Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salutari, ce părere aveți despre asa zisele aparate? Păcanele? Ce sfaturi îmi puteți da sa renunț ca nu mai am bani nici sa îmi cumpăr o pâine măcar și sunt ingropat în datorii, am jucat ...? (mai mult)
Salutare, nu stiu daca am ales bine categoria, dar intreb aici. Mi- a placut intotdeauna TPU, sa intru si sa incerc sa ajut oamenii dar in ultimul timp mi- am pierdut din entuziasm. Mai sunt doar...? (mai mult)
Ne este frica sa infruntam viata?
Poti sa treci printr-un episod psihotic fara sa ai vreo boala psihica neaparat?
Un bărbat care deși nu e interlop dar e prieten cu interlopii, are uneori atitudine de golan si atracție pentru fete mai mici de vârstă, populare și sexy, poate fi sincer când îi face complimente...? (mai mult)
Sunteti visatori? De multe ori ma afund in vise foarte greu de realizat si uit ca timpul trece repede.
Care om e mai rau dupa parerea voastra: unul cu un caracter respingator, gretos, dar care din cauza ca tine la aparente si reputatie, se preface politicos, amabil, painea lui Dumnezeu sau unul lacom,...? (mai mult)
Salutare, ieri, am văzut pentru prima dată în viața mea mașina de la Google ( Google Street View, mașina aia cu camere pe ea ) și m- am gândit ce a trebuit să facă șoferul mașinii că sa...? (mai mult)
Salut! Recent am trecut printr- o situație destul de ciudată, cel puțin mie mi s- a parut super ciudat, am făcut cunoștință cu o domnișoara pe care am vazut- o de mai multe ori prin școală,...? (mai mult)
Buna seara! Cate idei de creme noi pentru psoriazis? Sotul meu are cam de 2 ani, am tot mers la dermatolog dar mi se pare fix pierdere de timp. I a recomandat niste creme si un sampon pe care de fata ...? (mai mult)
Ok deci dacă cade un scaun de la 1-2 m si gen e de lemn mai solid asa, se rupe sau ceva gen?(nu dati cu hate ca nu stiu)
Când credeți că o să înceapă introducerea limbii chineze în școli?
Ați purta cu mândrie o cicatrice pe corp dacă aceasta ar fi rezultat dintr- o fapta eroică sau salvarea propriei vieți dintr- o calmitate? De exemplu, ați fi pompieri iar într- o intervenție ...? (mai mult)
La mulți ani, cu toate cele bune! Este corectă folosirea virgulei?
Ati incercat vapeurile de la Vapepro? Ce arome recomandati?
Am supărat-o pe mama și vreau un mesaj sa ii trimit, ma ajutați cu unul va rog?
Salutare, lume. Am nevoie de o părere. Sau mai multe.:)) Acum ceva timp, doi baieti din clasa mea au scris un bilet cu înjurături. Unul a scris doar una, celalalt a scris totul in rest. Prietenei...? (mai mult)
Salut TPU, când sta cu iubita mea trece timpul prea repede asa ca m-am gândit sa sparg ceasul, credeți că se oprește timpul?
Bună TPU, la 14 ani nu am făcut acel vaccin și mi- a spus cineva ca dacă nu ai acel vaccin nu poți sa ieși din tara, plus de asta am pierdut acele fise de vaccinare. Poate sa îmi zică cineva ...? (mai mult)
Cand ati fost ultima data mandri de voi si de ce?
Ce se întampla dacă mai pui o zi în scutirea medicală cu pix asemanator și scris la fel?
Salut, locuiesc la tara si am o problema cu o statie de autobuz amplasata in fata casei, lipita de temelia gardului. Statia nu are alveola si este pusa pe un cadru improvizat din lemn. Ce pot face sa...? (mai mult)
Salut, am o întrebare legată de facultatea de filosofie și științe politice pe ramura resurse umane deoarece eu as vrea sa devin după terminarea acesteia HR Recruiter, întrebarea mea este, dacă...? (mai mult)
Bărbați, ce părere aveți despre o femeie cu o fire (mai) războinică, combativă, cu tenta de eroina și dorința de a ajuta pe cei oprimați?
După cineva ți-a spus poftă bună și tu i-ai spus multumesc, acea persoană trebuie să-ți spună cu plăcere? Întreb pentru un prieten.
Administratorul site-ului de ce nu isi face treaba si nu blocheaza utilizatorii troli care dau raspunsuri arogante si la caterinca? De exemplu Violeta, siera, anonimul, mosoti
Credeti ca a reveni în România este o rusine? Ma refer după câteva luni
Glume misogine dau funda
Cum îmi schimb numele pe Wildrift?
Pe ce se mai poate asculta muzica în loc de spootify și Youtube? De preferat variantele free.
Întrebare pentru fete; în special pentru cele care ați fost cu iubiții sau soții vostri la un meci de baschet. Vă convine ca iubitul vostru să se uite la majorete semi- dezbracate dansand senzual?...? (mai mult)
E ok sa fii prea sincer și sa le spui oamenilor ce crezi despre ei in față fără lingușeli? Mi s- a reproșat de multe ori ca sunt prea deep ca persoana și ca le spun oamenilor tot ce cred despre...? (mai mult)
Salut, pun o intrebare in legatura cu serviciul Prioripost. Daca ma duc acolo cu un pachet gata ambalat, il mai desfac ei sa vada ce e in el? Nu ca as ascunde ceva, dar vreau sa trimit niste haine ...? (mai mult)
Am o fire calmă deseori, sunt atentă chiar dacă nimeni nu stie sau nu observă asta, aud și știu tot dar nu spun și nici nu transmit mai departe, prefer singuratatea și linistea decat galagia. ...? (mai mult)
De ce oamenii, evident nu toți, te considera din start naiv daca ai o figură copilărească și un fel de a fi mai copilăros? Aici mă refer la persoane adulte de 27 sau 30 de ani care au trăsături...? (mai mult)
Te cunoști cu cineva, conversați, vă spuneți chestii mai personale, acea persoana (aparent) va validează d.p.d.v intelectual și ca fel de a fi, dar după o ceartă cu el, se schimba la 180°....? (mai mult)
Un surdomut strănută cu sunet sau fără sunet? :))
Bună fetelor! Ce simptome aveți cu câteva zile înainte de menstruație?
O chestie interesantă. De ce o persoană se simte în largul ei, degajată, sigură pe sine în prezenta străinilor, dar se simte îngrădită și închistată în prezența cunostintelor sau a...? (mai mult)
Știe cineva când sunt înscrierile la liceul pedagogic Nicolae Iorga din Botoșani? Am cautat pe site ul lor și nu găsesc. Am văzut ca la celelalte licee pedagogice s au anunț.
De ce multe femei cauta la barbati doar valori superficiale precum bani, aspect vizual si bunuri materiale? De ce tot mai putin este valorizata si cautata credinta In Dumnezeu, modestia, bunatatea...? (mai mult)
Bună dragutilor, se poate încheia media cu 2 note la o materie? Am câteva materii la care am doar o nota
Buna TPU! Ma confrunt si eu cu o mica problema. Eu sunt intr- o relatie cu un baiat din 2022 dar pe Facebook am uitat sa pun ca ''sunt intr- o relatie'' si intre timp am mai cunoscut niste persoane noi...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu TheFox?
Vedeți normal faptul ca un om introvertit, rezervat, oarecum timid sa aibă momente când trece în extrema cealaltă: nonșalant, sigur pe sine? Vin cu un exemplu la întrebare. Să zicem că...? (mai mult)
Câți români sunt în Milano, aveți rude sau prieteni acolo, cât de bine trăiesc ei?
Bună Seara TPU! De ce nu toate femeile căsătorite NU poarta verigheta pe deget? Dau FUNDA!
E adevărat că cine poate rezolva rapid un cub Rubik, este un geniu sau are sclipiri de geniu?
Cunoaște careva limbajului corpului? Ce înseamnă daca multi oameni în special unele femei și bătrâne incepe sa caște in jurul tau sau când trec pe langa tine? Că te desconsidera, sau considera...? (mai mult)
Care sunt aplicatiile sau site-urile de dating (gratuite) cu cei mai multi utilizatori din Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!