Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Care sunt aplicatiile sau site-urile de dating (gratuite) cu cei mai multi utilizatori din Romania?
Cum ne detoxifiem după mesele astea mai grele de Sărbători?
De ce boli mintale suferă oamenii care ii bârfesc pe alții toată ziua? Ce traume au la baza? De ce sunt așa de rai? De ce nu se uita in propria lor ograda și comentează viața altora mereu? Pe ...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva diferența dintre storm și tempesta?
Credeți că este fezabil mersul la sală pentru un student care are de făcut multe proiecte+învățat?
De ce unele femei tinere îndura abuzuri, atât fizice cat și emoționale, din partea partenerilor de viață, doar pentru a avea un acoperiș deasupra capului? Nu mă refer la cele care stau cu soții...? (mai mult)
Am vazut azi o scena care m- a tulburat... Asteptam trenul si langa mine, langa banca, dormea un boschetar cuminte, nu deranja pe nimeni. Un preot trecea pe langa noi si s- a oprit si i- a dat un picior...? (mai mult)
Dacă ai o persoana apropiata cum e partenerul sau un părinte ce ia anumite decizii ce ție nu îți convin dar pentru ca ții la el/ea încă mai ramai acolo și încerci măcar sa înțelegi.Ti se pare...? (mai mult)
Cine poate sa-mi dea relatii despre: Titi Isacescu, a locuit pe strada Tunari, are o sora, a facut canotaj, a fost director la muzeul arheologic din Giurgiu. Multumesc!
Numele Roma si Romeo sunt acelasi nume? Mie pur si simplu mi-i interesant daca numele Roman si Romeo sunt aceleasi nume
Credeți că e târziu dacă o persoană care a suferit abuzuri fizice și emoționale în copilărie, capătă încredere în sine la vârsta de 25- 30 de ani, după că în final s- a vindecat de traumele...? (mai mult)
Priviți în jur și vedeți cum lumea este îndoită la voia noastră, cum forța noastră supremă domină și subjugă orice vietate. Să ne gândim la actul suprem de a ucide un animal, să- i devorăm...? (mai mult)
Cred cu toți îl știm pe Batman. Totuși, gandeste- te asa, furi și tu ceva pe la 02:00 AM fiindcă ai acasă o nevasta moarta de cancer și 2 copii tumefiati de foame și vrei sa aduci și tu un ...? (mai mult)
Nu am mai fost la o nuntă dinainte de pandemie. Cât se mai dă dar la o nuntă acum?
Ce iubire frumoasa oare mai exista asa ceva? https://youtu.be/aOBk7fYFy50
Când un om care se descuraja ușor și își punea la îndoiala valoarea sa ca om datorită abuzului emoțional și fizic la care a fost supus în copilărie, își conștientizează în sfârșit abilitățile,...? (mai mult)
De ce sunt romanii atat de idioti? Sunt o gramada care se planga ca sunt scumpe facturile, curentul apa etc, alimentele, dar tot ei au zeci de abonamente pe spotify, Netflix, Youtube, snapchat, ...? (mai mult)
Ce markere cu vopsea gen Posca recomandati ieftine si bune? Am vazut un tip pe Youtube care deseneaza cu Posca si arata foarte fain, dar sunt foarte scumpe! Ce ati recomanda?
Hristos a Inviat! Cum as putea sa imi imbunatatesc flexibilitatea si echilibrul? La balet trebuie sa fac unele exercitii si miscari care necesita flexibilitate si echilibru, dar eu nu pot sa ma intind...? (mai mult)
Utilizatorul FreddieM e cumva corbulalbros? Nu am mai folosit TPU de mult si cautam acel utilizator, dar am observat ca nu a mai intrat de mult pe aici, iar FreddieM foarte mult seamana cu el.
Prin ce modalități putem îmbunătăți starea de sănătate a planetei noastre și ce acțiuni ar trebui să fie luate pentru a asigura un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare?
Salut! Am 1, 70 la 16 ani si 60kg, credeți ca e ok? Cat credeți ca o sa mai cresc?
Ce părere aveți de fetele care au 1, 72 cm înălțime sunt prea inalte?
Sunt fete dar și băieți care se înscriu în diverse grupuri pe Facebook, postând o poza mai provocatoare pentru a atrage atenția, a strânge urmăritori și multe like- uri. Sunt grupuri de publicitate...? (mai mult)
Poimâine, începe din nou scoala?:((
Buna TPU. Aseara am visat niste lucruri foarte ciudate. Prima data am visat ca eram la scoala si ne jucam un joc cu niste pistoale, iar din greseala o o impuscasem pe o colega, iar dupa a venit directoarea...? (mai mult)
De obicei cand ma plictisesc desenez cu markere dar nu am idei. Imi puteti da cateva idei cu ce sa desenez?
Care credeți in opinia voastră ca sunt top zece cei mai slabi/netalentati cantareti/e romani? Cheers
Imi doresc foarte mult sa slabesc, dar problema este ca imi este foarte greu sa ma abtin! Din pacate iubesc mancarea nesanatoasa si mananc foarte mult. Ma pot tine de un regim 1 zi, maxim 2, apoi ...? (mai mult)
Ce sa fac daca am o obsesie pentru geci de fas lucios? Nu îmi place deloc sa vad o geaca lucioasă uda.
Barbat, 26 de ani, casatorit si cu un copil, a descoperit intr- o zi ca este de fapt femeie si a inceput sa se prezinte astfel in societate. https://www.rollingstone.com/culture/culture- news/chris-...? (mai mult)
Pentru cei mai "bătrâni" care ați prins acea perioadă, știți că pe hi5 exista opțiunea de a vedea cine ți- a vizualizat profilul. Pe Facebook sau Instagram nu a fost implementată această opțiune....? (mai mult)
Ce facem cu inteligenții ăștia artificiali, care își fac cont azi și împânzesc site-ul cu răspunsuri? Cât îi mai tolerăm?
Explicați voi următorul tipar. Știu că o să mă înjurați acum, că o să vă aduc aminte de Pandemie în ziua Paști :) dar mă macină curiozitatea. Cum ați explica bucuria unui om în timpul...? (mai mult)
Am o întrebare la voi. Am o persoana apropiata ce are aspirați înalte ba chiar foarte înalte din perspectiva mea.Dar nu asta e problema.Problema e ca acele aspirații sunt destul de departe de a se...? (mai mult)
Am citit despre o postul cu apa si doream sa va intreb daca daca consum cafea sau suc afecteaza cumva rezultatele? Practic pentru o durata de 3 zile pana la o luna nu mananc nimic. Eu am 1.80 si 50 ...? (mai mult)
Care sunt cele mai sexy femei de afaceri din tara?
Merită să creez un joc pentru telefon (android, ios) etc..., iar apoi să îl lansez pe google play? Se câștigă ceva din asta? Eu nu mă pricep l- a creat jocuri, însă am o idee zic eu destul...? (mai mult)
Salut, are cineva linkuri pentru grupurile de whatsapp de la asociațiile de proprietari din Bucuresti sectoarele 2 sau 3? Va mulțumesc anticipat
De saptamana viitoare ma apuc din nou de munca si atunci cand voi termina o sã nenorocesc economia in doua fiindca o sã dau la toti bani inclusiv la fiecard cetatean (bani foarte multi sa poata trai ...? (mai mult)
Cum pun intrebari legate de salarii, pensii, mariri, cum imi sare lumea in cap in special acesti patroni, ba ca aduc vietnamezi care lucreaza pe nasturi si aşa mai departe. Hei bine dragilor toata...? (mai mult)
Care este cea mai drăguță prezentatoare de știri sportive din România? Simona Țăranu Corina Caragea Ramona Păun Andreea Trușcă Alexandra Tararache Eda Marcus Maria Iordănescu Marina Nițoiu...? (mai mult)
Nu ar fi normal ca răspunsurile să fie limitate la 100 de cuvinte, să zicem? Vouă vă plac răspunsurile de genul https://www.tpu.ro/dragoste- si- sex/ce- parere- aveti- despre- sexul- inainte-...? (mai mult)
Paște fericit!.
Ateii mănâncă ouă roșii?
Buna. O sa sune putin deprimant ceea ce o sa povestesc aici, insa am nevoie de un sfat. Am renuntat la facultate. De o luna- doua de cand mi- am anuntat familia ca renunt, este scandal zilnic. Nu neaparat...? (mai mult)
Cei care sunteti singuri de sarbatori, unde mergeti, ce faceti?
Salut TPU, Eu împreună cu fratele meu ne- am comandat acasă kfc. Nu știu exact daca este ceva de la organismul nostru sau de la mâncare dar, după ce terminăm de mâncat și mergem la baie sa ne...? (mai mult)
Dar pot vedea noaptea fazanii? adica daca vad clar ca ziua vreau sa stiu
Inca o intrebare mai ciudata dar sunt convins ca se intampla destul de des: cum ati reactiona daca ati intalni partenera/partenerul visurilor voastre dar ati fi refuzati pe motiv ca zodiile voastre nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!