)
O sa dezvolt un subiect cu voi un pic mai ciudat.Adica tine cumva de cam ce se intampla in zilele astea influentat probabil de moda, mentalitatea "moderna" sau ceva de genul. Sau pur și simplu am eu...? (mai mult)
Ați observat că deși la prima vedere "minciuna" și răutate ar părea că ar fi armele oamenilor cu un intelect mai scăzut (nu în sensul musai de proști/ci în sensul că unii oameni frustrați ...? (mai mult)
In urma cu 40 de ani cand ADHD- ul isi capatata numele, 1 din 20 de copii americani erau diagnosticati cu boala asta. De atunci numarul de bolnavi a crescut, 1 din 9 copii sufera acum de ADHD si potrivit...? (mai mult)
Vorbind cu cineva despre relații, m- am apucat să- i expun o teorie auzită pe la psiho. Teoria suna cam așa : "Femeile tind să- și caute și găsească chiar ca și bărbați parteneri, tiparul...? (mai mult)
Îmi cer scuze că postez asta aici, dar oameni buni: ce se întâmplă cu Sam Smith? :| https://ibb.co/PhYzMTp
Salut! As avea si eu o intrebare, se poate schimba semnatura de pe permisul de conducere? Multumesc anticipat.
Cum pot afla nr. de fix al unei persoane a cărei adresa o cunosc?
Bietul Elon Musk! Averea lui a primit o lovitură de cca 13 miliarde, în timp ce lumea a privit o rachetă SpaceX explodând. Credeți că o să- i dea guvernul acum măcar niște bonuri de alea de ...? (mai mult)
Buna, tiktokul meu e monetizat, si am bani pe fondul creator, dar când verific soldul îmi da 0, 00€, nu ma lasă sa retrag niciun ban? De ce? Dau funda!
Cat de mulțumit ești de tine însăți? daca nemultumirea devine frustranta si te arunca in depresie, cum gestionam asta in mod rational
De ce credeți că vinerea cei suspendați reapar sub cont nou? De ce vinerea?
Bună.Mă numesc Emilia și vă rog foarte mult să-mi spună cineva care este CUI sediu fan curier Ploiești
Salut. Am 2 situatii, care este parerea voastra? Cum se numeste o persoana care te jigneste grav acuzandu- te de saracie tu fiind bogat (bogat clar) fara sa stie lucrul asta? Cum se numeste o persoana...? (mai mult)
Buna TPU credeti ca la partaj de divort se imparte apartamentul luat de soț cu prima casa avocatul mi- a zis ca am 20%din el pentru ca doar 2 ani am fost casatoriti ce parere aveti alri zic ca apartamentul...? (mai mult)
Un bărbat de 40-44 de ani care trimite cereri de prietenie fetelor cu 20-25 de ani mai mici de vârstă decât el, poate avea înclinații de pedofil? Chiar daca e însurat și are familie.
Când ațí cumpărat o mașină ați sfințit-o? I-a făcut preotul sfeștanie?
Persoane pe aici cu ADHD
M- am despartit de un baiat si am vrut sa imi vad de viata, asa ca am rupt legatura si am incercat sa ies cu altul, care m- a dezamagit destul de repede. In ziua aia m- am pus in pat, i- am dat acelui...? (mai mult)
Cum gătiți creierul (porc, vită, etc)? Mersi de idei.
De ce imi place sa fiu singura in camera, dar sa stiu ca e cineva acasa? Adica imi place singuratatea, dar imi displace cand sunt doar eu in apartament. In cazul asta, imi place sau nu singuratatea?!...? (mai mult)
Aveti ticuri? Sunt normale sau indica vreo problema?
Salut, știți și voi ca toată lumea se întreabă ce se întâmpla dacă mori, ca nu mai exiști sau poate ca e ca și când adormi, nu simți nimic și vei fi așa pe vecie, iar apoi vine chestia...? (mai mult)
De ce băieților le plac fetele cu pantaloni de piele
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?