Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Despre Paște și Paști, dicționarele spun că ambele forme sunt acceptate în limba română. Vi se pare corect? Mie mi se pare că numai prima variantă sună românește. Gândiți- vă, de exemplu,...? (mai mult)
Bună. La ce se referă cineva când zice "tu îți iei o sanie și eu ți-o trag"?
Am sa va povestesc ceva ce s- a întâmplat. recent și as vrea sa știu cum a- ți proceda dacă a- ți fi fost în locul meu. În trecut am avut o amiciție cu cineva. Un pervers de nici nu aveți...? (mai mult)
Ce i-ați făcut Rosaliei de își ia adio de la TPU? :( Cu ce încurca?
La voi este obiceiul sa primiți ceva nou, gen haine, pantofi, de Paști?
Salut Dacă am luat permisu săptămâna asta marți, azi e sâmbătă, când ar trebui să îmi vină în mod normal? Ținând cont că la poștă au lucrat doar miercuri și joi saptamana asta...? (mai mult)
Bună. Sunt clasa a 10 a si sunt șanse mari sa plec în București la liceu.Ce sfaturi mi-ați putea da mie ca ardelean, dacă m-as muta în București?
Dacă ați luat- o pe un drum profesional, dar toate persoanele cu care intrați în contact v- ar zice că au bănuit că sunteți pe cu totul alt drum, dar toate ar numi același drum, v- ar pune ...? (mai mult)
Încă o întrebare despre Rosalia. Acest ex- utilizator mi- a stârnit curiozitatea din faptul că ati pomenit- o pe aici. De ce unii dintre voi o asemănați cu mine, ba chiar afirmati că aș fi eu?...? (mai mult)
Salutare oameni de pe TPU! N am mai fost de ceva vreme pe aici, mi era dor sincer. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, mi- a venit în minte o nelămurire dacă as putea sa ii spun asa și as vrea ...? (mai mult)
Paste fericit, prieteni! Gandul care ma framanta astazi este daca ati trecut pe sub masa la biserica. Dar post ati tinut? Cum petreceti sarbatorile pascale, prieteni?
Salut. am si eu o intrebare. de cam o saptamana tot am niste pasarele care vin si se livesc de geamurile de la casa si de la masina. orice as face ele se tot intorc. ce semnifica asta, daca semnifica ...? (mai mult)
Ce e în neregulă cu femeile care postează pe Onlyfans?
Aceasta Rosalia de care vorbiți voi pe aici, cu ce anume s-a făcut remarcată pe forum de încă e pomenită și după ce nu mai e? De ce și-a șters contul?
Salut TPU ce credeti ca merita sa imi iau, un iphone 11/12 sau un calculator de gaming?
Unde reclam un vecin ca și-a pus oile la 5 metri de poarta mea
Exista vreun site cu poze cu litoralul in anii '90?
Salut După ce a- ți luat permisul de categoria B, prin ce intermediul v- a venit? Prin poșta din sat sau județ sau prin curier? V- a sunat cineva sau a venit postarița la poarta voastră? Și...? (mai mult)
Este normal sa urasti oamenii bogati care se lauda pe Instagram si Facebook cu faptul ca o duc bine si ca sunt plini de bani? De ce au impresia ca daca ei traiesc intr- o alta tara sunt mai buni decat ...? (mai mult)
Hey TPU! Cat de des va intrebati: "de ce pierd eu asa mult timp pe site-ul asta?"
Observ multă lume care se îndoiește de iubrea asta, dar am și eu o curiozitate, deci m- aș bucura dacă mi- ați răspunde voi cei care nu credeți în ea. Dacă nu doriți să răspundeți aici,...? (mai mult)
Am 140 de absente nemotivate pana acum si cum e cu noul sistem de scoala cu module nu mai pot motiva absentele din trecut am inteles ca la 10 abs se scade 1 punct la purtare si nu stiu acum daca trec ...? (mai mult)
Salut. Dacă am făcut schimbare de domiciliu(pe buletin), mutatie de aia, special pentru permis pe județul Suceava, că sa dau de permis acolo. Eu sunt din Neamț. Acum am luat permisul. Am o nelămurire ...? (mai mult)
Salut Sunt din Piatra Neamt și am făcut schimbare de domiciliu pe buletin special pentru permis pe județul Suceava pentru a face scoala de șoferi la Suceava, acum am luat permisul, dar am o nelămurire. ...? (mai mult)
Salut. Eu sunt din Piatra Neamt. Dacă la începutul școlii de șoferi am schimbat domiciliul Suceava pe buletin(mutație de aia) ca să pot face scoala de șoferi la Suceava, acum am luat permisul...? (mai mult)
Navigand prin categoria Sănătate, am observat că sunt multe întrebări în care diverși oameni spun că au anumite simptome de multa vreme și întreabă despre ce ar putea fi vorba sau suferă de...? (mai mult)
Buna seara TPU! Vice primarul de la mine din comuna in loc sa ne faca drumuri ii ia lu fisu iphone, ce pot face?
Ce parere aveti despre misandriste? Le sustineti?
Dacă fără să vreau, în momentul în care treceam pe lângă 3 persoane, pe stradă, s- a oprit muzica din căști și fără să vreau am auzit că râdeau, dar nu am auzit exact conversația(100%),...? (mai mult)
Intrebare pentru barbati! Ce replici va fac sa va pierdeti total si pentru totdeauna interesul pentru o eventuala partenera, persoana de sex opus care va atrage? Replici care sa nu lezeze orgoliul, dar...? (mai mult)
Cipsurile cu cașcaval chio sunt de post? Scrie la ingrediente cașcaval pudra
Credeți că în 2023 Facebook-ul e demodat?
Cu ce este mai deosebita o pagina de Facebook decat un cont personal de Facebook daca pe contul personal de Facebook pot publica/posta acelasi continut pe care il pot pune si pe o pagina de Facebook? ...? (mai mult)
Voi luați ceva împotriva supararilor de natura sufleteasca?
Care este felul de mâncare de Paști ce va place cel mai mult?
Se apropie cu pasi rapizi sarbatorile de Pasti ortodoxe... cum va pregatiti si ce veti face mai special de aceste sarbatori? Sa nu imi spuneti ca va pregatiti facand curatenie si pregatind mancare! :)...? (mai mult)
Oamenii care se enerveaza repede și din chestii minore inseamna ca au ceva la cap, nu?
Să zicem că aveți amiciție cu un om de sex opus mai mare de vârstă decât voi. El.ea are un statut și o situație financiara buna. La discuții sunteți compatibili și vă înțelegeți, glumiți,...? (mai mult)
Din ce cauza isi creeaza unii useri scenarii false pe aici? Nu ma refefer la Rosalia, ci la unu care are vreo 15 conturi si mimeaza o viala reala pe aici. Ma simt prost pentru el. Ce o fi in mintea...? (mai mult)
Buna dimineata TPU,eu abia acum am realizat asta, va dati seama ca la 17 ani esti in anul cel mai bătrân al copilariei si la 18 ani esti in anul cel mai tanar al adultilor?
De astăzi de pe la 22 mă doare capul mai mereu, sora mea a deocheat aproape toată familia (având ochii albaștri și fiind intoarsă de la san)înainte de durere am avut o cearta cu ea si s- a uitat...? (mai mult)
Știați că...Rosalia este o cântăreață spaniola? https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rosal%C3%ADa Acum am elucidat misterul :)
Cum este intr-un adăpost pentru persoane fara casa?
Buna tuturor, cu pot sterge sau bloca un grup pe mess facut de mine? Am facut un grup din pacate unul din membri a adugat o persoana necunoscuta din greșeală, ideea e ca acea persoana chiar daca a...? (mai mult)
Acum ceva vreme circula pe Facebook citatul ăla stupid și enervant "Vinul trebuie băut pe pielea goala pentru că pătează". Era postat in mare parte de femei. Ce voiau să sugereze cu asta?
Ce mai faceti, oameni buni? Sau ce va place sa faceti?
Salut. Ce preferati: ochi albastri/verzi/caprui/negri?
Salut TPU! Vreau să știu dacă există cineva care are aceeași idee ca mine. În blocul unde stă bunica mea (stă chiar peste stradă de mine) ei sunt acolo ca o familie și își oferă mâncare reciproc....? (mai mult)
Ce părere aveti despre persoanele care prima oara te folosesc ca sa afle lucruri, iar dupa aceea încep sa se certe cu tine chiar in legatura cu acele lucruri? Adica sa spună tuturor ce au aflat despre...? (mai mult)
Buna ziua. Am spus niste vorbe foarte urate și m- am făcut de râs, nu știu cum să ies din asta acum și cum să trăiesc cu asta. In timp ce vecina mea de jos își scotea țevile de la calorifere,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!